Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΑΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. 


Αγαπητοί Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Συμφωνούμε ότι η ταχύτης επέμβασης και η επαρκής ποσότητα πυροσβεστικού υλικού πάνω στο στόχο συντελεί στην άμεση κατάσβεση της φωτιάς. Τα ρωσικά αεροπλάνα ήταν αποτελεσματικά…

Η Ενωμένη Ευρώπη όμως τι πράττει για την Ελλάδα; την Κύπρο; την Πορτογαλία; Προμηθεύεται μόνο εμβόλια για τον Monkeypox (HIV)

Στο παρελθόν εισηγηθήκαμε για τον Υμηττό αγκύρωση διαφημιστικού αερόστατου με αισθητήρες όπου οι αξιωματικοί υπηρεσίας των γύρω Δήμων θα ειδοποιούνται αμέσως σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Οι καλοί Δήμαρχοι ξυλεύουν το  δάσος, απαγορεύουν την είσοδο και αποστέλλουν περιπολίες.

Οι Κινέζοι διαθέτουν UAV  που εκτοξεύουν σκόνη κατάσβεσης και τα οποία μπορούν να εποπτεύουν για την ύπαρξη φωτιάς.

Το 1994 στη ΝΑMSA (ΝΑΤΟΪΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ) προτάθηκε στις χώρες του Νότου, όπως συγκροτήσουν μία δύναμι αεροσκαφών ¨ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ» σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Τέλος προσκλήθηκαν αντιπρόσωποι των υπόψη χωρών (και η Ελλάς) του Πυροσβεστικού Σώματος στην Γερμανία για να ιδούν την μετατροπή παλαιού άρματος σε πυροσβεστικό όχημα.

Δεδομένου ότι όλες οι χώρες της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ εκείνη την περίοδο ελάμβαναν τα πλεονάζοντα Αμερικανικά άρματα και έπρεπε να καταστρέψουν αντίστοιχο αριθμό από τα παλαιά LEO1, είχαν την ευχέρεια να υλοποιήσουν τη μετατροπή (ως τότε έπραξαν οι Γερμανία, Λουξεμβούργο) .

Η μετατροπή ήταν εύκολη: Αντικαθίστατο ο πύργος του άρματος με μία δεξαμενή - εκτοξευτήρα  και προστίθετο μία λεπίδα που άνοιγε δρόμους, Η θωράκιση του άρματος του επέτρεπε να πλησιάζει αποθήκες πυρομαχικών, ή στόχους έτοιμους να εκραγούν (πχ αεροσκάφη κλπ).            Η ερπύστρια επέτρεπε στο όχημα να εισέρχεται στο δάσος και να ανοίγει δρόμο.

Προσωπικά πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση με τις πυρκαγιές επιτυγχάνει τον στόχο του Sock για να περάσει εύκολα το πρόβλημα των εμβολιασμών, οικονομικά μέτρα, εθνικά μέτρα, ανεμογεννήτριες κλπ.

Δεν πιστεύουμε στο παραμύθι της κλιματικής αλλαγής και δυνάμεθα να αποδείξουμε ότι οι πυρκαγιές στην Πορτογαλία, Κύπρο και όχι μόνο ήταν τύπου «ΜΑΤΙ» .

Η Χαβάη κάηκε γιατί ο Αμερικανικός Στρατός  ελέγχει τον Ουρανό (ΗΑΑRP, chemtrails, Directed Energy Weapons)

Αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε όμως όλοι είναι ότι το 2021 εγένετο μία σημαντική νομική αλλαγή σχετικά με τους τέσσερες Δρυμώνες που καίγονται.

Με τις αποφάσεις 116740/4319, 116475/4303, 11674/4302 και 1167.. κλπ. καταργούμε τα Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου και ενσωματώνουμε αυτά στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (Α’ 92)


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/116740/4319 (1) Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (Α’ 92). Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/116475/4303 (3) Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (Α’ 92)

Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΝΕΠ/116474/4302 (4) Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου Αγράφων και Μετεώρων» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (Α’ 92). Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς-Λευκίμμης-Σουφλίου είναι προστατευόμενη δασική έκταση η οποία βρίσκεται στον νομό Έβρου, Θράκη. Έχει συνολική έκταση 428 τετραγωνικά χιλιόμετρα, από τα οποία τα 72,9 είναι αυστηρά προστατευόμενα. Έχει σημαντική αξία λόγω του μεγάλου αριθμού αρπακτικών πτηνών που φιλοξενεί.

Κατάργηση του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου» και ενσωμάτωση αυτού στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σύμφωνα με την παρ.  1 του άρθρου 43 του ν. 4685/2020 (Α’ 92). Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.


Πλείστα των θεμάτων είναι γνωστά αλλά μας λείπει η ομάδα, η Ασπίδα της Άμεσης Δημοκρατίας. Είναι ντροπή ο Κούλης, ο ΓΑΠ, ο ΣΥΡΙΖΑ να σκοτώνουν την Πατρίδα μας και εμείς να τους ανεχόμαστε.

Οι Λαθρομετανάστες με τις ευχές μας να πάνε σπίτια τους. Να κρατήσουμε μία μικρή ομάδα τους εκπαιδευτές των εκπαιδευτών.

Ο Λαός (επαΐοντες) θα αποφασίζει για τα σπουδαία θέματα, όπως στην Ελβετία…


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ 

ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ" 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου