Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΣΙΩΠΗΣ!


Η ΛΗΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΖΟΝΙΩΝ 
(BOSONS & BOZOS)
ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Αναφέρθηκα σε προηγούμενο άρθρο μου στο χάλι που διακατέχει σήμερα την συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων αλλά και στην προσπάθειά μου να "απεξαρτηθώ" από την φυτευμένη "ψευδογνώση" από το κοινωνικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένου (αν κι άδολα τις περισσότερες φορές – αλλά όχι πάντα) και του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Πριν το video (που συνέταξα προ 3 ετών, για να καταγγείλω την αναφερόμενη ψευδοεπιστήμην) αναπτύσσω κάποια σύντομα παραδείγματα τρέχουσας επιστημονικής ληρωδίας [1].

Περίπτωσις 1η :

Ο μητροπολίτης Ηλείας απέλυσε πρόσφατα δύο εργαζομένους ασύλου ανιάτων στη Γαστούνη, που ανήκει στην μητρόπολίν του. 

 Δεν θα αναφερθώ στην επίδειξη απανθρωπισμού και υπανθρωπισμού του μητροπολίτη (το σεβασμιώτατος σκοπίμως το παραλείπω μήπως και προβληματιστεί – δεν το πιθανολογώ όμως) αλλά στον δικηγόρον της μητροπόλεως, που είπε :

"Άνθρωποι εργαζόμενοι, που ασχολούνται με κατακοίτους κι ανθρώπους ανίατους, πιστεύω ότι επιβάλεται κατά νόμον να εμβολιαστούν. Αυτή είναι η άποψις της Μητροπόλεως και του ομιλούντος"

Βλέπε μετά το 1:28.


Αυτά είπε ο δικηγόρος προβάλοντας το "εγώ" του και της μητροπόλεως. "Πιστεύω" λέει. Βρε ταλαίπωρε δικολάβε δεν έμαθες τόσα χρόνια ότι δεν μετράει το τι πιστεύεις αλλά τι προβλέπει ο νόμος; 

 Με τέτοια πανάσχετα "επιστημονοειδή" φθάσαμε στα σημερινά χάλια. Κι εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται να του σπάσω το κεφάλι που διασύρει την νομικήν αλλά δεν τολμώ να το κάνω. 

 Ακόμα να καταλάβει ότι οι νόμοι ισχύουν για να μπορεί να λειτουργεί η κοινωνία με όσον το δυνατόν αντικειμενικά κριτήρια κι όχι με το "εγώ" του κάθε μπουρδολόγου δήθεν επιστήμονα.

Για την ατομικήν ελευθερίαν και καταπάτησιν του όρκου του Ιπποκράτους, τσιμουδιά δικολάβε;

("Δεν θα εισάγω στον άνθρωπο και χωρίς την θέλησή του ουσίες, που θα τον βλάψουν").


Περίπτωσις 2α :

Κατηγορούν κι απειλούν οι εμβολιολάγνοι τους λοιπούς, ότι θα τους διώξουν ως δημόσιαν απειλή, διασπείροντας ασθένεια στους λοιπούς. Εδώ η κατάστασις είναι για γέλια και για κλάμματα, όμως διαστροφή της αρχαιοελληνικής κωμωδοτραγωδίας. 

 Μιλάμε για έναν ιόν, που ακόμη δεν έχει απομονωθεί, που το τεστ του (PCR) είναι τόσον αναξιόπιστον, ώστε ο δημιουργός του διώκεται ποινικώς στην Γερμανίαν αλλά ακόμα το χρησιμοποιούμε (για να επιβάλομεν "καταστάσεις" παρόλον ότι ανιχνεύει έναν τεράστιον αριθμόν άλλων ιών), που αναρωτιέμαι πάνω σε τι αναπτύχθηκε το εμβόλιον (αφού δεν έχει απομονωθεί ο ιός), ένα εμβόλιον όμως που δεν σε αποτρέπει από φορέα κι άγνωστον πόσον χρόνον ανοσίας προσφέρει και τόσα άλλα "περίεργα" με "μάσκες" και lockdown.

Δεν στέκομαι όμως σε αυτά (τουλάχιστον εδώ) αλλά στην νομική πλευρά των επαπειλουμένων διώξεων : Πως κατηγορείς τον άλλον ότι διασπείρει τον ιόν; Είσαι σίγουρος ότι είναι ασθενής ή φορέας του ιού;

 Το "τεκμήριον αθωότητος" έπαψε να ισχύει; Το "ουδείς είναι ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου" (βασικότατη αρχή του ρωμαϊκού δικαίου, που πέρασε σ'όλα τα σύγχρονα δίκαια) το λησμονούμε;


Περίπτωσις 3η :

Μόλις προ ολίγων ημερών ο υποτιθέμενος κορυφαίος λοιμωξιογόνος των USA, Anthony Fauci είπε :

"US Weighs 3-foot distancing rule, a major change" δηλαδή (σε ελεύθερη μετάφρασιν) ότι μελετούν να αλλάξουν τον κανόνα των 2 μέτρων (6 feet) της κοινωνικής αποστασιοποιήσεως (τι μπουρδολογικός όρος κι αυτός!!!) σε 1 μέτρο (3 feet).


Γιατί ρε Fauci; Αδυνάτισε ο ιός και μπορεί πλέον να πετάει μόνο 1 μέτρο κι όχι 2 όπως πριν;

Δεν μας πρήξατε με τις μεταλλάξεις, που είναι επικινδυνότερες πλέον;

Άραγε θα θάβουμε πλέον τους νεκρούς σε νάϋλον μόνο για 5 χρόνια κι όχι για 10;

ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ Η ΠΙΚΡΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΙΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.

Ρωτώ : Γιατί τέθηκε ο κανών των 2 μέτρων, θυμάται κανείς; Κάποιος ιατρός μήπως;

Ο ΚΑΝΩΝ ΤΩΝ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ (ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ...) ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ!!! ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΙΝ ΜΕ ΤΟΝ COVID-19.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ Ο ΙΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ κι ο Fauci αποδεικνύεται ληρωδέστερος των ληρωδεστέρων, ακόμη κι αυτών που τον πιστεύουν ακόμα.

Ένας ιατρός δεν μπορούσε να το σκεφτεί αυτό;;;

Τελικά είναι για λύπησιν όσοι ακόμα πιστεύουν αυτά τα επιστημονοφανή καθάρματα.


Για τα χάλια της σημερινής επιβαλομένης ιατρικής έχω αναφερθει πολλαπλά πχ.ΕΔΩ Εκεί είχα αναφέρει κάτι που άκουσα από κάποιον, που τιμούσε το ιατρικό λειτούργημα (και στον οποίον αφιέρωσα το παρακάτω video) :

"Η κατάστασις του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου επιτρέπει ή αποτρέπει το κρεβάτωμα. Ειδικά για τις πνευμονικές λοιμώξεις (εποχική γρίππη, ιώσεις κλπ) η κατάστασις των βλενογόνων της στοματορινοφαρυγγικής κοιλότητας είναι το κριτήριον άμυνας του οργανισμού. 

 Αν ο βλενογόνος είναι υγρός δεν υπάρχει περίπτωσις να ασθενήσει ο άνθρωπος. Αν είναι στεγνός, τότε κάπου θα σκάσει ο βλενογόνος κι από τη λύσιν συνεχείας του θα εισχωρήσει ο ιός."

Πριν 9 μήνες το έγραφα και ενδιάμεσα δεν άκουσα να το αναφέρει ούτε ένας ιατρός.

Φαίνεται ότι η προληπτική ιατρική εξαντλείται στο τι αποφέρει χρέωσιν δια τον ασθενή...

Μην ανησυχείτε, δεν είναι σεισμός αλλά τα κόκκαλα του Ιπποκράτους που τρίζουν.


Επισημαίνω είναι ότι η πλειοψηφία των σημερινών επιστημόνων ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ και στήνουν έναν θρόνον παντογνωσίας βασιζόμενοι σε (καθηγητικές ή κυβερνητικές) θέσεις ή διπλώματα ενώ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΟΥΣ.

Αγνοούν πως δομείται η γνώσις, αγνοούν τα θεμελιώδη στοιχεία κι αρχές της επιστήμης τους κι έχουν το θράσος να ονοματίζουν λογικά τα συμπεράσματά τους όταν δεν έμαθαν τι είναι ΛΟΓΙΚΗ.

Καταντούν φοβικότεροι των αμαθών χωριατών κι ουσιαστικά αποποιούνται την επιστημονικήν τους ιδιότητα, αφού δεν "επίστανται" της γνώσεως (θυμίζω : επιστήμων ο επιστάμενος της γνώσεως).


Πέραν των γενικών σχολίων, ειδικά για τους συμμεριζόμενους αυτές τις καταστάσεις Έλληνες επιστήμονες θα πω ότι απεκδύονται τον όποιον Ελληνισμόν τους διότι αναίσχυντα :

1 – μετατρέπουν το «εν οίδα, ό,τι ουδέν οίδα» του Σωκράτους σε "εν οίδα, ότι τα πάντα οίδα".

2 – καταπατούν το «Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης και της άλλης αρετής, πανουργία τις, και ου σοφία φαίνεται» του Πλάτωνος και

3 – αγνοούν το «το πρώτον κινούν ακίνητον» του Αριστοτέλους.

Όταν "φτύνεις" την αρχαιοελληνική σοφία, υποκλινόμενος στους Φαούτσηδες, τις σιωνιστικές εντολές και τις soro-gates-παπικές επιταγές, δεν μπορείς να θεωρείσαι Έλληνας, καταντώντας σαν τους λοιπούς βαρβάρους (=μη Έλληνες) bozos.


Ειδικά στο 3ο στέκεται το παρακάτω video, διότι αποδεικνύει ότι οι πλείστοι επιστήμονες σήμερα αγνοούν την αρχή της γνώσεώς τους και την δόμησιν αυτής.


Έδωσα το video προ 3 ετών σε φίλους και γνωστούς μου επιστήμονες, τους οποίους σεβόμουν επιστημονικά προς συζήτησιν κι ανταλλαγήν απόψεων. Ατυχώς επί της ουσίας ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ. Για ο,τιδήποτε άλλο σχολίασαν, μέχρι και για την μουσικήν επιλογή αλλά για τα επιστημονικά θέματα ΟΥΔΕΝ. Τι κρίμα να εξαχνωθεί η επιστημονική μου εκτίμησις γι αυτούς.

Σεις μπορείτε να το δείτε κι ακόμα να ... χορέψετε με την μουσική.


Καλή σας αναγνωακρόασιν.


Κυανούς Ουρανός


[1] – Πιθανόν κάποιοι να μην γνωρίζουν τους όρους "ληρώδης" και "ληρωδία". Ας ανατρέξουν στην ερμηνεία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στο γράμμα Κ.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

ληρώδης: Ο ανόητος

ληρωδία: Η ανοησία

Για την πρώτη περίπτωση, θα λέγαμε ότι ο εν λόγω δικηγόρος είπε τα λιγότερα σχετικά με την θέση που τον έβαλε ο μητροπολίτης, μια δύσκολη θέση να υπερασπίσεις την απόφαση ενός μητροπολίτη ως εργοδότη να απολύσει αυθαίρετα έναν εργαζόμενο. 

Εξέφρασε λοιπόν την "ευχή" να υπάρξει νόμος ώστε να επιβάλλεται στους  εργαζόμενους, που ασχολούνται με κατάκοιτους και ανθρώπους ανίατους, να εμβολιαστούν. 

Για αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι ο νομικός σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται π.χ. με τον dr. Fausti, συγγνώμη Fauci, τον σύγχρονο Μένγκελε για τον οποίον ο χαρακτηρισμός "ληρώδης" μάλλον τον αθωώνει, καθώς όσα λέει είναι σε στα πλαίσια διατεταγμένης υπηρεσίας από την νέα τάξη πραγμάτων.
 


3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΙΜΙΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΜΙΔΑ.ΚΑΛΟ ΜΑΜΜΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απαράδεκτο αυτό που γράφετε! Δεν είναι όλοι οι γιατροί ίδιοι!

      Διαγραφή
  2. Έχω προσωπική άποψη για τον αρθρογράφο, που ως επιστήμων διαφορετικής ειδικότητος επισημαίνει και καυτηριάζει πάντα τεκμηριωμένα , την συνέργεια ή την αδράνεια των κατ΄ όνομα επιστημόνων που αναφέρεται.
    Είναι λυπηρό γιατί δείχνει την καθίζηση της λογικής και του επιστημονικού τρόπου σκέψης.
    Είναι θαυμάσιο συνάμα γιατί δείχνει ότι η δύναμη της πίστης και της σκέψης του, οδηγεί σε αλήθειες.
    Cogito ergo sum = σκέφτομαι άρα υπάρχω.
    Άρα η ελπίδα υπάρχει, καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή