Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ CΟ2

ΑΝ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΆΝΘΡΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ CΟ2 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ;



Θερμοκήπιο

Γράφει ο Mike Adams
Μετάφραση: Απολλόδωρος


(NaturalNews) Με μόλις "δεκάρες την ημέρα", κάθε ιδιοκτήτης θερμοκηπίου μπορεί να παράγει CO2 για να βοηθήσει στην αύξηση της απόδοσης των φυτών στα θερμοκήπια του. 

Αυτό είναι το μήνυμα στις γεννήτριες CO2 που πωλούνται από εταιρείες προμήθειας θερμοκηπίων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. 

"Μπορούν να επιτευχθούν 1.500 ppm [διοξειδίου του άνθρακα]... αυτές οι γεννήτριες παρέχουν αυτόματα το διοξείδιο του άνθρακα που απαιτείται για την επίτευξη του μέγιστου δυναμικού καλλιέργειας μόνο με δεκάρες την ημέρα", αναφέρει η διαφήμιση.
Share Apollodoros’s Newsletter

Δείτε το μόνοι σας σε αυτή τη φωτογραφία που προέρχεται από ένα περιοδικό προμηθειών θερμοκηπίων: https://www.naturalnews.com/images/CO2-Generator-Section.jpg

Οι γεννήτριες CO2 "βελτιώνουν την ποιότητα των φυτών" και "αυξάνουν την παραγωγή". Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και λειτουργούν με προπάνιο ή φυσικό αέριο, μετατρέποντας τα ορυκτά καύσιμα σε διοξείδιο του άνθρακα.

Γιατί αυτό λειτουργεί για να βελτιώσει ριζικά την ανάπτυξη, την υγεία και τις αποδόσεις των φυτών; Επειδή - είστε έτοιμοι για την αλήθεια; -- Το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα ΘΡΕΠΤΙΚΟ συστατικό των φυτών.

Όχι, δεν είναι ένας ρύπος που απειλεί τον ανθρώπινο πολιτισμό, όπως γελοιωδώς ισχυρίζονται οι θιασώτες της καταστροφής του πλανήτη απο την, δήθεν, την υπερθέρμανση του πλανήτη . 

Το CO2 στην πραγματικότητα αυξάνει τις αποδόσεις των φυτών, επιταχύνει το "επαναπράσινο" και βελτιώνει την αναδάσωση του πλανήτη. 

Και ενώ η σημερινή ατμόσφαιρα περιέχει μόνο 400 ppm διοξειδίου του άνθρακα, οι γεννήτριες CO2 μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση του επιπέδου αυτού στα 1500 ppm μέσα στα θερμοκήπια, επιταχύνοντας έτσι την ανάπτυξη των φυτών και την παραγωγή τροφίμων.

Ακολουθεί η διαφήμιση για να το δείτε και μόνοι σας:


Αν το CO2 είναι τόσο κακό για τον πλανήτη, γιατί τα θερμοκήπια πληρώνουν για να το παράγουν;


Αν το CO2 ήταν τόσο κακό για τον πλανήτη, τότε η εγκατάσταση μιας γεννήτριας CO2 σε ένα θερμοκήπιο θα σκότωνε τα φυτά. Όμως οι επιστήμονες και ακόμη και οι κυβερνήσεις συνιστούν στην πραγματικότητα τη συμπλήρωση του CO2 στα θερμοκήπια, προκειμένου να ενισχυθεί η ανάπτυξη των φυτών και η παραγωγή τροφίμων.

"Τα οφέλη της συμπλήρωσης διοξειδίου του άνθρακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή φυτών μέσα στο περιβάλλον του θερμοκηπίου είναι καλά κατανοητά εδώ και πολλά χρόνια", αναφέρει το Υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων του Ontario.

"Το διοξείδιο του άνθρακα αυξάνει την παραγωγικότητα μέσω της βελτιωμένης ανάπτυξης και ζωηρότητας των φυτών. 

Ορισμένοι τρόποι με τους οποίους αυξάνεται η παραγωγικότητα με το CO2 περιλαμβάνουν την πρωιμότερη ανθοφορία, τις υψηλότερες αποδόσεις καρπών, τη μειωμένη αποβολή οφθαλμών στα τριαντάφυλλα, τη βελτίωση της αντοχής του στελέχους και του μεγέθους των λουλουδιών. 

Οι καλλιεργητές θα πρέπει να θεωρούν το CO2 ως θρεπτικό συστατικό... η αύξηση του επιπέδου του CO2 σε 1.000 ppm θα αυξήσει τη φωτοσύνθεση κατά περίπου 50% σε σχέση με τα επίπεδα CO2 του περιβάλλοντος".

Στην πραγματικότητα, όπως έδειξαν πρόσφατες επιστημονικές μελέτες, η μικρή αύξηση των επιπέδων CO2 της ατμόσφαιρας έχει βοηθήσει στην πραγματικότητα στο να ξαναπράσινίσουν οι έρημοι και οι άγονες περιοχές, επιταχύνοντας την ανάπτυξη δέντρων, θάμνων και χόρτων που παράγουν το οξυγόνο που χρειάζεται ο άνθρωπος για να αναπνεύσει.

Η επίθεση στο διοξείδιο του άνθρακα είναι ρητορική μίσους κατά της μητέρας φύσης.

Όσο περισσότερο εξετάζετε πραγματικά την επιστημονική αλήθεια σχετικά με το διοξείδιο του άνθρακα και όχι την πολιτικά φορτισμένη "ρητορική μίσους" κατά της Μητέρας Φύσης που εκτοξεύουν άνθρωποι όπως ο Al Gore, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείτε ότι το CO2 είναι ένα κρίσιμο θρεπτικό συστατικό για το περιβάλλον και το οικοσύστημα της Γης.

 Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειονότητα όλου του CO2 που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα παράγεται από τη Μητέρα Φύση μέσω των ζώων στον ωκεανό.

 Όποιος επικρίνει το CO2 επιτίθεται στη ζωή των ωκεανών και καταδικάζει τρισεκατομμύρια υδρόβια πλάσματα που εκπνέουν διοξείδιο του άνθρακα ως μέρος της φυσικής τους αναπνοής. (Θα έπρεπε να τους επιβληθούν πρόστιμα;)

Ως μια κοινωνία που ενδιαφέρεται για την αναδάσωση, την επέκταση της ποικιλίας της φυτικής ζωής, τη θρέψη των δέντρων και την επαναπράσινση των ερήμων, δεν θα πρέπει πλέον να ανεχόμαστε κανέναν που ασχολείται με τη ρητορική μίσους κατά της Μητέρας Φύσης και του CO2. 

Όσοι προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν αυτό το κρίσιμο θρεπτικό συστατικό για τον πλανήτη επιδίδονται σε ένα είδος ρατσισμού με κίνητρο το μίσος κατά των φυτών.

Αν δεν είναι εντάξει να καταδικάζουμε κάποιον επειδή είναι μαύρος, γιατί είναι εντάξει για ανθρώπους σαν τον Al Gore να επιδίδονται σε ατελείωτη ρητορική μίσους εναντίον όλων των ζωντανών όντων που είναι πράσινα;

Εξάλλου, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κρούουν συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου για το CO2 είναι πολύ αρνητικοί όλη την ώρα. Κανείς δεν εκτοξεύει περισσότερη καταστροφολογία από τον Al Gore και το πλήθος της υπερθέρμανσης του πλανήτη που ζωγραφίζουν αποκαλυπτικές εικόνες για το μέλλον της Γης αν δεν αρχίσουμε όλοι να πληρώνουμε φόρους άνθρακα στους υπερπλούσιους. Σταματήστε να είστε τόσο αρνητικοί!

Πρέπει να ασκούν περισσότερη θετικότητα και να επαναλαμβάνουν στον εαυτό τους διαπιστώσεις όπως:

"Το CO2 είναι θρεπτικό συστατικό για τα δάση".


"Το CO2 παράγεται από τη ζωή των ωκεανών".


"Το CO2 φέρνει ισορροπία στο παγκόσμιο οικοσύστημα".


"Το CO2 είναι για τα φυτά ό,τι είναι το οξυγόνο για τους ανθρώπους".


"Το CO2 μπορεί να βοηθήσει στη μετατροπή άγονων ερήμων σε βιώσιμα δάση".

Ίσως παραμένοντας θετικοί, οι τρομολάγνοι και οι καταστροφολόγοι της υπερθέρμανσης του πλανήτη να ηρεμήσουν, να πάρουν μερικές ανάσες (με επιπλέον CO2) και να αναγνωρίσουν ότι ό,τι είναι καλό για τα φυτά είναι καλό και για τον πλανήτη.

Στην πραγματικότητα, θα κάνω υπεραερισμό μετά τη συγγραφή αυτού του άρθρου μόνο και μόνο για να δημιουργήσω λίγο επιπλέον CO2 για τον κόσμο. Είναι το δώρο μου στον Al Gore.
Για την ιστορία: ΟΧΙ, δεν υποστηρίζω την καύση ορυκτών καυσίμων

Η υπ' αριθμόν 1 κριτική αυτής της ιστορίας από τις πλυμένες με πλύση εγκεφάλου ορδές των πιστών της λατρείας του Al Gore θα είναι ότι πρέπει να έχω πληρωθεί πολλά δολάρια από τη βιομηχανία άνθρακα για να γράψω αυτό το άρθρο.

Μην είστε γελοίοι. Έχω καταγράψει - εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία - την εξαντλητική καταδίκη της καύσης ορυκτών καυσίμων. 

Παρόλο που το CO2 που απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα είναι στην πραγματικότητα ένα θρεπτικό συστατικό, απελευθερώνουν πολλούς άλλους ρύπους, όπως θείο και υδράργυρο (από τον άνθρακα). 

Οι καθαριστές στις ΗΠΑ καθιστούν τα εργοστάσια άνθρακα των ΗΠΑ τα καθαρότερα στον κόσμο, αλλά τα εργοστάσια άνθρακα της Κίνας είναι πραγματικά αρρωστημένα εργοστάσια ρύπανσης.

Πιστεύω επίσης ότι είναι καιρός να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη συνήθεια των πετροχημικών και να στραφεί σε κάτι πιο καθαρό και ανανεώσιμο, όπως οι πυρηνικές αντιδράσεις χαμηλής ενέργειας (LENR), που παλαιότερα ονομάζονταν "ψυχρή σύντηξη". Πρόσφατες αναλύσεις επιβεβαίωσαν, για άλλη μια φορά, ότι η ψυχρή σύντηξη είναι πραγματική και πρακτική. 

Η ψυχρή σύντηξη θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί στη θέση του άνθρακα για τη θέρμανση μεγάλων ποσοτήτων νερού που κινούν ατμοστρόβιλους οι οποίοι παράγουν ηλεκτρική ενέργεια.

Με τον καιρό, όλα τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα της Αμερικής θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ψυχρή σύντηξη. 

Παρομοίως, αν βελτιωθεί η τεχνολογία των μπαταριών, τα βενζινοκίνητα οχήματα θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ηλεκτρική ενέργεια, και αν αυτή η ηλεκτρική ενέργεια τροφοδοτείται από την ψυχρή σύντηξη, τότε είναι καθαρή σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού ενέργειας.

Τα ορυκτά καύσιμα είναι μια βρώμικη επιχείρηση: είναι βρώμικα για την εξόρυξη από το έδαφος, βρώμικα για τη μεταφορά και βρώμικα για την καύση. Αλλά το CO2 που παράγουν δεν είναι ρύπος- είναι ένα θρεπτικό συστατικό που χρειάζονται απεγνωσμένα τα δέντρα, τα χόρτα και οι θάμνοι σε όλο τον κόσμο. 

Έτσι, ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αντιταχθεί κανείς στην καύση ορυκτών καυσίμων στον πλανήτη μας, το CO2 δεν είναι νομίμως ένας από αυτούς.

Αν όλη αυτή η κουβέντα σας κάνει να υπεραναπνέετε, τότε μη διστάσετε να βιώσετε μια γερή δόση αυτοενοχοποιημένων ενοχών που μπορείτε να ανακουφίσετε μόνο στέλνοντας όλα τα χρήματά σας στον Al Gore για όλο το διοξείδιο του άνθρακα που παράγετε.

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου