Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΡΚΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!


Ο Π.Ο.Υ. ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»: ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ «ΣΗΜΑΔΙ» ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει ο Leo Hohmann

Θα μοιραστώ εν συντομία για τα μεγάλα νέα αυτής της εβδομάδας που προέρχονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Αυτό είναι κάτι που έχω προειδοποιήσει ότι έρχεται για σχεδόν τρία χρόνια και έτσι είναι σχεδόν αντι-κλιμακωτικό για τους αναγνώστες αυτού του ιστότοπου, όπου δεν φοβόμασταν να το φωνάξουμε από τις στέγες των σπιτιών νωρίς και συχνά για την ομοιότητα του «ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας» του ΠΟΥ με το βιβλικό σημάδι του θηρίου.

Δείτε μία από τις ισχυρότερες προειδοποιήσεις μου από τον Νοέμβριο του 2022.Ακολουθεί μια άλλη προειδοποίηση από τον Ιούνιο του 2021.

Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας του ΟΗΕ, ο μαρξιστής / κομμουνιστής Δρ Tedros, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου ότι ο «ΠΟΥ είναι υπερήφανος που εγκαινιάζει το παγκόσμιο δίκτυο πιστοποίησης ψηφιακής υγείας».

Μερικοί, συμπεριλαμβανομένου και εμού, το αποκαλούν πρόδρομο εκείνου του επαίσχυντου σημαδιού που διατυπώνεται στην Αποκάλυψη 13 ως το σημάδι του θηρίου. Γιατί; 

Επειδή θα παρακολουθούσε και θα περιόριζε την κυκλοφορία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, καθώς και θα είχε τη δυνατότητα, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια του Covid, να περιορίσει τους ανθρώπους από την αγορά και την πώληση, εκτός εάν μπορούν να δείξουν ψηφιακή απόδειξη ότι έχουν λάβει μια συγκεκριμένη ιατρική περίθαλψη. 

Ποτέ πριν στην ιστορία του κόσμου δεν έχει συμβεί αυτό. Ήταν άνευ προηγουμένου, και όμως τόσο λίγοι χριστιανοί ηγέτες το φώναζαν για αυτό που ήταν.

Αυτό που συνέβη το 2020 και το 2021 με τα διαβατήρια εμβολίων ήταν απλώς μια στεγνή διαδρομή για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ψηφιοποιημένης ταυτότητας που θα έχει παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής.

Ακριβώς όπως το ναζιστικό σύστημα πριν από αυτό, το σύστημα του ενός παγκόσμιου θηρίου έρχεται υπό το πρόσχημα της «υγείας» μας με τακτικούς ελέγχους «υγείας» που απαιτούνται για να λειτουργήσει στην κοινωνία. Όσοι δεν υποτάσσονται θα ξεχωρίζουν ως εχθροί του συστήματος και ως εκ τούτου αποτελούν κίνδυνο για την ανθρωπότητα.

Εδώ είναι ο Tedros, στο παρακάτω βίντεο, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα στον κόσμο στις 5 Ιουνίου. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια του. Λέει ότι αυτό είναι μόνο το «πρώτο δομικό στοιχείο» ενός συστήματος που τελικά θα αλλάξει τον τρόπο που όλοι ζουν και λειτουργούν στη γη. Και αυτό το κακό σύστημα βγαίνει από την Ευρώπη, την αναγεννημένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που περιγράφεται στο βιβλίο του Δανιήλ.



Όλα γίνονται για να «βοηθήσουν τους ανθρώπους να μετακινηθούν» κατά τη διάρκεια της επόμενης πανδημίας, κάτι που ακούγεται σαν να έχει ήδη προγραμματιστεί. 

Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό; Σας ευχαριστούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση για το «εξαιρετικό σύστημα πιστοποίησης που μας μεταφέρατε», μια συνεισφορά στον κόσμο που δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς. 

Αυτό είναι «ένα παγκόσμιο δημόσιο αγαθό», λέει αυτό το τέρας. «Σύντομα θα επεκτείνουμε αυτή την υποδομή ενσωματώνοντας άλλες χρήσεις, όπως ένα ψηφιοποιημένο διεθνές πιστοποιητικό εμβολιασμού, κάρτες εμβολιασμού ρουτίνας και διεθνείς περιλήψεις ασθενών».

Προσέξτε τη λέξη «διεθνής», που χρησιμοποιείται δύο φορές σε μία πρόταση. Αυτό δεν πρέπει να θεωρείται, όπως αναφέρουν τα περισσότερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, απλώς ως μια ευρωπαϊκή εξέλιξη.

 Μπορεί να ξεκινήσει από την Ευρώπη, αλλά προορίζεται για ολόκληρο τον κόσμο και γνωρίζουμε ήδη ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι σύμφωνη με την παγκόσμια τυραννία του ΠΟΥ.

Εδώ είναι πώς τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν την ιστορία.


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την έναρξη μιας εταιρικής σχέσης ορόσημο για την ψηφιακή υγεία για την ενίσχυση της παγκόσμιας υγειονομικής ασφάλειας.

Τον Ιούνιο του 2023, ο ΠΟΥ θα αναλάβει το σύστημα ψηφιακής πιστοποίησης COVID-19 της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος που θα συμβάλει στη διευκόλυνση της παγκόσμιας κινητικότητας και στην προστασία των πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο από συνεχιζόμενες και μελλοντικές απειλές για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των πανδημιών.

Αυτό είναι το πρώτο δομικό στοιχείο του Παγκόσμιου Δικτύου Πιστοποίησης Ψηφιακής Υγείας του ΠΟΥ (GDHCN) που θα αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών προϊόντων για την παροχή καλύτερης υγείας για όλους, ανέφερε ο ΠΟΥ σε δήλωση.

Ορίστε. Το «πρώτο δομικό στοιχείο» του σημαδιού του θηρίου ανακοινώνεται τυχαία ότι παρέχει «καλύτερη υγεία για όλους». Νιώθω ήδη πιο υγιής. Εσύ;


1 σχόλιο:

  1. Κανένας μας να μην παραλάβει τίποτε...καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή....ας πεθάνουμε όπως μας έφτιαξε ο Θεός...αν αν αποφασίσει να "φύγουμε", ας γίνει το θέλημα Του...αμήν..μην προσδώσουμε την πίστη μας..κάποτε ,για τούτο ,έπεφταν στα λιοντάρια..ο Κολοκοτρώνης έλεγε..πρώτα υπέρ πίστεως κ μετά υπέρ πατρίδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή