Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ CONFERENCE LEAGUE –ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΡΟΠΑΙΟ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 


Έλληνες ακούστε το, ο Ολυμπιακός σε μία ονειρική βραδιά κατέκτησε το Conference League επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα στην παράταση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μία ευρωπαϊκή κούπα. Αυτό που έμοιαζε με θαύμα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του το έκαναν πράξη. Ο Ισπανός αρχιτέκτονας, που έναν χρόνο πριν είχε σηκώσει το Europa League με τη Σεβίλλη, παίρνει και πάλι ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Ελ Κααμπί ήταν ξανά αυτός που σκόραρε, ο Ρέτσος με τον Κάρμο στα μετόπισθεν ήταν αδιαπέραστοι, ο Τζολάκης εξαιρετικός και ο Έσε ασταμάτητος. Πολύ σημαντικός όσο έπαιξε ο Όρτα σε έναν τελικό που όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν την ψυχή τους. Και στο φινάλε σήκωσαν στην Opap Arena το τρόπαιο απέναντι σε μία ομάδα που έχασε σε δεύτερο σερί τελικό.

Η Φιορεντίνα το πάλεψε, είχε φάσεις και εκείνη, αλλά της έλειπε η αποφασιστικότητα των παικτών του Ολυμπιακού. Το πίστευαν, το ήθελαν πολύ και το πήγαν στον Πειραιά ο Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του.







Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης πήρε στα χέρια του το τρόπαιο του Conference League μετά την κατάκτηση από τον Ολυμπιακό, με τον μικρό φίλο του ποδοσφαίρου να παίρνει τα γάντια του Κωνσταντίνου Τζολάκη και την φανέλα του σκόρερ Ελ Κααμπί μετά το τέλος του αγώνα.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



12 σχόλια:

  1. Δε μπορώ να μη δω τη σημειολογία των νικών του Ολυμπιακού: Επιβλήθηκε των αιώνιων εχθρών της Ελλάδας:
    του Σιωνισμού (Μακάμπι) και των αγαρηνών εποίκων της Μ. Ασίας (Φενέρ) και του Βατικανού - "τον πάπα να καταράστε"- (Φιορεντίνα).




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, έρχεται λευτεριά. Μετά όμως από κάποια λυπηρά και οδυνηρά γεγονότα, που θα μας δώσουν μετάνοια και ταπείνωση, ώστε να ελκύσουμε τη Θεία Χάρη και να απολαύσουμε όλα τα Ελέη του Θεού από αυτή τη ζωή.

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά δεν βλέπω την ίδια σημειολογία, γιατί δεν έχω ξεχάσει ποιός είναι επικεφαλής της ΠΑΕ.
      Δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου μεν, είναι έξυπνο κι ελπίζω να επιβεβαιωθεί δε.
      Για να εισφέρω στο σκεπτικό σου κι εγώ το κατιτίς μου, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final Four αποκλείοντας την Μακαμπί, στον ημιτελικό νίκησε Τούρκους και στον τελικό τους σκληρούς καθολικούς Ισπανούς ("τον Πάπα να καταράσθε").

      Διαγραφή
    3. Ίσα ίσα, ρίχνεις νερό στο μύλο μου και σ' ευχαριστώ: Και στη δική μας (Π)ΑΕ (HELLENIC REPUBLIC) διευθύνων σύμβουλος είναι ο Κούλης, αλλά Θεός όπου βούλεται νικάται νέας τάξεως τάξις. Οι συντονισμένες νίκες των 2 μεγαλύτερων ομάδων μας και στο μπάσκετ του ΠΑΟ περνούν πολλά ... υποσυνείδητα μηνύματα!!!

      Διαγραφή
    4. ΕΤΣΙ ΜΕΓΑΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12,18.
      ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΑΧΛΑΜΠΟΥΧΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ;

      Διαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΧΕ Η ΜΑΡΙΟΡΗ , Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΠΕ.
    ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ Π.Α.Ε.
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟ@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ
    ΠΡΙΜΟ ΣΕΚΟΝΤΟ
    ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΡΩΜΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙ ΕΓΩ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ@....ΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΔΕ ΛΕΩ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΎ.
    ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΥΦΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ...

      Διαγραφή
  6. TOYΤΟ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΚΕΙΝΟ ΜΗ ΑΦΙΕΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΑΛΛΟ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ.
    Ο ΜΠΑΓΙΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ, ΤΟ ΨΩΝΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ...

      Διαγραφή