Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ Β ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ.

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ! ΤΑΡΑΧΕΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ... ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΟΠΛΟ ΣΕΡΒΟ ΠΟΛΙΤΗΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΕΕ... ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ!!! 

6 ΒΙΝΤΕΟ


ΝΑΤΟ-ικά αντίποινα Κατοχικών Δυνάμεων στο Β Κοσσυφοπέδιο για πανωλεθρία τους από Σέρβους. Συνέλαβαν Σέρβους που θεωρούν υπαίτιο για πρόσφατη ήττα τους.

Πήρε φωτιά το Κοσσυφοπέδιο, ταραχές. Πυροβολισμοί..Ελεύθεροι σκοπευτές… Στρέφουν τα όπλα σε κάθε άοπλο Σέρβο πολίτη.. κατ΄εντολήν ΝΑΤΟ,ΗΠΑ,ΕΕ!!

Πολύ μεγάλη ένταση αυτή τη στιγμή στην Kosovska Mitrovica στο Κόσοβο. Είσοδος της βαριά οπλισμένης αλβανικής αστυνομίας και άφιξη της KFOR. Οι σειρήνες ηχούν υποδηλώνοντας ότι ο κίνδυνος είναι παρών για τους Σέρβους.


Kλιμάκωση μετά την βαριά ένοπλη αστυνομική ενέργεια σήμερα το πρωί από τις αρχές του Κοσόβου. Οι αναφορές για συλλήψεις, τη χρήση δακρυγόνων και ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που συγκεντρώνονται στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καταστολή, σηματοδοτούν μια δραματική αύξηση των εντάσεων.


‘Όλα ξεκίνησαν και πάλι με μια σύλληψη από την αλβανική αστυνομία του Milun Milenkovic, που θεωρείται από τους κύριους διοργανωτές των βίαιων επιθέσεων στα στρατεύματα NATO , KFOR στο βόρειο Κόσοβο στο Zvecan..όπου οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις ηττήθησαν με πανωλεθρία κι αναδιπλώθηκαν. Τώρα επανήλθαν σπίτι σπίτι για αντίποινα σαν τους Γερμανούς στην Κατοχή.. Ζητούν τους πρωταίτιους που χτύπησαν τον κατοχικό στρατό.

Ο Υπουργός Εσωτερικών του ψευδοκράτους λέει ότι 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από αντίσταση που έδειξε κατά τη σύλληψη του ο Milun Milenkovic σήμερα, στη Mitrovica North. Ο Svecla λέει ότι είναι αρχηγός της ομάδας “Πολιτική Προστασία” και υπεύθυνος για επιθέσεις εναντίον στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στο Zvecan στις 29 Μαΐου


Σύμφωνα με πληροφορίες από το πεδίο μια σύλληψη βρίσκεται σε εξέλιξη στην Kosovska Mitrovica από την αστυνομία του Σίπταρ. Συνελήφθη ένας τύπος του Κ.Μ. Οι σειρήνες ακούγονται ακόμα. Κόσμος συγκεντρώνεται στους δρόμους της Kosovska Mitrovica!

Πυροβολισμοί ακούστηκαν νωρίτερα κοντά στο κέντρο υγείας στη Μιτρόβιτσα. Τώρα, μερικές εκρήξεις αντηχούσαν στην πόλη, πιθανότατα από βόμβες κρότου-λάμψης. Οι σειρήνες κινδύνου ακούγονται ακόμα.
“Σειρήνες ακούγονται σε ολόκληρο το βόρειο (σερβικό) τμήμα της Kosovska Mitrovica, επειδή ένας από τους πιο αγαπημένους Σέρβους από το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου, ο Milan Milenković, συνελήφθη από την αλβανική αποσχιστική αστυνομία, για χάρη του Θεού”, αναφέρει ο Nebojša Jović. για το Srbin.info αποκλειστικά από την ίδια την πόλη Επίτροπος για το Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια, Κίνημα για την Άμυνα του Κοσσυφοπεδίου και Μετόχια.




Ο M.M. συνελήφθη ενώ βρισκόταν σε κομμωτήριο για τις κόρες του..Τ΄ανήλικα έζησαν την αραπαγή του πατέρα από τις κατοχικές δυνάμεις.

Οι τρομοκράτες της ROSU ήρθαν στη σύλληψη οπλισμένοι μέχρι τα δόντια, ήταν έτοιμοι να πυροβολήσουν και έριξαν δακρυγόνα σε όλους.

Στο κέντρο της πόλης (KM),αυτή τη στιγμή οι τρομοκράτες φέρνουν τεθωρακισμένα και προσωπικό της ROSU, οι Σέρβοι μαζεύονται στη στροφή για Bošnjačka, δηλαδή στην τεχνική σχολή.

Στόχευαν σε κάθε άντρα που περνούσε από δίπλα τους.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου