Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!

ΓΙΑΤΙ Η "ΠΑΡΘΕΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΡΠΕΤΟΥΑΣ…O ΘΗΛΥΚΟΣ ΣΑΜΨΩΝ!


Γιατί η ”παρθενία” είναι η απόλυτη υπαρξιακή απειλή και υπέρτατη πράξη πολιτικής ανυπακοής και αντίστασης κατά του όποιου συστήματος. Το π.χ της αγίας Περπέτουας..o θηλυκός Σαμψών!

H αγία Αγία Περπέτουα που όταν την έγδυσαν μέσα στο δικαστήριο τα μαλλιά της μάκρυναν αμέσως για να σκεπάσουν τη γύμνια της ή στην Αγνή που το κορμί της έγινε τόσο βαρύ ώστε στάθηκε αδύνατον να τη σηκώσουν για να τη βάλουν στο κρεβάτι της διακόρευσης.

Τις κοπέλες τις βίαζαν για να γίνουν γυναίκες και να είναι νόμιμη η εκτέλεση τους. .. Επί Μαξιμιανού 600 χριστιανές παρθένες βιάστηκαν μέσα στο κατάμεστο Κολοσσαίο από λεγεωνάριους κι έπειτα άφησαν τα θηρία να τις κατασπαράξουν.

 Πολύ συχνά τις οδηγούσαν στα πορνεία όπου περνούσαν μερικούς μήνες με τις πιο φρικτές ταπεινώσεις πριν τις σκοτώσουν.

Τα πορνεία ήταν λοιπόν κολαστήρια βασανιστηρίων ενώ σήμερα θεωρούνται ως τόποι αναψυχής αγοραίος έρωτας..

Το εμπόριο λευκής σαρκός είναι νόμιμο. Η θέση της γυναίκας είναι στο κακόφημο πορνείο.. Πάντα εκεί….Οι περισσότερες αλλοδαπές ξένες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα..Ταξική εκμετάλλευση ως το μεδούλι κοινωνικός και πολιτισμικός βαμπιρισμός…

Οι ευυπόληπτοι θαμώνες και οι κακόφημες σκλάβες του σεξ..

Παρθενομάρτυρες πάνω από 50 αναφέρονται στο εορτολόγιό μας.

Γιατί διώκουν τον ασυμβίβαστο χριστιανισμό ( σσ υπάρχει και ο διαπλεκόμενος) οι κοσμοκρατορίες.

Οι διωγμοί κατά των χριστιανών είχαν σαν αίτια μεταξύ άλλων ότι οι τελευταίοι αμφισβητούσαν κάθε επίγεια δύναμη και κυριαρχία δίνοντας προτεραιότητα σε πνευματικά και ψυχικά αγαθά. 

Ο τρόπος ζωής τους (εγκράτεια, αγνότητα κ.α) αντιστρατεύονταν την κρατούσα αντίληψη ζωής στην αυτοκρατορία που διαπνεόταν από το κυνήγι απολαύσεων και ηδονής ( σαν σήμερα μιας κοινωνία απόλυτης διαφθοράς υλικού ευδαιμονισμού και πολυ-ηδονισμού). 

”Η ιδέα της αγνότητας ήταν για τη Ρώμη ανατρεπτική. ”Αφού ήθελε ανθρώπινο δυναμικό προς στελέχωση της στρατοκρατίας της. ήταν μια θεωρία που δυναμίτιζε τα θεμέλια του κράτους.

Κι άλλωστε αυτός που ακολουθεί τόσο ακραίες θείες επιταγές ήταν εν δυνάμει επικίνδυνος για την κρατούσα τάξη.

‘‘Από όλα τα αδικήματα σ΄όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά ,οικονομικά και θρησκευτικά συστήματα η πραγματική κι άδολη αγνότητα θεωρείται το χειρότερο κι ας μην το ομολογούν..”

Δηλ. εδώ ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης στο βιβλίο του ”Μια σταγόνα ιστορίας’‘ εκδ. ΠΑΤΑΚΗ από όπου αντλώ πληροφορίες για τα προαναφερθέντα ουσιαστικά συμπεραίνει πως η ”παρθενία” που έχει γίνει βούκινο εξευτελισμού για τους νεόπλουτους του πνεύματος ένα ταμπού για την κοινωνία ένα ”ξόρκι” αποτελεί ένα καίριο μέσο πάλης κατά του όποιου συστήματος μια άρνηση αναπαραγωγής του μια έσχατη αποχή μια υπαρξιακή πολιτική ανυπακοή μια υπέρτατη πράξη αντίστασης. 

Η απόλυτη απειλή η απόλυτη τροχοπέδη. Είναι θα έλεγε κανείς ίσως το ιδανικό του μέλλοντος..

Η ιστορία κάνει κύκλους για να κυκλώσει το σημαντικό!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου