Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΩΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ

ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ - 5 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΒΙΝΤΕΟ 


Από τον Paul A. Philips

Εάν είστε υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης που σκοπεύει να αναλάβει την εξουσία, τι θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικό εργαλείο στο οπλοστάσιό σας από το να κάνετε τον πληθυσμό ηλίθιο και πανηλίθιο χωρίς να το γνωρίζουν;

Στον συνεχιζόμενο σιωπηλό πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν ότι αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τον κρυφό έλεγχο του πληθυσμού.

Αγνοώντας ότι είναι αποχαυνωμένος, πώς μπορεί ποτέ ο λαός να εξεγερθεί;

Υπό το πρίσμα αυτό, εδώ είναι 5 ανησυχητικά παραδείγματα που δείχνουν τη συνεχιζόμενη αποχαύνωση της κοινωνίας και τι πρέπει να γίνει.

1 – Αποχαυνωμένη φροντίδα του ρυθμιστή πρόσβασης AI

Ο ειδικός σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης του Trinity College του Δουβλίνου, καθηγητής Laurent Muzellec, παρατήρησε πρόσφατα ότι η τεχνολογία «απο-εκπαιδεύει» και αποθαρρύνει τους φοιτητές. 

Παρατήρησε, μέσω της χρήσης γενετικής τεχνητής νοημοσύνης όπως το ChatGPT που παράγει απαντήσεις για να θέσει ερωτήσεις / μαθήματα από καθηγητές, το 99,9% των μαθητών «κυριολεκτικά δεν μαθαίνουν τίποτα...»

Πού είναι η πνευματική ακεραιότητα; Όχι μόνο αποτελεί απειλή για τις δεξιότητες μάθησης και ανάπτυξης των μαθητών, αλλά τους εμποδίζει επίσης να σκέφτονται για τον εαυτό τους.

 Μη εξοπλισμένοι για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και να γίνουν περιουσιακό στοιχείο, δεν είναι το καθαρό αποτέλεσμα ότι έχουν αποβλακωθεί από τον φύλακα της τεχνητής νοημοσύνης...; -Ένα ακόμη παράδειγμα του πώς το εκπαιδευτικό σύστημα αποχαυνώνει την κοινωνία.

Στη συνέχεια, σε παρόμοιες γραμμές, υπάρχει η συνεχώς αυξανόμενη εξαγορά της τεχνητής νοημοσύνης στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Πάρτε, για παράδειγμα, την περίπτωση δημοφιλών περιοδικών όπως το Sports Illustrated όπου οι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται πλέον να σκέφτονται για τον εαυτό τους και να γράφουν άρθρα.

Αυτή η δουλειά γίνεται τώρα από την AI. Το μόνο που κάνει ο δημοσιογράφος είναι να φροντίζει να διαβάζεται σαν το έργο ενός ανθρώπου!

2 – Ριζοσπαστικοποίηση των νέων

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει αντιπαραγωγική εξτρεμιστική ηλίθια συμπεριφορά από τους νέους. Μέσω της παγκοσμιοποιητικής κατήχησης, αυτοί οι νεαροί ακτιβιστές έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί: Ζώντας σε μια φούσκα, έχουν παιχτεί.

 Σύμφωνα με την οργουελιανή ομαδική σκέψη, οι σχετικές διασπαστικές συμπεριφορές και απόψεις τους σε αρκετές περιπτώσεις δεν βασίζονται σε γεγονότα.

Υπάρχουν, για παράδειγμα, οι ακτιβιστές για το κλίμα και οι πρόσφατοι βίαιοι φοιτητές Παλαιστίνιοι διαδηλωτές, όπως αυτοί που εθεάθησαν στις αμερικανικές πανεπιστημιουπόλεις. Έπειτα, υπάρχουν οι τρανσέξουαλ... (Σημείωση του συγγραφέα: καμία σχέση με το να έχεις κάτι εναντίον των τρανσέξουαλ).

Αυτοί οι αφυπνισμένοι φαντασιόπληκτοι, εξτρεμιστές και διαδηλωτές έχουν παιχτεί στα χέρια εκείνων με τους οποίους αντιτίθενται: 

Πολυδισεκατομμυριούχοι χρηματοδοτούν κρυφά και τις δύο πλευρές της αντιπολίτευσης για να ελέγξουν το αποτέλεσμα, το οποίο τελικά οδηγεί σε πιο καταπιεστικούς κανόνες, κανονισμούς και λογοκρισία ως συνέπεια των πράξεών τους.

3 – Αποχαύνωση από τη λογοκρισία και την καταστολή της ελευθερίας του λόγου

«Η καταστολή της ελευθερίας του λόγου είναι διπλό λάθος. Παραβιάζει τα δικαιώματα του ακροατή καθώς και εκείνα του ομιλητή». -Φρέντερικ Ντάγκλας

Προοριζόμενοι να στερηθούμε κυβερνητικής παρέμβασης, χορηγώντας και προστατεύοντας το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, σήμερα, αντιμετωπίζουμε πρωτοφανή επίπεδα που απειλούν την Πρώτη Τροπολογία αρχών.

Οι εναλλακτικές μας απόψεις λογοκρίνονται βάναυσα. Κρατώντας εμάς τους ανθρώπους σε ένα παντοτινό κοντό λουρί σε αυτό που μας επιτρέπεται να πούμε. Μας διαγράφουν επειδή συμμετέχουμε στη λεγόμενη αντικυβερνητική ρητορική μίσους ή εξτρεμισμό, ενώ γίνεται με το πρόσχημα της «πρόληψης της παραπληροφόρησης» για την «προστασία» μας. Αυτό έχει ως καθαρό αποτέλεσμα:

* Άρνηση της αυτοέκφρασής μας

* Προκαλώντας αδυναμία σε επίπεδο κρίσης να σκεφτούμε για τον εαυτό μας

* Περιορισμός των επικοινωνιών ενώ περιορίζει τις απόψεις και τις απόψεις

* Περιορίζοντας τις επιλογές μας

* Ανθυγιεινός σκεπτικισμός

* Καθιστώντας μας λιγότερο ανεκτικούς με τους άλλους

* Πηγαίνοντας σε συμφωνία με τη γενική συναίνεση των μαζών, ενώ τυφλά αποδέχονται χωρίς αμφισβήτηση τους λεγόμενους εμπειρογνώμονες και άλλες προσωπικότητες εξουσίας

Η αυξανόμενη λογοκρισία θα οδηγήσει στη διεθνή λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Σαν μια ελαστική μπάντα τεντωμένη στα όρια με την καταστολή της ελευθερίας του λόγου, πόσο μακριά θα φτάσει αυτό πριν τελικά σπάσει ο λαός, προκαλώντας ταραχές στους δρόμους...;


Προκειμένου να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, να διατηρήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματά μας, να έχουμε ελευθερία του λόγου, πρέπει να αντισταθούμε στην καταστολή. Στο όνομα της δύναμης του λαού οι απόψεις μας έχουν σημασία, όπως και το δικαίωμά μας να κρατάμε ένα λάβαρο διαμαρτυρίας όπου κρίνουμε σκόπιμο.

Μείνετε συγκεντρωμένοι άνθρωποι. Μάθετε να διακρίνετε. Μην ξεγελιέστε. Η ακραία λογοκρισία προέρχεται από αποδυναμωμένες καταστάσεις: Μια παγκοσμιοποιητική κρυφά κατασκευασμένη κρίση Hellraiser προκαλεί δυσφορία στους ανθρώπους που στη συνέχεια, από ανασφάλεια και φόβο, δέχονται εύκολα τη λογοκρισία... Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

4 – Τοξικές χημικές ουσίες που μειώνουν το I.Q.

Η EPA (Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος) ταξινομεί το φθόριο ως τοξίνη στην κατηγορία άλλων δυσάρεστων όπως ο μόλυβδος και το αρσενικό. Παρ 'όλα αυτά, το φθόριο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως οδοντιατρική θεραπεία, σε οδοντόκρεμα και τοποθετείται σε παροχές νερού. Νομίζετε ότι αυτό δεν έχει εντοπιστεί και είναι λάθος των επισκόπων;

Δεν είναι μια ευκαιρία.

Η σύνδεση τοξικότητας έχει ενορχηστρωθεί σκόπιμα, επιτρέπεται να συνεχιστεί απρόσεκτα από εκείνους που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις: 

Το νευροτοξικό φθόριο που διατηρείται στην οδοντόκρεμα και τα αποθέματα νερού που προκαλούν εγκεφαλική βλάβη, σχετικές διαταραχές ανάπτυξης παιδιών, διαταραχές ύπνου και άλλα προβλήματα υγείας, καθώς και η μείωση του I.Q το καθιστά μια αποτελεσματική μορφή αποχαύνωσης της κοινωνίας.

Μια ένδειξη για την τοξικότητα φθορίου υπάρχει σε ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας σχετικά με ένα παιδί ηλικίας 5 ετών ή λιγότερο από την κατάποση οδοντόκρεμας. Εάν η καταπιεσμένη οδοντόκρεμα έχει το μέγεθος ενός μπιζελιού, τότε οι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν ιατρική συμβουλή για το παιδί. -Τι γίνεται με εμάς τους ενήλικες;;

Άλλες τοξικές χημικές ουσίες που έχουν ως αποτέλεσμα την κακή υγεία και την αποχαύνωση μπορούν να βρεθούν στον αέρα, τη γη και το νερό. Αυτά μπορούν να βρεθούν σε χημικούς αεροψεκασμούς FrankenSkies, αγροχημικά και μολυσμένα νερά.

Αυτό το αποκαλυπτικό βίντεο εξηγεί πώς οι χημικοί αεροψεκασμοί Smart Dust χρησιμοποιούνται για την εμφύτευση βιοαισθητήρων σε ανθρώπους για τηλεμετρία (ανθρώπινη παρακολούθηση). Εξετάστε τις δυνατότητες αποχαύνωσης, τις κακές επιπτώσεις στην υγεία. -Όλα γίνονται υπό το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής και της μείωσης των θερμοκρασιών:







2 σχόλια:

  1. Αποχαύνωση, καλά τα λες.
    Διότι σου λέει:
    - "315 τρις δολάρια το παγκόσμιο χρέος"
    - Χρέος προς ποιον ρε μαγκίτες; Προς το ΔΝΤ; προς τους Ρότσιλντ που μάζεψαν 500 τρις από την εποχή του Ναπολέοντα μέχρι σήμερα; προς τους Ροκφέλερ; Το θείο Μπιλ;
    Και γιατί δε τους βομβαρδίζουν όλοι μαζί να μη βρίσκει παπάς να θάψει και να μηδενίσουν το παγκόσμιο χρέος;

    Σε ποιους τα πουλάτε αυτά ρε λαμόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν μερικοί με IQ κάτω του μετρίου, που δεν τρώνε το σανό που ταΐζετε τα αμερικανάκια (εντός και εκτός εισαγωγικών).

      Διαγραφή