Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ!! ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ (4958/2022) ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΑ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ»!!! 
ΒΙΝΤΕΟ



Νόμιμη και η ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ με το ΝΟΜΟ 4958/2022 στην ιατρικά υποβοηθούμενη ανθρώπινη αναπαραγωγή. Το καταγγέλουν Αν. Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Επιστημονικές Ενώσεις. 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ!! ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ!

Παναγιώτης Νικολόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής Αστικού Δικαίου της Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών:

”προβλέφθηκε η δυνατότητα να γίνεται η δωρεά σπέρματος ή ωαρίου μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή χωρίς να έχει διάκριση αν είναι εξ αίματος ή εξ αγχιστίας οπότε συγγενείς εξ αίματος σε πλάγια γραμμή είναι τ΄αδέρφια , τα ξαδέρφια οι θείοι και τ΄ανίψια. 

Πρόκειται για αιμομιξία. 

Το οποίο δεν το πήρε κανείς χαμπάρι από τον ελληνικό λαό δεν γράφτηκε πουθενά δεν ακούστηκε είναι αμφίβολο αν και οι βουλευτές που το ψήφισαν το κατάλαβαν.

Προσωπικά έτυχε βρέθηκε να εμφανιστώ στην επιτροπή των κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής. Ξέρετε υπάρχουν οι Επιτροπές της Βουλής που πριν πάει στην Ολομέλεια της Βουλής ένα νομοσχέδιο συζητιούνται εκεί.

 Εγώ εμφανίστηκα εκ μέρους της εταιρίας του Οικογενειακού Δικαίου να πω τις απόψεις μου και είπα τη λέξη ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ.

Λοιπόν ούτε ο Υπουργός Πλεύρης ούτε κανένας άλλος βουλευτής έκανε το παραμικρό σχόλιο, Και αυτό ψηφίστηκε έτσι και πέρασε έτσι. 

Οι μόνοι δηλ. που αντιδράσαμε ήμασταν εμείς οι διδάσκοντες Οικογενειακό Δίκαιο, οι Επιστημονικές Ενώσεις μας οι Δικηγορικοί Σύλλογοι κάναμε και μια εκδήλωση τον Ιανουάριο και μάλιστα ο Υπουργός γνωστός για την ιδεολογία του κλπ είπε ότι οι καθηγητές του Οικογενειακού Δικαίου είναι συντηρητικοί..”


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β


Άρθρο 8

Προϋποθέσεις ιατρικής υποβοήθησης στην ανθρώπινη αναπαραγωγή Τροποποίηση άρθρου 1455 Α.Κ.

Στο άρθρο 1455 του Αστικού Κώδικα (Α.Κ.), περί της ιατρικής υποβοήθησης στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, επέρχονται οι εξής τροποποιήσεις:…..β) προστίθεται νέο πέμπτο εδάφιο, και το άρθρο 1455 Α.Κ. διαμορφώνεται ως εξής:

«Άρθρο 1455 Η ιατρική υποβοήθηση στην ανθρώπινη αναπαραγωγή (τεχνητή γονιμοποίηση) επιτρέπεται μόνο για να αντιμετωπίζεται η αδυναμία απόκτησης τέκνων με φυσικό τρόπο ή για να αποφεύγεται η μετάδοση στο τέκνο σοβαρής ασθένειας ή για να διατηρείται η γονιμότητα, ανεξάρτητα από την ύπαρξη ιατρικής αναγκαιότητας. 

Η υποβοήθηση αυτή επιτρέπεται μέχρι την ηλικία φυσικής ικανότητας αναπαραγωγής του υποβοηθούμενου προσώπου. Η ανθρώπινη αναπαραγωγή με τη μέθοδο της κλωνοποίησης απαγορεύεται. 

Επιλογή του φύλου του τέκνου δεν είναι επιτρεπτή, εκτός αν πρόκειται να αποφευχθεί σοβαρή κληρονομική νόσος που συνδέεται με το φύλο. Δωρεά γεννητικού υλικού μεταξύ συγγενών είναι επιτρεπτή μόνο μεταξύ συγγενών σε πλάγια γραμμή.»

O Iατρικός Σύλλογος πήρε θέση; H Εκκλησία, η Επιτροπή Βιοηθικής τι λένε;

Eίναι και τεράστιο πνευματικό θέμα πέραν των επιστημονικά ιατρικά διαπιστωμένων παρενεργειών και συνεπειών στην υγεία.. Ο Οιδίποδας είναι τραγωδία...Το αίμα θα φέρει αίμα… 

Σε χώρες που τελευταία αιματοκυλίστηκαν για δεκαετία και που είναι μωσαϊκό εθνοτήτων και κοινοτήτων η αιμομιξία γίνεται για τη διατήρηση καθαρότητας φυλής και πίστης. Ως και σε χριστιανικές κοινότητες της Εγγύς Ανατολής...γι αυτό μάτωσαν.

 Ο πρώτος πνευματικός λόγος για την αιματοχυσία ήταν η αιμομιξία.. και μάλιστα γίνεται εν γνώσει των εκεί Ορθόδοξων θεσμών..αυτό κι αν είναι τραγωδία…. αλλά ανείπωτη...



5 σχόλια:

  1. Θυμίζω, ότι σύμφωνα με τον Άγιο Ανδρέα, τον δια Χριστό Σαλό ...

    Θα έρθει στην Πόλη ο υιός της απώλειας, ο χιλίαρχος Αράν και θα βασιλεύσει τρία χρόνια και έξι μήνες (σ.σ.: τι σας θυμίζει;) Θα αναγκάσει μάλιστα τους ανθρώπους να κάνουν τέτοια παρανομία, που όμοιά της ούτε έγινε ποτέ, αφότου δημιουργήθηκε ο κόσμος, ούτε θα ξαναγίνει. Θα διατάξει δηλαδή και θα νομοθετήσει, ώστε να συνέρχονται, θέλοντας και μη, πατέρας με κόρη, γιος με μητέρα, αδελφός με αδελφή (σ.σ.: Για να καταλάβουμε ότι το κακό δε χρειάζεται ταμπέλες, όπως ΝΤΠ κλπ. Και μετά τον Ευσεβή Βασιλέα Ιωάννη Γ Δούκα Βατάτζη, ο οποίος θα εγκαθιδρύσει το Βυζάντιο, θα γίνουν τα ίδια με αυτά που προγραμματίζονται από τώρα). Κι όποιος θα αντιστέκεται ή θα αντιμιλά, θα θανατώνεται. Εκείνος όμως που θα πεθάνει μ’ αυτόν τον τρόπο, θα καταταγεί την ημέρα της κρίσεως μαζί με τον Ιωάννη τον Πρόδρομο.
    Ο βασιλιάς αυτός θα διατάξει να συζευχθούν οι μοναχοί με τις μοναχές, καθώς επίσης και οι ιερείς. Έτσι η παρανομία της μίξεως θα γίνει χειρότερη από του φόνου. Ο ίδιος θα πορνεύσει με την μητέρα του και την κόρη του. Αφού λοιπόν θα γίνει νόμος η ακολασία, όλοι οι άσωτοι θα κάνουν όργια με τις αδελφές τους. Η δυσωδία της αιμομιξίας θ’ ανέβει στον ουρανό, και ο Κύριος θα οργισθεί υπερβολικά με ολόκληρη την οικουμένη. Θα δώσει τότε διαταγή και θ’ αρχίσουν να πέφτουν οι αστραπές και οι βροντές με ασυγκράτητο θυμό σ’ όλη τη γη. Πολλές πόλεις θα καούν. Οι άνθρωποι θα παραλύσουν από τον φοβερό κρότο των βροντών και θα πεθάνουν με κακό θάνατο, ενώ άλλοι θα καούν από τις αστραπές.
    Αλλοίμονο τότε στη γη, γιατί πλησιάζει η φοβερή απειλή και η οργή του Παντοκράτορος! Θα γίνει λιμός, και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν σωρηδόν από την πείνα. Θα επακολουθήσει δυνατός σεισμός και θα πέσει κάθε οικοδόμημα. Πολλοί εργάτες της ανομίας θα βρουν κακό τέλος χωμένοι μέσα στα ερείπια.
    Ο ήλιος θα γίνει μαύρος και σκοτεινός, ενώ η σελήνη σαν αίμα, εξ αιτίας των ανθρώπων που εξομοιώθηκαν με τους χοίρους. Τ’ αστέρια θα πέσουν στη γη. Κάθε βουνό και νησί θα μετακινηθεί από την βία του σεισμού και της απειλής. Οι ιερείς του Θεού, μαζί με όσους ενάρετους και εγκρατείς θα έχουν απομείνει, θα καταφύγουν στα βουνά και στα σπήλαια.
    Τότε λοιπόν θα παταχθεί ο άνομος βασιλιάς και θα εξορισθεί στο σκότος το εξώτερο. Όσοι θα κατοικούν στην πρεσβυτέρα Ρώμη, στην Αρσενόη, στη Στρόβυλο, στην Αρμενόπετρα ή στην Καρυόπολη θα είναι μακάριοι. Σ’ αυτές τις πόλεις οι άνθρωποι θα ζήσουν ειρηνικά. Στις άλλες όμως θα γίνουν πόλεμοι και ταραχές, καθώς είναι γραμμένο: «Μελλήσεται ακούειν πολέμους και ακοάς πολέμων» (Μαρκ. 13,7) και τα ακόλουθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπροστά στο χιλίαρχο Αράν θα μοιάζει με προσκοπάκι. Ο άρχων του σκότους σκοτίζει αυτούς που άρχουν κάθε εποχή.

      Διαγραφή
  2. Επείγον μήνυμα από το 112: ΠΡΟΣΟΧΗ: "Η απροσευχησία ισοδυναμεί με εγκληματική αμέλεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεός είναι μέσα στον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως πολλές φορές, βρίσκεται έξω από τον εαυτό του. Όταν επιστρέψει σαν τον Άσωτο της Παραβολής στον εαυτό του («εις εαυτόν δε ελθών») (Λουκ. Ιε΄20), τότε θα βρει το Θεό να τον περιμένει.
    (ιερός Αυγουστίνος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραθέτουμε στὴν ἀγάπη σας λίγες δυνατὲς προσευχὲς ἀπὸ τὸ λειτουργικὸ ὁπλοστάσιο τῆς Ἐκκλησίας μας γιὰ νὰ λυτρώνει ὁ θεὸς ὅσους καταδυναστεύονται καί κινδυνεύουνε ἀπὸ τὰ σατανικὰ θηρία τοῦ τζιχαντισμού (που σε αυτή τη φάση αρκείται στο να μας πυρπολεί) ποὺ ξέβρασε καὶ πάλι ἡ κόλαση γιὰ νὰ πνίξει κάθε τί ἁγνὸ χριστιανικὸ καὶ Ὀρθόδοξο.

    (Ἡ Παναγία μας ἡ Πορταΐτισσα νὰ φυλάει τὶς πύλες τῆς πίστεως καὶ τῆς ζωῆς μας!)

    Τοὺς ἐκ τῆς Άγαρ δυσμενεῖς, τάχιον ολλύουσα ξίφει τῶν προσευχῶν σοῦ Μαριάμ, τὸν λαὸν καὶ τὴν ποίμνην σοῦ φύλατε τῷ υἱῷ σοῦ κραυγάζοντα, ὁ θεὸς τῶν Πατέρων εὐλογητὸς εἶ.

    * * *
    Λαὸν σοῦ ἄχραντε Δέσποινα ἀνόρθωσον πεσόντα εἰς βάραθρον καταδουλώσεως, ἐχθρῶν ἀπίστων, ἀλλ' οίκτειρον, σὺ γὰρ ἐλπὶς ἁπάντων καὶ ἡ βοήθεια.
    * * *
    Θεομήτωρ Πάναγνε προστασία τῶν Χριστιανῶν, περίζωσε σὸν λαὸν πάσης ἀπειλῆς καὶ πάσης ἁλώσεως βαρβαρικῆς, ὀργῆς καὶ θυμοῦ, πάσης κακΏσεως καὶ ἐκ πάσης κατακρίσεως
    * * *
    Χαῖρε Ὀρθοδόξων ἁγνή, τὸ θάρσος τὸ ανίκητον. Χαίρε κλέος τῶν πιστῶν σου τὴν σεπτὴν Εἰκόνα προσκυνούντων. Χαῖρε δαιμόνων πτῶσις, καὶ τῶν ἀνθρώπων ἡ ἀνόρθωσις
    * * *
    Επέγνωσαν Δέσποινα, γόνοι της Άγαρ την δυναστείαν σου κατατρέχοντες μάτην, της φίλης ποίμνης σου και πεπτώκασιν εν εξαισίω θανάτω φθειρόμενοι, ενδίκω όντως αγνή θεομακάριστε.
    * * *
    Ματαίωσον παρθένε ισλαμιστών τας βουλάς και αθέμιτα ένεδρα, των συνεχώς επιτιθεμένων ημίν δεινώς, τούτους αποδιώκουσα, πόρρω μετ’αισχύνης αφανισμώ τελείω,ίνα γνώσι την Θείαν δυναστείαν και εξουσίαν σου θεόνυμφε
    * * *
    Ἀπολυτίκιον τῆς Πορταϊτίσσης.
    Ἦχος Α΄. Τοῦ λίθου σψραγισθέντος.
    Τὴν θείαν Σου Εἰκόνα δεδεγμένοι ἐν θαύματι, Πυλωρὸν Παρθένε καὶ σκέπην καὶ Προστάτιδα ἔχομεν, τοῦ κλήρου σου οἱ τρόφιμοι ἀεί, καὶ Σοῦ ὡς ἀφομείωμα ἡμεῖς, τὴν Αὐτήν Σου προσκυνοῦντες ἀπὸ ψυχῆς, βοῶμεν σοι Θεοτόκε· δόξα τῇ παναγάθῳ Σου βουλῇ, δόξᾳ τῇ προστασίᾳ Σου, δόξα τῇ πρὸς ἡμᾶς Ἁγνὴ θείᾳ προνοίᾳ Σου.

    Δι᾿ εὐχῶν τῶν ἁγίων Πατέρων ἡμῶν, Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ὁ Θεός, ἐλέησον ἡμᾶς. Ἀμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή