Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ!

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 



ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ 26ΧΡΟΝΟ ΟΔΗΓΟ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; 

Η ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ); ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!

Εάν κύριε δικαστά είχαν αποκλείσει εσάς η κάποιο παιδί σας οι λαθρομετανάστες και σας πετούσαν πέτρες ξύλα στο όχημα σας που αποτελεί ιδιωτική περιουσία,πολύ δε περισσότερο σε ένα παλληκάρι που το όχημα αυτό( Νταλίκα) δεν το χρησιμοποιεί ώς μέσο αναψυχής αλλά ως επαγγελματικό μέσο για την εξασφάλιση του μεροκάμματου για την επιβίωση του,και μάλιστα σε περίοδο κρίσης,και σας κάνανε ζημιά στην ιδιωτική σας περιουσία θα ασκούσατε ποινική δίωξη και στον εαυτό σας η στο παιδί σας αν του καταστρέφαν την περιουσία του μπροστά στα μάτια του και προσπαθούσε να αμυνθεί;

Ο τρόπος σας ,οι σκέψεις σας και οι αποφάσεις σας είναι άκρως προκλητικές για τον Ελληνικό λαό που σαν εκπρόσωποι της Ανεξάρτητης όπως αναφέρει το Σύνταγμα δικαιοσύνης οφείλετε να διασφαλίζετε να προστατεύετε και να υπηρετείτε τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού απο τον οποίο και πληρώνεστε, σύμφωνα πάντα με τους νόμους που συμφωνούν με το Σύνταγμα!! 

Εξάλλου αυτόν τον όρκο δώσατε!! Εκτός και αν παραδεχτείτε ότι δεν έχουμε Σύνταγμα και ότι το Ελληνικό κράτος είναι Εταιρεία οπότε και δεν έχει ισχύ το Σύνταγμα!! 

Εάν όμως το παραδεχτείτε ότι το Ελληνικό κράτος είναι Εταιρεία σύμφωνα με έγκυρες έρευνες ,με στοιχεία και αποδείξεις,τότε είστε όλοι σας παράνομοι,και πρώτοι εσείς διότι δεν μπορείτε να μιλάτε εκ μέρους της δικαιοσύνης και να υπηρετείτε ιδιωτικά συμφέροντα Εταιρειών που σας δίνουν εντολές!!

Και φυσικά όλοι οι κυβερνώντες διότι εάν είμαστε Εταιρεία δεν έχουν δικαίωμα να νομοθετούν ,ούτε να κηρύσσουν εκλογές ούτε να εισπράττουν φόρους υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος ούτε και να διεξάγουν συμφωνίες με άλλα ας πούμε κράτη Εταιρείες όπως τα Σκόπια!!

 Δηλαδή αν κάνω εγώ μία Εταιρεία αύριο μπορώ να ζητήσω εκλογές,να νομοθετήσω να εισπράξω απο τον Ελληνικό λαό φόρους και να διαπράξω συμφωνίες με την Ουγκάντα ας πούμε;

Εάν δεν μπορώ επειδή οι νόμοι ισχύουν το ίδιο για όλους τότε κανείς δεν μπορεί να το κάνει κάτω απο την μύτη μας.

Και αυτήν την στιγμή που μιλάω υπάρχουν πολλά στοιχεία και ντοκουμέντα για τις Εταιρείες με διευθύνσεις ονόματα κλπ.

Δεν μιλάω ξεκάρφωτα.

Λοιπόν κύριοι δικαστές μην προκαλείτε τον λαό και την οργή του και τον στρέφετε εναντίον σας και μάλιστα μην προκαλείτε τις κατάρες του Ελληνικού λαού όπως παράδειγμα να την πάθετε απο λαθρομετανάστες στα καλά καθούμενα γιατί τότε τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για εσάς διότι θα είστε και δαρμένοι αλλά και κατατρεγμένοι απο τον Ελληνικό λαό που ποτέ δεν του ικανοποιήσατε την αίσθηση δικαίου που δικαιούται!!

Δηλαδή να γυρίσουν κάποιοι συμπαντικοί νόμοι επάνω σας σύμφωνα με αυτά που διαπράττετε,όπως το να βλέπετε να καταστρέφουν τον Ελληνικό λαό και τις περιουσίες του και εσείς όχι απλά να σωπάτε αλλά να ρίχνετε και ποινές στον κατατρεγμένο και δαρμένο λαό! 

Εάν δεν σέβεστε τους ανθρώπινους νόμους τότε ίσως θα έπρεπε να λάβετε υπόψιν σας ότι λειτουργούν και κάποιοι άλλοι νόμοι,ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!!

 ΕΚΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ!! 

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΙΣΜΟ!! 

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! 

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η rr


Anna Art

(ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ Ε- ΜΑΙL)

2 σχόλια: