Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ...

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ 57 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΟΙ 104 ΣΤΟ ΜΑΤΙ!



Φανερά συγκινημένη, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένη, κοφτή και ειλικρινής, η Μαρία Καρυστιανού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» της Λάκη Λαζόπουλου. Εκεί, η Μαρία Καρυστιανού μίλησε ανοιχτά για όλα τα θέματα με απλότητα και υπευθυνότητα

Η κ. Ο Καρυστιανού, που έχασε την κόρη της στην Τέμπη, έθεσε το ερώτημα που βασανίζει όλη την Ελλάδα: πώς είναι δυνατόν, όταν γινόταν η απόκρυψη του χώρου της τραγωδίας στην Τέμπη, να μην αντιδράσει κανένας εισαγγελέας, δικαστής ή δημοσιογράφος. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όλοι μαζί εκτελούσαν εντολές για να συγκαλυφθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι.


Λάκης Λαζόπουλος: Συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού για τα Τέμπη

Στη συνέχεια, ανέφερε ξεκάθαρα ότι η τραγωδία των Τεμπών ήταν δολοφονία 57 ανθρώπων και αυτή η υπόθεση ανέδειξε την ανυπαρξία της δικαιοσύνης, την έλλειψη ελευθερίας ενημέρωσης και την επιβολή αυταρχικών πολιτικών. 

Τόνισε ότι θα παλέψει για να αλλάξουν όλα αυτά και να δικαιωθούν οι 57 νεκροί στα Τέμπη και οι 104 νεκροί στο Μάτι, τους οποίους χαρακτήρισε ως θύματα του κράτους. Δήλωσε ότι δεν έχει τίποτα να χάσει στη ζωή της και θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να μην επαναλάβεις τέτοιες τραγωδίες.



Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του ξυλόλιου που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών. εξήγησε ότι το ξυλόλιο είχε καταρριφθεί ως παράνομο προϊόν σε ελληνικό τελωνείο λόγω της εύφλεκτης φύσης του, και αργότερα τέθηκε σε πλειστηριασμό για να αγοραστεί από αγνώστους, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία για τους αγοραστές, και να διακριθεί ο νόμος στην ελληνική αγορά.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου