Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΗΥΞΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΖΑΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΤΟΥ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ...

ΜΑΔΟΥΡΟ: «Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ (ΘΗΡΙΟ) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΕΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ»!!!


Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο: «Ο Χίτλερ δεν θα τολμούσε να κάνει αυτό που κάνει αυτό το τέρας Νετανιάχου, που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αυτοκρατορία των ΗΠΑ».Nετανιαχισμός Χιτλερισμός..

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, περιγράφει τον Νετανιάχου ως «ένα τέρας» που διαπράττει εγκλήματα ατιμώρητα και πιο φρικτά από αυτά του Χίτλερ.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είναι «ένα τέρας που δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αυτοκρατορία των Ηνωμένων Πολιτειών (…) που διεξάγει γενοκτονία κατά της Παλαιστίνης και του Λιβάνου» με πλήρη ατιμωρησία, δήλωσε ο Μαδούρο, όπως αναφέρθηκε αυτή την Τρίτη από το Λιβανέζικο κανάλι Al Mayadeen.

Η Βενεζουέλα καταγγέλλει την τρομοκρατία του Ισραήλ, μιας «αποικίας» των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είπε επίσης ότι ούτε ο ηγέτης της ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφος «Ο Χίτλερ δεν τόλμησε να κάνει αυτό που κάνει» ο Νετανιάχου. Αυτό που συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας και στον Λίβανο «δεν είναι πόλεμος», αλλά μάλλον μια ζωντανή «γενοκτονία», κατήγγειλε.

Ο Μαδούρο επέκρινε τον Νετανιάχου, λέγοντας ότι ο Σιωνιστής ηγέτης «έχει ακόμη το θράσος να δώσει εντολή στα Ηνωμένα Έθνη να αποσύρουν τις ειρηνευτικές δυνάμεις, που βρίσκονται στο νότιο Λίβανο με εντολή του Συμβουλίου Ασφαλείας [Ηνωμένων Εθνών]».

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας βλέπει τις επιθέσεις του Ισραήλ στη Γάζα και τον Λίβανο, καθώς και τις απειλές κατά του Ιράν, του Ιράκ και της Υεμένης, ως σχέδιο αποικισμού της Δυτικής Ασίας.

Mελανσόν τώρα: Η γενοκτονία του Νετανιάχου στη Γάζα και η εισβολή του στον Λίβανο είναι εγκλήματα πέρα ​​από την πολιτική. Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟ ΜΙΑΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου