Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ! ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΙΛΟΡΩΣΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ;

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΦΙΤΣΟ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ!

7 ΒΙΝΤΕΟ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Πήγανε να τον φάνε! Απόπειρα δολοφονίας κατά του φιλορώσου εμβολιοσκεπτικιστή Πρωθυπουργού Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο. ΝΑΤΟ ΕΕ ως και τους αντιφρονούντες Πρωθυπουργούς της Ευρώπης!! 

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ!! 
αν απαντήσει στα ίσα και πάει στο 1 προς 1.

Aπόπειρα δολοφονίας κατά του πρωθυπουργού της Σλοβακίας άδειασαν ένα όπλο πάνω του Ρόμπερτ Φίτσο που αρνείται να υπακούσει σε κελεύσματα των φασιστικών εγκληματικών οργανισμών ΝΑΤΟ ΕΕ και να εξοπλίσει, χρηματοδοτήσει την Ουκρανία. 

Επίσης αρνήθηκε να υπογράψει την Παγκόσμια Συνθήκη Πανδημίας του Π.Ο.Υ που θα εγκαθιδρύσει τον Παγκόσμιο Ολοκληρωτισμό! Η Σλοβακία είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που ελέγχει τις πολιτικές εμβολίων για την περίοδο 2021-23. 

Πρόσφατα ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας που πυροβολήθηκε, ειχε διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για τους θανάτους από τα εμβόλια mRNA στη χώρα του!

Ο δολοφόνος μια εξαγορασμένη συνείδηση τη Δύσης ένα τσουτσέκι της Παγκόσμιας Δικτατορίας και του Νεοφασισμού του Νεοφιλελευθερισμού που δηλώνει για κάλυψη συγγραφέας και με σφαίρες και με πολιτική δολοφονία επιχειρεί ν’αλλάξει την ιστορία... 

Ο Ευρωφασισμός θα ηττηθεί και 2η φορά και 3η και 103η και όσες χρειαστεί όπως κι αν λέγεται με όποια προβιά κι αν φέρει είναι ο ίδιος κι απαράλλαχτος...

Η δύση σκοτώνει και δολοφονεί τους διαφωνούντες και ας είναι και Πρωθυπουργοί..ο Δράστης ήταν ο 71χρονος συγγραφέας και υποστηρικτής του κόμματος της σλοβακικής αντιπολίτευσης Γιούρι Τσίντουλα, γνωστός για τις φιλοουκρανικές του απόψεις.

Ρομπερτ Φιτσο: “Η αλήθεια θα βγει στο φως για το φασισμό στην Ουκρανία, η αλήθεια θα λάμψει για τις δολοφονίες Ρώσων στο Ντονμπας!” Σήμερα οι φονιάδες του ΝΑΤΟ και η ληστρική Ευρωμαφία της ΕΕ της πτωχοποίησης των λαών, τσιράκι των ΗΠΑ στις βρώμικες ιμπεριαλιστικές επιθετικές πολιτικές τους επιχείρησαν να του κλείσουν το στόμα.

ΤΩΡΑ Η χειρουργική επέμβαση του πρωθυπουργού της Σλοβακίας Φίτσο ήταν επιτυχής, η κατάστασή του σταθερή, έχει τις αισθήσεις του, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στα μαύρα ο Λευκός Οίκος και οι κατ΄επάγγελμα πράκτορές του!


Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο πυροβολήθηκε στη Χάντλοβα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

Πυροβολισμοί έπεσαν μπροστά από το Σπίτι του Πολιτισμού, όπου συνεδρίαζε η κυβέρνηση, όταν ο πρωθυπουργός ήρθε ανάμεσα στον κόσμο. Σλοβακικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Φίκο πυροβολήθηκε από τον 71χρονο συγγραφέα Juraj Cintula.


Παρών ήταν και ο δημοσιογράφος της Denníka N, Daniel Vražda, ο οποίος δεν είδε το περιστατικό, αλλά ήταν κοντά και άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς. 

Στη συνέχεια είδε πώς οι φρουροί ασφαλείας σήκωσαν τον πρωθυπουργό από το έδαφος και τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησαν μακριά, αναφέρει ο Denník N. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το portal Plus 7 days, κάποιος φώναξε στον Φίτσο «Ρόμπο, έλα εδώ» και προσποιήθηκε να σφίξει το χέρι του πρωθυπουργού. Στη συνέχεια, όμως, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Ο Ρόμπερτ Φίκο έχει τραυματισμό στην κοιλιά και προφανώς στα χέρια και τα πόδια.


Σύμφωνα με το κυβερνητικό γραφείο, η ζωή του Ρόμπερτ Φίκο βρίσκεται σε κίνδυνο

«Αυτή τη στιγμή, μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, γιατί θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να φτάσει στην Μπρατισλάβα λόγω της ανάγκης επίγουσας επέμβασης. Οι επόμενες ώρες θα αποφασίσουν», γράφει το Κυβερνητικό Γραφείο.

“Ο Ρ. Φίτσο δολοφονήθηκε σήμερα. Πυροβολήθηκε πολλές φορές και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απειλητική κατάσταση για τη ζωή του . Αυτή τη στιγμή, μεταφέρεται με ελικόπτερο στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, γιατί θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για να φτάσει στην Μπρατισλάβα λόγω αναγκαιότητα οξείας παρέμβασης Οι επόμενες ώρες θα αποφασίσουν», γράφει το προφίλ του Ρόμπερτ Φίκο στο Facebook.

Σύμφωνα με το TV Joj, ένας 71χρονος από το Levice πυροβόλησε τον Robert Fico. Η αστυνομία τον συνέλαβε μετά τη δολοφονία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Denník N, πυροβόλησε με κοντόκανο όπλο που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο, ο Φίτσο ήρθε στους ανθρώπους που τον χαιρετούσαν και στη συνέχεια ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί. Τότε ο Φίτσο έπεσε στο έδαφος. Ο φερόμενος ως δράστης ηρέμησε και συνελήφθη από την αστυνομία. Ο Φίτσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

“Καταδικάζω έντονα τη σημερινή βάναυση και απερίσκεπτη επίθεση στον πρωθυπουργό Ρόμπερτ Φίκο. Είμαι σοκαρισμένη. Εύχομαι στον Ρόμπερτ Φίκο πολλή δύναμη αυτή την κρίσιμη στιγμή για να συνέλθει από την επίθεση”, έγραψε η πρόεδρος Ζουζάνα Τσαπούτοβα.

Ο Andrej Danko κατηγορεί τους δημοσιογράφους για τον πυροβολισμό του Robert Fico, αναφέρθηκε σε αυτούς από τον Denník N ως “αηδιαστικά γουρούνια”, αναφέρει ο Denník N. “Είστε ικανοποιημένοοι, Peter Bárdy, δημοσιογράφοι από τις SME, Denník N; … », είπε ο Ντάνκο στην ενημέρωση. Η SaS και η PS ακύρωσαν τη σημερινή διαμαρτυρία για την υποστήριξη του RTVS.

Ο αντιπρόεδρος της Smer Ľuboš Blaha κατηγόρησε τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης για την επίθεση.

Απαντώντας, η αντιπρόεδρος της βουλής διέκοψε τη συνεδρίαση της βουλής, η οποία το πρωί στην έκτακτη συνεδρίασή της άρχισε να συζητά τον νέο νόμο για τη δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο είναι ένας ένθερμος ακτιβιστής της Ειρήνης που αρνείται τις πολιτικές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που συνίστανται στον εξοπλισμό και τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας.

Ξεκίνησε εξεταστικές επιτροπές κατά των εγκληματιών του Covidism-κοβιντοκρατίας!

Απαιτεί την αλήθεια για τα εμβόλια.

Αρνείται την Παγκόσμια Συνθήκη Πανδημίας του Π.Ο.Υ!

Είναι ένας από τους εναπομείναντες ελάχιστους πολιτικούς πρώτης γραμμής αντιστασιακούς μαχητές κατά της ευρωπαγκοσμιοποίησης!


«Ως Πρωθυπουργός της Σλοβακίας…μπορώ να σας πω ότι θα εξετάσουμε αυτούς τους πολιτικούς και τις ανούσιες αγορές τους σε ιατρικές συσκευές και εμβόλια και απορρίπτουμε τη Συνθήκη του ΠΟΥ…» – Πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο που πυροβολήθηκε.

Η Σλοβακία είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που ελέγχει τις πολιτικές εμβολίων για την περίοδο 2021-23.
Με την υποστήριξη του πρωθυπουργού Robert Fico, οι έρευνες θα μπορούσαν να έχουν επεκταθεί σε ολόκληρη την ΕΕ.

Ο Ρομπερτ Φιτσο, ανέφερε ότι «η Ουκρανία δεν είναι ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα», αλλά «βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο και την επιρροή των ΗΠΑ» ( σσ αλά Ελλάδα ),επαναλαμβάνοντας πως η χώρα του δεν σκοπεύει να στείλει όπλα στην Ουκρανία !

Σήμερα η Δύση απέδειξε ότι χάνει στην Ουκρανία έχει ηττηθεί έχασε τη ψυχραιμία της σκοτώνει ως και αντιφρονούντες Πρωθυπουργούς μέσα στην Ευρώπη.. Σήμερα ο πόλεμος της Ουκρανίας μεταφέρεται από τους Δυτικούς στην καρδιά της Ευρώπης

Ο ΦΟΝΙΑΣ

αυτό είναι το πρόσωπο του δολοφόνου..

ομολογεί τον σκότωσα γιατί διαφωνώ με πολιτική του ανήκει στην δυτικοκινούμενη ψευδεπίγραφη προοδευτική αντιπολίτευση...




έτσι είναι στη δημοκρατία-μπανανία Δύσης αν διαφωνούν σε θάβουν ζωντανό ή νεκρό.. έχουν θάψει λαούς ολόκληρους






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου