Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ...

ΟΙ "ΈΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ»




Μετάφραση: Απολλόδωρος


Ο Aman Jabbi ζει τώρα στο Big Fork της Μοντάνα και έχει γίνει, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους πιο σημαντικούς πληροφοριοδότες και φωνές προειδοποίησης για το επερχόμενο σύστημα του Kτήνους.

Ο Jabbi κατάγεται από την Ινδία και είναι μηχανικός που εργάστηκε στη Silicon Valley για 25 χρόνια, συν-εφευρέτης δύο εφαρμογών για κάμερες κινητών τηλεφώνων. 

Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1988 επειδή θαύμαζε την αμερικανική κουλτούρα της ελευθερίας και της εφευρετικότητας.

Το μήνυμά του πρέπει να ακουστεί από όλους τους Αμερικανούς και συνιστώ ανεπιφύλακτα στους αναγνώστες μου να βρουν μια ώρα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών για να τον ακούσουν στο βίντεο που έχω αναρτήσει παρακάτω. Αν συμφωνείτε μαζί μου ότι το μήνυμά του είναι ουσιαστικό, παρακαλούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και το βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Πριν μπορέσετε να ξεφύγετε από το matrix, πρέπει να γνωρίζετε ότι ζείτε σε ένα matrix, και αυτό προϋποθέτει να αναγνωρίσετε τα πλοκάμια του matrix που αποκτούν ασφυκτικό έλεγχο στη ζωή σας.

Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε πάρα πολύ χρόνο εστιάζοντας σε λάθος πράγματα. Μιλάμε ατελείωτα για το τι συμβαίνει στην Ουάσιγκτον, ενώ έχουμε προσκαλέσει το σύστημα του κτήνους κατευθείαν στα σπίτια μας, ακόμη και το έχουμε κάνει ένεση στο ίδιο μας το σώμα. Τοποθετούμε τους εαυτούς μας σε μια πορεία προς την καταστροφή από φόβο, έλλειψη πληροφόρησης (άγνοια) και έλλειψη διάκρισης.

Ακόμη και αν ζείτε σε μια κόκκινη πολιτεία όπως η Φλόριντα, η Τζόρτζια, το Τενεσί ή το Τέξας, δεν θα είστε απομονωμένοι ή προστατευμένοι από το σύστημα του κτήνους, επειδή τα νύχια του είναι ήδη σκαμμένα στις υποδομές και των 50 πολιτειών.

Έχουμε ανθρώπους, καλοπροαίρετους ανθρώπους, στο συντηρητικό κίνημα που βγάζουν το ψωμί τους προειδοποιώντας μας για τους σοσιαλιστές, τους κομμουνιστές ή τους ισλαμιστές.

Να η σκληρή αλήθεια: Θα μπορούσαμε να εξαλείψουμε κάθε σοσιαλιστή, κομμουνιστή και ισλαμιστή από την Αμερική αύριο και πάλι θα είχαμε ένα σωρό προβλήματα, επειδή οι παγκοσμιοποιητές έχουν ήδη τους νόμους και την τεχνολογική υποδομή για να μετατρέψουν τη Δημοκρατία μας σε ένα τεχνοκρατικό κράτος σκλάβων.

Μερικά από τα πιο προηγμένα στοιχεία αυτής της υποδομής, όπως επισημαίνει ο Jabbi, βρίσκονται σε πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Τζόρτζια και άλλες κόκκινες πολιτείες.

Αυτή είναι η σκοτεινή υπόγεια πλευρά της τυραννίας για την οποία κανείς δεν θέλει να μιλήσει. Ούτε ένας πολιτικός δεν μιλάει γι' αυτό σε τακτική βάση. Ο γερουσιαστής Rand Paul από το Κεντάκι είναι ίσως ο πιο κοντινός στην κατανόηση αυτού του συστήματος, αλλά αναρωτιέμαι αν ακόμη και αυτός αντιλαμβάνεται το πλήρες εύρος του προβλήματος.

Ο τρόπος για να νικήσουμε αυτό το σύστημα είναι τόσο απλός και συνάμα τόσο δύσκολος. Ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι ποτέ δεν θα ψηφίσουμε για να ξεφύγουμε από αυτό, επειδή οι ίδιοι άνθρωποι που δημιουργούν την υποδομή για τις SMART Cities (Έξυπνες Πόλεις) παγκοσμίως ελέγχουν τα συστήματα ψηφοφορίας διεθνώς.

Επειδή είμαστε τόσοι πολλοί σε αντίθεση με τόσο λίγους από αυτούς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη των αριθμών.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πούμε όχι. Να απορρίψουμε τα εργαλεία της υποδούλωσής μας που προσφέρονται σε ένα γυαλιστερό ασημένιο πιάτο που μοιάζει τόσο δελεαστικό.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτά είναι τα ίδια ακριβώς εργαλεία και προϊόντα που κάνουν την πολυάσχολη ζωή μας στον 21ο αιώνα τόσο βολική, τόσο αποτελεσματική και διασκεδαστική. Και έτσι τα αγοράζουμε με το σύνθημα, τα αναβαθμίζουμε με το σύνθημα, παραδίδουμε τα βιομετρικά μας δεδομένα με το σύνθημα, μέχρι που μια μέρα θα ξυπνήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε βολευτεί και διασκεδάσει τους εαυτούς μας σε ένα ψηφιακό γκουλάγκ από το οποίο δεν υπάρχει διαφυγή.

Έτσι σκοπεύουν οι παγκοσμιοποιητές να σπάσουν τις πλάτες των ελεύθερων Αμερικανών. Θα το κάνουν μέσω των οικονομικών μας, μέσω του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και μέσω των συστημάτων ψυχαγωγίας. Ψηφιακές ταυτότητες μεταμφιεσμένες ως "διαβατήρια υγείας" ή "SMART Health Cards", θα απαιτούνται για να εργαστεί κάποιος σε μια δουλειά, για να έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στους επερχόμενους ψηφιακούς τραπεζικούς λογαριασμούς ή ψηφιακά πορτοφόλια. Η σύγκλιση όλων αυτών των συστημάτων θα διασφαλίσει, σύμφωνα με τα λόγια της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, ότι "κανένα άτομο δεν θα μείνει πίσω".

Μέχρι να ξυπνήσουν οι περισσότεροι άνθρωποι και να δουν ότι έχουν πέσει σε παγίδα, θα είναι πολύ αργά. Θα έχουν όλα τα δεδομένα σας, θα γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, τα δυνατά σας σημεία, τις αδυναμίες σας, τα τρωτά σας σημεία.

Όπως λέει ο Jabbi, "Μπορείτε να αρνηθείτε την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε τις συνέπειες".
Η επιλογή είναι απλή. Θα επιλέξετε να ζήσετε ως σκλάβος σε ένα ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης ή ως ελεύθερος άνθρωπος που κατέχει πλήρως τη σωματική του αυτονομία και την ελεύθερη βούλησή του;


Χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας προσκαλώ να ακούσετε τον Aman Jabbi. Αν δεν έχετε το χρόνο να ακούσετε ολόκληρο το βίντεο, θα μάθετε και πάλι πολλά στα πρώτα 20 με 25 λεπτά. Στην πραγματικότητα, θα σας συνιστούσα να παρακολουθήσετε μόνο το μισό βίντεο και να κρατήσετε σημειώσεις, να το επεξεργαστείτε και στη συνέχεια να παρακολουθήσετε το δεύτερο μισό.

Ο Jabbi δίνει αυτή που πιστεύω ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη περιγραφή του συστήματος του Κτήνουςt που έχω δει οπουδήποτε.


Έτσι μπορείτε να δείτε ότι η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται σε τοπικό επίπεδο με τη χρήση ομοσπονδιακών χρημάτων.

Οι μεγάλες πόλεις είναι ήδη “ψημένες”. Όλες μετατρέπονται σε SMART τεχνολογία και όποιος ζει ακόμα σε μια από αυτές θα πρέπει να κάνει σχέδια για να φύγει αμέσως.

Αν δεν με πιστεύετε, πληκτρολογήστε "Smart city networks" στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης και δείτε τι εμφανίζεται.

Αλλά δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι πολλές μεσαίες ή ακόμη και μικρές πόλεις θα μπορέσουν να αντισταθούν στην ενσωμάτωση σε αυτή την τεχνο-ολοκληρωτική υποδομή. Αυτό που είναι ακόμα υπό τον έλεγχό μας είναι τα σπίτια μας και, τελικά, οι ίδιες μας οι ψυχές, και αυτό είναι που πρέπει να προστατεύσουμε από τα δαιμονικά πνεύματα ελέγχου που έχουν εξαπολυθεί στον κόσμο.

Αυτό που περιγράφει ο Jabbi στο παραπάνω βίντεο είναι μια εξαιρετικά επεμβατική τεχνολογία που εγκαθίσταται στις SMART Cities - από τους αναγνώστες πινακίδων κυκλοφορίας μέχρι τα SMART Φώτα και τους SMART στύλους, τα SMART αυτοκίνητα και τις SMART γειτονιές, τα SMART σπίτια και τις SMART συσκευές - όλα συνδεδεμένα με το 5G και επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους.

Αν δώσετε προσοχή, θα δείτε εκατοντάδες από αυτούς τους στύλους φωτισμού LED να παρατάσσονται σε δρόμους και λεωφόρους και σε πολλές περιπτώσεις είναι εκ των υστέρων εξοπλισμένοι με κάμερες παρακολούθησης και ηχεία για ακρόαση. Ο Jabbi μιλάει επίσης για τους σταθμούς φόρτισης drones που εγκαθίστανται και για το πώς τα drones μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα κατά των πολιτών.

Όλες αυτές οι οπλοποιημένες υποδομές εγκαθίστανται με ομοσπονδιακά χρήματα, εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που έχουν ενταχθεί στο νομοσχέδιο του Joe Biden για τις υποδομές καθώς και στο νομοσχέδιο του για τη μείωση του πληθωρισμού, τα οποία πέρασαν και τα δύο από το Κογκρέσο με τη βοήθεια των Ρεπουμπλικάνων.

Οι ηγέτες των πόλεων και των κομητειών είναι ανόητοι για τις ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις. Συνήθως δεν αναρωτιούνται καν για το τι αγοράζουν με τα χρήματα κάποιου άλλου. Γι' αυτούς, είναι απλώς δωρεάν χρήματα για να "επενδύσουν" στις τοπικές υποδομές.

Και, όπως αναφέρει ο Jabbi, όλα αυτά γίνονται στο όνομα της “ασφάλειας” και της “προστασίας”.
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Πολλά από αυτά τα έξυπνα φώτα LED είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία που ονομάζεται PUKE Ray, η οποία μπορεί να γίνει όπλο και να χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει ανθρώπους. Πρόκειται για μια στρατιωτική τεχνολογία που εφαρμόζεται στις πόλεις μας για πιθανή χρήση εναντίον πολιτών, με την ευγενική χορηγία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Όλες οι μεγάλες διασταυρώσεις σε μια SMART City διαθέτουν ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης. Δώστε προσοχή στους διαπολιτειακούς αυτοκινητόδρομους, οι οποίοι επίσης εξοπλίζονται τώρα με αυτή την τεχνολογία. Αυτές οι κάμερες θα είναι σε θέση να καταγράφουν τις πινακίδες κυκλοφορίας κάθε αυτοκινήτου που περνάει από εκεί σε πραγματικό χρόνο.

Οι κάμερες και οι συσκευές ακρόασης τοποθετούνται παντού, σε μεγάλες, μεσαίες και ακόμη και μικρότερες πόλεις.
ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Το κινητό σας τηλέφωνο σας ακούει επίσης. Και πολλά από τα νεότερα τηλέφωνα είναι σε θέση να παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών σας στην οθόνη.


"Ακούνε, παρακολουθούν, αναλύουν, μαθαίνουν και στη συνέχεια επαναλαμβάνουν τη διαδικασία", δήλωσε ο Jabbi. "Είναι ένα ανοιχτό στρατόπεδο συγκέντρωσης για παρακολούθηση".

Και όλη αυτή η τεχνολογία δεν είναι για την ασφάλεια και την προστασία μας, όπως διαφημίζεται. Είναι για να αρπάξει δεδομένα και να τα χρησιμοποιήσει για να "αλλάξει τη συμπεριφορά σας", πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να επιβάλουν το επερχόμενο σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης σε όλους τους Αμερικανούς και τους ελεύθερους ανθρώπους παντού.
ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Αν έχετε ένα από τα νεότερα μοντέλα ψυγείων που παρακολουθούν ψηφιακά την απογραφή του ψυγείου σας, όλα αυτά τα δεδομένα καταγράφονται για μελλοντική χρήση εναντίον σας. Τρώτε πολύ κρέας και γαλακτοκομικά; Το κοινωνικό σας αξιόχρεο μόλις μειώθηκε κατά μία βαθμίδα, επειδή οι παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να τρώμε κρέας. Δεν είναι "βιώσιμο", σύμφωνα με το όραμά τους για τον κόσμο.
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Μέχρι το 2025, ο Jabbi δήλωσε ότι κάθε νέο αυτοκίνητο θα έχει τουλάχιστον 16 κάμερες, όλες ψηφιακά συνδεδεμένες και θα τροφοδοτούν πληροφορίες μέσω του διαδικτύου.

Οδηγείτε πολύ έξω από τη βάση σας προσθέτοντας άσκοπα στο αποτύπωμα άνθρακα; Αυτό είναι σπατάλη βενζίνης και η κοινωνική σας πίστωση μόλις έπεσε άλλη μια βαθμίδα.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Έχει ήδη επιβεβαιωθεί, νωρίτερα φέτος, ότι οι μεγάλες τράπεζες και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών παρακολουθούν τις αγορές σας σε όπλα και πυρομαχικά, και όλες οι μεγαλύτερες τράπεζες πειραματίζονται με μια "εθελοντική" εφαρμογή εντοπισμού άνθρακα που σας ενημερώνει για το αποτύπωμα άνθρακα σας. Αυτό είναι απλώς μια προθέρμανση για όταν λανσάρουν το νέο ψηφιακό χρήμα, όταν η παρακολούθηση της παραγωγής άνθρακα δεν θα εμπίπτει πλέον στην "εθελοντική" λειτουργία.
ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ


Θυμηθείτε πώς λειτούργησε αυτό στο Κολοράντο αυτό το καλοκαίρι, όταν οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε ένα "εθελοντικό" πρόγραμμα παρακολούθησης της θερμοκρασίας έχασαν ξαφνικά κάθε έλεγχο των οικιακών θερμοστατών τους.

Ο στόχος είναι η ψηφιακή χαρτογράφηση όλων των πραγμάτων, ζωντανών και μη, ακόμη και κάθε δέντρο και θάμνος στη φύση θα έχει μια ψηφιακή ταυτότητα. Γιατί μόλις τα καταγράψετε και τα χαρτογραφήσετε, τώρα θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε και να τα ελέγχετε.
Η Υποδομή για ένα Αστυνομοκρατούμενο Κράτος είναι Ήδη Έτοιμη.


Υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο ψηφιακές κάμερες παρακολούθησης συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο παγκοσμίως. Και 50 εκατομμύρια από αυτές βρίσκονται στις ΗΠΑ. Αυτές είναι περισσότερες ανά κάτοικο από όσες έχουν στην Κίνα, σύμφωνα με το Jabbi.

Η διαφορά είναι ότι στην Κίνα οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και είναι υπάκουοι, επειδή γνωρίζουν ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για την παραβίαση των κανόνων. Ξέρουν ότι είναι σκλάβοι και το αποδέχονται.

"Στις ΗΠΑ το κάνουν ήδη αυτό (την παρακολούθηση)", λέει ο Jabbi. "Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μας το έχουν πει ακόμα... Είμαστε ήδη στο ίδιο παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης".

Κάποιοι το αποκαλούν "Διαδίκτυο των Ματιών". Αλλά το Κτήνος έχει και αυτιά.

Δεν είναι ανθρώπινα μάτια και ανθρώπινα αυτιά που παρακολουθούν ό,τι κάνουμε, όπως στη ναζιστική Γερμανία ή στην παλιά Σοβιετική Ένωση. Όχι, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, η A.I., η οποία παρακολουθεί τώρα τη φυλακή.

Σε αντίθεση με την Κίνα, όπου οι σκλάβοι γνωρίζουν τη μοίρα τους στη ζωή, οι περισσότεροι Αμερικανοί εξακολουθούν να αγνοούν τους τοίχους της φυλακής που υψώνονται γύρω τους.

Αυτή η φυλακή είναι χτισμένη πάνω στην καταπίεση και τη συλλογή. Το Κτήνος τρέφεται με δεδομένα. Τα δικά σας δεδομένα.

Δεν το βλέπουμε επειδή τα εργαλεία της καταπίεσης, τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην Κίνα, παρουσιάζονται διαφορετικά εδώ στην Αμερική. Μας λένε ότι οι κάμερες παρακολούθησης είναι όλες εκεί για να πιάσουν τους κακούς.

Είναι για την “ασφάλεια” και την “προστασία” μας.

Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να μας προσελκύσουν.

Αν ξέρετε ότι δεν είστε κακός, αλλά απολαμβάνετε την ευκολία, είναι δελεαστικό να πείτε στον εαυτό σας: "Δεν έχω τίποτα να κρύψω". Αν εξακολουθείτε να έχετε αυτές τις σκέψεις, έχετε μια πολύ αφελή άποψη για το πώς λειτουργούν αυτά τα συστήματα και ποια είναι η τελική τους ατζέντα.

Δεν πρόκειται μόνο για τη σύλληψη κακοποιών και κακών ανθρώπων.

Αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτόν τον σκοπό, συμβαίνουν πολύ περισσότερα.

Τα δεδομένα που συλλέγουν για εσάς θεωρούνται πολύτιμα για έναν και μόνο λόγο: για να σας κάνουν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να υποταχθείτε στο σύστημα του Κτήνους - ένα σύστημα που γνωρίζει πού βρίσκεστε ανά πάσα στιγμή, τι κάνετε, σε τι ξοδεύετε τα χρήματά σας, τον χρόνο σας, ακόμη και τι σκέφτεστε.

Δίνοντάς τους τα δεδομένα σας, τους δίνετε τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να αξιολογούν τη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί πλέον να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό πιστωτικό σκορ. Αυτή η βαθμολογία χρησιμοποιείται στη συνέχεια για να καθορίσει ποια προνόμια δικαιούστε και ποια όχι στη νέα κοινωνία των σκλάβων.

Ζείτε έναν ΒΙΩΣΙΜΟ τρόπο ζωής και συμβάλλετε στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής; Είστε ομαδικός παίκτης; Αν όχι, δεν θα σας επιτραπεί να συμμετέχετε στην κοινωνία.

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο κυκλοφόρησε το εμβόλιο C-19, μέσω καταναγκαστικών πολιτικών που επιβλήθηκαν όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από τους εταιρικούς εταίρους της, και ο Τζον Κέρι δήλωσε στη διάσκεψη COP27 στην Αίγυπτο ότι αυτό είναι το μοντέλο που θα χρησιμοποιήσουν για να επιβάλουν τη συμμόρφωση με την ατζέντα της αειφορίας που προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη και οι αμέτρητοι εταίροι τους στον ιδιωτικό τομέα, με επικεφαλής το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αν η βαθμολογία της κοινωνικής σας πίστης πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, χάνετε τα προνόμιά σας, ίσως τα παιδιά σας δεν μπαίνουν στα καλύτερα σχολεία ή χάνετε προαγωγές στη δουλειά σας. Δεν μπορείτε να μπείτε σε εστιατόρια ή δημόσιες εκδηλώσεις. Διαχωρίζεσαι από το νέο σύστημα Απαρτχάιντ που επιβλέπεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Τώρα, μόλις το ψηφιακό προγραμματιζόμενο χρήμα τεθεί σε εφαρμογή, δεν μπορείς να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε συγκεκριμένα πράγματα και περιορίζεται σε συγκεκριμένες περιοχές.
Μόλις τεθεί σε εφαρμογή αυτό το σύστημα, θα έχετε μια ψηφιακή ταυτότητα για ΟΛΑ.


Η κυβέρνηση του Καναδά είναι μόνο μία από τις πολλές χώρες που αναπτύσσουν μια ψηφιακή ταυτότητα.


Η κυβέρνηση της Σκωτίας ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα μια νέα ψηφιακή ταυτότητα που θα συνδέεται με το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης του Ηνωμένου Βασιλείου, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το Experion Credit.


Η κυβέρνηση του Κατάρ έθεσε σε εφαρμογή μια νέα τεχνολογία "πληρωμής με το πρόσωπο" κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Τελικά, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε καμία κυβερνητική ή δημόσια υπηρεσία, δεν θα μπορείτε να ταξιδεύετε πέρα από τα εθνικά σύνορα ή να έχετε πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη ή στο διαδίκτυο χωρίς ψηφιακή ταυτότητα.

Πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν με αυτό, επειδή περίπου 5 δισεκατομμύρια από τα 7,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο έχουν ήδη συμμορφωθεί με την δοκιμαστική λειτουργία, την πρόβα τζενεράλε, αν θέλετε, που ήταν το τσίμπημα και η αποδοχή του ως διαβατηρίου για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Θα πρέπει να αποδεικνύετε την ταυτότητά σας μέσω ενός ψηφιακού προγράμματος που θα περιέχει τα μοναδικά βιομετρικά σημάδια σας, ένα αποτύπωμα αντίχειρα ή μια σάρωση προσώπου. Τα κινητά τηλέφωνα ήδη μας ζητούν και μας σπρώχνουν για αυτές τις πληροφορίες. Όλες οι νέες άδειες οδήγησης θέλουν βιομετρικούς δείκτες.

Το πρόσωπό σας θα συνδέεται με ένα νέο Κεντρικό Ψηφιακό Νόμισμα CBDC. Χωρίς αυτό, θα αποκλειστείτε από το σύστημα - ούτε δουλειά, ούτε υγειονομική περίθαλψη, ούτε επιταγή κοινωνικής ασφάλισης, ούτε αγορά ή πώληση, τίποτα.

Αυτό είναι το σχέδιο, φίλοι μου. Και θέλουν να το πετύχουν αυτό το αργότερο μέχρι το 2030. Πιθανότατα θα μας επιβάλουν το νέο σύστημα ψηφιακού χρήματος το 2023 και θα καταργήσουν τα μετρητά μέσα σε λίγα χρόνια από τότε.

Μπορούμε ακόμα να αντισταθούμε, αλλά πρέπει να σκληρύνουμε τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε να μην γίνουμε ψηφιακοί σκλάβοι. Πώς θα το κάνουμε αυτό;
ΛΥΣΕΙΣ:


Πετάξτε όλες τις περιττές συσκευές. Apple Watches, θυροτηλέφωνα και κουδούνια, Alexa, ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, μόνιτορ για μωρά, ψυγεία υψηλής τεχνολογίας. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!


Ψωνίστε από τοπικούς αγρότες τα λαχανικά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά σας. Χρησιμοποιήστε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών και μικρότερα ανεξάρτητα βενζινάδικα (ναι, συνήθως θα πληρώσετε λίγο παραπάνω). Είναι πάντα καλύτερο να αγοράζετε με μετρητά από έναν τοπικό μικροπωλητή που δεν έχει κάμερες πάνω σας από τη στιγμή που μπαίνετε στο κατάστημά του μέχρι τη στιγμή που βγαίνετε.


Απενεργοποιήστε τους δρομολογητές πριν πάτε για ύπνο το βράδυ.


Χρησιμοποιήστε τσάντες Faraday για τα τηλέφωνα όταν ταξιδεύετε, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι θα πρέπει να καταστρέψουμε τα κινητά μας κάποια στιγμή αν θέλουμε να παραμείνουμε ελεύθεροι.


Αναπτύξτε παράλληλα συστήματα, εστιάζοντας σε εναλλακτικές λύσεις χαμηλής τεχνολογίας.
Συμπερασματικά: Πρόκειται για έναν πνευματικό πόλεμο που διεξάγεται με εργαλεία υψηλής τεχνολογίας στα χέρια πολύ πλούσιων εωσφορικών ελίτ.



Δείτε περισσότερα στο thegatewaypundit.com

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου