Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ! ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΠΑΙΔΙΑ!ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΛΙΒΑΝΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ 380 ΗΜΕΡΩΝ!


Το Ισραήλ προετοιμάζεται για μια μεγάλη χερσαία εισβολή στο νότιο Λίβανο τις επόμενες ώρες. Η εντατικοποίηση βομβαρδισμών τις τελευταίες ώρες και η ρητορική των Ισραηλινών πολιτικών ενισχύουν αυτή την πιθανότητα.

To Ισραήλ ως νομιμοποιητικό πρόσχημα θα χρησιμοποιήσει την επίθεση χτύπημα στην οικία Νετανιάχου. Το Ιράν αποποιήθηκε την ευθύνη για το χτύπημα δια του εκπροσώπου του στα Ηνωμένα Έθνη και την επέρριψε στη Χεζμπολάχ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ 380 ΗΜΕΡΩΝ

Το Ισραήλ καλείται ωστόσο να απαντήσει στο εξής ερώτημα πως στον πόλεμο των 6 ημερών κέρδισε χαλκέντερους στρατούς ολόκληρων κρατών Αίγυπτο Συρία Ιορδανία και δεν μπορεί να πάρει εδώ και 380 ημέρες μια αποδεκατισμένη πολιορκημένη αποκλεισμένη οργάνωση Χαμάς και μια άλλη οργάνωση και όχι τακτικό στρατό ονόματι Χεζμπολάχ.

ή έχει ηττηθεί κάτι που δεν διαφαίνεται από πουθενά-αν και είναι αλήθεια ότι στο Λίβανο έχει περιοριστεί σε σε σημειωτόν στη μεθόριο- ή υπάρχουν άλλοι λόγοι να συντηρεί την ένταση για να του δοθεί η δυνατότητα να βάλει κι άλλους παίκτες ή κράτη της περιοχής στο στόχαστρό του.

Επίσης ο πανδαμάτωρ όπως εμφανίζεται Νετανιάχου δεν απάντησε ποτέ ούτε στην πρώτη μαζική επίθεση που δέχθηκε η χώρα του από το Ιράν ούτε στη δεύτερη, ενέργειες που σε άλλη περίπτωση θα θεωρούνταν κήρυξη πολέμου!

όλα αυτά και οξύμωρα είναι και αντιφατικά.. όσο και η μαύρη τρύπα στην άμυνα του και κυρίως των πληροφοριών του που προκάλεσε την 7 Οκτώβρη

Κατά τα άλλα το Ισραήλ σύμφωνα με στατιστικά απάντησε με μια 7 Οκτώβρη κάθε βδομάδα σε Γάζα Δ Όχθη Παλαιστίνης και τώρα Λίβανο!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου