Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!

 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ: «Ο ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ»!
ΒΙΝΤΕΟ


Σοβαρή θεωρεί την αναζωπύρωση στα τρία εθνικά μας μέτωπα με Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια τις τελευταίες ημέρες ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δημήτρης Γράψας. 

Μέσα από τον star fm και την εκπομπή «Ήρθε η Ώρα», τονίζει ότι και στις τρείς περιπτώσεις κοινός παρονομαστής είναι τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας. 

Για αυτό όπως επισημαίνει είναι διπλά επικίνδυνο, ότι έχουμε δείξει ως χώρα επιλέγουμε να υποχωρούμε για να μην οξύνουμε καταστάσεις. Κάτι που εγκυμονεί κινδύνους γι τη χώρα μας. 

Με βάση την πολύχρονη επιχειρησιακή εμπειρία, χρειαζόμαστε αποτρεπτική πολιτική για να αντιμετωπίσουμε την ξεκάθαρη επεκτατική πολιτική της Τουρκίας. 

Είναι γελοίο λέει με νόημα να περιμένουμε να αλλάξει η Τουρκία. «Ο κατευνασμός είναι ήττα» λέει με νόημα.



ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

  1. ολα ειναι πλεον φανερα αλλα κανεις δεν το λεει φανερα.οι τρεις χωρες θα επιτεθουν (αλβανια τουρκια σκοπια), διοτι θελουν να παρουν εδαφη απο την ελλαδα. οι ελληνες εγιναν αδιαφοροι δια την πατριδα τους αυτο απεδειχθη παρα πολλες φορες. εγινε και ο στρατος μας αδιαφορος και καθε τι εις την χωρα μας. ωριμασε το σχεδιο πλεον της μικρας αλλα εντιμου ελλας. να ειναι καλα το ποδοσφαιρο το μπασκετ κ.λ.π. τα ονειρα των γυναικων μαννεκεν ρουχα κ.λ.π. ολα πανε συμφωνα με το προγραμμα. 6978174827 παντελης φυσικα οταν μια χωρα δεν παραγει αυτο που τρωει και πινει και την ταιζουν τον λαο της αλλοι ειναι μια χωρα σκλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή