Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Η ΑΣΤΥΤΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ....


ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…



Γράφει ο Νίκος Καρπούζης

Προς τους φίλους Έλληνες αστυνομικούς που έχουν εντολές να κόβουν κλήσεις για παραβάσεις λόγω τού Covid 19.
Τι κάνουν σε άλλες χώρες οι συνάδελφοί τους.


Προχθές Κυριακή, ανήμερα τού Πάσχα, φίλος από το Τορόντο, Οντάριο, γνώστης τού θέματος τής πανδημίας, από υγιεινής και νομικής πλευράς και ενώ γιόρταζε με την οικογένειά του την Ανάσταση τού Κυρίου μας άκουσε φασαρία που ερχόταν από το απέναντι γειτονικό σπίτι.

 Κοίταξε από το παράθυρο, και είδε ότι είχαν έλθει 4-5 αστυνομικά αυτοκίνητα, λόγω καταγγελίας κάποιου φοβισμένου, επειδή οι γείτονές του, Σέρβοι Ρομά Ορθόδοξοι Χριστιανοί, γιόρταζαν έντονα την Ανάσταση.

Τα αίματα είχαν θερμανθεί και οι αποδέκτες τών προστίμων διαμαρτυρόντουσαν έντονα εναντίον τών αστυνομικών. Ύστερα απ’ αυτό ο φίλος μου πλησίασε την ομήγυρη και σύστησε στους αποδέκτες τών κλήσεων να καλμάρουν και να μην πληρώσουν το πρόστιμο, αλλά να προχωρήσουν δικαστικά μέσα στα πλαίσια τού Νόμου.

Όταν η ατμόσφαιρα ησύχασε και αφού, αστυνομικοί και “παραβάτες” συζητούσαν ήπια, ο φίλος μου ζήτησε να δει τις κλήσεις και τις ταυτότητες τών “παραβατών” όπου διαπιστώθηκε ότι το επίθετο στην μια κλήση ήταν κατά ένα γράμμα λάθος ενώ στην άλλη ήταν λανθασμένη η ημερομηνία τής κλήσης. 

Με λίγα λόγια οι αστυνομικοί είχαν κόψει, εν γνώσει τους, παράτυπες κλήσεις μη αποδεκτές στο δικαστήριο.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί αποχώρησαν ευχαριστώντας τον φίλο μου για την παρέμβασή του που τους απάλλαξε από περαιτέρω φασαρίες (σύλληψη για αντίσταση κατά τής αρχής) ενώ ένας απ’ αυτούς πριν φύγει κατέβασε το παράθυρο και τον ευχαρίστησε εκφράζοντας την αντίθεσή του στα μέτρα που δεν επιτρέπουν την μετακίνηση από Πολιτεία σε Πολιτεία (στην Ελλάδα απαγορεύεται η μετακίνηση από Νομό σε Νομό) μην επιτρέποντάς του να επισκεφθεί τους γονείς του που ζουν έξω από το Τορόντο.

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας. Οι μόνες παρατηρήσεις που έχω να κάνω είναι: «Πώς γίνεται τα ίδια μέτρα να εφαρμόζονται σε όλες τις χώρες; 

Ποια είναι η Ανώτατη Αρχή που τα επιβάλλει και ποιες θα είναι οι προεκτάσεις τους στις μελλούμενες γενιές»

Ας σημειωθεί ότι στο Οντάριο, αριθμός αστυνομικών έχουν παραδώσει τα περίστροφα και τα budges τους (βλ. φωτό) αρνούμενοι να εκτελούν αντισυνταγματικές εντολές.






Νίκος Καρπούζης



1 σχόλιο:

  1. Αφου κουμάντο κάνουν οι πολιτικοι που οι Ροτσιλντ διορίζουν σε ολη σχεδον την Γη. Οπότε η πολιτική ειναι ενιαία επειδή η παγκοσμιοποιηση ειναι το άμεσο σχεδιο τους. Βιάζονται να εξοντώνουν κατά χιλιάδες καθε ΄μερα και διοριζουν τούς πλεον ανηθικους σε θεσεις κλειδια με παχυλή αμοιβή. Στο τελος θα εξοντώσουν και αυτούς ώς άχρηστο και επικίνδυνο υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή