Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ!



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Μετά τον αδόκητο θάνατο του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη το αβίαστο συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι το πολυδιαφημιζόμενο επιτελικό κράτος είναι διαλυμένο και αδυνατεί να προσφέρει το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας στου πολίτες!! 

Η ΝΔ δημιούργησε ένα κράτος «μπανανία» και μπορεί να χαρακτηριστεί αν όχι η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας σίγουρα όμως από τις χειρότερες!

Υπεύθυνοι γι’ αυτήν την παρακμή που βιώνουμε σήμερα και στοιχίζει ανθρώπινες ζωές ( από πυρκαγιές κ.τ.λ.), είναι και το 41% των ψηφοφόρων της που την επέλεξαν στις προηγούμενες εκλογές παρότι η διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ την τετραετία 2019-2023 στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία! 

Ο πρωθυπουργός από την άλλη, για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα εσωτερικής ασφαλείας όπως ήταν η επέλαση της ορδής των Κροατών κωφεύει, και δεν ωθεί σε παραίτηση τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.!

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι σε ποιο χρονικό διάστημα της θητείας του (ακούγεται για μετά τις ευρωεκλογές) θα φέρει προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών για να έχει το μικρότερο πολιτικό κόστος!!! 

Δυστυχώς με την κυβέρνηση Μητσοτάκη τα όσα θα βιώνουμε στο μέλλον θα είναι τραγικά! Μένει να δούμε αν οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να είναι αμετανόητοι και θα στηρίξουν τη ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μίρκας

Οικονομολόγος





2 σχόλια:

  1. ""ΤΗΕ ΒΕST NAME"
    Mετα απο ολα τα σκατα που εφαγε ο κοσμος, τις τιμες ρευματος, φ.αεριου, βενζινης, τιμες σε σουπερ μαρκετ, φωτιες, πλημμυρες, τεμπη, κλπ,κλπ,κλπ. Ερχονται 2 εκλογικες αναμετρησεις και το 55% δεν παει καν να ψηφισει, και οι υπολοιποι δινουν 41% σε ν.δ (*).
    Απορεια -ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ????
    *εκτος και αν εχει γινει νοθεια του κερατα-ναι αυτου- οποτε μονο γι αυτο το λογο θα αξιζουμε σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλους που να έκαναν εφορευτική επιτροπή στις εκλογές δεν έχεις; Εάν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι όχι μόνον νοθεία δεν έγινε, αλλά ίσως τα ποσοστά στα εκλογικά τμήματα της περιοχής σου να είναι και ελαφρώς μεγαλύτερα από το συγκεντρωτικό 41%.
      Πάψε να χάφτεις το παραμύθι της νοθείας. Δες τη βλακεία, τον αμοραλισμό και το μορφωτικό μεσσαίωνα στα μυαλά των συμπολιτών σου που ανέδειξαν πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Κούλη. Με τρείς στις πέντε ελληνικές οικογένεις διαλυμένες ή υπό διάλυση, τι είδους πολιτικούς περιμένεις να εκλέξουν οι Έλληνες; Είναι αφελές να περιμένεις από πολίτη που δεν αγαπάει την οικογένειά του, να αγαπά την πατρίδα του και να επιλέξει "Καποδίστριες" που θα του στέκονται σαν καρφίτσα στο μάτι. Γιατί πολύ απλά, θα ψηφίσει πολιτικούς με οικογένειες σαν τη δική του για να αισθάνεται πιό άνετα. Η αγάπη προς την Πατρίδα, ξεκινά από την αγάπη του Πολίτη στην τιμή και το συμφέρον της Οικογενείας του. Νομίζω...

      Διαγραφή