Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..."ΠΡΟΔΟΤΕΣ"!

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!


To Iσραήλ επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών μετά το επιτελικό χτύπημα στη βάση χθες. Συλλήψεις Ισραηλινών για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν..

Kan Hebrew Channel: “Αναμένονται πολλές κατηγορίες θα εκδοθούν τις επόμενες ημέρες εναντίον εποίκων που εργάστηκαν ως κατάσκοποι για το Ιράν, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην ελεύθερου σκοπευτή στον στρατό».

Εβραϊκό Κανάλι 12: «Ένα ζευγάρι Ισραηλινών από τον Ραμάτ Γκαν συνελήφθη αφού στρατολογήθηκε από το Ιράν και σχεδίαζε να πραγματοποιήσει δολοφονίες ισραηλινών προσωπικοτήτων. 

Οι συλληφθέντες, κατηγορούμενοι για συνεργασία με το Ιράν, έγραψαν γκράφιτι, κρέμασαν πανό και έκαψαν οχήματα στο Τελ Αβίβ. 

Αργότερα, ζητήθηκε από τους συλληφθέντες να σαμποτάρουν υποδομές επικοινωνιών, ΑΤΜ και να πυρπολήσουν δάση, ενώ ορισμένες από τις αποστολές τεκμηριώθηκαν. 

Οι Ιρανοί συνεργάτες συμφώνησαν να εκτελέσουν μια αποστολή για να δολοφονήσουν ένα άτομο στο Ισραήλ και να ρίξουν μια χειροβομβίδα σε ένα σπίτι και στη συνέχεια εργάστηκαν για την απόκτηση όπλων, συμπεριλαμβανομένων τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή, πιστόλια και χειροβομβίδες.”

Haaretz: Ένας Ιρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών επικοινώνησε με τον Valdislav Victorson μέσω Telegram και του πρόσφερε να εκτελέσει διάφορες εργασίες έναντι αμοιβής, συμφώνησε και στρατολόγησε επίσης τη σύντροφό του Anna Bernstein. 

Μεταξύ των καθηκόντων που έκαναν οι δύο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ήταν να πυρπολούν οχήματα, να κάνουν γκράφιτι και να τυπώνουν πανό κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου. Ο Βίκτορσον κατηγορείται επίσης ότι απέκτησε παράνομο πράκτορα με σκοπό τη δολοφονία ενός αξιωματούχου του Ισραήλ.

Σήμερα (Δευτέρα) κατατέθηκε κατηγορητήριο εναντίον ενός ζευγαριού από το Ραμάτ Γκαν για την εκτέλεση καθηκόντων στην ιρανική αποστολή. 

Δύο – ο Vladislav Victorson, 30 ετών και η Anna Bernstein, 18 ετών – κατηγορούνται για τα αδικήματα της επαφής με ξένο πράκτορα, βανδαλισμό ακινήτων, συνωμοσία για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και εμπρησμό. 

Ο Victorson κατηγορείται επίσης για τρομοκρατική ενέργεια συνωμοσίας για φόνο, επειδή σχεδίαζε να δολοφονήσει μια ισραηλινή προσωπικότητα

Η εισαγγελία ζητά την κράτηση του ζευγαριού μέχρι το τέλος της δικαστικής διαδικασίας σε βάρος τους. Το αίτημα σύλληψης αναφέρει ότι οι δυο τους παραδέχθηκαν κατά την ανάκρισή τους ότι συνειδητοποίησαν ότι ενεργούσαν για λογαριασμό μιας οντότητας εχθρικής προς το κράτος του Ισραήλ, αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελαν να βλάψουν την ασφάλεια του κράτους.

Σε πολλές δηλώσεις της Αντίστασης, βλέπουμε τη φράση “κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του εχθρικού στρατού” ακολουθούμενη από το όνομα και την τοποθεσία της στοχευμένης βάσης και των στρατώνων, μερικά από τα οποία βρίσκονται βαθιά μέσα στο Ισραήλ. Αυτό ώθησε τα επίσημα μέσα ενημέρωσης του εχθρού να κάνουν το ερώτημα: Από πού πήρε η Χεζμπολάχ αυτές τις πληροφορίες; 

Πώς ήξερε ότι οι αξιωματικοί και οι στρατιώτες της Ταξιαρχίας Golani, τη στιγμή της στόχευσης, συγκεντρώθηκαν σε εκείνη την αίθουσα για να δειπνήσουν και σκότωσαν και τραυμάτισαν περισσότερα από 100 μέλη; Αυτή η απειλή πληροφοριών περιλαμβάνει τους ανώτερους ηγέτες του εχθρικού στρατού;




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου