Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΗΛ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!

 ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Ανάρτηση πριν από λίγο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο twitter καταγέλλι ότι επήλθε τροποποίηση της αρχικής Υπουργικής απόφασης περί νέων ταυτοτήτων όπου η προσθήκη εδάφιο προβλέπει ότι ”θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης”. 

Παράλληλα αφήνει αιχμές για σχεδιασμό που εξυπηρετεί ”για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών”.

Οπότε με βάση αυτή την πληροφόρηση οι νέες ταυτότητες θα είναι σε κάποιο βαθμό διαλειτουργικές ψηφιακές θα έχουν διασύνδεση μετασύνδεση με το ψηφιακό μετασύμπαν όπως ονομάζουν τον ολιστικό κυβερνοχώρο και δύνανται να αντλούν-αποθηκεύουν στοιχεία και δεδομένα ποικίλης χρήσης που σ΄ένα ενδεχόμενο επέκεινα θα μπορούν να αποβούνε καθοριστικά για την απρόσκοπτη ελευθερία και διαβίωση του ατόμου αν ακολουθηθούν από κάποιους ακραία σενάρια λειτουργίας.. ( γιατί δεν υπάρχουν μόνο κακόβουλα λογισμικά).

H ανάρτηση του:




”Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων.

 Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης. Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών. 

Σωστά κ@kmitsotakis; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.”

ο δημοσιογράφος όπως λέει σε σχόλιο επιφυλάσσεται να τεκμηριώσει περαιτέρω τα στοιχεία που πρωτογενώς δίνει….

5 σχόλια:

  1. Η άποψή μου είναι, ότι όπως με την εξομολόγηση ανανεώνεται το άγιο βάπτισμα, έτσι με την αποδοχή αυτών των ταυτοτήτων αίρεται το άγιο βάπτισμα. Ο κόσμος ναι μεν έχει αρχίσει να ξυπνάει, αλλά μην ξεχνάμε ότι κατά 80% έχει καταστεί αυτόχειρας, αφού εμβολιάστηκε με το φαρμάκι που του σέρβιρε ο διάολος.

    Από την άλλη ο Χριστός δε θα αφήσει τον τρισκατάρατο να μας πειράξει παραπάνω από τις δυνάμεις μας. Και όπως λέει και ο Ιερός Χρυσόστομος θα πρέπει να έχουμε πάντα εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Κυρίου, χωρίς να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα εκδηλωθεί η Πρόνοιά Του.

    +++Ιησούς Χριστός Νικά+++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου, ο κόσμος αυτός που "κατά 80% έχει καταστεί αυτόχειρας" στο σώμα του το οποίο το βλέπει, το φροντίζει, το περιποιείται και το αναδεικνύει, σε τί ποσοστό θα καταστεί "αυτόχειρας" και με την ψυχή του, την οποία δε βλέπει, δε φροντίζει και δεν περιποιείται δια της μετανοίας και της προσπάθειας κάθαρσής της.

      Ναι μεν πιστεύω ακράδαντα στην Πρόνοια του Κυρίου στο να ανακόψει τη λήψη αυτών των ταυτοτήτων, αλλά δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα, για το πόσο οδυνηρός θα είναι ο τρόπος που τον οποίο θα εκδηλωθεί.

      Διαγραφή
  2. Στην πράξη, τι μπορούμε να κάνουμε στην πράξη όσοι δουλεύουμε τη μέρα και δεν έχουμε καιρό για προσευχή;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    Όταν σηκώνεσαι το βράδυ για κατούρημα μην ξαναπέσεις αμέσως για ύπνο. Γονάτισε για 5 λεπτά μπροστά σε ένα Εικόνισμα που ευλαβείσαι και λέγε την Ευχή και το Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς. Δεν είναι δική μου εισήγηση, είναι το Αγίου Εφραίμ της Αριζόνα, το οποίο μετέφερε δια της μακαριστής κ. Αθηνάς Σιδέρη και έτυχε να φτάσει και στα δικά μου αυτιά. Η καταλληλότερη ώρα που είναι ανοιχτοί οι Ουρανοί είναι μεταξύ 2.30 και 3.00 τα ξημερώματα.

    Το να μην προσεύχεται καθόλου κάποιος που γνωρίζει όλες αυτές τις παγίδες του σατανά, τις οποίες ο Χριστός μπορεί να τις χαλάσει (αλλά θέλει να κάνουμε κι εμείς αυτό που μπορούμε) για μένα ισοδυναμεί με εγκληματική αμέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έρχεται μια εικόνα, όπου ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός λέει:

    «Θα’ρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν».

    Ο δε Μητροπολίτης Δωδώνης απαντά εν έτει 2023: «Γιατί φοβάσαι αν θα σε παρακολουθήσουν; Θα κάνεις κάτι κακό;»



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πονάει 1 φορά να βλέπεις το σαρκικό σου πατέρα να μοιχεύει, το να βλέπεις τον πνευματικό πατέρα και οδηγό να μοιχεύει με τους μασόνους πονάει χιλιάδες φορές περισσότερο, διότι καταλαβαίνεις ότι δεν έχει ούτε την πρόθεση ούτε το σθένος να σε προστατέψει από τον οξαπωδίτη.

      Μην απελπίζεσαι όμως: Ο Αρχηγός της Εκκλησίας είναι ο Χριστός. Και όσο έχεις γόνατα να λυγίζουν, χέρια να υψώνονται στον Ουρανό και μάτια να δακρύζουν και ξέρεις να λες ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ (ή απλούστερα, Κύριε Ελέησον) και ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ελεηθείς από τον Κύριο (το ακούσαμε με τα αυτιά μας από τον Άγιο Εφραίμ της Αριζόνα)

      Διαγραφή