Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Ο ΑΝΟΙΑΚΟΣ ΜΠΙΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΕΛΟΚ ΤΟΥ ΩΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ...

Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙΕΙ ΤΗ ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Του πολιτικού αναλυτή, Δημήτρη Τζούρα

Τις πιο φρικτές αλήθειες για τους πολιτικούς μιας χώρας, από αυτές τις αλήθειες που δεν σηκώνει εύκολα το στομάχι της κοινής γνώμης, τις κατέχουν τα τμήματα αντικατασκοπείας των κρατών. 

Εμένα, μου αρέσει να προσεγγίζω την παγκόσμια πολιτική, μέσα από τα μάτια της ευρύτερης αμερικανικής αντικατασκοπείας, που ξεκινάει από τα ικανά και καλά στελέχη του FBI και της Homeland, μέχρι την CIA και το DoD.

Είχα θέσει σε ανύποπτο χρόνο, θέμα υπερασπίσεως της Αλάσκας από Κινεζική εισβολή, όταν όλοι εστίαζαν επάνω στην Ταϊβάν και την πρώτη αλυσίδα νησιών πλησίον της Κίνας. 

Μερικές εβδομάδες αργότερα, μικτός Ρωσοκινεζικός στόλος, πλησίασε σε απόσταση 90 μιλίων την Αλάσκα, προκαλώντας την πρωτοφανή κινητοποίηση του αμερικανικού στόλου και της αμερικανικής Αεροπορίας.

Η ικανότητα υπερασπίσεως της υπερβόρειας πολιτείας, μπήκε δυναμικά στην αμυντική ατζέντα και στο δημόσιο διάλογο. Άνοιξε η συζήτηση στην Αμερική για τη δημιουργία ισχυρής ναυτικής βάσης, εκεί. Άλλωστε, μη ξεχνάμε, ότι τα κινεζικά κατασκοπευτικά αερόστατα, είχαν εντοπιστεί να κόβουν βόλτες επάνω από το έδαφος της, πλούσιας σε υδρογονάνθρακες, Πολιτείας. 

Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από αυτά τα γεγονότα, ο Πρόεδρος Τραμπ, εστίασε στην Αλάσκα και τις εξορύξεις πετρελαίου εκεί, ως απάντηση στην αμερικανική ενεργειακή κρίση, αλλά και στο υπέρογκο δημόσιο χρέος.

Να λοιπόν, η πρώτη ομοιότητα με την Ελλάδα και την υπεράσπιση της Αλάσκας ως «ρεζερβουάρ» λυτρώσεως της οικονομίας από τους δανειστές.

 Ο Καναδάς, ως εδαφικός δίαυλος στρατιωτικών ενισχύσεων της Αλάσκας και ενιαίος χώρος για την NORAD, καίγεται από το σύστημα του «αλλασόμορφου εθνικοσοσιαλιστή» Τρουντό, στο πλαίσιο «αρωγής» της Κίνας στην προετοιμασία του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Μη ξεχνάμε, ότι σύμφωνα με την αμερικανική αντικατασκοπεία, ο πατέρας του Τρουντό, ήταν πράκτορας της KGB.

Η φωτιά στο Μάουι, που ο Μπάιντεν απέκρυπτε από την πρώτη μέρα το μέγεθος της καταστροφής, απείλησε στρατιωτική βάση. Η Χαβάη, μην λησμονούμε, είναι έδρα του στόλου του Ειρηνικού και φυσικά, κανένας δε ξεχνά το Περλ Χάρμπορ κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το πρόβλημα επάνδρωσης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από τον Μπάιντεν, έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ. Οι νέοι, δεν πηγαίνουν να καταταγούν σε μαζική κλίμακα, εξαιτίας της μαρξιστικής φύσεως που αποκτά το στράτευμα, αλλά και της ατζέντας ΛΟΑΤΚΙ που επιβάλλει η κυβέρνηση, με την τιμωρία όσων αντιδρούν σε αυτή.

Να λοιπόν, άλλη μία σύμπτωση με την Ελλάδα και τις μαζικές παραιτήσεις στελεχών από το πολεμικό ναυτικό. Η Ελλάδα, όπως και η Αμερική, καταστρέφεται από τον εσωτερικό εχθρό πρωτίστως, με την συνδρομή φυσικά, των ξένων μυστικών υπηρεσιών. 

Και οι δύο, σπρώχνονται σε πολέμους που είναι σχεδιασμένοι να χαθούν. Αυτός, είναι και ο σκοπός του πραγματικού κυβερνήτη των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Η καταστροφή της Αμερικής και η παράδοσή της στον κινεζικό παράγοντα.

Τη δική μας χώρα, την προετοιμάζουν για διαμελισμό ανάμεσα σε Τουρκία και διάφορες άλλες βαλκανικές χώρες. 

Σας είχα γράψει, ότι οι πυρκαγιές στην 111 πτέρυγα μάχης, είναι προϊόν ψυχολογικών επιχειρήσεων κατά του στρατού και της ελληνικής κοινωνίας. Βλέποντας λοιπόν, τα χτυπήματα σε Χαβάη και Αλάσκα, μην απορείτε ούτε για την Νέα Αγχίλαο, ούτε για τον Έβρο, ούτε για την Αλεξανδρούπολη. 

Η Αλεξανδρούπολη, εκτός από κόμβος φυσικού αερίου και αμερικανική βάση, έχει απέναντί της το τεράστιο πετρελαϊκό κοίτασμα του Μπάμπουρα.

Στην Νέα Αγχίαλο, από καθαρή τύχη δεν είχαμε νεκρούς, Ο διοικητής, είχε απομακρύνει τα 30 άτομα της πυρασφάλειας γύρω από τις εκτεθειμένες βόμβες, μόλις 5 λεπτά πριν αυτές εκραγούν. Ήθελαν, όπως στα Τέμπη, να έχουμε και πάλι δεκάδες νεκρούς. 

Από την πρώτη μέρα μετά την σφαγή των Τεμπών, με συνεχή άρθρα μου, μίλησα για τρομοκρατικό χτύπημα και για την ελληνική 11η Σεπτεμβρίου. Η χώρα μας, παραδίδεται στην Αλ Κάιντα και οι σημερινές πυρκαγιές, δε θα πρέπει να χαρακτηρίζονται απλά, ως εμπρησμοί , αλλά ως τρομοκρατικά χτυπήματα!

Τα αμερικανικά σύνορα, αυτή τη στιγμή, είναι ξέφραγο αμπέλι και Κινέζοι και Ισλαμιστές στέλνουν τις τελευταίες εφεδρείες τρομοκρατών και σαμποτέρ. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που και στην Ελλάδα αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα οι εποικιστικές και τρομοκρατικές ορδές λαθρομεταναστών.

Έχουν γνώση, όμως, οι φύλακες και εν προκειμένω η ευρύτερη οικογένεια της αμερικανικής αντικατασκοπείας…



1 σχόλιο:

  1. Δημήτρης Τζώρας είναι το όνομα του αρθρογράφου, το γράφετε λάθος.

    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή