Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΣΚΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ALEXANDER DUGIN: «Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ "ΜΕΣΣΙΑ" (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ)» 

2 ΒΙΝΤΕΟ



ALEXANDER DUGIN: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ο Νετανιάχου και οι συν αυτώ προωθούν δημιουργία Μεγάλου Ισραήλ, ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού της Ιερουσαλήμ για επίσπευση ερχομού του ”Μεσσία” (δηλ Αντίχριστου) .

ALEXANDER DUGIN: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Ο Νετανιάχου δεν οδηγείται από ορθολογική γεωπολιτική ανάλυση, αλλά από «μεσιανικές» φαντασιώσεις για τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ και την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού της Ιερουσαλήμ για να επισπεύσει τον ερχομό του Μεσσία (δηλ Αντίχριστου) .

Νομίζω ότι είμαστε αντιμέτωποι τώρα με την αρχή ενός μεγάλου πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ένας μεγάλος πόλεμος στη Μ Ανατολή είναι αναπόφευκτος.

 Νομίζω ότι όταν το Ισραήλ άρχισε την επιχείρηση στη Γάζα άνοιξε την πύλη της κόλασης γιατί μετά από όσα έκανε το Ισραήλ στον άμαχο πληθυσμό δεν υπάρχει ευκαιρία για να βγούμε αλώβητοι από αυτή την κατάσταση. 

Eπίσης πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας μεγάλος πόλεμος.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Ισραήλ δεν έχει λόγο να διεξάγει αυτόν τον πόλεμο γιατί αυτοί μπορεί να μην κερδίσουν τίποτα. Πιστεύω ότι οι μεσσιανικές ιδέες του Νετανιάχου και των ανθρώπων γύρω του Ben Gvir, Smotrich, Dov Lior και άλλων παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.

 Αυτοί σοβαρά υπολογίζουν στο Μεγάλο Ισραήλ και στην καταστροφή του τζαμιού Αλ Ακσά και στο ν΄αρχίσει η ανοικοδόμηση του Γ Ναού κάτι που θα βοηθήσει ο Μεσσίας να έρθει νωρίτερα από ό,τι υποτίθεται. 

Θέλουν να επισπεύσουν τον ερχομό του Messiah κι αυτό αντανακλάται στην εσχατολογία τoυ σιίτικου κόσμου καθώς είναι στα μάτια των σιιτών η εμφάνιση κι εκδήλωση του Dajjal στο λεξικό μας αυτός είναι ο Αντίχριστος αλλά στην ισλαμική παράδοση καλείται Dajjal. 

Aυτοί ταυτίζουν εύκολα το Ισραήλ και τη Δύση με τον Dajjal. Έτσι αυτή είναι η τελική μάχη γι αυτούς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου