Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΛΟΓΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΠΙ ΤΗ ΠΑΡΕΛΕΥΣΕΙ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ




Γράφει ο Ιωάννης ο Ζιφκωβικός 

Και συ λαέ Ορθόδοξε μεταλλαγμένε, μη ξεχνάς τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Στην προσπάθεια να αποφύγουμε την λήθη, που είναι ένα από τα τρία όπλα του Διαβόλου,με τα οποία κρατάει τον κόσμο (τα άλλα είναι η άγνοια και η ακηδία κατά τον Γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη), κάνουμε ένα μνημόσυνο αγάπης και ευγνωμοσύνης στον σεβάσμιο π.Βασίλειο Βολουδάκη με την επέτειο των τριών μηνών (+19-2-2024) από την κοίμησή του. 

 Η μαρτυρία του εκλιπόντος στον αγώνα κατά της ΠΡΟΒΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ στην χώρα μας,ήταν μοναδική και συγκλονιστική.

Όταν κηρύχτηκε πανεθνικά στις 16-3-2020 η ΠΛΑΝΔΗΜΙΑ και η απαγόρευση εκκλησιασμού και Θ.Κοινωνίας από το αντίχριστο καθεστώς και τους συνοδοιπόρους του, ο π.Βασίλειος στην ΟΑΣΗ του Αγ.Νικολάου Πευκακίων, δρόσιζε τους διωκόμενους Χριστιανούς και τους χάριζε ύδωρ ζωής : Θείες λειτουργίες, Μυστήρια,Κατηχητικούς Λόγους και Βυζαντινή Ορθόδοξη μεγαλοπρέπεια.


Μεσα στην καρδιά της κορωνοχουντοκρατούμενης Αθήνας, στα Εξάρχεια, το κέντρο των αντιεξουσιαστικών πυρήνων, οι οποίοι δια μαγείας εξαφανίστηκαν καταθέτοντας τα όπλα στον Μεγάλο Δικτάτορα ΚΟΡΩΝΟΪΟ, και με τους αστυνομικούς να παρκάρουν τα οχήματά τους έξω από τον Ναό, ο π. Βασίλειος διετράνωνε μεγαλόφωνα (και όχι εν κρυπτώ όπως κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του), το Ορθόδοξο μεγαλείο, σαν να τους έλεγε:

– Εσείς την δουλειά σας και εμείς τη δική μας! Εσείς στην υπηρεσία του ιού και εμείς στην υπηρεσία του Υιού του Θεού. Οι ακολουθίες του στον μεγαλοπρεπή ναό των Πευκακίων θύμιζαν το Βυζάντιο της Ιουστινιάνειας περιόδου. 

Στον ασφυκτικά γεμάτο Ναό του, την Αγιά Σοφιά της Ελληνικής Ορθοδοξίας, με την συμμετοχή του Ορθοδόξου πληρώματος, που έδινε ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ χωρίς αποκριάτικα καραγκιοζιλίκια (μασκούλες, κορδέλες, αποστάσεις κ.λ.π.), με επιτρόπους διακόνους του Θεού και όχι αστυνόμους των πιστών, με πολυεθνική παρουσία (Έλληνες, Ρουμάνους, Σλάβους κ.α.), με Ιεροψάλτες που χορωδιακά κατέννυσαν τους πιστούς, με πληθώρα Ιερέων (πνευματικών παιδιών του π. Βασιλείου επί το πλείστον), έδινε μία ηχηρή απάντηση στον Αντίχριστο και στα όργανά του στην πρώτη επίσημη πρόβα εγκατάστασης της Δικτατορίας του (την ΚΟΡΩΝΟΠΡΟΒΑ), ομολογώντας μεγαλοπρεπώς: 

-Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και δεν καταλαβαίνουμε τίποτε, κύριοι συνεχιστές του Άθεου ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ! Διαβάζουμε στην βιογραφία του Αγωνιστή Παπά,που κόσμησε το πάνελ του Ρωμέικου κλήρου: Πληθωρικός στα πνευματικά του και εκκλησιαστικά του καθήκοντα με πλούσιο κατηχητικό έργο, δια ζώσης στον Ναό ή μέσα από σταθμούς, ιστοσελίδες κ.λ.π.

 Με έντονη εξομολογητική δράση και πολλούς στο πετραχείλι του. Με μαθητεία κοντά σε Αγίους Γέροντες της εποχής μας, τον π. Σίμωνα Αρβανίτη, τον π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο, τον π.Mάρκo Μανώλη

Με έντονη κοινωνική παρέμβαση με το πολιτικοκοινωνικό κίνημα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που οραματιζόταν την αναβίωση της ένδοξης Ρωμανίας με πολίτες μιμητές του πρώτου και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Ρωμιού Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια.

 Άσχετα από την όχι μεγάλη απήχηση του κινήματός του στην παρηκμασμένη Ελληνική κοινωνία. Με την ομολογητική του μαρτυρία ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, αφού υπέστη δικαστική δίωξη από το Αντίχριστο καθεστώς μετά την μνημειώδη ομιλία του τον Μάρτιο του 2020 (κατάπέλτη κατά της Ιεραρχίας), από την οποία αθωώθηκε πρόσφατα. 

Μνημειώδης η επιγραφή στην κεντρική είσοδο του Αγίου Νικολάου Πευκακίων: «Εμείς τα μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου, στον χώρο της ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ δεν αστυνομεύουμε τους πιστούς,τους οποίους θεωρούμε Θεοειδείς εικόνες».

Τα πύρινα κηρύγματα,τα οποία γίνονταν στον Άγιο Νικόλαο κατά την διάρκεια της κορωνοχούντας, είτε από τον ίδιο είτε από κάποιον της πολυπληθούς Ιερατικής του ομάδος, συνδύαζαν τον Ευαγγελικό-Αποστολικό λόγο με την καυτή επικαιρότητα. 

Χωρίς υπεκφυγές και υπονοούμενα, χωρίς<<ήξεις-αφήξεις>>, χωρίς <<εν κρυπτώ>> μηνύματα, χωρίς λόγια ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, αλλά στο κέντρο της ουσίας, λόγια όχι νανουριστικά, αλλά ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, ΡΩΜΕΪΚΑ. 

 Όταν οι τυφλοπόντικες της ΝΤΠ και οι εργάτες του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, έσκαβαν στις ψυχές και τα σώματα των ραγιάδων με την τρομοκρατία και τις θανατηφόρες ενέσεις, ο π. Βασίλειος έδιωχνε τον φόβο και εφοδίαζε τις ψυχές των Χριστιανών με τον Θείο Ευαγγελικό και Πατερικό λόγο και με το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΑΝΤΙΚΟΛΥΜΠΑΡΙΣΤΗΣ αποκάλυπτε τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών και ενδυνάμωμε το Ορθόδοξο φρόνημα είτε στον Ναό, είτε μέσα από τις εκπομπές του,είτε στο πετραχείλι του.

Η εκδημία του στις Ουράνιες Μονές έγινε με το προσωπικό του ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ γεμάτο από έργο ποιμαντικό,κατηχητικό και κατ’εξοχήν ΟΜΟΛΟΓΗΤΙΚΟ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ : -Πάτερ Βασίλειε να εύχεσαι για μας,που σε απολαύσαμε στο μεγαλείο της Ορθόδοξης Μαρτυρίας σου στην ζοφερή εποχή της κορωνοχούντας!

Έγραψε ένας απλός πιστός, που δεν σε γνώρισε (ατυχώς) από κοντά, ούτε είχε την τιμή να είναι στο πετραχείλι σου, αλλά που αισθάνεται ένα ξεχύλισμα ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό σου. Και που δεν έχει πάθει ακόμα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ.


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ


ΑΔΕΛΦΙΚΑ

Ιωάννης Ζιφκωβικός 


Υ.Γ. Αντιπαρερχόμαστε τα όποια λάθη και αστοχίες καταλογίζουν στον π.Βασίλειο. Αυτά είναι στο πρόγραμμα του οποιοδήποτε θνητού, ειδικά του άοκνου εργάτη του Ευαγγελίου και του ιατρού των ψυχών, ακόμη και για ανθρώπους που έχουν φτάσει σε επίπεδα Αγιότητος. 

Μένουμε στην λεβέντικη αντιστασιακή του παρουσία και Ορθόδοξη μαρτυρία στην μεγαλύτερη χούντα της μέχρι τώρα ιστορίας, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΟΧΟΥΝΤΑΣ, πρόβα-τζενεράλε της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και μάλιστα στο κέντρο της Ελλαδικής της φωλιάς, δίπλα στο «κυνοβούλιο» των Ελλήνων λεγεωναρίων της και στο κέντρο της Αρχιεπισκοπής των ραβδούχων διαφημιστών της.

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΩΝ




2 σχόλια:

  1. OΣΤΙΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΝ ΕΝΕΠΝΕΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗ.
    ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
    ΛΑΊΚΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΖΙΦΚΩΦΙΚΟ
    ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἡ ἀλλοίωση κάποιων κληρικῶν καὶ οἱ σχέσεις των μὲ τὸ ποίμνιο, Ἀρχιμανδρίτου Σάββα Ἁγιορείτου.

    https://www.youtube.com/watch?v=6oSrTsvDykQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή