Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ « Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ»


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ COVID-19 ΜΕ ΡΙΝΙΚΟ ΣΠΡΕΫ 99,99% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!

ΒΙΝΤΕΟ 



Το FMBA (Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία) της Ρωσίας ανακοίνωσε πως βρήκε το φάρμακο για τον covid19!!! 

Ισχυρίζεται ότι είναι αποτελεσματικό 99,99%, πλήρως ασφαλές θα είναι υπό τη μορφή ρινικού σπρέι!!! Ξεκινάνε κλινικές δοκιμές.

Βιάζονται γιατί αν βγει το φάρμακο εναντίον του covid19 τότε όλοι όσοι επένδυσαν σ΄εμβολιασμούς θα έχουν ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα. 

Η Ρωσία αποφάσισε να δώσει τη χαριστική βολή στις ΗΠΑ; Αν επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία αλλάζουν τα πάντα.
 Ρώσικο forbes: 

Το Υπουργείο Υγείας επέτρεψε να δοκιμαστεί το «αντίδοτο» για κορωνοϊό σε υγιείς εθελοντές..

99,99% θεραπεία που σκοτώνει το COVID έχει αναπτυχθεί αναφέρουν ρώσικες πηγές! 

Το φάρμακο αναπτύχθηκε από επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ανοσολογίας του FMBA (Federal Medical-Biological Agency) της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά δεδομένα, το φάρμακο θα παραχθεί ως ρινικό σπρέι. Η θεραπεία σκοτώνει εντελώς το SARS-CoV-2, όχι μόνο αντιμετωπίζει τα συμπτώματα ισχυρίζονται οι αρχές.

Το Υπουργείο Υγείας διεξήγαγε εξέταση προκλινικών μελετών του πρώτου φαρμάκου για τη θεραπεία του COVID-19. Τώρα οι επιστήμονες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια μελέτη σχετικά με την ανοχή του φαρμάκου σε υγιείς εθελοντές.

′’ Εάν οι κλινικές μελέτες επιβεβαιώσουν την αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου, θα είναι το πρώτο ασφαλές, αποτελεσματικό, άμεσο αντιικό φάρμακο που δεν έχει κανένα ανάλογο στον κόσμο ακόμα “, δήλωσε η Veronica Skvortsova,η επικεφαλής του FMBA.

Οι προκλινικές μελέτες έχουν δείξει, πρώτον, την πλήρη ασφάλεια αυτού του φαρμάκου και την υψηλή αποτελεσματικότητα – μεγαλύτερη από 99%.




Η Veronika Skvortsova σημείωσε επίσης ότι οι προκλινικές μελέτες αυτού του φαρμάκου έδειξαν, πρώτον, την πλήρη ασφάλεια αυτού του φαρμάκου λόγω του γεγονότος ότι δεν επηρεάζει την ασυλία του σώματος και του ανθρώπου. Από την άλλη πλευρά, έχει υψηλή απόδοση που υπερβαίνει το 99%.

Είναι ένα καινοτόμο φάρμακο που λειτουργεί με βάση τον μηχανισμό παρεμβολών RNA. Το φάρμακο είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2733361). Το φάρμακο απενεργοποιεί συγκεκριμένα τη δραστηριότητα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και τον σκοτώνει και δεν επηρεάζει μόνο τα συμπτώματα της νόσου.

Η Ομοσπονδιακή Βιοϊατρική Υπηρεσία έχει λάβει άδεια από το Υπουργείο Υγείας για τη διεξαγωγή κλινικής δοκιμής του φαρμάκου για τη θεραπεία του COVID-19 αναφέρει το ρώσικο forbes. Το φάρμακο αναπτύχθηκε από επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ανοσολογίας FMBA. 

Σύμφωνα με προκαταρκτικά δεδομένα, το φάρμακο θα είναι διαθέσιμο με τη μορφή ρινικού σπρέι.Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Ανοσολογίας του FMBA. Το κέντρο δοκιμών ετοιμάζεται τώρα για κλινικές δοκιμές και προσλαμβάνει εθελοντές, ανέφερε το πρακτορείο..



Η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα «αντίδοτο» για τον κορωνοϊό

Η έκθεση της FMBA αναφέρει ότι το νέο φάρμακο για το COVID-19 είναι “ένας συνδυασμός συνθετικών μικρών παρεμβολών RNA (miRNAs) που συνδέονται ειδικά με το γονιδιωματικό RNA του SARS-CoV-2 κορωνοϊού σύμφωνα με την αρχή της συμπληρωματικότητας.” 

«Το φάρμακο απενεργοποιεί συγκεκριμένα τη δραστηριότητα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και το σκοτώνει και δεν επηρεάζει μόνο τα συμπτώματα της νόσου», εξηγεί το η FMBA επί της δράσης του. 

Νωρίτερα την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, η επικεφαλής της Υπηρεσίας Veronika Skvortsova, σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Μιχαήλ Μισουστίν, δήλωσε ότι η FMBA είχε αναπτύξει και κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δύο μοναδικά φάρμακα για τη θεραπεία του κορωνοϊού, ένα από αυτά είναι «αντίδοτο», και τα δύο φάρμακα είναι αποτελεσματικά σε περισσότερο από το 99% των περιπτώσεων.



5 σχόλια:

  1. Είναι όμως Ρώσικο.
    Δεν υπάρχει περίπτωση
    να μας επιτραπεί να το
    παραγγείλουμε.

    Εμείς είμαστε Φραγκεμένοι.
    Είμαστε με τη Δύση
    Είμαστε με τους εξ αριστερών.

    Είμαστε δέσμιοι
    και το παίζουμε κράτος

    Χαλάσαμε τη σχέση μας
    με τους Ομόδοξους Ρώσους.
    Για το τίποτα.
    Γιατί έτσι μας είπαν.
    Δεν κάνουμε τίποτα εάν δεν ρωτήσουμε.
    Και κάνουμε....
    ότι μας πούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και είναι RNA, λέτε ο Θεός να αφήσει στα χέρια των επιστημόνων που Τον αμφισβητούν την λύση της αρρωστιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα την πάρει ο θεός την αρρωστια αλλά μονο με εναν τροπο. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή