Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PUTIN ΠΡΟΣ ΔΥΣΗ:«ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙΤΕ – ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ZELENSKY, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΗΣ»


Μην παίζετε με τη φωτιά, προειδοποίησε ο Ρώσος πρόεδρος Putin...

Αυστηρή προειδοποίηση προς ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση απηύθυνε εκ νέου από το Ουζμπεκιστάν όπου είχε μεταβεί ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin επ’ αφορμή της αποστολής Γάλλων στρατιωτών στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, ο Putin ανέφερε πως η Δύση, εν γένει, πρέπει να σταματήσει να παίζει με τη φωτιά, καθώς χτύπημα της Ρωσίας με δυτικά όπλα θα επιφέρει ισχυρά αντίποινα.

Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ότι τα μέλη του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, που προμηθεύουν την Ουκρανία με προηγμένα όπλα θα πρέπει να «καταλάβουν με τι παίζουν» και άφησε να εννοηθεί ότι η Μόσχα θα μπορούσε να απαντήσει.

«Θα πρέπει να θυμούνται ότι, κατά κανόνα, πρόκειται για μικρές, πολύ πυκνοκατοικημένες χώρες», είπε, προσθέτοντας:
«Αυτός είναι ο παράγοντας που πρέπει να έχουν κατά νου πριν μιλήσουν για πλήγμα σε ρωσικό έδαφος».

Δυτικοί στρατιωτικοί υπό τον μανδύα του εκπαιδευτή βρίσκονται ήδη στην Ουκρανία προσποιούμενοι τους μισθοφόρους.

Γάλλοι μισθοφόροι πολεμούν στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό ωστόσο αν εμφανιστεί και ο γαλλικός τακτικός στρατός εκεί θα είναι ένα ακόμα βήμα προς μια παγκόσμια σύρραξη».

Ο Putin σημείωσε ακόμα ότι η Ουκρανία είναι αυτή που έχει αρνηθεί να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες, λέγοντας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Δεν θέλουν να συμφωνήσουν, αλλά προσπαθούν να αλλάξουν την κατάσταση στο μέτωπο, πρόσθεσε.

Παράνομος...

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky έπαψε να είναι νόμιμος πρόεδρος της χώρας, καθώς έληξε η θητεία του και όλες οι προηγουμένως συναφθείσες συμφωνίες μαζί του θα πρέπει να θεωρηθούν άκυρες, δήλωσε την Κυριακή (26/5/2024) ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.

Και η αλήθεια είναι πως «με την ακύρωση των προεδρικών εκλογών, ο Zelensky σφετερίστηκε την εξουσία».

Ειδικότερα, σχετικά με τη νομιμότητα της ουκρανικής κυβέρνησης, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι χρειάζεται σοβαρή και ενδελεχής ανάλυση.

«Όσον αφορά τη νομιμότητα της ουκρανικής κυβέρνησης: πράγματι, πρέπει να γίνε σοβαρή, ενδελεχής ανάλυση, είναι απαραίτητη», είπε σε συνέντευξη Τύπου μετά την επίσκεψή του στο Ουζμπεκιστάν.

Το ουκρανικό Σύνταγμα προβλέπει μόνο την επέκταση των εξουσιών για τη Verkhovna Rada (Κοινοβούλιο), χωρίς να γίνεται λόγος για επέκταση των εξουσιών του προέδρου.

«Το Σύνταγμα της Ουκρανίας προβλέπει την επέκταση των εξουσιών, αλλά μόνο για τη Ράντα. Δεν υπάρχει τίποτα στο ουκρανικό Σύνταγμα για την επέκταση των εξουσιών του προέδρου» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι πρόθεση των «ιδιοκτητών» της Ουκρανίας μπορεί να είναι να μεταθέσουν το βάρος των αντιδημοφιλών αποφάσεων στις σημερινές αρχές του Κιέβου.

«Νομίζω, και αυτό δεν σχετίζεται με το Σύνταγμα, ότι ίσως η πρόθεση των σημερινών ιδιοκτητών της Ουκρανίας, που είναι στο εξωτερικό, είναι να επιβαρύνουν την τρέχουσα εκτελεστική εξουσία με την ευθύνη λήψης όλων των αντιδημοφιλών αποφάσεωνόπως η περαιτέρω μείωση του ορίου ηλικίας στράτευσης», είπε ο Putin κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου.

«Θα συντρίψουμε τους τρομοκράτες και τους σαμποτέρ»

Προηγουμένως, σε ηχογραφημένο μήνυμα, ο Putin είχε αναφέρει πως οι ενορχηστρωτές των τρομοκρατικών επιδρομών στο ρωσικό έδαφος υπολόγισαν λάθος και οι σαμποτέρ θα αντιμετωπίσουν βίαιη απόκρουση.

«Σε μεγάλο βαθμό χάρη στην αποφασιστικότητα των συνοριακών στρατευμάτων ασφαλείας, πολλές απόπειρες εισβολής στο ρωσικό έδαφος από μισθοφόρους, προδότες και εχθρικές ομάδες σαμποτάζ έχουν ματαιωθεί.

Αυτοί που σχεδίασαν αυτές τις τρομοκρατικές επιδρομές στη γη μας δεν υπολόγισαν σωστά και αντιμετωπίστηκαν με σκληρή και βάναυση απόκρουση» δήλωσε.

«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να ενεργείτε εξίσου σταθερά και θαρραλέα κατά την εκτέλεση των αποστολών που σχετίζονται με τις ειδικές επιχειρήσεις, συντονίζοντας αποτελεσματικά τη συνεργασία σας με άλλες μονάδες της FSB, με τον στρατό και το ναυτικό, με τις αστυνομικές αρχές, με τους επικεφαλής των περιφερειών και των δήμων», τόνισε, σημειώνοντας ότι τα στρατεύματα ασφαλείας των συνόρων «θα βασίζονται στην υποστήριξη των ανθρώπων που τους θεωρούν αξιόπιστους υπερασπιστές τους.



6 σχόλια:

  1. Ευχάριστα νέα, ως προς το πού βρίσκεται η άμμος στην κλεψύδρα των γεγονότων που αναμένουμε:
    Ο αρχιτουρκόγυφτος καλεί σε πανστρατιά τον ισλαμικό κόσμο για να πολεμήσουν το Ισραήλ

    ΕΔΩ Σ' ΕΧΩ:...

    Όλο το Ισλάμ θα εγερθεί, θα αφήσει τα «κατ’ οίκον»
    και σφόδρα στο Ισραήλ θα επιτεθεί, από «ιερό καθήκον».
    Ύπουλα και δόλια, ο Ισμαήλ, θα σας πιάσει απ’ το μαλλί
    μάταιος κόπος όμως, η Άρκτος εξεκίνησε, αλί και τρις αλί.

    Κουράγιο ωρε Έλληνες, η μπόρα μη σας σκιάζει
    για λίγο μόνο θα ναι, γιατί ο κόσμος σας αλλάζει.
    Λίγο πριν της ρωμιοσύνης, η νέα μέρα να χαράξει
    η οργή, η φτώχεια και ο λιμός, όλα θα τ’ αλλάξει.

    https://www.triklopodia.gr/%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%AC%CE%BC-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%86%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%BA/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλοίμονο εις τους αστούς, σε σκύλους και γατιά
      χωρίς αντίκρυσμα είναι πλέον, όλα τα χαρτιά.

      (το Άγιον Πνεύμα ενημέρωνε το συντάκτη του μηνύματος και για την μόδα της εποχής μας με τα τετράποδα για να γνωρίσουμε τα σημεία των καιρών και να μη βρεθούμε απροετοίμαστοι όταν έρθει σαν αστραπή!!!!!!!!!)

      Διαγραφή
    2. Γι' αυτό είπαμε μη μασάτε με το Ισραήλ, είναι η χώρα που σταύρωσε το Χριστό και αναμένει ως μεσσία τον αντίχριστο.
      Όπως δε δίστασαν οι σιωνιστές στο Β΄ΠΠ να κάνουν σαπούνια τους συμπατριώτες τους Εβραίους για να αντιστραφεί το κλίμα κατά του σιωνισμού, έτσι και τώρα στις απαρχές του Γ'ΠΠ (ας μη γίνει Κύριε) σφαγιάζουν τους ισλαμιστές, για να δώσουν αφορμή στον τουρκόγυφτο να ισλαμοποιήσει τον κόσμο. Σιωνιστές και ισλαμιστές είναι συγκοινωνούντα αντίχριστα δοχεία.

      Διαγραφή
    3. Με συγχωρείς που σε κουράζω με την πολυλογία μου, αλλά μόλις θυμήθηκα και τα λόγια του Αγίου Παϊσίου του Μέγα Αγιορείτη, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι "Σιωνιστές και ισλαμιστές είναι συγκοινωνούντα αντίχριστα δοχεία":

      Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία , αυτή είναι προϊόν του Βατικανού .Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα , του «μεγάλου χριστιανού» . Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό , αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει.

      Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια . Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας .
      Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό . Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά , γιατί σας λέω υπεύθυνα –και θα το δείτε- ότι δεν έχουμε μέρες . Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί . Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός , με το δικό Του τρόπο , θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους . Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί ; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν . Ποιος θα τους καθοδηγεί ; Δεν κρατάει κανείς . Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη .
      ----------------------------------------------------------------------
      Καππαδοκίας γέννημα,
      Μακεδονίας καύχημα.
      Αγίου Όρους αστέρα υπέρλαμπρε,
      Βορείου Ηπείρου στύλε αλύγιστε,
      Πόλεως, Θράκης ασπίδα ακλόνητε,
      Αιγαίου, Κύπρου πύργε απόρθητε,
      Ορθοδοξίας κήρυξ ανόθευτε.
      Ούτως, όσιε πάτερ Παΐσιε,
      πρέσβευε τω Βασιλεί Χριστώ τω Θεώ,
      υπέρ του Γένους και των ψυχών ημών.

      Διαγραφή
    4. Λαμόγια δε σας αφήνω να πάρετε ανάσα, όπως μας κάνατε κι εσείς με τους εγκλεισμούς και τα φίμωτρα. Να απέχετε 2 μέτρα οι μεν από τους δε για να σας ξεχωρίζω

      Διαγραφή
    5. Λαμόγια, δε σας αφήνω να πάρετε ανάσα, όπως μας κάνατε κι εσείς με τις ρημαδόμασκες και τους εγκλεισμούς. Να βλέπω να απέχετε 2 μέτρα οι μεν από τους δε!!!

      Διαγραφή