Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ




Από τον Michael Snyder


Επιλεγμένοι συμμετέχοντες στον ΟΗΕ υιοθέτησαν το «Σύμφωνο για το Μέλλον» την Κυριακή, μια παγκόσμια συμφωνία που έλαβε μικρή κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, παρόλο που επηρεάζει σοβαρά 193 χώρες.

Το Σύμφωνο δημιουργεί μια νέα παγκόσμια τάξη και καλύπτει όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας για την υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, μεταξύ άλλων στόχων.

AKOMA KAI H AMEΡIKANIKH MYΣTIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΝΑΤΟΪΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

 CIA:«ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ “ΣΧΕΔΙΑ ΗΤΤΑΣ” ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ »– ΤΟ UGLEDAR ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ... ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ



Οι αμερικανοί ντράπηκαν να παρουσιάσουν το σχέδιο νίκης του Zelensky στο Κογκρέσο

Τελικά τίποτε δεν πάει όπως θέλουν οι Αμερικανοί αν και υπάρχει πολύ χειρότερη έκδοση για την Ουκρανία όλα είναι μια καταστροφή.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙ9ΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΙΑΡΗΚΤΗ, ΚΥΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑΣ...

ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ



Του Αλκιβιάδη Κεφαλά*

Αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστώ, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της αρθρογραφίας παρέθεσε διαδικτυακό σύνδεσμο στον οποίο αναλύεται λογοτεχνικά ο τρόπος με τον οποίον το σύνολο του πολιτικού συστήματος υιοθέτησε την οργανωτική δομή της μαφίας δοθέντος ότι η κατάργηση των εθνικών κρατών και η επέλαση της παγκοσμιοποίησης επαναπροσδιόρισαν το περιεχόμενο της πολιτικής.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΧΕΡ ΆΣΑΝΤ, ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ! ΕΠΕΖΗΣΕ!


Θρίλερ με Μαχέρ Άσαντ, αδελφό του προέδρου Συρίας καθώς το Ισραήλ στόχευσε την οικία του! ‘Η νεκρός ή τραυματίας.. Συριακές σελίδες αρχικά έλεγαν χάθηκε η επαφή αργότερα ότι νοσηλεύεται και τώρα ότι είναι νεκρός .. Ότι επλήγη και βομβαρδίστηκε το κτίριο όπου βρισκόταν είναι το μόνο σίγουρο..

Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ





Γράφει ο Γιώργος Βενέτης

Σε μια προσπάθεια να κερδίσει την λαϊκή υποστήριξη, η κυβέρνηση Μπάιντεν απεργάζεται την παραπληροφόρηση του αμερικανικού κοινού. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι επιδίωξή του είναι η ελαχιστοποίηση των θανάτων μεταξύ των αμάχων και η επίτευξη εκεχειρίας ώστε να απελευθερωθούν οι Ισραηλινοί όμηροι, αλλά ταυτόχρονα υπογράφει αποφάσεις εφοδιασμού του Ισραήλ με όλο και πιο ισχυρές βόμβες, και παράλληλα προστατεύει το Ισραήλ στο παρασκήνιο.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ (ΑΠΟ ΚΑΤΩ) ΤΟΤΕ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ, ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...

Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Θ΄ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΛΙΒΑΝΟΣ.. Η ΑΡΧΗ ΣΗΜΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ!


Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης υπέδειξε το Λίβανο μέσω του Λιβανέζου υποτακτικού και βιογράφου του Ισαάκ.. Τα μεγάλα γεγονότα θ΄αρχίσουν από ένα μικρό κράτος.