Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ;


ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ PFIZER, ΣΤΙΣ 19 ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID19 ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ!



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!...


Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο
”Ο Θεόδωρος Κατσανέβας το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό. Ο εκλιπών είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό στις 19 Απριλίου. 

Μάλιστα πέντε μέρες πριν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Εισήχθη στο «Σισμανόγλειο», στις 24 με 25 Απριλίου και από τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

”Μάλιστα ο ίδιος είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι νόσησε από κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός του η σελίδα του στο Facebook γέμισε από συλλυπητήρια μηνύματα.

O 74χρονος πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε έντονη αντιδικτατορική δράση ενώ ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ.”

”Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. 

Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.” Διαψεύσθηκαν οι ελπίδες του εκλιπόντος που ο ίδιος εξέφρασε ότι ίσως το εμβόλιο βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του ιού….

Ο Κατσανέβας έφυγε.. νωρίτερα έφυγε για Δαμασκό όπου συνάντησε τον Άσαντ έσπασε το εμπάργκο των δυτικών με ορθό πολιτικό ένστικτο και κριτήριο τοποθετήθηκε στη σωστή πλευρά της ιστορίας στον πιο κρίσιμο πόλεμο που δρομολογεί παγκόσμιες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, στα ελληνοτουρκικά, στη Μ Ανατολή, στις αμερικανορωσικές σχέσεις κι αυτή είναι η πολιτική παρακαταθήκη του και πολιτική του διαθήκη….

Πολέμησε την χούντα τον ”έστειλε” η κορωνοχούντα…



2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή