Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ



Από τους Peter R. Breggin MD και Ginger Breggin


Η κατάληψη του κόσμου δεν είναι μια γραμμική διαδικασία. Δεν υπήρχε ούτε ένα βήμα, και στη συνέχεια ένα άλλο, μέχρι να ανοίξει η παγίδα. Αντ 'αυτού, τοποθετήθηκε ένας περίπλοκος ιστός, σαν ένα πλεκτό πορτοφόλι, με τις χορδές του πορτοφολιού να βρίσκονται χαλαρές μέχρι να έρθει η ώρα να τις τραβήξουμε, τραβώντας τις άκρες μαζί και παγιδεύοντάς μας όλους μέσα.

Οποιαδήποτε κοπή οποιασδήποτε από τις τεμνόμενες αρτηρίες ανοίγει τρύπες και δημιουργεί κενά στην παγίδα. Αρκετή διακοπή της παγίδας, και μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε το φως της ημέρας και να εργαστούμε προς την ελευθερία και την ελευθερία για άλλη μια φορά.


Για να αρχίσουμε να δουλεύουμε ελεύθερα, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τα βασικά, τα θεμέλια που τέθηκαν για να επιτρέψουν σε μια εξαγορά να πετύχει. Και δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να εργαζόμαστε για τη διάλυσή τους. Αντισταθείτε, καθυστερήστε, προχωρήστε αργά, αρνηθείτε σε κάθε στροφή να συμμορφωθείτε σε οποιοδήποτε επίπεδο καταπίεσης.

Οι πολίτες πρέπει να μιλήσουν, να δράσουν και να απαιτήσουν δικαιοσύνη σε κάθε επίπεδο διακυβέρνησης. Και πρέπει να συνεχίσουμε να εκθέτουμε τα προηγουμένως κρυμμένα διεθνή χέρια στα βάζα μπισκότων μας.

Τα θεμέλια της εξαγοράς του COVID

Είμαστε όλοι μάρτυρες ενός μαζικού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας σε παγκόσμια κλίμακα. 

Μέχρι να αντιμετωπίσουμε ότι η εθνική μας κυβέρνηση έχει υπαχθεί σε αρπακτικά της παγκοσμιοποίησης, δεν ξέρω ότι πρόκειται να φτάσουμε πολύ μακριά στο να λάβουμε συγγνώμη (τουλάχιστον) και πραγματική δικαιοσύνη, για αυτό το τεράστιο έγκλημα κατά ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχει κανένας μοναδικός ηγέτης ή επικεφαλής διεθνώς της παγκοσμιοποιημένης κλίκας. Είναι ένα διεθνές δίχτυ - ένας ιστός - που κλέβει εθνικά κράτη και βιομηχανίες μέσω χειραγώγησης και βίας. Παγιδεύοντας σχεδόν όλους τους πολίτες αυτών των εθνών.

Επιστροφή στα βασικά

Οι πολίτες μόλις άρχισαν να παίρνουν τα χέρια τους γύρω από αυτήν την κατάληψη των δημοκρατιών και των δημοκρατιών από τον COVID, παγκοσμίως. Και όμως, ο χρόνος είναι ουσιαστικός. 

Πρέπει να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τα δεινά που μας έφεραν στο χείλος της δουλοπαροικίας και της δουλείας και να αναζητήσουμε οποιαδήποτε αποσύνδεση μπορεί να γίνει έτσι ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να παραμείνει τόσο ανθρώπινη όσο και ελεύθερη.


Το μπεστ σέλερ βιβλίο μας, COVID-19 and the Global Predators: We are the Prey, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και εντόπισε πολλά από τα πιο σημαντικά σημεία ελέγχου και σχεδιασμού για την καταστροφή του COVID. 

Τεκμηριώσαμε ότι αυτό δεν ήταν απλώς μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης - αλλά μια σκόπιμη, από καιρό σχεδιασμένη επιχείρηση για να πάρει τον έλεγχο των ελεύθερων εθνών παντού και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση υπερδομής.

 Πολλές από τις σύγχρονες βασικές παγκόσμιες οντότητες προσδιορίστηκαν και ονομάστηκαν στο βιβλίο. Καθ 'όλη τη διάρκεια, τεκμηριώσαμε και παρείχαμε λεπτομερείς αναφορές στους αναγνώστες για να επιβεβαιώσουμε ανεξάρτητα την έρευνά μας.

Μεγάλο μέρος της δουλειάς μας έχει αφιερωθεί στη διερεύνηση και την απεικόνιση ολόκληρου του ασφυκτικού «πορτοφολιού» ελέγχου. 

Οι πολίτες της Γης δεν θα ξανακερδίσουν την ελευθερία τους χωρίς εκατομμύρια ανθρώπους να ενωθούν για να κόψουν εκείνες τις ατομικές ασφυκτικές χορδές που εμποδίζουν άμεσα την ελευθερία της σκέψης, της κίνησης, της ζωής.


Θεμελιώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας — γενοκτονία και μαζικές δολοφονίες

Τα κύρια εγκλήματα περιλαμβάνουν:

1 – Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί. Πολλοί έχουν πεθάνει σε νοσοκομεία με θανατηφόρες, πειραματικές «θεραπείες» που διατάχθηκαν ή ανταμείφθηκαν από τις κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης ρεμδεσιβίρης, ηρεμιστικών και της χρήσης αναπνευστήρων καθώς και μέσω της παρακράτησης φαρμάκων (φάρμακα πρώιμης θεραπείας όπως IVM και HCQ, αντιβιοτικά, στεροειδή) και βασικών ειδών όπως υγρά και τρόφιμα. 

Η νοσηλεία με διάγνωση COVID ήταν πολύ συχνά θανατική ποινή στα μάτια των γιατρών και των νοσηλευτών που έπρεπε να παρέχουν φροντίδα. Μέχρι σήμερα, οι παραδοσιακές, θεμελιώδεις ιατρικές πρακτικές των νοσηλευόμενων ασθενών, όπως η παρακολούθηση των υγρών, παραμελούνται. Πάνω από 536 χιλιάδες παιδιά και νεαροί ενήλικες στην Αμερική έχουν πεθάνει.

2 – Οι λαϊκές δημοκρατίες και οι δημοκρατίες σε όλο τον κόσμο καταστράφηκαν και αντικαταστάθηκαν από ιεραρχικές, ολοκληρωτικές αρχές που τέθηκαν στην εξουσία από τις εκλογές για τη δημοκρατία της μπανάνας.

3 - Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εξαναγκαστεί να λάβουν μία ή άλλη μορφή «εμβολίου» COVID - μια πειραματική, τοξική, μη τυποποιημένη ένεση που προκαλεί μαζικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένου του «αιφνίδιου θανάτου» και των καρκίνων turbo που προβλέπεται να επιταχυνθούν με την πάροδο του χρόνου.

4 – Τα αγέννητα βρέφη και τα βρέφη πέθαναν μετά τον εμβολιασμό των μητέρων τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι έγκυες γυναίκες και οι θηλάζουσες μητέρες έχουν υποστεί τρομερές δυσμενείς επιπτώσεις εκτός από την πάλη με το φόβο και την απώλεια των παιδιών τους.


Εργαλεία ελέγχου


Ποια είναι τα θεμελιώδη εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Globalist Predators για να ελέγξουν τον κόσμο;


Ασθένειες που οπλοποιούνται και διατηρούνται στα Biolabs.
Biolabs σε όλο τον κόσμο που είναι σε θέση να χειριστούν ασθένειες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των πληθυσμών.

Οι ειδικοί του Biolab και των εμβολίων βρίσκονται σε στενή επαφή με τις προοπτικές της παγκοσμιοποίησης, έτσι ώστε να εκτρέπονται από την εξέταση οποιωνδήποτε χρήσιμων εξελίξεων ή πληροφοριών που θα μπορούσαν να προστατεύσουν ή να επιδιορθώσουν ζημιές που προκαλούνται από την ασθένεια ή τα βιολογικά όπλα εμβολίων.

Η προπαγάνδα φόβου προωθείται για να διασφαλίσει ότι ο πληθυσμός-στόχος ρίχνεται σε κατάσταση φόβου ή τρόμου, διαταράσσοντας την ορθολογική σκέψη και ανάλυση.
mRNA και DNA ουσίες και πλατφόρμες χορήγησης που πολλαπλασιάζουν την αποτελεσματικότητα τόσο των βιολογικών όπλων/ασθενειών όσο και των εμβολίων βιολογικών όπλων που αποτελούν σαφώς αναπόσπαστο μέρος της εξαγοράς.
mRNA και DNA "Εμβόλια" ως φορέας χορήγησης τόσο για περαιτέρω ασθένειες όσο και για νανοτεχνολογία και άλλα μέσα τηλεχειρισμού των ανθρώπων.

Η πρωτεΐνη ακίδα δημιουργήθηκε προσωρινά από τη νόσο COVID-19 και παράγεται σε μεγαλύτερες και διαρκείς ποσότητες από τις ενέσεις mRNA/DNA COVID-19, προκαλώντας βλάβη σε πολλαπλά συστήματα οργάνων με αποτέλεσμα συχνά τραυματισμό και, πολύ συχνά, θάνατο.

Γνωστική δυσλειτουργία, ομίχλη εγκεφάλου και συναισθηματική αποδέσμευση από άλλους λόγω εγκεφαλικής βλάβης από την πρωτεΐνη ακίδα.

Καθυστερημένη ασθένεια και θάνατος μέσω τοξικών ενέσεων που είναι αμφισβητήσιμες και συμβάλλουν στην απερήμωση που επιθυμούν οι παγκοσμιοποιητές.

Η νανοτεχνολογία και ο ρόλος της στον μετανθρωπισμό για τη σύνδεση των ανθρώπων με τους υπολογιστές, με την τεχνητή νοημοσύνη και την άσκηση ελέγχου της ανθρώπινης φυλής μέσω εμφυτευμένης τεχνολογίας.

Έλεγχος των όπλων επιβολής των εθνών - της αστυνομίας, του στρατού, οποιασδήποτε πολιτοφυλακής.

Έλεγχος των συστημάτων παροχής υγειονομικής περίθαλψης μέσω ενός συνδυασμού εκφοβισμού, λογοκρισίας, δωροδοκίας (ανταμοιβής), αποφυγής, τιμωρίας και απέλασης κρίσιμων ακραίων τιμών.

Έλεγχος των εκπαιδευτικών συστημάτων για να μαλακώσουν οι πολίτες μέσω της κατήχησης του κομμουνισμού και του κολεκτιβισμού.

Χειραγώγηση μηνυμάτων προς τους πολίτες μέσω των μέσων ενημέρωσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Έλεγχος του τραπεζικού συστήματος και του χρήματος με την πλήρη ψηφιοποίησή του και την κατάργηση του χαρτονομίσματος και του νομίσματος.

Παραίτηση από κυβερνητικές ευθύνες από κυβερνητικούς εκπροσώπους κάθε πρώην ελεύθερου έθνους και συνεργασία με τους Παγκόσμιους Θηρευτές.

Αποθάρρυνση και δυσφήμιση των παραδοσιακών αρχών και αξιών των ελεύθερων λαών, συμπεριλαμβανομένου του εναγκαλισμού της ειλικρίνειας, της ακεραιότητας, της αγάπης για την πατρίδα, της ιστορίας και του θάρρους.

Διατάραξη και καταστροφή της οικογενειακής μονάδας, 
ώστε να αποθαρρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες.

Γελοιοποίηση και απόρριψη της θρησκείας.

Άρνηση κάθε παραδοσιακής έννοιας του Θεού.

Εμείς, οι πολίτες του κόσμου, είμαστε σοκαρισμένοι και έκπληκτοι. Βάζουμε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, απλά περνάμε μια μέρα, και μετά μια άλλη μέρα, και μετά μια άλλη. Δεν αρκεί. Υπάρχουν περισσότερα να χάσουμε, συμπεριλαμβανομένου του μέλλοντος των παιδιών, των εγγονιών μας και των επόμενων γενεών.


Οι πρόγονοί μας και οι μητέρες μας έχουν περάσει καταστροφές και καταστροφές – γι' αυτό είμαστε παρόντες εδώ στη Γη. Πρέπει να κόψουμε τα νήματα του ελέγχου, μεγάλου και μικρού, σε κάθε στροφή. 

Καιρός να ενισχύσουμε την αποφασιστικότητά μας και να αρχίσουμε, κάθε μέρα, να αντιστεκόμαστε στην τυραννία σε όλες τις μορφές της. Σε τι χρησιμεύει η ζωή αν όχι για να ζούμε σύμφωνα με τις υψηλότερες αρχές μας, να τιμούμε τον Θεό, να αγαπάμε κάθε μέρα και να αναζητούμε την ελευθερία και την ελευθερία;


Κύριος συγγραφέας Ginger Ross Breggin. Αυτή και ο σύζυγός της, Peter R. Breggin MD, είναι οι συγγραφείς του νέου βιβλίου με τις καλύτερες πωλήσεις COVID-19 and the Global Predators: We are the Prey, με εισαγωγές από κορυφαίους επιστήμονες και γιατρούς COVID-19, Peter A. McCullough MD, MPH; Elizabeth Lee Vliet MD; και Vladimir "Zev" Zelenko MD. Πάνω από 120.000 πωλήθηκαν.





1 σχόλιο:

  1. Το "Σύνταγμα Γεραπετρίτη" και η αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας:

    https://www.youtube.com/watch?v=gt_t_SnMLDg

    ΑπάντησηΔιαγραφή