Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ο ΜΟΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΛΙΕΦ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΥΚΑΤΣΕΝΚΟ! ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ!!

 ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΡΑΪΣΙ, Θ΄ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο Β΄ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΡΧΙΔΟΥΚΑ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΥ; ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

2 ΒΙΝΤΕΟ


Ραϊσί, ο Αρχιδούκας Φερδινάνδος των ημερών μας….

ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ; 

Οι συμπτώσεις! Η ”απάντηση ” που εκκρεμούσε. Ο μόνος ηγέτης που γλίτωσε από Αλίεφ ήταν ο Λουκατσένκο! Αυτός άλλωστε είναι παντός καιρού… Τι λένε οι εμπειρογνώμονες!!Όπως ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε ουσιαστικά μετά τη δολοφονία του Αρχιδούκα της Αυστρίας Φερδινάνδου στο Σράγεβο! Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θ’αρχίσει με δολοφονία Ραϊσί;

Τι λένε οι εμπειρογνώμονες

Οι ειδικοί της αεροπορίας λένε ότι εάν οι τρομοκράτες είχαν στρίψει εκ των προτέρων τον αισθητήρα υψομέτρου ή άλλα όργανα, τότε σε συνθήκες πτήσης σε ομίχλη χρησιμοποιώντας όργανα, ήταν εγγυημένο ένα ατύχημα, αλλά αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί. Σε κάθε περίπτωση, η υποψία πλέον πέφτει πρωτίστως στον Αλίεφ.

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες εκδοχές του ατυχήματος με τον Ιρανό Πρόεδρο Raisi: σφάλμα πιλότου σε πυκνή ομίχλη, βλάβη οργάνου, σύγκρουση ελικοπτέρου σε ομίχλη κ.λπ. Εάν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, τότε υπάρχει μόνο μία εκδοχή: ένας φάρος εγκαταστάθηκε σε ένα ελικόπτερο στο Αζερμπαϊτζάν και αρκετές ομάδες με Stinger MANPADS εγκαταστάθηκαν στα βουνά σε πιθανές κατευθύνσεις πτήσης. Και μετά η αναζήτηση των υπευθύνων καταλήγει σε δύο χώρες – το Ισραήλ ή τη Βρετανία!

Ιρανικός τύπος: μαρτύρησε…!

”Μαρτύρησε ενώ υπηρετούσε το έθνος: Ο Πρόεδρος Raisi.. ” αναφέρει πριν λίγο το ιρανικό κρατικό πρακτορείο IRNA. Ενδεικτικό το κλίματος μιλούν για μαρτύριο άρα για επίθεση, σαμποτάζ.. Και προσθέτει.”Ο Ebrahim Raisi, ο 8ος πρόεδρος του Ιράν, σκοτώθηκε μετά από συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον ίδιο και τη συνοδεία του στην περιοχή Varzaqan στην επαρχία Ανατολικού Αζαρμπαϊτζάν, ΒΔ της χώρας.

Στο αεροσκάφος που συνετρίβη επέβαιναν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Hossein Amirabdollahian, ο κυβερνήτης της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν Malek Rahmati και ο Mehdi Mousavi, ο επικεφαλής της ομάδας σωματοφυλακής του Raisi. Τους συνόδευε επίσης ο Mohammad Ali Al-e-Hashem, εκπρόσωπος του Ανώτατου Ηγέτη στην επαρχία.”

Η επόμενη ημέρα είναι η ημέρα της ανάληψης ή αποποίησης ευθύνης ή και της απόδοσης ευθυνών.. Τίποτα επίσημο ως τώρα. Πολλά σενάρια κυκλοφορούν πολλά λέγονται αν και εν πρώτοις είναι ευανάγνωστο το τοπίο όσο κι αν ήταν ομιχλώδης και δασώδης η περιοχή πρόσκρουσης.

Οι συμπτώσειςΤο ελικόπτερο του Raisi, μαζί με δύο ακόμη ελικόπτερα, ήταν καθ’ οδόν προς την πόλη Tabriz την Κυριακή, αφού εγκαινίασε το φράγμα Qiz Qalasi στα σύνορα με τη Δημοκρατία του Αζερμπαϊτζάν νωρίτερα την ίδια ημέρα.

– Τι συνέβη με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν. Ενδιαφέρον το στοιχείο πώς τα άλλα δύο ελικόπτερα τα κατάφεραν με ασφάλεια να φθάσουν στον προορισμό τους και μόνο το δικό του συνετρίβη!

2. Μετά τις συναντήσεις τους με Αλίεφ χαροπαλεύει από απόπειρα δολοφονίας του ο Σλοβάκος Πρωθυπουργός και δολοφονήθηκε ο Ιρανός Πρόεδρος

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Φίκο πυροβολήθηκε σε ένοπλη επίθεση 3 ημέρες μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Αλίεφ.

Το ελικόπτερο του Ιρανού Προέδρου συνετρίβη μόλις λίγες ώρες μετά τη συνάντησή του με τον Ιλχάμ Αλίεφ.

Ποιός τους έσπρωξε και τους 2 στην θανάσιμη αγκαλιά του χασάπη Αλίεφ στρατηγικού συμμάχου του Ισραήλ;



Ο Αλίεφ μέσα σχεδόν σε μια εβδομάδα είχε συναντήσεις με 2 προέδρους κι ένα πρωθυπουργό της ίδιας συμμαχίας .. Με το Σλοβάκο Πρωθυπουργό με τον Λουκατσένκο Πρέοδρο της Λευκορωσίας και τελευταίο τον Ιρανό Προέδρο. Για το Ιράν αυτό σηματοδοτούσε μια καμπή μια στροφή στην πολιτική του .

Ο μόνος που γλίτωσε ως τώρα από τις θανάσιμες συναντήσεις είναι ο Λουκατσένκο.

–Ο απορφανισμός της κορυφής πολιτικής εξουσίας Ισραήλ επέρχεται καθώς εκκρεμούσε η υπεσχημένη απάντηση Ισραήλ ( μπορεί ν’ ανατρέξει κανείς σε πλήθος δηλώσεων) για τη νύχτα με drones που ήταν η απάντηση Ιράν στη στόχευση του Ιρανικού Προξενείου του Ισραήλ.

Το ερώτημα είναι αν θα σηκώσει το γάντι το Ιράν.. Μόλις ξεκίνησε μια έρευνα για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες πτώσης του ελικοπτέρου.

Ο Αρχηγός του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Ιράν, Υποστράτηγος Μοχάμαντ Μπαγκερί ανέθεσε σε υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία να ερευνήσει την υπόθεση της συντριβής ελικοπτέρου κατά την οποία ο Πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι και η συνοδός του ομάδα υπέστησαν μάρτυρες.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον ταξίαρχο Ali Abdollahi έχει αποσταλεί στον τόπο του συμβάντος και η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει.

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα ανακοινωθούν αργότερα όταν ολοκληρωθεί η αποστολή.

ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

Το σενάριο περί διαμάχης φατριών για το διαδοχή κι εσωτερικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών..

τι θα αλλάξει ο θάνατος του Raisi; Πολλά απαντούν κάποιοι και ααναφέρουν πως…

Ο Ebrahim Raïssi ήταν το φαβορί υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν Χαμενεΐ. Άρα ίσως τον έβγαλαν από τη μέση αντίζηλοι δελφίνοι ..Ήταν «Σεΐντ»/’Seyyid’, απόγονος της οικογένειας του Μωάμεθ ”Προφήτη” που στο σιιτισμό ( σιάτ = φατρία) η γνεαλογική σχέση στη θρησκευτική διαδοχή είναι το πρωτεύον. Ήταν μέλος της Συνέλευσης των Εμπειρογνωμόνων, η οποία επιλέγει τον μελλοντικό ανώτατο ηγέτη. Με λίγα λόγια, είχε μπροστά του μια λαμπρή σταδιοδρομία..

Ο θάνατός του ταιριάζει σε ορισμένα υψηλόβαθμα άτομα στο Ιράν που έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην ανώτατη εκτελεστική αρχή του Ιράν: το να είναι ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης. Ο Χαμενεΐ είναι άρρωστος και ηλικιωμένος, άρα βρίσκεται σε καθοδική πορεία κι επομένως είναι επί θύραις η διαδοχή. Σε μια θεοκρατία όπως το Ιράν τον πρώτο λόγο έχει ο ανώτατος θρησκευτικός αρχηγός.

Οι διασώστες στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου βρήκαν το δαχτυλίδι του προέδρου Raeisi, ένα δώρο που είχε λάβει από τον Αγιατολάχ Χαμενεΐ. ήταν το ”δαχτυλίδι” τη διαδοχής που ήταν η πέτρα του σκανδάλου το κλειδί της υπόθεσης;

Το χρονικό πάντως πλαίσιο δείχνει Αμερικανοσιωνισμό.. Το Ισραήλ ταπεινώθηκε τελευταία και αναζητούσε διακαώς να το βγάλει από πάνω του να ξαναγίνει το αδιαφιλονίκητο νο 1 στη Μέση Ανατολή. Τώρα αν κάποιοι χρησιμοποίησαν αυτό τον καμβά για να καλύψον τις δικές τους προσωπικές φιλοδοξίες παραμένει ως μια ανίσχυρη εκδοχή..

Πάντως υπάρχει ένα ιστορικό προηγούμενο..

Το Ιράν ποτέ δεν απάντησε με ανάλογο χτύπημα στην εν ψυχρώ δολοφονία στη Βαγδάτη του νο 1 στρατιωτικού του και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής του Σουλειμανί που διαπράχθηκε κατ΄ομολογίαν με συνεργία ΗΠΑ-Ισραήλ.

Οι ΗΠΑ δεν είχαν κανένα ρόλο στη συντριβή του ιρανικού ελικοπτέρου ξεκαθαρίζει ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αν και κανείς ως τώρα δεν του προσάπτει κάτι..

Ο ΟΗΕ τηρεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ebrahim Raïssi..To Ιράν θα τηρήσει σιγή στη διαφαινόμενη στυγερή δολοφονία τω 2 κορυφαίων πολιτικών του Προέδρου και ΥΠΕΞ;

Πως το βλέπουν οι Ρώσοι..

”Ο θάνατος του Ιρανού προέδρου Ibrahim Raisi είναι μια μεγάλη τραγωδία για ολόκληρο τον ελεύθερο κόσμο. Ένας κόσμος αντίθετος στην αμερικανική δικτατορία. Εκ μέρους ολόκληρου του κοινού του τηλεοπτικού καναλιού Tsargrad, Ρώσων πατριωτών, θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον αδελφό λαό του Ιράν.”( o διευθυντής του καναλιού Konstantin Malofeev)

Σκληρές δηλώσεις Ντάγκιν που βλέπει δολιοφθορά..

”Πώς, τελικά, ανυπομονούν να πάνε στην κόλαση, αυτοί οι αγγλοσάξονες και εβραίοι μασόνοι διάβολοι που βάζουν φωτιά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ό,τι κι αν γίνει – κι ενώ ούτε καν οι δικοί τους άνθρωποι ως επί το πλείστον δεν τους υποστηρίζουν καθόλου και οι επίσημοι κρατικοί τους παράγοντες αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι ανόητοι, και όλοι καταλαβαίνουν τα πάντα – και όταν οργανώνουν πυροβολισμούς κατά του μοναδικού Ευρωπαίου πολιτικού (Ρόμπερτ Φίτσο) που υποσχέθηκε να εμποδίσει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ την ημέρα της επίσκεψης του Μπλίνκεν στην Ουκρανία και όταν κατέρριψαν ένα ελικόπτερο με Ιρανό Πρόεδρο Raisi, αυτός ο νέος Αρχιδούκας Φερδινάνδος των ημερών μας (αυτός ο πυροβολισμός έγινε η αφορμή για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο), στα γενέθλια του τελευταίου Ρώσου Τσάρου Νικολάου Β’. Κύριε, σώσε τη Ρωσία και όλο τον λαό Σου!”

Ο ίδιος χθες στην πρώτη του αντίδραση είχε μιλήσει ως και ότι μπορεί να χρησιμοποιήθηκε ως και μεταβολή καιρικών φαινομένων για να πληγεί το ελικόπτερο! Από όλα αυτά δείχνει αν είναι απόλυτα πεπεισμένος!






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου