Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Η ΑΛΕΠΟΥ, Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΖΕΛΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΖΑΡΙ;;;

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ΄ΑΚΡΟΝ ΣΕ ΑΚΡΟΝ Η ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ ΖΕΛΕΝΣΚΙ...
7 ΒΙΝΤΕΟ

Κυθνος

Καίγεται απ΄άκρον σε άκρον η χώρα λόγω Ζελένσκι.. ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ. Αλεξανδρούπολη, Ροδόπη, Καβάλα, Εύβοια, Κύθνος, Βοιωτία κ.α ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Κρανίου τόπος στον Άβαντα. Νωρίτερα δύο στελέχη του στρατού απεγκλωβίστηκαν όταν το όχημά τους έπεσε σε χαράδρα.

Με εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια μεταφέρθηκε το ένα στέλεχος στο νοσοκομείο.Ξεκίνησε η μερική εκκένωση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Τις Αποθήκες Πυρομαχικών του Ελληνικού Στρατού πλησιάζει η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μεταβαίνει σήμερα το βράδυ στον Έβρο έτσι ώστε να βρεθεί στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς.

Σε ετοιμότητα για εκκενώσεις το Λιμενικό στην Κύθνο με την φωτιά να μαίνεται.Κάηκαν σπίτια σε Σώστη, Πολύανθο και Ληνό από τη μεγάλη φωτιά στη Ροδόπη




Αλεξανδρούπολη πόλη

8 σχόλια:

  1. Οι εχθροί του Χριστού και της Ελλάδας είναι φίλοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τας βουλάς του Θεού, όπως εργάζεται δια να μας σώση, δεν τας γνωρίζει κανείς. Πάντως όμως με όποιον τρόπον και αν γίνονται είναι ωφέλιμες- αδιάφορον ότι ημείς λυπούμεθα και μας φαίνεται ότι εγκατελείφθημεν από του Θεού.

    Ο άνθρωπος από μικρός αμαρτάνει. με λόγον, με βλέμμα, με την διάνοιαν, με συγκατάθεσιν, με την πράξιν. Και δι' ενός φόβου εξαφνικού, ενός δυστυχήματος, μιας μεγάλης ζημίας, συγχωρούνται όλα εκείνα και γίνεται διαμάντι, από γυαλί όπου ήτον τό πρότερον.

    Παππούς Ιωσήφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δε μπορούν να μας κάνουν Ουκρανία, τουλάχιστον προσπαθούν να επιτύχουν το ... War-Effect

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σκεφτείς ότι όχι μόνο έχουμε ξεπεράσει κατά δεκάδες, ή και εκατοντάδες φορές τα Σόδομα και τα Γόμορα, αλλά και τα μοστράρουμε ως τρόπο ζωής, ή ως ... "επιλογή" μας θα πρέπει γονατιστοί να δοξολογούμε το Έλεος του Θεού που μας ανέχεται ακόμα.

      Διαγραφή
  4. Παροιμίες Παλαιάς Διαθήκης (1,24 - 1,33)

    Επειδή είδα, ότι μολονότι σας εκαλούσα και σεις δεν υπηκούσατε, εγώ η Σοφία σας ωμίλησα εις εντονώτερον ύφος, εμάκρυνα τον λόγον μου προς σας. Σεις όμως και πάλιν δεν εδίδατε καμμίαν προσοχήν·αλλά τουναντίον εθεωρείτε χωρίς αξίαν και σημασίαν τας σύμβουλάς μου. Εις δε τους ελέγχους μου δεν εδίδατε καμμίαν προσοχήν· δια τούτο, λοιπόν, και εγώ θα γελάσω με την απώλειάν σας, θα χαρώ πάρα πολύ, όταν θα επέρχεται εναντίον σας ο όλεθρος.

    Και όταν αιφνιδίως εγερθή εναντίον σας ταραχή, ο δε όλεθρός σας ως καταστρεπτική καταιγίς επιπέση επάνω σας, όταν σας βρη θλίψις μεγάλη η πολιορκία της πόλεως σας από τους εχθρούς, όταν θα βλέπετε και σεις να έρχεται αναπόφευκτος ο όλεθρός σας,
    τότε θα συμβή τούτο· θα με επικαλεσθήτε, εγώ όμως δεν θα ακούσω την επίκλησίν σας. Θα με ζητήσουν ως βοηθόν των και στήριγμά των οι κακοί εις τας δυσκόλους των περιστάσεις, και δεν θα με εύρουν ως λυτρωτήν και σωτήρα των.

    Διότι εμίσησαν την θείαν σοφίαν, τον δε λόγον του Κυρίου δεν τον επροτίμησαν, αλλά τον απέρριψαν.
    Ούτε ήθελον να δώσουν προσοχήν εις τα θελήματά Μου. Εξ αντιθέτου περιέπαιζαν και εχλεύαζαν τους ελέγχους, τους οποίους προς σωτηρίαν των απηύθυνα.
    Δια τούτο θα φάγουν τους καρπούς της κακής των ζωής και συμπεριφοράς. Θα απολαύσουν τα επίχειρα της κακίας των. Θα πλημμυρίσουν και θα πνιγούν μέσα εις τας οδυνηράς συνεπείας της ασεβείας των.
    Επειδή ηδίκησαν τους αφελείς και αγαθούς ανθρώπους, θεία φοβερά κρίσις θα εξολοθρεύση τους ασεβείς.
    Εκείνος όμως, που ακούει και υπακούει εις εμέ, την Σοφίαν, θα ζη με σταθεράν την ελπίδα του εις την παντοδύναμον προστασίαν του Υψιστου και θα διατηρή την γαλήνην του εις κάθε περίστασιν, χωρίς φόβον από κανένα κακόν”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρουμε ότι οι πλείστοι επισκέπτες στο βίντεο εδώ είναι παραδόξως Ελληνοκύπριοι κυρίως, από τρείς πόλεις συγκεκριμένα. Πολύ λιγότεροι Ελλαδίτες κι ένα μικρό ποσοστό από όλη την υπόλοιπη γή.
    Το βλέπουμε στα στατιστικά στοιχεία πού δείχνουν επακριβώς από πού μάς επισκέπτονται και πολλές άλλες λεπτομέρειες.
    Είναι όμως Έλληνες και τους πονάει η καταστροφή πού γίνεται αυτές τις ώρες στην Ελλάδα. Καί εσείς οι Ελληνοκύπριοι και εσείς οι λίγοι Έλληνες εξ Ελλάδος, νά κάνουμε μιά πράξη αυτονόητη και συχνή γιά την προηγούμενη γενιά, σπανιότατη γιά τις ημέρες μας. Νά παρακαλέσουμε τους κατά τόπους ιερείς νά καλέσουν τους ενορίτες τους γιά λιτανείες καί παρακλήσεις. Εδώ η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα! Κανένας μας νά μήν σκεφτεί ότι αφού στην περιοχή μας υπάρχει ηρεμία γιατί νά κάνουμε λιτανείες;
    Σκεφθείτε ότι δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί η πατρίδα από άκρο σε άκρο. Σήμερα εδώ, αύριο αλλού, μεθαύριο σέ δέκα άλλες περιοχές. Άλλωστε ποιός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της φωτιάς; Το νερό, οι βροχές. Και σβήνουν ότι φλέγεται και εμποδίζουν νά δημιουργηθούν νέες φωτιές. Και γιά προληπτικούς λόγους νά το δούμε, κέρδος έχουμε.
    ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ, τελεία και παύλα.
    Να ζητήσουμε την Θεία αρωγή, να έρθουν βροχές, να σωθούμε!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=MhMf0DXr74g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ἀφοῦ ὁ Θεὸς τὸ ἐπιτρἐπει καὶ μπῆκαν στὴν πόλη οἱ ἐχθροί, δόξα τῷ Θεῷ πάντων ἔνεκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σβήσατε το σχόλιο με το βίντεο για τις φωτιές... ξέρετε εκείνο με την πράσινη ανάπτυξη... τί έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή