Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Η ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" Ή ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ; ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΙΝΑΣ (PROJECT BLUE BEAM)…!!!



Το 5G είναι το τελικό παιχνίδι, ο μηχανισμός με τον οποίο θα προβάλουν το bluebeam, την ψεύτικη εισβολή εξωγήινων – γεμάτη με θεϊκές στήλες φωτιάς που ρίχνονται για να καταστρέψουν τη Δύση (συνοδευμένη με δυνατούς ήχους απο σάλπιγγες και ένα ολόγραμμα πνεύματος στον ουρανό – για να κάνουν μια ψεύτικη αρπαγή / σενάριο εισβολής εξωγήινων).




Αυτή θα είναι μια δουλειά εκ των έσω, όπως η 11/9 . Από τις στάχτες αυτής της επίθεσης θα εδραιώσουν την παγκοσμιοποιημένη σκιώδη κυβέρνηση που υπάρχει ήδη (εταιρία της Αμερικής, City του Λονδίνου, Βρυξέλλες, κ.λπ.) σε μια παγκόσμια κυβέρνηση, επειδή υπάρχει τώρα μια παγκόσμια απειλή που “δικαιολογεί” τη δημιουργία της και οι άνθρωποι θα ικετεύουν γι᾿αὐτήν.






Ο «σωτήρας» ή ο «εξωγήινος θεός» θα είναι στην πραγματικότητα ένα απολύτως ψεύτικο ολόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Τρέξιμο σε υπερ-υπολογιστές για τους οποίους δεν γνωρίζουμε καν – το πόσο ισχυροί είναι- κβαντικοί υπολογιστές – θα τροφοδοτούν σύνολα δεδομένων που είναι αδιανόητο ακόμη και να υπολογίσουμε ή να ταξινομήσουμε – αλλά ο νέος ψευδής θεός θα φαίνεται “θεϊκός” – έτσι η κατασκευασμένη σατανική αντιστροφή ολοκληρώνεται.

Το 5G θα δώσει σε όλους καρκίνο, θα κάνει οποιαδήποτε έρευνα. Δεν αφορά τη ταχύτητα μεταδόσεως του Διαδικτύου. Ισχυρές δέσμες ακτινοβολίας προσαρμοσμένες απευθείας σε εσάς – τον γείτονά σας – σε όλους. Μαζικός έλεγχος πληθυσμού, κατασκοπεία και προπαγάνδα χρησιμοποιεί το 5G skynet που θα αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες δορυφόρους.



Ο όρος «ψυχο-τρομοκρατία» επινοήθηκε από τον Ρώσο συγγραφέα Ν. Anisimov του Κέντρου Αντιψυχοτρόπων της Μόσχας. Σύμφωνα με τον Anisimov, τα ψυχοτρόπα όπλα είναι εκείνα που ενεργούν για να «αφαιρέσουν ένα μέρος των πληροφοριών που είναι αποθηκευμένες στον εγκέφαλο ενός άνδρα.

Αυτές οι πληροφορίες στέλνονται σε έναν υπολογιστή, ο οποίος τις τροποποιεί στο απαιτούμενο επίπεδο για όσους πρέπει να ελέγξουν τον άντρα και οι τροποποιημένες πληροφορίες εισάγονται ξανά στον εγκέφαλο. 

Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται ενάντια στο μυαλό για να προκαλέσουν ψευδαισθήσεις, ασθένεια, μεταλλάξεις στα ανθρώπινα κύτταρα, «ζομποποίηση» ή ακόμα και θάνατο. Στο οπλοστάσιο περιλαμβάνονται γεννήτριες VHF, ακτίνες Χ, υπέρηχοι και ραδιοκύματα. 

Ο Στρατηγός του ρωσικού στρατού, Ι. Τσερνίσεφ, γράφοντας στο στρατιωτικό περιοδικό Orienteer τον Φεβρουάριο του 1997, ισχυρίστηκε ότι τα «ψυχο» όπλα βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο.

Μια ψυχοτρόπος γεννήτρια, η οποία παράγει μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική εκπομπή ικανή να σταλεί μέσω τηλεφωνικών γραμμών, τηλεόρασης, ραδιοφωνικών δικτύων, σωλήνων τροφοδοσίας και λαμπτήρων πυρακτώσεως ( λάμπες).

Μια αυτόνομη γεννήτρια, μια συσκευή που λειτουργεί στη ζώνη 10-150 Hertz, η οποία στη ζώνη 10-20 Hertz σχηματίζει μια υπερηχητική ταλάντωση που είναι καταστροφική για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Ο Serge Monastκαι και ένας άλλος δημοσιογράφος, που οι δύο τους ερευνούσαν το Project Blue Beam, πέθαναν από «καρδιακή προσβολή» εντός μίας εβδομάδας, ο ένας απ᾿ τον άλλον, αν και κανένας δεν είχε ιστορικό καρδιακών παθήσεων.

Ο Serge ήταν στον Καναδά. Ο άλλος καναδός δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ιρλανδία. Πριν από το θάνατό του, η καναδική κυβέρνηση απήγαγε την κόρη του Σεργκέ σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει να συνεχίσει την έρευνά του για το Project Blue Beam. Η κόρη του δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι ψευδο-καρδιακές προσβολές είναι μία από τις φερόμενες μεθόδους θανάτου που προκαλούνται από το Project Blue Beam…είναι ένα πραγματικό σατανικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Για τι;

Να καταργήσει όλες τις χριστιανικές παραδοσιακές θρησκείες προκειμένου να τις αντικαταστήσει με μια παγκόσμια θρησκεία βασισμένη στη λατρεία του ανθρώπου. Να καταργήσει όλα τα έθνη και την εθνική υπερηφάνεια προκειμένου να δημιουργηθεί μια παγκόσμια ταυτότητα και μια παγκόσμια υπερηφάνεια.

Να καταργήσει την οικογένεια όπως είναι γνωστή μέχρι σήμερα, προκειμένου να την αντικαταστήσει με άτομα που εργάζονται για τη δόξα της νέας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Να καταστρέψει κάθε ατομική καλλιτεχνική και επιστημονική δημιουργικότητα για την εφαρμογή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μιας νοοτροπίας.

Και αυτό το είδος δήλωσης πολέμου από τα Ηνωμένα Έθνη είναι για την εφαρμογή μιας καθολικής, υποχρεωτικής ένταξης στα Ηνωμένα Έθνη, για την ενίσχυση του ΟΗΕ από μια πολυ-στρατιωτική και πολυ-αστυνομική δύναμη, μια παγκόσμια υπηρεσία δικαιοσύνης μέσω του ΟΗΕ με ένα διεθνές δικαστήριο, μια παγκόσμια νέα εμπορική συμφωνία για όλα τα έθνη, το τέλος του ψυχρού πολέμου και των τοπικών πολέμων όπως είναι σήμερα, και την υποχρέωση για ειρήνη καταργώντας όλα τα εθνικά και κρατικά συντάγματα.

Επίσης, μια νέα παγκόσμια θρησκεία και μια νέα κουλτούρα για όλους τους ανθρώπους.

Αν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε το σχέδιο Blue Beam Project της NASA, πρέπει να επιστρέψουμε στο «ξημέρωμα της εποχής του Υδροχόου». Θυμάστε αυτό το τραγούδι; Αυτό το τραγούδι έλεγε, «Όταν η Σελήνη θα βρίσκεται στο έβδομο οίκο και ο Δίαςθα ευθυγραμμιστεί με τον Άρη, τότε η ειρήνη θα καθοδηγήσει τον πλανήτη μας και η αγάπη θα οδηγήσει τα αστέρια».


«Ἀρμονία καί κατανόησις,συμπάθεια καί ἄφθονη ἐμπιστοσύνη,ὄχι πιά ψεύδη καί χλευασμός Χρυσή ζωή μέ ὀνειρεμένα ὁράματα.Ἡ Ἀποκάλυψις τοῦ μαγικοῦ κρυστάλλου καί ἡ πραγματική ἀπελευθέρωσις τοῦ νοῦ.Ὑδροχόος,Ὑδροχόος…Αὐτή εἶναι ἡ αὐγή τῆς ἐποχῆς τοῦ Ὑδροχόου…»Αυτό σχετίζεται με το έτος 1982 που ήταν, τότε, το άνοιγμα για τη συνωμοσία της εποχής του Υδροχόου, λίγο πριν από την εφαρμογή της νέας παγκόσμιας τάξης, που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει κάποτε το 1983.

Για να επιτευχθεί αυτό το σχέδιο, η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει τους εθνικούς νόμους για να διασφαλίσει ότι οι χριστιανικές πεποιθήσεις και σύμβολα – όπως ο σταυρός, για παράδειγμα, θα καταστούν παράνομες και παραβατικές. Οι θρησκευτικές αργίες και οι τελετές θα αντικατασταθούν με γιορτές νέας εποχής σε όλο τον κόσμο.

Η εξάλειψη και η πλήρης καταστροφή όλων των μυστικών εταιρειών και των μυστικών αδελφοτήτων, των στοών και των ιερών, τα οποία θεωρούν ως τις σοβαρότερες απειλές για την επιβίωσή τους μετά την εφαρμογή μιας παγκόσμιας θρησκείας και μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Η νέα παγκόσμια τάξη σχεδιάζει επίσης την κατάργηση όλων των εθνικών νομισμάτων και τη μεταφορά εμπορίου σε ηλεκτρονικά μετρητά μέσω διαδικτύου υψηλής ταχύτητος. …..

…Για εκείνους που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη, που θα την απορρίψουν, οι άνθρωποί της έχουν ήδη κατασκευάσει στρατόπεδα συγκέντρωσης,επανεκπαίδευσης και για αυτά τα στρατόπεδα, έχουν καθιερώσει αυτό που αποκαλούν «ταξινομήσεις ουράνιου τόξου» για τους φυλακισμένους της ΝΤΠ.

Το ουράνιο τόξο θεωρείται ως «γέφυρα» που οδηγεί στη σατανική αυτοκρατορία της νέας παγκόσμιας τάξης. 



Γνωρίζουμε ήδη, για παράδειγμα, ότι ο καθένας θα πρέπει να ορκιστεί στον Λούσιφερ για να περάσει αυτή η γέφυρα στη νέα εποχή. Όλοι όσοι αντιστέκονται σε αυτή τη μύηση θα σταλούν σε εγκαταστάσεις κράτησης όπου θα χωριστούν σε διαφορετικές κατηγορίες, γνωστές ως ταξινόμηση ουράνιων τόξων των νέων κρατουμένων.

1. Η ταξινόμηση των χριστιανικών παιδιών, όπως έχει προγραμματιστεί, πρέπει να γίνεται ως ανθρώπινη θυσία όπου, στο πλαίσιο των τελετών μαύρης μαγείας, θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν σε κάθε είδους σεξουαλικά όργια ή να κρατηθούν ως σεξουαλικοί σκλάβοι.

2. Ταξινόμηση των κρατουμένων που θα χρησιμοποιηθούν σε ιατρικά πειράματα όπου θα δοκιμάζονται φάρμακα και νέες τεχνολογίες σε ανθρώπους

3. Ταξινόμηση υγιών κρατουμένων για το Διεθνές Κέντρο Δωρεάς Οργάνων όπου τα ζωτικά όργανα θα αφαιρεθούν ένα προς ένα, ενώ διατηρούνται ζωντανά με μηχανικές συσκευές.

4. Ταξινόμηση όλων των υγιών «υπογείως εργαζομένων». Η νέα παγκόσμια τάξη είναι βασικά μια παγκόσμια δικτατορία που βασίζεται στη θρησκεία Luciferian μια δικτατορία με την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Προκειμένου να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας, τα στρατόπεδα και η δουλεία θα κρυφτούν υπόγεια σε τεράστιες αποικίες που χτίζονται καθώς γράφουμε αυτήν την έκθεση.

5. Ταξινόμηση των «Αβέβαιων κρατουμένων». Στο διεθνές κέντρο «επανεκπαίδευσης», οι πολιτικοί και θρησκευτικοί κρατούμενοι θα επανεκπαιδεύονται (με οποιοδήποτε μέσο απαιτείται) έτσι ώστε να μπορούν να μετανοήσουν σε διεθνή τηλεοπτικά προγράμματα και να δοξάσουν τις αρετές της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης προς όφελος όλης της ανθρωπότητας .

6. Ταξινόμηση του Διεθνούς Κέντρου Εκτέλεσης. Αρκετά σαφές!

7. Ταξινόμηση επτά. Περιμένουμε ακόμα τις λεπτομέρειες της έβδομης ταξινόμησης, και περιμένουμε την επαλήθευση των χρωμάτων που θα αποδοθούν σε αυτές τις ταξινομήσεις των κρατουμένων, αλλά αυτή είναι η βασική ατζέντα εκείνων που έχουν σχεδιάσει τον νέο κόσμο του «παραδείσου» του μέλλοντος.

………..

…το σχέδιο Blue Beam Project της NASA

περιλαμβάνει μια γιγαντιαία «διαστημική παράσταση» με τρισδιάστατα οπτικά ολογράμματα και ήχους, προβολή λέιζερ πολλαπλών ολογραφικών εικόνων σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπου κάθε μια λαμβάνει μια διαφορετική εικόνα σύμφωνα με την κυρίαρχη εθνική θρησκευτική πίστη…

Υπάρχουν δύο διαφορετικές πτυχές του δεύτερου βήματος. Το πρώτο είναι το «διαστημικό σόου». Από πού προέρχεται το διαστημικό σόου; 

Η διαστημική εκπομπή, οι ολογραφικές εικόνες θα χρησιμοποιηθούν σε μια προσομοίωση του τέλους κατά την οποία όλα τα έθνη θα δείξουν σκηνές που θα είναι η εκπλήρωση αυτού που επιθυμούν να επαληθεύσουν τις προφητείες και τα εχθρικά γεγονότα….


Το αποτέλεσμα αυτών των εκδηλωμένων εκδηλώσεων θα είναι να δείξουμε στον κόσμο τον νέο «Χριστό», το νέο μεσσία, Matraia (Μαϊτρέγια), για την άμεση εφαρμογή της νέας παγκόσμιας θρησκείας. Αρκετή αλήθεια θα βρεθεί σε έναν ανυποψίαστο κόσμο για να τους συνδέσει στο ψέμα. “Ακόμα και οι πιο μορφωμένοι θα εξαπατηθούν.”

Το τρίτο βήμα στο σχέδιο NASA Blue Beam ονομάζεται Τηλεπαθητική Ηλεκτρονική Αμφίδρομη Επικοινωνία…είναι συνετό να εξετάσουμε πώς χρησιμοποιούνται η τηλεόραση, η διαφήμιση, η σύγχρονη εκπαίδευση και διάφοροι τύποι κοινωνικής πίεσης για τον χειρισμό αυτών των ορίων. 

«Οι πληροφορίες για τέτοιου είδους τεχνολογίες που παρουσιάζονται εδώ θα μπορούσαν να θεωρηθούν απο κάποιους,γελοίες, καθώς δεν ανταποκρίνονται στην άποψη τους για την πραγματικότητα. Αλλά μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι επίπεδος. ”

Τώρα, αυτό σημαίνει πολλά, γιατί εάν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατή αυτή η τεχνολογία ή ότι είναι επιστημονική φαντασία, αυτοί οι άνθρωποι θέτουν τον εαυτό τους σε μεγάλο κίνδυνο, γιατί τη νύχτα που αυτά τα χιλιάδες αστέρια θα λάμψουν από το διάστημα, κατά τη διάρκεια της νύχτας που ο νέος μεσσίας θα παρουσιαστεί στον κόσμο, δεν θα είναι προετοιμασμένοι και δεν θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν για να σωθούν από αυτό το είδος της τεχνολογίας. Δεν πιστεύουν και δεν θα έχουν τον χρόνο για να προετοιμαστούν.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε ανθρώπους που πείθονται από τον Σατανά να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει, οπότε δεν έχουν καμία άμυνα εναντίον του.

…Πολλοί άνθρωποι ρωτούν πότε πρόκειται να συμβεί αυτό και πώς θα επιτύχουν τα οράματα της νύχτας των χιλιάδων αστεριών και τα γεγονότα που θα δείχνουν τις ημέρες που θα ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πολλές αναφορές που έχουμε λάβει, πιστεύουμε ότι θα ξεκινήσει με κάποιο είδος παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής.…Για να αποφευχθεί κάθε είδους ανεξαρτησία, η νέα παγκόσμια τάξη έχει ήδη εμφυτεύσει μικροτσίπ σε άγρια ​​ζώα, πουλιά, ψάρια κ.λπ. Γιατί; 

Θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι που δεν θα αποδεχθούν τη νέα παγκόσμια τάξη δεν θα είναι σε θέση να κυνηγήσουν ή να ψαρεύουν οπουδήποτε στον κόσμο. Εάν προσπαθήσουν, θα εντοπιστούν και θα εντοπιστούν από δορυφόρους, θα κυνηγηθούν και θα φυλακιστούν ή θανατωθούν.

Η νέα παγκόσμια τάξη αλλάζει ήδη τους νόμους όλων των εθνών για να εξαρτάται ο καθένας από έναν μόνο εφοδιασμό σε τρόφιμα και βιταμίνες…Ο στόχος μιας δικτατορίας είναι να ελέγχει όλους, παντού στον πλανήτη, ανελέητα και χωρίς εξαίρεση.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα τεχνολογία που εισάγεται παντού είναι μια τεχνολογία για τον έλεγχο των ανθρώπων. Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εντοπίζει και να ελέγχει τους ανθρώπους παντού. 

Αυτή η τεχνολογία κατασκευάζεται για έναν συγκεκριμένο σκοπό και για να αρνηθείς να δεις και να αναγνωρίσεις αυτόν τον σκοπό, που είναι να υποδουλώσει ολόκληρους τους πληθυσμούς του κόσμου, είναι να αρνηθείς την εμφάνιση του Αντίχριστου και την ίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης θρησκείας και κυβέρνησης.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε, αν δεν μπορείτε να μάθετε, αν δεν μπορείτε να καταλάβετε, τότε εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα υποκύψετε στις πυρκαγιές των κρεματόριων που έχουν χτιστεί σε κάθε πολιτεία και σε κάθε μεγάλη πόλη της γης, που έχουν κατασκευαστεί για να σας αντιμετωπίσουν.

Κανείς δεν είναι ασφαλής σε ένα ολοκληρωτικό αστυνομικό κράτος!





Ἀπό τόν L.C. Vincent

(for henrymakow.com)

Ὁ Δρ Wernher von Braun,ἦταν ὁ ἐπικεφαλής τοῦ προγράμματος τῶν πυραύλων τῶν ναζί καί μεταφέρθηκε στίς ΗΠΑ μετά τόν πόλεμο,ἐπεί δή ἡ κυβέρνησις θεώρησε τήν γνώση καί τεχνογνωσία του πολύ ζωτικῆς σημασίας γιά νά πέσῃ σέ ἐχθρικά χέρια.

Ὁ Δρ Wernher von Braun ἔφερε μαζύ του πληθώρα πληροφοριῶν ἀπό ἄλλους κορυφαίους ναζί ἐπιστήμονες,ὅπως τοῦ ἀφεντικοῦ του Στρατηγοῦ τῶν SS,Hans Kammler.Ὁ Von Braun ἐργαζόταν μυστικά πάνω σέ προωθούμενα ὀχήματα ἀντι-βαρύτητος. 

Ὅταν ὁ Μπράουν ἦρθε σέ πρόσβασιν μέ τα μυστικά προγράμματα τῆς NASA,ἄρχισε νά βλέπῃ τήν «μεγάλη εἰκόνα» σχετικῶς μέ τούς πραγματικούς στόχους τοῦ ἀμερικανικοῦ διαστημικοῦ προγράμματος καί πῶς τό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα τό χειριζόταν συμφώνως μέ μία μυστική,κρυφή ἀτζέντα.

Ἡ Δρ Carol Rosin,ἦταν στέλεχος τῆς βιομηχανίας, ὅταν γνώρισε πρώτη φορά τόν Μπράουν τόν Φεβρουάριο τοῦ 1974.Ἦταν τότε πού τρία χρόνια πρό τοῦ θανάτου του (1977),ὁ Μπράουν ἀποκάλυψε στήν Ῥόσιν τήν κρυφή ἀτζέντα τῆς NASA.

Προσκαλώντας την στό γραφεῖο του,ὁ Μπράουν ἐξέπληξε τήν Ῥόσιν ἐξηγώντας πώς ὅλα κατεδείκνυαν ἕναν μονόδρομο πρός πλανητικό ἔλεγχο κάτω ἀπό μία τυραννική παγκόσμια κυβέρνησιν.

Συμφώνως μέ τά ὅσα εἶπε ἡ Δρ Rosin ( http://www.youtube. Com / watch? V = CaTgOSHbBEI ),ὁ φόν Μπράουν τῆς ἔκανε μία πολύ μεγάλη ἀποκάλυψι : Εἶπε ὅτι μία μυστική πολυεθνική ἐξουσία,ἡ ὁποία ἤδη ὑφίσταται,θά προσπαθήσῃ νά πάρῃ μονίμως τόν ἔλεγχο τοῦ πλανήτου,μέσῳ μιᾶς ἀπάτης ἐξωγήϊνης ἐισβολῆς.



Τά διαστημικά ὅπλα,σύμφωνα μέ ὅσα εἶπε ὁ Μπράουν,τά ὁποῖα αργότερα θά ἦταν γνωστά ὡς πρόγραμμα «Star Wars»,θά ἔπρεπε νά προωθηθοῦν ὡς «ἀσπίδα» ἐνάντια στά ῥωσσικά σχέδια.Στήν συνέχεια ὡς ἄμυνα κατά τῶν «ἀδιστάκτων/τρομοκρατικῶν» ἐθνῶν καί ἐν συνεχείᾳ ὡς προστασία ἀπό ἀστεροειδεῖς καί μετεωρίτες. 

Τέλος θά παρουσιαστοῦν ὡς προστατευτικά μέτρα ἔναντι μιᾶς ἐξωγήϊνης ἀπειλῆς. Ἐννοεῖται πώς ὅλες αὐτές οἱ λογικές θά ἦσαν ἁπλῶς ψέματα,ὅπως εἶπε ὁ Μπράουν.Διότι αὐτά τά ὅπλα θά ἦσαν ἄχρηστα ἀπέναντι στίς πυρηνικές βόμβες πού ἦσαν διαθέσιμες ἀκόμη καί τό 1974,ὅπως καί τά χημικά,ἰογενῆ,βακτηριακά καί βιολογικά τρομοκρατικά ὅπλα.


Τό πιό σημαντικό πού εἶπε ὁ φόν Μπράουν στήν Ῥόσιν ἦταν πώς ἤδη ὑπῆρχε ἡ τεχνολογία κατασκευῆςὀχημάτων ἀντι-βαρύτητος καί πλήρη συστήματα μεταφορῶν πού δέν ἀπαιτοῦσαν αὐτό πού λέμε ὁρυκτά καύσιμα. Ἀντ᾿αὐτῶν χρησιμοποιοῦνταν ἐνεργειακές ἀκτῖνες ἐξαλείφοντας κάθε ῥύπανσιν.

Ἐπιπτώσεις

‘Εάν ἡ τεχνολογία διαστημικῶν ὅπλων δέν ἀναπτύσσεται γιά τήν προστασία τῶν ΗΠΑ καί τῶν συμμάχων της,γιά ποιόν λόγον ἀναπτύσσονται; Θά μποροῦσαν τέτοια ὅπλα,νά ἐπιλέγουν καί ἐξαλείφουν,εἴτε πρὄκειται γιά κράτη εἴτε γιά μεμονωμένες ὁμάδες πού εἶναι ἀντίθετες μέ τήν ἐπερχόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξιν ;

Μία ἄλλη πιθανότητα εἶναι ὅτι μπορεῖ τέτοια ὅπλα,πού βασίζονται στήν διαστημική τεχνολογία,νά ἀποτελέσουν μέρος τῆς ψευδαισθήσεως «καπνός καί καθρέπτες»,πού ἔχει σχεδιαστῆ γιά χρήσιν στό πρόγραμμα « Blue Beam»,μέ τήν προβλεπομένη ἀπάτη ἐξωγήϊνης εἰσβολῆς.


Σύμφωνα μέ τόν Δρ. Steven Greer,τόν ἐπικεφαλής τοῦ «προγράμματος ἀποκάλυψης» : «...τό ἐνδεχὀμενο ὅτι ὑπάρχει μία σκιώδης,παρακυβερνητική καί διακρατική ὀντότητα πού ἔχει κρατήση τό μυστικό τῶν UFO καί σχεδιάζει μία ἐξαπάτησιν πού θά ἐπισκιάσῃ τά γεγονότα τῆς 9ης Σεπτεμβρίου…Αὐτό εἶναι ἔνα σενάριο πού ἔχουν ἀρχίση ν᾿ἀποκαλύπτουν ὅλο καί περισσότερα ἄτομα τοῦ βαθέως κράτους…»

Ὁ Δρ Greer γράφει:«Ἀπό τό 1992,ἔχω ᾿δῆ αὐτό τό σενάριο νά μοῦ ἀποκαλύπτεται,ἀπό τοὐλάχιστον δώδεκα ἄτομα,σέ πολύ καίρια πόστα τοποθετημένοι.

Φυσικά ἀρχικῶς τό βρῆκα ἀστεῖο,σκεφτόμενος πώς αὐτό ἦταν πολύ παράλογο καί ὑπερβολικό…καί κάποιοι ἄλλοι μοῦ εἶπαν πώς αὐτά ἔμοιαζαν καταπληκτικά μέ UFO,ἀλλά εἶναι κατασκευασμένα καί ὑπό ἀπόλυτο ἔλεγχο τοῦ πολύ μυστικοπαθοῦς προγράμματος «μαῦρο»,εἶχαν χρησιμοποιηθῆ γιά τήν προσομοίωσιν /ἀπάτη ,ἐκδηλώσεων πού ἐμφανίζονται ὡς ἐξωγήϊνοι,συμπεριλαμβανομένων μερικῶν ἀπαγωγῶν καί ἀκρωτηριασμῶν βοοειδῶν,γιά νά σπείρουν τούς πρώτους σπόρους πολιτισμικοῦ φόβου σχετικῶς μέ τούς ἐξωγήϊνους. 

Καί πώς σέ κάποιο σημεῖο,μετά τήν παγκόσμια τρομοκράτησιν,θά ἐκδηλώνονταν γεγονότα πού θά χρησιμοποιοῦσαν τά πλέον ἀποκαλυφθέντα Alien Reproduction Vehicle (ARVs, ἤ UFOs ἀντίστροφης μηχανικῆς πού κατασκευάστηκαν ἀπό ἀνθρώπους μελετώντας τήν πραγματική ἐξωγήϊνη τεχνολογία) γιά νά ἐξαπατήσουν μέ μία ἐπίθεσι στήν Γῆ.»





Ὁ στόχος αὐτῆς τῆς ἀπάτης ἐξωγήϊνης εἰσβολῆς ἦταν ἁπλός :Δημιουργῆστε ἕναν κοινό ἐχθρό καί ὡθῆστε ὅλα τά ἔθνη νά ὑποταχθοῦν σέ μία Παγκόσμια Κυβέρνησιν. Καί μέ τά λόγια τοῦ Greer: «…γιά νά δικαιολογηθοῦν καί τελικῶς νά δαπανηθοῦν τρισεκατομμύρια σέ διαστημικά ὅπλα…ἑνώνοντας ἔτσι τόν κόσμο μέ τό αἴσθημα τοῦ φόβου,στόν μιλιταρισμό καί τόν πόλεμο»

Ἰσχυρίζεται ἐπίσης,ὁ Greer,ὅτι οἱ ταινίες τοῦ Χόλυγουντ ἔχουν σπείρη σκοπίμως τόν φόβο γιά τούς ἐξωγήϊνους :« …αὐτή ἡ νοητική προσαρμογή τοῦ νά φοβᾶται ὁ ἄνθρωπος τούς ἐξωγήϊνους, ἔχει ἐνισχυθῆ ὑπούλως γιά δεκαετίες,στό πλαίσιο μιᾶς προετοιμασίας γιά μελλοντικές ἐξαπατήσεις…Τό σχέδιο εἶναι,τελικῶς,νά δημιουργηθῇ ἕνας νέος,ἐκτός πλανήτου,ἐχθρός.. »


Στήν πιθανότητα ἑνός,ἐκτός πλανήτου, διαστημικοῦ στόλου,δόθηκε ἀκόμη μεγαλύτερη ἀξιοπιστία ὅταν ἕνας νεαρός σκωτσέζος χάκερ,ὁ Gary McKinnon,μπῆκε στούς ὑπολογιστές τοῦ Πενταγώνου καί ἀποκάλυψε πώς οἱ ΗΠΑ διαθέτουν διαστημικό στόλο πού ἐκτελεῖ ἀποστολές.Ἀνέφερε ὀνόματα διαστημοπλοίων,τοῦ πληρώματός τους καί τῶν ἀποστολῶν τους.

Αὐτό ἐξόργισε τόσο τό Πεντάγωνο ὥστε ζἠτησε ἀπό τό Ἡνωμένο Βασίλειο τήν ἔκδοσίν του γιά νά δικαστῆ στίς ΗΠΑ,μέ τήν κατηγορία τῆς διαδικτυακῆς πειρατείας ἡ ὁποία μπορεῖ νά τοῦ ἐπέφερε ἕως καί ἰσόβια.Σίγουρα αὐτός εἶναι ἕνας τρόπος γιά νά κλείσετε γιά πάντα,τό στόμα κάποιου,ὅταν οἱ ἀποκαλύψεις ἀπαγορευμένων πληροφοριῶν ἐνοχλοῦν…

Συμπέρασμα

Τώρα πού γνωρίζουμε τά σχέδια τῶν Illuminati,μποροῦμε νά ἑτοιμαζόμαστε γιά τήν μεγαλύτερη ἐξαπάτησιν στήν ἀνθρώπινη ἱστορία,προϊδεάζοντας καί τούς γύρω μας ὥστε ν᾿ἀποφασίσουμε πώς θά μπορούσαμε νά ἀντιμετωπίσουμε ἕνα φανερό σενάριο εἰσβολῆς ἐξωγήϊνων…

L.C. Vincent


Ἡ ἀπάτη τοῦ Blue beam εἶναι ἕνας πραγματικός κίνδυνος

«Ἐνῷ ἡ Ἀποκάλυψις κάνει λόγον γιά τήν Νέα Χιλιετία,τήν Ἕλευσιν τοῦ Χριστοῦ,τούς Ἐκλεκτούς καί περιγράφει ἀκόμη καί μέ λεπτομέρειες τό Διαστημόπλοιο,τό πρόγραμμα Bluebeam προσπαθεῖ νά μιμηθῇ τήν ἀλήθεια μέ ἀπίθανα ψεύδη καί αὐταπάτες,πού εἶναι παράλληλα μέ τήν ἀληθεια,ἀλλά δέν εἶναι ἡ Ἀλήθεια»

ἀπό τήν Debra Siddons

(henrymakow.com)



Ἡ ἀνησυχία μου γιά τό Project Bluebeam,αὐξήθηκε ὅταν εἶδα ἔνα προβαλλόμενο ὁλόγραμμα στόν οὐρανό ( μπορεῖτε νά διαβάσετε σχετικῶς,ἐδῶ)


Ποιός,ἀκόμη καί ὁ πιό ἀνόητος θα μποροῦσε ν᾿ἀρνηθῇ ὅτι ἡ ἑπόμενη φάσις τοῦ Γ.Π.Π. δέν ἐπέκειται ;Ὁ ὁποῖος θά κάνῃ,ὅλους τούς μέχρι σήμερα πολέμους νά φαίνονται σάν μία ἁπλή ἄσκηση !Γιά τήν σατανική ἐλίτ,πού μᾶς ὑποδουλώνει πραγματοποιώντας τήν ἀτζέντα της,σταγόνα-σταγόνα. Ἡ μέθοδος τῆς σταγόνας εἶναι ἕνα κρίσιμο μέρος τῶν σχεδίων της,ἕως ὅτου οἱ ἄνθρωποι βουτηχθοῦν στό αἷμα.

Οἱ ἄνθρωποι ἀναφέρονται ὡς πρόβατα ( πού εἶναι ἕνας πολύ ὑποτιμητικός ὅρος),goyim,βοοειδῆ ἤ ἄχρηστοι καταναλωτές κ.λπ. Καί αὐτό πού πραγματικῶς ἀποτελοῦν γι᾿αὐτούς ( T.H.E.M.) οἱ ἄνθρωποι εἶναι μία θυσία γιά τόν ἀφέντη τους πού εἶναι ὁ διάβολος. T.H.E.M. = The Hierarchy Enslaving Mankind ( Ἡ Ἱεραρχία πού σκλαβώνει τήν ἀνθρωπότητα)

Τό Project Bluebeam,σχετίζεται ἄμεσα μέ τόν ἐρχομό τοῦ ἀντιχρίστου καί τῆς περί αὐτοῦ κρίσεως καί ἀναταραχῆς πού σχεδιάζονται νά κάνουν πραγματικότητα,ὅπου συμπεριλαμβάνεται τό ψέμα : Ἀρπαγή.

Οἱ Χριστιανοί πιστεύουν στό ὅτι θ᾿ἀρπαχθοῦν,ἄν καί δέν ὑπάρχει κάποια βιβλική ἀπόδειξις ἐκτός ἀπό μερικές ἐρμηνεῖες τῆς ἐκκλησίας.Εἶναι γνωστό πώς οἱ σατανιστές ἔχουν διεισδύση στήν ἐκκλησία.Εἶναι ψέμα πώς τό Project Bluebeam βασίζεται : στόν ἐρχομό τοῦ σωτῆρα τους (πού κάθε ἄλλο παρά σωτῆρας εἶναι ) γιά νά φέρῃ τούς ἀνθρώπους στήν «νέα χιλιετία».

Ἐνῷ ἡ Ἀποκάλυψις κάνει λόγον γιά τήν Νέα Χιλιετία,τήν Ἔλευσιν τοῦ Χριστοῦ,τούς Ἐκλεκτούς καί περιγράφει ἀκόμη καί λεπτομερῶς τό Διαστημόπλοιο,τό Project Bluebeam προσπαθεῖ νά μιμηθῇ τήν ἀλήθεια μέ ἀπίθανα ψέματα καί αὐταπάτες πού ἔρχονται σέ παραλληλισμό μέ τήν ἀλήθεια,ἀλλά δέν εἶναι ἡ Ἀλήθεια.

Ταυτοχρόνως,ἡ ἀνθρωπότητα ἔρχεται ἀντιμέτωπη μέ δαιμονικές δυνάμεις πού μπερδεύουν τόν νοῦ τῶν ἀνθρώπων,ἔτσι ἕνα μεγάλο ποσοστό αὐτῶν βρίσκεται ἐν συγχύσει διατηρώντας τους σέ κατάστασιν ἀπελπισίας.Αὐτή ἡ κατάστασις μπορεῖ νά εἶναι τό ἀποφασιστικό σημεῖο πρός τήν Ἀληθινή Ἐλπίδα ἤ τήν ψεύτικη ἐλπίδα. Καί μπορεῖτε νά στοιχηματίσετε πώς ἡ σατανική ἐλίτ σχεδιάζει κάτι παράλληλο πρός τό «Ἀληθινό Γεγονός» πού νά φαίνεται ἀληθινό στούς ἀπελπισμένους/ἀπεγνωσμένους ἀνθρώπους ,ἀλλά δέν εἶναι. Μαγικά κόλπα τῆς ψευδαισθήσεως καί τοῦ ψέματος.


Αὐτό μέ κάνει ν᾿ἀνησυχῶ,σχετικῶς μέ τό Project Bluebeam,ἐπεί δή ἕνα προβαλλόμενο ὁλόγραμμα στόν οὐρανό μπορεῖ νά «φαίνεται πραγματικό». Τί ἄλλο θά μποροῦσε νά σκεφθῇ κάποιος βλέποντας μία εἰκόνα νά καλύπτῃ ἔνα μεγάλο μέρος τοῦ οὐρανοῦ κι᾿ἐνῷ ἔχει ἄγνοια σχετικῶς μέ τήν τεχνολογία τοῦ Project Bluebeam πού ὅπως ἀναφέρεται ξεγελᾷ μεγάλο μέρος τοῦ κοινοῦ;

Τό κίνημα τῆς ἀλήθειας ἀναφέρεται γιά κάποια ἄλλα ἄτομα πού εἶναι ἐν ὑπνώσει καί βρίσκονται σέ τόσο χαμηλό ἐπίπεδο ἀφυπνίσεως πού τά κάνει εὐάλωτα στήν σατανική ἐξαπάτησιν,ἀλλά τό κίνημα τῆς ἀλήθειας βρίσκεται σέ διαφορετικά στάδια ἀφυπνίσεως. Ἐάν ἕνα ἄτομο δέν μπορεῖ νά διακρίνῃ τό καλό καί τό κακό,τότε πῶς μπορεῖ νά περιμένῃ νά τοῦ ἐπιτραπῇ ἡ εἰσοδος στήν Νέα Χιλιετία καί τήν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ ( μαζύ μέ τόν Χριστό) ;




6 σχόλια:

  1. http://www.johnleary.com/

    Sunday, December 27, 2020

    Jesus said: “My people, THIS SHUTDOWN MENTALITY OF MASKS AND SOCIAL DISTANCING IS PART OF THE CONTROL THAT THE SOCIALISTS WANT TO USE, SO PEOPLE WILL LEARN TO BE FOLLOWERS. IN REALITY YOU NEVER HAD TO DO THIS FOR ANY OTHER DISEASe. The next plan is for mandatory vaccines and mandatory chips in the body. Those people, who do not comply, will have trouble buying anything. Eventually, the evil ones will try and send any offenders to the gas chambers at the DETENTION CENTERS. When your lives are in danger, I will call you to the safety of My refuges. Those people, who take the mark of the beast, or a computer chip in the body, will get called to the stadiums in the vision that will be controlled by the eyes of the Antichrist. At My refuges you will be healed of any ailments, and My angels will shield you from harm, and they will multiply your needs.”
    Jesus said: “My people, you know that 99.5% of the people will not die from the Chinese corona virus. Yet, your media as ususal is telling people they need to take this vaccine. I have told you many times DO NOT TAKE THIS VACCINE, EVEN IF THE AUTHORITIES THREATEN TO KILL YOU. The nano particles will connect you by 5G microwaves to the cloud that will transmit your bio information to those people who want to control you. THESE VACCINES WILL PERMANENTLY CHANGE YOUR DNA AS THE NANO PARTICLES ARE LIKE LITTLE ROBOTS GOING THROUGH YOUR BODY. YOU ARE RISKING DEATH OR ALLERGIC REACTIONS WITH THIS VACCINE, SO DO NOT TAKE IT.”

    October 28, 2020:
    Jesus said: “My son, you are curious if there are foreign troops in Canada, Mexico, and the U.S. The answer is yes, but you need to keep any details quiet. For the most part they are located at Army camps and the DETENTION CENTERS. YOU HAVE SEEN SOME OF THESE AREAS, AND THEY ARE USUALLY SURROUNDED BY RAZOR WIRE TO KEEP PEOPLE OUT. It is better not to mention actual locations for your safety and that of others. THERE IS A NEW WORLD ORDER THAT IS SETTING UP CONTINENTAL UNIONS TO CONTROL ALL THE PEOPLE ALL OVER THE WORLD. It is this group that will give power over to the Antichrist before he declares himself. I will protect My faithful at My refuges during the tribulation, so do not worry how the evil ones will take over the world for a short time. Trust in My angel protection, and do not be worried about needing guns to defend yourselves. Pray for peace and My protection, and I will see to your needs.”
    Jesus said: “My people, you have seen the major pharmaceutical companies working hard to come up with a vaccine to cure your corona virus from China. You have also seen some of these testing trials stopped because of bad reactions. I AM WARNING MY PEOPLE NOT TO TAKE ANY VIRUS VACCINE BECAUSE IT WILL BE BAD FOR YOUR IMMUNE SYSTEM. THE VACCINES WILL HAVE NANO PARTICLES OR SOMETHING THAT WILL RESEMBLE THE MARK OF THE BEAST, WHICH WILL GO ALONG WITH ANY VACCINE TO TELL WHO RECEIVED IT OR NOT. ALSO AVOID TAKING ANY FLU SHOT AS WELL. The evil deep state has conspired with China to spread a disease that will kill many people all over the world. THEY CREATED THE PROBLEM, AND NOW THEY WILL CREATE THE SOLUTION BY MANDATING EVERYONE TO TAKE THIS VACCINE. THE DEEP STATE WANTS TO REDUCE THE POPULATION OF THE WORLD BY USING THIS VIRUS AND VACCINE THAT WILL NOT HEAL THE VIRUS. When they make this vaccine mandatory, this will be the time to come to My refuges to be healed. I REPEAT AGAIN, DO NOT TAKE THE VACCINE OR THE FLU SHOT, EVEN IF THEY THREATEN TO KILL YOU. Trust in Me to protect you from these evil ones.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jesus said: “My people, you have had messages before about raking up the leaves when they represented souls that you were trying to save. I have shown you visions of many souls falling into the abyss of hell. You have wondered how does any soul choose the eternal flames of hell. ANY SOUL THAT GOES TO HELL, DOES SO OF THEIR OWN FREE WILL. YOU ARE AT A MOMENT BEFORE I WILL BRING MY WARNING DOWN UPON EVERYONE AT THE SAME TIME. MY WARNING IS MY MOST MERCIFUL GIFT THAT I WILL GIVE YOU SINCE I DIED ON THE CROSS. Everyone will COME OUT OF YOUR BODY, and out of time as you will come to My Light through a tunnel. You will then receive your life review of the good and bad things you have done in your life. You will focus on any unforgiven sins, and you will remember them when you return to your body. Then you will receive your MINI-JUDGMENT TO HEAVEN, PURGATORY, OR HELL. You will visit the destination of your soul. If you were judged to hell, you would feel the flames and the hopelessness of the souls around you. This will give you a preview of your spiritual report card. If you see hell, you will have AN ‘F’ ON YOUR REPORT CARD. I am a God of mercy, and I will give every sinner one last chance to change your life when you are placed back into your body and back into time. If you seek the forgiveness of your sins, and change your sinful life, then I will forgive you, and welcome you back into My graces in Confession. If you do not change your life, and you do not love Me, then that soul will face the flames of hell forever. CHOOSE LIFE WITH ME, AND NOT THE SECOND DEATH IN HELL WITH SATAN.”
    Wednesday, December 30, 2020:
    Jesus said: “My people, you are enjoying the feast of My birth, and there is joy in your hearts at My coming as an infant. You are happy to celebrate Me as your Savior, even amidst all of your virus trials. Some people are accepting the new vaccines, which I have warned you not to take. THIS NANO TECHNOLOGY COULD BE USED TO CONTROL YOU THROUGH THE 5G MICROWAVES IN THE CLOUD OF THE INTERNET. AFTER MY WARNING AND THE CONVERSION TIME, YOU ARE TO GET RID OF ALL OF YOUR INTERNET DEVICES BECAUSE THE ANTICHRIST WILL TRY TO CONTROL YOU WITH HIS EYES. This is another reason not to take the vaccine, because THE NANO PARTICLES WILL BE SUBJECT TO CONTROL IN THE CLOUD. You are about to see many struggles over this cheating election, and how it will be settled. Be prepared to come to My refuges when your lives will be threatened. Trust in Me to protect you from the evil ones.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html

    VERY SOON MY FLOCK, THE SHOW OF DECEPTION WILL BEGIN; HOLOGRAPHIC IMAGES WILL BE PROJECTED ON THE FIRMAMENT OF ALL NATIONS, REPRESENTING THE GOD WHO PREDOMINATES IN EACH NATION, ACCORDING TO ITS RELIGION. IF MOST OF THE INHABITANTS INSIDE A NATION ARE CATHOLIC, THE IMAGE THEY WILL PROJECT IN THE FIRMAMENT WILL BE ONE THAT REPRESENTS ME, AS THE GOOD SHEPHERD. IF THE PREDOMINANT RELIGION IN OTHER NATIONS IS BUDDHISM, THE PROJECTED IMAGE WILL BE OF BUDDHA; IF THE PREDOMINANT RELIGION IS ISLAMISM, THE IMAGE PROJECTED ON THOSE NATIONS WILL BE OF MUHAMMAD. THESE IMAGES WILL SPEAK, WILL MOVE, AND MANY UNWARY WILL FALL INTO THE TRAP; AFTER A TIME OF INDOCTRINATION THEY WILL ALL MERGE INTO ONE AND THE IMAGE OF THE MAITREYA, AS THE ONE TRUE GOD WILL APPEAR. THIS WILL BE THE BEGINNING OF THE SHOW OF DECEPTION.

    The first judgement is upon you. Then the second will come: an individual
    judgement at the death of each of you. And then the last one: The Universal one.

    BEWARE,YOU LET YOURSELVES BE DECEIVED FLOCK OF MINE;YOU WELL KNOW THAT THE SON OF MAN WILL NO LONGER SET FOOT ON THIS WORLD! MY SECOND COMING WILL BE IN GLORY AND SPLENDOR;I COME TO REIGN OVER MY PEOPLE IN MY NEW AND HEAVENLY JERUSALEM.THEREFORE KEEP ALL THIS IN MIND, SO THAT WHEN THE SON OF PERDITION APPEARS, SAYING THAT HE IS THE COSMIC CHRIST, THE ARCHITECT OF THE UNIVERSE, THE MAITREYA, THE INSTRUCTOR OF THE WORLD, YOU ARE ALREADY PREPARED AND DO NOT PAY ATTENTION TO THE DECEPTION.
    ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html
    Mar 23, 2020
    Remember that well in advance, I announced to you through our messengers the arrival of these viruses, pandemics and tribulation coming to you. Now, do you finally believe? You took my warnings as a game and you didn't pay attention to my calls. In truth I say to you, all those who separate from Me will perish. I announced to you the coming of the great tribulations that you might be prepared, but you ignored my warnings. Today gain I say to you: the war, the schism and the economic crisis will be the next trial that you will have to overcome. When the more troubled you find to be, my Warning will suddenly come to you.

    Many nations will go bankrupt and the money god will roll on the ground and never to rise again. The emissaries of evil who secretly rule the destiny of this world and CALL THEMSELVES THE ILLUMINATI, already want to destabilize the world economy, to start the implantation of the Mark of the Beast, the Microchip. Viruses, Plagues, Pandemics, Scarcity, Famine, the Fall of the Economy, the War and the Schism, will be the beginning of the pains that humanity will have to go through.

    What a sadness I have in knowing that all these calamities are coming to you and the immense majority of humanity, is still asleep by sin and disbelief! Oh, ungrateful and sinful humanity! Did you think that all was a myth and that nothing would happen to you? Look today at the existing panic, the pandemic of fear, coupled with the pandemic of the viruses, have taken hold of you. The pains are just beginning and the first woes have already been heard. Truly I say unto you, if you do not remain united to Me, like the Branch to the Vine, you will perish.

    Feb 13, 2020
    Call of Mary, Help of the Christians, to the People of God.
    Message to Enoch.

    Epidemics, viruses and plagues, are spreading throughout the creation

    "My Beloved Children, the Peace of my Lord be with you all and my Maternal Protection, always accompany you.

    Little children, epidemics, viruses and plagues, are spreading throughout the creation; many of these diseases of viruses are being created in laboratories and sponsored by the illuminati Elites at the service of the New World Order. These foundations at the service of my adversary have been given millions of dollars for the creation of all kinds of diseases of viruses in laboratories, which are spreading in the airspace of many nations; these lethal viruses have as purpose to decimate much of the world's population, especially the population of the so-called third-world countries.

    My Children, very soon viruses of diseases and plagues, created in laboratories and scattered in the air, will be activated by the climate change that your planet is suffering from. Heat will activate the viruses that are being spread in the air. The children and the elderly population will be the most affected. The children and the elderly have become a burden to the rulers of many nations, because they are not productive. Millions of viruses of diseases that had already been eradicated, are being genetically modified to be more resistant and to cause more harm to the population of the poorer nations. The antidote to these disease viruses WILL ONLY BE HANDLED BY THE ILLUMINATI ELITES; only in some nations the antidote will be spread in the air.

    People of God, fear not, make use of the natural remedies that Heaven has sent you through our Messengers, so that you can counteract the harmful effects of these viruses of diseases that are about to hit and to decimate the world's population. That all the People of God may have the Manual of Natural Remedies handy, so that when the plagues, epidemics and pandemics come, they may not harm you, your families, or your communities. The Medicine of Heaven, will rid you of these plagues, epidemics and pandemics, which are about to come.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/english.html

    July 23, 2019
    Urgent call from Jesus the Good Shepherd to His Flock
    Message to Enoch.

    Prepare, the Maitreya is about to announce himself

    "My children, I bring you my Peace.

    Be alert and vigilant because the Illuminati Elites ruling this world, already have everything planned to usher in the reign of my adversary. The demons you call Aliens are allied with the Elites and the rulers of the world powers. It is they, the so-called extraterrestrial aliens, the ones who guide and advise through the Elites, all the rulers of the great nations.

    THEY HAVE EVERYTHING ALREADY PLANNED IN ORDER TO DESTABILIZE THE ECONOMY AND THE WORLD PEACE, SO THAT THE WORLD WILL BE IN CHAOS; so that in the midst of this crisis, the Antichrist may appear as peacemaker and savior of humanity. Those of you that are of my flock, will easily discern the Show of deception, when the false messiah appears but the vast majority of this ungrateful and sinful humanity, that walks far from Me, will run to welcome him, they will worship him, and will announce to the whole world, that the Messiah has returned. The Antichrist is already among you, he only needs to make his declaration to the world in order to make himself known to humanity.

    Beware, you let yourselves be deceived Flock of mine; you well know that the Son of Man will no longer set foot on this world! My Second Coming will be in Glory and Splendor; I come to reign over my people in my New and Heavenly Jerusalem. Therefore keep all this in mind, so that when the son of perdition appears, saying that he is the Cosmic Christ, the Architect of the Universe, the Maitreya, the Instructor of the World, you are already prepared and do not pay attention to the deception.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://littlepebble.org/2016/10/17/message-742-16-october-2016/

    “My children, all that has been revealed to many of Our Prophets and Seers will be fulfilled. However, each of My Privileged children RECEIVE A PART OF THE PUZZLE OF GOD’S DIVINE PLAN FOR THE EARTH AND MAN. But let not fear entertain your hearts, for fear is a tool of the enemy, as is lethargy and complacency.”
    “Also, seek the Divine Will of God in the secrets of your hearts and in the quietness of home, for there, God will speak to you and reassure you, THAT THERE IS NO NEED TO BE AFRAID, AS ALL MUST NOW COME TO PASS, AS MY DIVINE SON JESUS’ SECOND COMING IS NOT FAR OFF.”
    “CONCERNING THE NIBIRU MATTER AND THE TWO SUNS: THERE IS MUCH MISUNDERSTANDING ABOUT THIS. NIBIRU, OR THE LARGE PLANET X – AS IT IS CALLED – IS TRUE. However, it has nothing to do with the second Sun. What is causing the reflection of the second Sun is a large Comet, which is approaching the Earth and this will become the second Sun. It is due to this and the Asteroid, that came close to the Earth some weeks ago and has been bombarded by nuclear bombs, through various Government Bodies, has broken parts of it – but the main body was pushed away out of range. For had this Asteroid hit the Earth, there would be no life left.”
    “But the danger is not over yet, My children. Much debris will follow in the coming weeks and months. For this reason and others, THE GOVERNMENTS OF THE WORLD have begun to prepare the Authorities, who place into action what is required for an emergency.”
    “THE SECOND SUN IS THE COMET, WHICH WILL FORM PART OF THE GREAT WARNING, BUT THE LARGE ASTEROID THAT WAS DEFLECTED AND NOW IS IN AN ORBIT OF AN EGG-SHAPE, WILL RETURN WHEN THE GREAT WARNING IS TO COME AND IT WILL COLLIDE WITH THIS LARGE COMET. THE POLES WILL SHIFT, My children, as the Sun will eject a major flare not previously seen – it will distort the Magnetic Field of the Planet and other Planets of the Solar System. AS IT HAS BEEN SAID IN SCRIPTURE, MY CHILDREN, THERE WILL BE SIGNS IN THE HEAVENS IN THE SUN AND THE MOON.”
    “But you must concentrate on your lives, on your wellbeing, on your families and children – and more so – on your spirits, your souls, for this battle is not of the flesh, but of the spirit. PRAY, DEAR CHILDREN PRAY! PREPARE YOUR HOUSEHOLDS AND TRUST IN GOD’S LOVE, FORGIVENESS AND MERCY. RECONCILE WITH GOD FIRST, THEN RECONCILE WITH THOSE YOU LOVE, EVEN IF YOU HAVE SEPARATED FROM THEM, DUE TO WEAKNESS AND SIN.”

    Oct 3, 2016 - St Michael Archangel
    http://www.endtimesdaily.com/messages-1/oct-3-2016-st-michael-archangel?A=SearchResult&SearchID=9902845&ObjectID=4661481&ObjectType=35

    From the beginning of the formation of your country as the United States of America, the evil one has set about destroying what THE FATHER IN HEAVEN has created, because the evil one knew that the principles of the United States of America were inspired by the Father in Heaven to free man from the yoke of the ancient and occult societies that formed an elite corps inspired by the evil one to then manipulate and control God's children. This DRACONIAN attempt to control society, then as now, was never part of God's plan for mankind, but the manipulation of the evil one and his minions to destroy mankind.

    ΑπάντησηΔιαγραφή