Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ...

ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!





Chris Pierides


PROFESSOR, ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ! ΠΟΙΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ!;;;

ISN’T IT OBVIOUS THEY ARE DOING IT FOR CHRISTMAS? SO THAT THE CHILDREN OF TODAY WILL NOT KNOW WHAT IS CHRISTMAS???

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΙΟΣ για όσους πιστεύουν ότι βάζοντας τα εμβόλια διεθνών εγκληματικών φαρμακευτικών οργανισμών θα επανέλθουν στην προηγούμενη κανονικότητά τους.

Αντίσταση επί προσωπικής βάσης ΝΑΙ, αλλά είναι πια αργά για την οποιαδήποτε μαζική κοινωνική επανάσταση. Επειδή, έχουμε μολυνθεί όλος ο πλανήτης με τον αληθινό ιό το καλοκαίρι του 1971, όταν καταστρατηγήθηκε η συμφωνία του Bretton Woods (του 1944). 

Σήμερα αγκομαχούμε όλοι μας, ρουφώντας μέσα από μάσκες τις τελευταίες οικονομικές πνοές μας, σαν αποτέλεσμα ενός ιού που εξελίχθηκε σε τερατώδεις διαστάσεις. Τι είναι αυτός ο ιός και πώς έχει συνεισφέρει στην πρώτη χρεοκοπία των ΗΠΑ το 1971; Πώς θα οδηγήσει στην τελειωτική νομισματική κρίση και τελική χρεοκοπία των ΗΠΑ ανά πάσα στιγμή και με καταληκτική ημερομηνία το έτος 2030;

Με τον πόλεμο του Βιετνάμ να μαίνεται ακόμα, αλλά όχι πια μόνο με έλλειμμα στο ισοζύγιο πληρωμών αλλά και με μια μεγάλων διαστάσεων οικονομική ύφεση να υποβόσκει, μπροστά στην αύξηση του πληθωρισμού και των τιμών των αγαθών το 1971, η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) αύξησε την προσφορά χρημάτων κατά 10%.

 Η Γερμανία της Βαϊμάρης φοβούμενη τον υπερπληθωρισμό του 1920 και απρόθυμη πια να στηρίξει το Δολάριο απέσυρε το Γερμανικό Μάρκο από την συμφωνία του Bretton Woods. Η κίνηση αυτή στην πραγματικότητα ενίσχυσε το Γερμανικό Μάρκο έναντι του Δολαρίου κατά περίπου 7.5% μέχρι τον Αύγουστο του 1971.

Η απόσυρση της Γερμανίας από τη συμφωνία του Bretton Woods πυροδότησε πανικό και συναλλαγματική κρίση. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 1971 $22 δις σε ενεργητικό έκαναν φτερά από τις ΗΠΑ. 

Αργότερα, τον Ιούλιο του 1971, η Ελβετία εξαργύρωσε $50 εκατομμύρια έναντι χρυσού και ένα μήνα μετά, τον Αύγουστο, απέσυρε το Ελβετικό Φράγκο από τη συμφωνία του Bretton Woods. Ταυτόχρονα, η Γαλλία εξαργύρωσε $191 εκατομμύρια σε χρυσό στέλλοντας ένα Γαλλικό αντιτορπιλικό στην Νέα Υόρκη να παραλάβει τον χρυσό από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ και να τον φέρει πίσω στη Γαλλία.

Στη συνέχεια, σε μια κίνηση σοκ στις 11 Αυγούστου του 1971, ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής στις ΗΠΑ ζήτησε να εξαργυρώσει σε χρυσό το εκπληκτικό ποσό των $3 δις - περίπου το 1/3 του τότε συνολικού αποθέματος χρυσού των ΗΠΑ. 

Αυθημερόν, το Κογκρέσο, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει το Δολάριο από ξένους κερδοσκόπους (λαμόγια), εξέδωσε ανακοίνωση συστήνοντας την υποτίμηση του Δολαρίου.

Αλλά ήταν αργά. Το Δολάριο ήταν σε πλήρη κρίση και βρισκόταν στο χείλος της κατάρρευσης και του υπερπληθωρισμού, καθώς είχε χαθεί η εμπιστοσύνη. 

Έτσι, στις 15 Αυγούστου του 1971, ο Πρόεδρος Νίξον σε μια κίνηση που έμεινε γνωστή σαν το "σοκ Νίξον" έκλεισε μονομερώς το παράθυρο χρυσού των ΗΠΑ και επέβαλε πάγωμα στις τιμές των αγαθών και τα ημερομίσθια, μαζί με 10% φόρο επί της αξίας των εισαγωγών. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι ΗΠΑ βρέθηκαν σε πλήρες σύστημα λεφτών σε χαρτί, χωρίς αντίκρισμα (fiat money).

Από το 1971 και μέχρι τον Μάρτιο του 2020, η όλη οικονομία του πλανήτη βασιζόταν σε χρήμα που απλά δεν υπήρχε κατά φυσικό, χειροπιαστό τρόπο, αλλά εδημιουργείτο εικονικά κάθε φορά που δινόταν ένα δάνειο. Βασικά, έκτοτε το κυκλοφορούν χρήμα είναι το δάνειο κι όταν δεν δίνονται δάνεια, δεν κυκλοφορεί χρήμα. Για να δίνονται όμως συνεχώς δάνεια και να κυκλοφορεί συνεχώς χρήμα πρέπει αναγκαστικά να υπάρχει άπειρη ανάπτυξη που να χρηματοδοτείται από τα δάνεια. 

Αυτό όμως είναι φυσικώς αδύνατον. Δεν μπορεί να υπάρχει άπειρη ανάπτυξη εντός πεπερασμένου κόσμου. Είναι σχήμα οξύμωρο και φυσική αδυνατότητα. 

Έτσι, αφού ζούμε που ζούμε εντός εικονικής πραγματικότητας συγχύζοντας το πραγματικό με το εικονικό (πόσο μάλλον με το αληθινό), από τον Μάρτιο του 2020, μας δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό ιό που τον εξέλιξαν σε μια τηλε-πλαν-δημία (τηλεοπτικά πλαναρισμένη πανδημία), εφαρμόζοντας βασικά την απο-ανάπτυξη, δηλαδή την σμίκρυνση της οικονομίας μέσα από εντελώς παράλογα μέτρα. Επειδή υπάρχει ένας αόρατος εχθρός που δήθεν τα επιβάλλει.

«Σμίκρυνση» σημαίνει κοινωνική και εμπορική αποστασιοποίηση με την σταδιακή εξαφάνιση όσων δεν χωρούν στον περιορισμένο χώρο της γης. Αν φανταστείς τη γη σαν επίπεδο δίσκο αντί σαν σφαίρα, «τόσοι μόνο ανά τόσα τετραγωνικά» σημαίνει ότι σου αυξάνουν τις αποστάσεις για να περισσέψουν κάποιοι και να κατακρημνιστούν από τον δίσκο. 

Αυτό το πράγμα ονομάζεται αποπληθυσμός και είναι κατευθείαν απόρροια της αποανάπτυξης. Επειδή δεν έχουν σκοπό να μετανοήσουν και ν’ αλλάξουν το σύστημα του χρέους αλλά να το συνεχίσουν με δραστικά μειωμένο γήινο πληθυσμό (κάποιοι μιλούν για μέχρι 93% μείωση). 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εσύ θα συνεχίσεις να τους χρωστάς με τόκο πάνω στον τόκο τα μαλλιοκέφαλά σου (ιδιωτικά ή/και μέσω του Κράτους σου), πλην όμως, σού στερούν ήδη την δυνατότητα να τους εξοφλήσεις μέσα από την ανάπτυξή σου.

 Με την αποανάπτυξη σού στερούν την δυνατότητα να δανείζεσαι για να αναπτύσσεσαι και να κυκλοφορεί χρήμα στον χώρο δραστηριοποίησής σου. 

Βασικά, σε σκοτώνουν δήθεν για να ζήσεις από τον αόρατο εχθρό κι εσύ τους πιστεύεις, απλά επειδή δεν πιστεύεις τον Θεό από τον οποίο μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζεις την Αλήθεια. 

Επειδή, ενώ σαν άνθρωπος είσαι ον λογικό, δεκτικό νου και γνώσεως Θεού, έχεις γίνει ον παράλογο που δεν έχεις καθόλου νου και γνώση Θεού. 

Τέλος πάντων, σκοπός τους είναι να κλείσουν σταδιακά π.χ., όσα εστιατόρια, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, κομμωτήρια, άλλα καταστήματα και επιχειρήσεις, κλπ., δεν θα τα καταφέρνουν να επιβιώσουν, έτσι ώστε να μείνουν πιο λίγες επιχειρήσεις και φυσικά πιο λίγοι άνθρωποι, μια και δεν θα μπορούν να επιβιώσουν χωρίς συνεχή ανάπτυξη. «Σταδιακά» σημαίνει ότι το κάνουν υπό τύπο ελεγχόμενης κατάρρευσης της παγκόσμιας οικονομίας. 

Και το κάνουν επειδή έχουν υφαρπάξει την ουσία του χρήματος δημιουργώντας το ταχυδακτυλουργικά από τον αέρα, ενόσω εμείς απλώς χρησιμοποιούμε την ενέργεια των ιδιωτικών λεφτών τους, νομίζοντας τα μάλιστα για κρατικά λεφτά.



Αυτή τη στιγμή και όσο εμείς ασχολούμαστε με πράγματα ήσσονος σημασίας (βασικά με τρίχες) για το πόσους μπορούμε να καλέσουμε σπίτι μας, τι ώρα πρέπει να κλειστούμε μέσα, αν επιτρέπεται το ένα κι αν απαγορεύεται το άλλο, κλπ., γίνεται ελεγχόμενη κατάρρευση του μπαλονιού που φούσκωνε τόσες δεκαετίες, σκάζοντας μόνο κατά διαστήματα και μόνο κλασματικά. 

Το σκάζουν τώρα οι ίδιοι που το δημιούργησαν σε ελεγχόμενη παγκόσμια κλίμακα και τρέχουν να μας μπολιάσουν, στοχεύοντας την υγεία μας (με τα δηλητηριώδη συστατικά του εμβολίου) για να γίνει ακόμα πιο εύκολος ο αποπληθυσμός μας.

 Στοχεύουν δε ιδιαίτερα το χρωμόσωμα 8 που αφορά την νοημοσύνη μας, έτσι ώστε, όσοι αντέξουμε, να μην μπορούμε ποτέ πια να σκεφτούμε να ξεσηκωθούμε, να επικαλεστούμε το όνομα του Σωτήρα Χριστού και να τους πάρουμε με τις πέτρες. 

Βιάζονται, επειδή ξέρουν καλά πως έχει κι ο Θεός το σχέδιο του για την σωτηρία του ανθρώπου, αλλά δεν θα προλάβουν, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι εμείς θα συνεχίσουμε να ζούμε τον παραλογισμό του παρελθόντος, χρηματοδοτώντας τους εαυτούς μας με αέρα κοπανιστό, χωρίς αντίκρισμα, δημιουργώντας ξανά και πάλι την ίδια κατάσταση. 

Αυτή η φοβερή δοκιμασία θα μας αλλάξει την όλη υπαρξιακή οικονομία μας, επιστρέφοντας μας στον Θεό. Αυτή η δοκιμασία θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης μας, τα πάντα. Θα είναι η εποχή που θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, επειδή θα έχουμε συνειδητοποιήσει την αυτονόητη ουσία, που πάντα ήταν μπροστά μας.

Π.χ., με την επιστροφή μας στη φυσική οικονομία (του Θεού), η φορολογία δεν θα έχει καμία σχέση στη πραγματικότητα με την έννοια που η πλειοψηφία τού κόσμου καταλαβαίνει, επειδή το χρήμα θα είναι κυρίαρχο και όχι χρωστούμενο σε πονηρούς οφειλέτες (ιδιώτες τραπεζίτες – κάτι που λέει ότι προσπαθεί ο Ερντογάν της Τουρκίας). 

Το δημοσιονομικά και νομισματικά κυρίαρχο κράτος δεν χρηματοδοτεί τις δαπάνες του ούτε από τούς φόρους που συλλέγει (και γενικότερα από τις εισπράξεις του, πχ πρόστιμα, δασμούς, κ.ά.), ούτε από τα ομόλογα που εκδίδει. 

Το όντως κυρίαρχο κράτος, δηλαδή αυτό που κρατά δικά του χρήματα, χρησιμοποιεί την έκδοση ομολόγων και τη φορολογική του πολιτική για εντελώς διαφορετικούς λόγους ΚΑΙ ΜΟΝΟ γι' αυτούς. 

Tη ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ την χρησιμοποιεί για: (1) Να έχει υπόσταση το χρήμα σε εθνικό νόμισμα (ως ανεξόφλητο πιστωτικό μελλοντικής πληρωμής φόρου), (2) Να ρυθμίζει το Διαθέσιμο Εισόδημα δηλ., τη ζήτηση δηλ., την κατανάλωση, (3) Να κάνει κοινωνική πολιτική (με την έννοια της εξασθένισης της πολιτικής δύναμης των πολύ πλουσίων, όπως πχ ίσχυε στις ΗΠΑ επί Αϊζενχάουερ), κτλ. 

Την ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΩΝ την χρησιμοποιεί για: Να επηρεάζει τις ποσότητες στις διάφορες κατηγορίες χρήματος και για να ελέγχει τα Επιτόκια. (Το κυρίαρχο κράτος έχει απεριόριστη εξουσία στα Επιτόκια τού νομίσματός του).

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, φορολογία και ομόλογα δεν έχουν σχέση με το "να βρει λεφτά το Κράτος για τις δαπάνες του". Το κυρίαρχο κράτος δημιουργεί καινούργιο χρήμα για κάθε δαπάνη του (ναι, εκ του μηδενός, από τον αέρα, όπως κάνουν τώρα οι πονηροί ταχυδακτυλουργοί ιδιώτες τραπεζίτες) και απλά αντιλογίζει στα βιβλία του τις εισπράξεις. Η εικόνα "δαπάνη από τα έσοδα" δεν είναι παρά μία παρανόηση των λογιστικών καταχωρήσεων.

Όποιος δηλώνει οπαδός της Ελεύθερης Οικονομίας και δεν τα καταλαβαίνει αυτά τα αυτονόητα και λογικά (ή το χειρότερο αρνείται να τα εξετάσει), κατά κανόνα κρίνει και σχολιάζει λανθασμένα, φτάνοντας στα αδιέξοδα που ζούμε σήμερα (2020). 

Σε κάθε κανονικό, κυρίαρχο κράτος (όπως π.χ., προσπαθεί να κάνει την Τουρκία ο Ερντογάν) τα κατωτέρω ΙΣΧΥΟΥΝ πέρα από πεποιθήσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, και παραισθήσεις. 

Συνεπώς, είναι λανθασμένη οποιαδήποτε ανάλυση, διάγνωση, ή πρόταση διατυπώνεται από τον οποιονδήποτε, ούτω καλούμενο ειδήμονα ή μη, εάν δεν σέβεται τα ανωτέρω δεδομένα που συνοψίζονται στα πιο κάτω:

1. Η κυβέρνηση είναι ο μονοπωλιακός εκδότης τού εθνικού νομίσματος.

2. Οι κρατικές δαπάνες δεν χρηματοδοτούνται από τούς φόρους.

3. Η κυβέρνηση δεν δανείζεται λεφτά από κανένα για να χρηματοδοτήσει τις δαπάνες της.

4. Η κυβέρνηση δεν "τυπώνει χρήμα" για να χρηματοδοτήσει τις δαπάνες της.

5. Τα κρατικά ομόλογα που εκδίδει το Υπουργείο Οικονομικών δεν αποτελούν μέρος της δημοσιονομικής πολιτικής.

6. Το δημόσιο χρέος σε εθνικό νόμισμα δεν είναι στην πραγματικότητα χρέος, αλλά ανεξόφλητο πιστωτικό μελλοντικής πληρωμής φόρου.

7. Οι τράπεζες δεν δίνουν δάνεια από τις καταθέσεις τους και δεν μπορούν να δώσουν δάνεια από τις καταθέσεις τους.

8. Η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχει την "προσφορά χρήματος", δηλαδή την ποσότητα τού χρήματος που κυκλοφορεί μέσα την οικονομία.

9. Τα ελλείμματα τού κρατικού τομέα είναι εισόδημα για τον ιδιωτικό τομέα.

10. Η κυβέρνηση ελέγχει το επίπεδο ανεργίας.

11. Σε επίπεδο χρηματοροών, το άθροισμα ιδιωτικού τομέα, κρατικού τομέα, και εξωτερικού τομέα ισούται με μηδέν.

Πιο απλά και φυσιολογικά δεν γίνεται και προσωπικά, εδώ και χρόνια όπου καθίσω και όπου σταθώ επισημαίνω αυτό το βδέλυγμα της δημιουργίας των λεφτών από τις ιδιωτικές τράπεζες, αλλά μόνο και μόνο για να εισπράττω τον χλευασμό όλων αυτών που τώρα θα τρέξουν να αυτοκτονήσουν με το εμβόλιο, παίρνοντας μάλιστα και τα παιδιά τους στο λαιμό τους. 

Όλοι αυτοί πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν ότι θα επιτρέψουν στην παλιά κανονικότητά τους βάζοντας το εμβόλιο των τραπεζιτών. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση στον αιώνα να εξαλείψει το κακό ο οποιοσδήποτε τραπεζίτης, δηλαδή να τα βάλει ο οποιοσδήποτε τραπεζίτης με τον Θεό που επιτρέπει το κακό (τον ιό, τον καρκίνο και τις αρρώστιες). 

Ο Θεός επιτρέπει το κακό για να μας φέρει «πίσω στο μέλλον» του καλού στο οποίο μας δημιούργησε και από το οποίο εκπέσαμε, και είναι φυσικώς αδύνατον να καταργήσουμε το κακό και να εξαλείψουμε βασικά τον θάνατο για να ζούμε μόνο την ηδονή χωρίς την ισόποση οδύνη, όπως θέλουν αυτοί οι βλάσφημοι και φρενοβλαβείς τραπεζίτες.

Αν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που πιστεύει ότι βάζοντας ειδικά ένα γενετικά τροποποιημένο εμβόλιο RNA κατά ενός συγκεκριμένου ιού θα γλυτώσει από τον επόμενο ιό που θα παρουσιαστεί ή που θα του παρουσιάσουν, να πάει να το βάλει. 

Σίγουρα δεν θα αρρωστήσει με την πρώτη, αλλά σύντομα θα του πουν ότι τώρα βγήκε η πατέντα του Κοβιδίου20, μετά του 21, κοκ., κάνοντάς του βασικά χημειοθεραπεία με συνεχή "εμβόλια" μέχρι να πεθάνει και να πάψει να επιβαρύνει τη γη και τα Ταμεία Προνοίας, διευκολύνοντας έτσι τον αποπληθυσμό.

 Όσο δε αφορά εκείνους που θα αρνηθούν να το βάλουν, δηλαδή τους αληθινούς αρνητές (και όχι όσους "ψεκασμένους" λένε την αλήθεια για το όντως υπάρχον Κοβίδιο-19, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από αυτό που υπήρχε πάντα κι έπαιρνε τη ζωή περίπου 700 χιλιάδων ανθρώπων τον χρόνο, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι στατιστικές τους), όσο δε αφορά αυτούς λέγω, θα περάσουν μια μπόρα κατά την οποία δεν θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν, δεν θα έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κλπ., αλλά όσοι αντέξουν βασιζόμενοι στην πίστη τους στον Σωτήρα Χριστό, θα εξέλθουν νικητές, ενώ οι μπολιασμένοι που είναι τώρα υγιείς και θα χάσουν την υγεία τους με το "εμβόλιο" (που ΔΕΝ είναι εμβόλιο κατά ιού) θα ψοφούν σαν τις μύγες εδώ κι εκεί με σκοπό να καθαρίζει ο τόπος.

Βλέπουμε τώρα, όσοι βλέπουμε, τι σημαίνει να είναι κανείς υπαρξιακά ανοικονόμητος, δηλαδή υπαρξιακά άσωτος; Δηλαδή, να μην γνωρίζει κάποιος την υπαρξιακή οικονομία του ανθρωπίνου όντος του, του ίδιου του εαυτού του; 

Βλέπουμε τι σημαίνει στην πράξη να κρατά κάποιος πονηρός ιδιώτης τραπεζίτης την ΟΥΣΙΑ του χρήματος κι εμείς μόνο την ενέργεια των λεφτών του; Βλέπουμε τώρα τι σημαίνει να γίνεται κάποιος δημιουργός του χρήματος αντί και στη θέση του Θεού;

 Γίνεται εξουσιαστής των ζωών μας και ιδιοκτήτης της περιουσίας μας, αυτής που ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε με τον κόπο των χεριών μας και τον ιδρώτα μας. Αυτός που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του για να του ανήκει οτιδήποτε, του ανήκουν τα πάντα. 

Μας κάνει μπολιασμένο σκυλάκι του, χωρίς κανένα αληθινό δικαίωμα. Ιδού π.χ., τώρα που αν δεν μπολιαστούμε με το φαρμάκι του, δεν έχουμε άλλο οικονομικό σύστημα για να ζήσουμε… 

Τα δοκιμάσαμε όλα και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από πουθενά. Ξέρει καλά όμως το κτήνος πως υπάρχει ο Σωτήρας Χριστός και τρέμει μπας και Τον επικαλεστούμε εναντίον του και σωθούμε. Τρέχει λοιπόν να μας μπολιάσει. Εμείς όμως μετανοούμε και σωζόμαστε με την ημέρα…


Αυτό που περιγράφεται πιο πάνω σαν κυρίαρχο χρήμα, χρειάζεται να είναι πρώτα ο άνθρωπος κυρίαρχος του εαυτού του για να το εφαρμόζει, οπότε η χρηματική κυριαρχία του μεταφράζεται και σαν ενεργειακή κυριαρχία, με άπειρη δωρεάν ενέργεια μηδενικού σημείου και όλα τα περιβαλλοντικά και κλιματικά συνεπακόλουθα. 

Πώς όμως μπορεί να ελευθερωθεί ένας δούλος και να γίνει κυρίαρχος, χρηματικά, ενεργειακά και παντοιοτρόπως ελεύθερος, όταν είναι εθελούσια δούλος στη βάση της ύπαρξης, του χωρίς να τον κρατά κανένας; 

Πώς γίνεται όταν βλέπει ανάποδα, αποκαλώντας την δουλεία του «ελευθερία»; Πώς γίνεται όταν πιστεύει ότι το νορμάλ είναι να του δανείζουν άλλοι, μάλιστα έντοκα, την ήδη δική του περιουσία; 

Πώς γίνεται όταν πιστεύει σαν υπαρξιακή βάση του αυτό το αναποδογυρισμένο βδέλυγμα κι αντιλαμβάνεται πως έτσι και πάει να το καταστρέψει δήθεν για να ελευθερωθεί, θα είναι σαν να αυτοκτονεί, μια και το σύστημα αυτό τον αποτελεί στην βάση της ύπαρξής του;

Αυτός λοιπόν που είναι πίσω από την ιδέα και διαχειρίζεται το ισχύον οικονομικό σύστημα του χρέους, η οποία διδάσκεται σε όντως διεστραμμένες σχολές του τραπεζικού συστήματος, όπως π.χ., το London School of Economics, αυτός ο θρασύτατος που παρουσιάζεται και ως ο ιδιοκτήτης όλου αυτού του παραδείσου που λέγεται γη (και είναι ιδιοκτήτης αφού αυτός τα χρηματοδοτεί αντί και στη θέση του Θεού μέσα από τον καθένα μας), αυτός λέω, δεν κρατά κανένα μας. Εμείς από μόνοι μας πάμε και του ανήκουμε. Από άγνοια του ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο Χριστός. 

Αυτός, παρουσιάζεται να του ανήκουν τα πάντα (ακόμα κι ο αέρας που αναπνέουμε), και με τη βοήθεια των υπνωτισμένων από τις εικόνες του πολιτών, απαγορεύει άκουσον-άκουσον σ' εμένα και άλλους ιδιοκτήτες του πλανήτη, να απολαμβάνουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ (την κληρονομιά και περιουσία μας). 

Μας απαγορεύει ο αχρείος να αγοράζουμε και να πουλούμε, να απολαμβάνουμε την υπέροχη φύση και τον καθαρό αέρα, τις θάλασσες και τα βουνά μας, να έχουμε αληθινή και σωτήρια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να τρώμε υγιεινά, αυτός ο αντίχριστος και οι άθλιοι που τον ακολουθούν σαν τα ερίφια, προς ιδίαν βέβαια απώλειαν ψυχών τε και σωμάτων.

Αυτός ο ίδιος σου λέει (και πολύ λογικά μάλιστα), αφού αέρας κοπανιστός είναι τα λεφτά του που τα χρησιμοποιείς, ποιος ο λόγος να υπάρχουν κιόλας σε μετρητά; Ας τους έχω λέει να συναλλάσσονται ηλεκτρονικά για να τους ελέγχω και καλύτερα. Και μας οδηγεί στην κοινωνία χωρίς μετρητά, που είναι μεν βολική, πλην όμως του ανήκεις ολοκληρωτικά. 

Αν δεν κάνεις ό, τι σου λέει, αν δεν δεχτείς π.χ., εξοντωτική χημειοθεραπεία, εμβόλια, πολιτικές λύσεις εκτρώματα, κλπ., σε σβήνει και σε διαγράφει με το πάτημα ενός κουμπιού, που ενίοτε μπορεί να πατηθεί και κατά λάθος. Του διαφεύγει όμως κάτι, αυτού του κτήνους. 

Το ότι εδώ που ζούμε πάνω στη γη είναι Ξενοδοχείο, δηλαδή είμαστε φιλοξενούμενοι του αληθινού ιδιοκτήτη που είναι ο Ξενοδόχος Θεός. Και πως ό, τι, μα ό, τι και να κάνει το ΔΝΑ μας απλά ΔΕΝ προηγείται, ούτε του Θεού, ούτε της Δημιουργίας Του. 

Δηλαδή, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τον Θεό από τον οποίο εξέπεσε, συνεχίζει μέσα στην εωσφορική αλαζονεία του να επιμένει στη διεστραμμένη αντίληψή του ότι πρώτα έγινε ο άνθρωπος (από μόνος του!) και μετά ο Θεός.

 Δεν είναι όμως έτσι. Ποτέ δεν θα μπορούσε να ήταν έτσι. Ο πάντα υπάρχων Θεός, Αυτός μας δημιούργησε κατ’ εικόνα του νου Του, κι ακόμα κι αν τα καταφέρει το κτήνος να με μπολιάσει με τη βία, απλά δεν μπορεί να μεταλλάξει τον νου μου. 

Με τη βία μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει στο σώμα μου (ακριβώς όπως τα βασανιστήρια που ανέκαθεν έκαναν στους Μάρτυρες Αγίους μας), αλλά πάνω στο νου μας, απλά δεν μπορεί να επέμβει. Δεν μπορεί να επέμβει όσο ο καθένας από εμάς κρατά τον νου του στην καρδιά του, δηλαδή «εκεί» που μένει (που κατοικεί) ο Χριστός μέσα του (στα σπλάχνα του).

 Από τη φύση της δημιουργίας του κατ’ εικόνα του Νου του Θεού, ο νους μας έχει την ικανότητα να υπερβαίνει τον εαυτό του και να τον βλέπει από ψηλά, χωρίς να νοεί και χωρίς να αισθάνεται τον πόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρώτη εντολή του αγάπα Κύριον τον Θεόν σου..

Πέρα από τα βασανιστήρια, απολύτως τίποτε το ουσιαστικό δεν μπορούν να πετύχουν. ΑΔΙΚΑ μίσησαν τον Χριστό οι αδύνατοι "παντοδύναμοι" του κόσμου και θα έχουν σύντομα οικτρό τέλος, πολιτικάντηδες, καναλάρχες, δημοσιογράφοι, κακοί αστυνομικοί, ρασοφόροι και άλλοι τοιούτοι. 

Ακόμα να εκδηλωθεί η οργή του Θεού, αλλά σαν εκδηλωθεί θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, τους τρισκατάρατους μισητές του Κυρίου.


Chris M. Pierides,

Business Development Manager



Cell Phone: +357.99.571.975

Tel.: +357.22. 514. 489

Fax: +357.22. 514. 572





Sent: Wednesday, 9 December, 2020 16:26


Cc: 'Golden Green Trading Co Ltd'



ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ e- mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου