Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

H OMOΛOΓIA 2 XΡONIA ΠPIN, OTI ME TA EMBOΛIA ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΑΣ῎..


ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ MODERNA:ΜΕ ΤΟ mRNA ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! 


ΒΙΝΤΕΟ
Ανακαλύψαμε μια παρουσίαση του 2017 από τον Dr. Tal Zaks(ο οποίος τελείως κατά τύχη είναι Ισραηλινός), επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., όπου εξηγεί με σαφήνεια στη γλώσσα του λαού τι ακριβώς κάνει η τεχνολογία mRNA στα εμβόλια.

Το παρόν βίντεο το είχανε κάπου κρυμμένο στο διαδίκτυο και κανείς δεν μας έχει ενημερώσει για την εν λόγο συνέντευξη η οποία περιέργως προηγήθηκε της όποιας πανδημίας και των εμβολίων κατά…2 χρόνια!!!!

Όπως δηλώνει ξεκάθαρα ο Δρ Zaks, «χαράσσουν(η χακάρουν) το λογισμικό της ζωής», εισάγοντας τον δικό τους γενετικό κώδικα στον άνθρωπο.

Αυτό που βλέπουμε σε αυτήν τη νέα κατηγορία «εμβολίων» είναι σαφώς ο γάμος της ψηφιακής τεχνολογίας που γεννήθηκε από την εποχή των υπολογιστών, με τη βιολογία και την ιατρική του Δαρβίνου.Εν ολίγοις, οι νέοι τεχνοκράτες της ιατρικής πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την σχεδίαση των ανθρώπων, αντικαθιστώντας τον Θεό.
Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας, καθώς είναι πολύ αλαζονικοί και πολύ ανοιχτοί για ό, τι ονειρεύονται να επιτύχουν.

Πρόκειται πρώτα απ ‘όλα για ένα σύστημα πεποιθήσεων, με πολύ λίγη έως καθόλου επιστήμη να εμπλέκεται για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς τους.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Ο Δρ Tal Zaks, εξήγησε πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. Σε κάθε κελί υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA ή mRNA για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας στην πρωτεΐνη, πράγμα που είναι πραγματικά το υλικό από το οποίο φτιάχτηκαν όλοι.

Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κελί. Έτσι το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα.Έτσι, αν μπορούσατε να το αλλάξετε, αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα, ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα….

(Σημείωση: Δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι υπήρχε αυτό το βίντεο το οποίο καταργεί πλήρως το αφήγημα των μέσων ενημέρωσης ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλάζουν τον γενετικό σας κώδικα.)

Ο Δρ Tal Zaks καταλήγει ξεκάθαρα και χαρακτηριστικά ότι «Στην πραγματικότητα κάνουμε hacking το λογισμικό της ζωής».!!!

Ο Zaks τόνισε ότι το 2017 η εταιρεία του δούλευε ένα εμβόλιο που δεν θα ενεργούσε όπως οποιοδήποτε προηγούμενο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ.Είπε επίσης ότι χρειάστηκαν δεκαετίες για την αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2003, “Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα.”

Συνέχισε να αποκαλύπτει, το 2017, τα σχέδια της εταιρείας του να κάνει ατομικά εμβόλια κατά του καρκίνου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μεμονωμένων ασθενών με καρκίνο, «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».

Είναι ενδιαφέρον, το ότι μια από τις πιο πιθανές καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα.

Σύμφωνα με μια μελέτη στο Κέντρο Καρκίνου Sloan Kettering που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, το mRNA έχει την τάση να απενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Τόσο οι ενέσεις Moderna όσο και Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. Η FDA έχει χορηγήσει μόνο αυτές τις ενέσεις Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης [EUA] και θα παραμείνουν σε δοκιμές έως το 2023, ωστόσο η κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες τις προωθούν σαν να είναι εγγυημένα και ασφαλή.

Αυτή η συστηματική εξαπάτηση, κατά τη γνώμη μου, θα καταλήξει να κριθεί στον καθρέφτη της ιστορίας ως μία από τις πιο απερίσκεπτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά της ανθρώπινης φυλής.

Με βάση τις προβλέψεις του Δρ Zaks, ο οποίος επέβλεψε τη δημιουργία του εμβολίου που δίνεται τώρα σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, οι ίδιες εταιρείες της Big Pharma που θα μπορούσαν ενδεχομένως να δώσουν στους ανθρώπους καρκίνο με ένα εμβόλιο θα μπορούσαν να προχωρήσουν αργότερα με ένα άλλο εμβόλιο που προσφέρει τη θεραπεία για τον Καρκίνο.

Εάν είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος ενός mega φαρμακευτικού προϊόντος που απαντά στους μετόχους της Wall Street με γνώμονα τα κέρδη, αυτή είναι μια κερδοφόρα στρατηγική!

Είναι όμως ηθικό από ιατρική άποψη; Αυτή είναι μια ερώτηση που κανείς δεν θέτει.

Καθώς ακούω τον Δρ Zaks να περιγράφει τα επιτεύγματα της εταιρείας του στη δημιουργία του εμβολίου mRNA, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο απίστευτα αλαζονικό ακούγεται.

Το γεγονός ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα [τα λόγια του δεν είναι δικά μου για όλους εσάς εκεί έξω που ακόμα δεν πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τον γενετικό κώδικα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι «ελεγκτές γεγονότων» λένε ότι δεν], και πως μπορούν να βελτιώσουν ένα άτομο μέσω ενός γενετικού μακιγιάζ, παίζοντας ουσιαστικά τους θεούς,μπαίνουν σε επικίνδυνη περιοχή.

Ο Zaks ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τις ακόλουθες λέξεις.

«Αν σκεφτείς τι προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε λάβει πληροφορίες και κατανοήσαμε αυτές τις πληροφορίες και πώς μεταδίδονται αυτές οι πληροφορίες σε ένα κελί και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής ναρκωτικών και συγχωνεύουμε τα δύο. Το θεωρούμε ως θεραπεία πληροφοριών. “

Θεραπεία πληροφοριών. Ακριβώς όπως ένας κωδικός λογισμικού υπολογιστή.

Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν πραγματικά ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή που μπορεί να πειραματιστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του προγραμματιστή.

Η ίδια πρωτοποριακή φύση αυτής της έρευνας που ενθουσιάζει μερικούς, είναι αυτό που τρομάζει τους άλλους.

Το γενετικό μακιγιάζ ενός ατόμου είναι, όπως είπε ο Δρ Ζακ, «το λογισμικό της ζωής».

Εάν αυτό ισχύει, τότε ποιος πρέπει να είναι η απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα λογισμικού του κάθε ανθρώπου; Ποιος πρέπει να κάνει κουμάντο στον γενετικό μας κώδικα;


Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα ήταν λογικό να θέλουμε να κάνουμε μια ενεργητική συζήτηση για το πώς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση;

Δεν θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα ζήτημα που συζητείται στις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης;

Αντ ‘αυτού, κανείς δεν επιτρέπεται καν να υποβάλει αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να απειλείται, λογοκρίνεται, επιπλήττεται, υποτιμάται.

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν ορισμένοι επιστήμονες, δεν είμαστε μηχανές. Είμαστε άνθρωποι με σώματα, ψυχές και ελεύθερες διαθήκες.

Όποιος προσπαθεί να δώσει εντολή για την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας τροποποίησης γονιδίων αντιτίθεται στους διεθνείς Κώδικες της Νυρεμβέργης , οι οποίοι απαιτούν συναίνεση μετά από οποιαδήποτε πειραματική θεραπεία.

Αγαπητοί αναγνώστες: Μην επιτρέπετε στον εργοδότη σας, στην κυβέρνησή σας, στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή σε οποιονδήποτε άλλον να σας εκφοβίσει ή με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσει να σας πείσει, να αποδεχτείτε αυτήν την πειραματική μεταχείριση εάν δεν την θέλετε.
8 σχόλια:

 1. Ευχαριστούμε που μας κλέβετε τα άρθρα μας χωρίς να μας βάλετε πηγή: https://capnews.me/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-moderna%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-mrna-%cf%87%ce%b1%ce%ba/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το θέμα μεγάλε είναι να ωφεληθεί ο κόσμος. Εγώ για παράδειγμα στέλνω μηνύματα και δε θέλω καθόλου να μη με θυμάται κανείς, αρκεί να εκτελώ το καθήκον μου και να πολλαπλασιάζω το τάλαντο μου εμπιστεύεται ο κοινός Πατέρας όλων μας. Θυμήσου: "Παν δώρημα τέλειον άνωθεν εστί καταβαίνον, εκ του Πατρός των φώτων", δικό μας δεν έχουμε τίποτα...

   Διαγραφή
  2. ααα εκεί είναι το θέμα; Τότε αφού είσαι τόσο ταπεινός βάλε σε όλα τα άρθρα σου πηγή εμένα και χάρισε μου την αναγνωσιμότητα σου. πολύ απλό είναι να το κάνεις.Μπαίνεις στα άρθρα του ιστολογίου σου και βάζεις στο τέλος τους την λεξούλα capnews. Και μην ανησυχείς.Το τάλαντο σου να μου χαρίσεις τους αναγνώστες σου θα το εκτιμήσει ο....Θεός και θα σε μιμηθούν και άλλοι.....Περιμένω«μεγάλε»

   Διαγραφή
  3. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΚΟΠΩΣΗ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΤΕΙΝΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΑΣ
   ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ
   https://oimos-athina.blogspot.com/2021/03/luc-mgr.html
   ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
   ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
   ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

   Διαγραφή
 2. ααα εκεί είναι η διαφορά μας μεγάλε: ότι εσύ είσαι έμπορας, αλλά εγώ θέλω να σώσω την ψυχή μου και την ψυχή όσων μπορώ περισσότερων χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα. Γιατί το να εργάζεσαι τις εντολές του Θεού είναι υποχρέωσή σου για να διατηρήσεις την καθαρότητά που απέκτησες αφότου εξομολογήθηκες για τελευταία φορά.

  Μήπως σου βάζω δύσκολα; Αν ναι πήγαινε με τη βαρκούλα σου σε καμία άλλη παραλία τώρα που ανοίγει κι ο καιρός!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εδώ ο κόσμος καίγεται και το παιδί χτενίζεται.
  Κύριε -κυρία μου πήραν το τόπι
  Ισχύει για όλους μας.
  Αιδώς ,σεμνά επώνυμα και ανώνυμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άμα πια, ούτε παιδική χαρά να ήταν

  ΑπάντησηΔιαγραφή