Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ....


«Η ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ». ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;




Μια ερώτηση που με ρωτούν συχνά φίλοι αναγνώστες. Μια ερώτηση που πλανάται σε όλη την κοινωνία. Το ότι το συζητάμε αποτελεί σημείο των καιρών. Δείχνει τον απόλυτο εκφυλισμό του πολιτεύματος και την πλήρη αναρχία στον εργασιακό τομέα.

Αφορμή για το συγγραφή του άρθρου στάθηκε ένα Podcast που άκουγα χθες σχετικά με το θέμα με επιφανείς νομικούς της Αμερικής. Αυτή τη στιγμή δίνεται μια πολύπλευρη νομική μάχη επί του θέματος. Σε κάθε επίπεδο.

Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που εκβιάστηκε από τον εργοδότη της με το «ή θα κάνεις το εμβόλιο ή απολύεσαι» και απάντησε με μια επιστολή η οποία συνοπτικά έγραφε τα παρακάτω:


Το σώμα και η ψυχή μου δόθηκαν από το Δημιουργό μου προς χρήση και με την εντολή να τα διατηρώ ακέραια.


Ακολουθώντας την εντολή του Δημιουργού μου για την τήρηση της ακεραιότητας του σώματός μου απαιτώ από εσάς να μου εξασφαλίσετε εγγράφως ότι: μετά το πέρας κάθε βάρδιας, τα Σαββατοκύριακα και στις άδειες θα αφαιρείτε από κάθε σημείο του οργανισμού μου και στην ολότητά του το φαρμακευτικό προϊόν που μου προτείνετε να εισάγω στο σώμα μου.

Η επιστολή ήταν τόσο έξυπνα γραμμένη που ο εργοδότης της αναίρεσε την απαίτηση του εμβολιασμού, την τοποθέτησε σε ξεχωριστό γραφείο για να εργάζεται μόνη της και της έδωσε αύξηση!
Ο εξαναγκασμός σε εμβολιασμό αποτελεί μορφή κακοποίησης

Δεν μπορεί κανείς να ακουμπήσει το σώμα μας χωρίς την συγκατάθεσή μας. Το σώμα μας ανήκει σε εμάς και μόνο. Με τον εργοδότη σου έχεις συνάψει μια σύμβαση έργου στην οποία αναφέρονται ρητά οι υποχρεώσεις σου όπως και οι υποχρεώσεις του εργοδότη προς εσένα (π.χ να σε πληρώνει και πότε). Τίποτε άλλο απολύτως. Ο εργοδότης «ενοικιάζει» το έργο σου για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της ημέρας. Δεν αγοράζει την ψυχή και το σώμα σου. Κάποιοι εργοδότες έχουν μπερδέψει τα πράγματα.

Ο εξαναγκασμός παραβαίνει νόμους, Συντάγματα, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αποτελεί παντελώς παράνομη πράξη που όταν οδηγηθεί στο ακροατήριο είναι αδύνατο να σταθεί. 

Στην Αμερική οι εργοδότες χάνουν βροχή από δίκες αυτή τη στιγμή τόσο σε επίπεδο πολιτειών όσο και σε επίπεδο ομοσπονδίας. Κάποιοι εργοδότες καλούνται μάλιστα να πληρώσουν πρόστιμα και αποζημιώσεις για εκβιασμό και μια σειρά αδικημάτων.
Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Το κλειδί στην περίπτωση αυτή είναι να μην πεις το κλασικό


Ε, τι να κάνουμε. Αν δεν κάνω το εμβόλιο θα χάσω τη δουλειά μου

Αλήθεια αν χάσεις την υγεία σου τι θα την κάνεις τη δουλειά σου; Θα μπορείς για παράδειγμα να εργάζεσαι όταν γεμίσει το σώμα σου με θρόμβους μετά από ένα χρόνο; Όταν πάθεις ανεπανόρθωτη ζημιά στα αγγεία ή τους πνεύμονές σου;

Κρατήστε σελιδοδείκτη για το tomsnews ή ελάτε στην παρέα μας στο Telegram διότι θα γράψω προσεχώς άρθρο για την νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε από το American Heart Association (Αμερικάνικη Ένωση Καρδιολογίας) που αποδεικνύει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων του ιού από μόνη της έχει καταστροφικές συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στη ζωή μου έχω συνεργαστεί με αρκετούς εργοδότες (λόγω επαγγέλματος), έχω γνωρίσει ανθρώπους της νύχτας, ανθρώπους με εξαιρετική οικονομική δύναμη και επιρροή. Γιατί το γράφω αυτό.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο οι περισσότεροι από αυτούς τουλάχιστον σέβονται και εκτιμούν κατά βάθος ανθρώπους με δικό τους εγκέφαλο, με νόηση, με εξυπνάδα, με ακεραιότητα χαρακτήρα, με αρχές και γνώσεις. 

Τους γλοιώδεις γλείφτες, τους ραγιάδες, τους ρουφιάνους και τα πρόβατα τους χρειάζονται στις επιχειρήσεις τους για διάφορους λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι. Είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» της ιστορίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους σέβονται και τους εκτιμούν το αντίθετο μάλιστα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στην γυναίκα που έστειλε την επιστολή όχι μόνο δεν δόθηκε το χαρτί της απόλυσης αλλά αύξηση.

Το σώμα μας, η ψυχή μας και η ελευθερία μας δόθηκαν από τον Δημιουργό την ώρα της γέννησής μας. Σε όποιον Δημιουργό και αν πιστεύετε. 

Οι διεθνείς νομοθεσίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ αλλά ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ αυτά τα δικαιώματα που μας δόθηκαν από τον Δημιουργό.
Η δημόσια διαπόμπευση

Στα χρόνια της Βυζαντινής αυτοκρατορίας η δημόσια διαπόμπευση ήταν συνήθης. Κλασσικό παράδειγμα διαπόμπευσης ήταν εκείνη που υπέστη ο αυτοκράτορας Ανδρόνικος Κομνηνός μετά την εκθρόνισή του. 

Η πομπή διατηρήθηκε και στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και της Ενετοκρατίας (στην Κρήτη) και αφορούσε συνήθως μικροαπατεώνες και κλέφτες, στους οποίους κρεμούσαν στο λαιμό τα κλοπιμαία.

Όχι δάκρυα, όχι απελπισία, όχι κατάθλιψη, όχι πόνος, όχι φόβος, όχι στο άγχος της επιβίωσης. Ο φόβος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ζωής σου. Διώξτον.

Βγαίνουμε προς τα έξω και μιλάμε.

Ποιος είναι αυτός ο εργοδότης που εκβιάζει τους υπαλλήλους του; Πως λέγεται; Ρωτήστε ποιος έδωσε την εντολή να εμβολιαστείτε. Κάπου θα υπάρχει ονοματεπώνυμο, κάποια υπογραφή. Είναι εντολή του γενικού διευθυντή; Του προϊσταμένου; Ζητήστε το έγγραφο.

Ποια εταιρεία έχει ως πολιτική της τον εκβιασμό των εργαζομένων για υγειονομικό θέμα; Ιδίως όταν αφορά πειραματικά εμβόλια;

Πρέπει να γνωρίζουμε. Είμαστε καταναλωτές. Αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες κάθε μέρα.

Να μάθουμε ποιοι είναι να μην αγοράζουμε τίποτε απολύτως από αυτές τις επιχειρήσεις. Προσωπικά δεν θα δώσω ούτε ένα σεντ σε επιχείρηση που προσπαθεί να εκβιάσει το προσωπικό για το ίδιο του το σώμα παραβαίνοντας νόμους, Συντάγματα, τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και τα βασικά Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Το tomsnews το διαβάζουν χιλιάδες πια κάθε μέρα. Στείλτε με ένα email την προσωπική σας ιστορία. Θα τη δημοσιεύσω. Θα τη δουν εκατοντάδες χιλιάδες σε διάστημα μερικών μηνών. 

Αν η ιστορία κοινοποιηθεί και στα κοινωνικά δίκτυα θα διαβάσει την ιστορία σας η μισή Ελλάδα. Να μην ξεχνάμε ότι το tomsnews το διαβάζει και η ομογένεια σε δεκάδες χώρες. Το 60% των επισκεπτών είναι αυτή τη στιγμή από Ελλάδα. Το υπόλοιπο είναι ομογενείς.

Τέλος στο φόβο. Μετέτρεψε τη θλίψη σου, τον πόνο, την οργή σε ενέργεια. Θετική ενέργεια. Άρπαξε ένα πληκτρολόγιο και ξεκίνα να γράφεις.
Ήρθε η ώρα να πούμε όχι και να αποκαλύψουμε τους εκβιαστές.



10 σχόλια:

  1. Θεωρητικά συμφωνώ με αυτά που γράφεται.....ΑΛΛΑ!
    Στην Ελλάδα σε φωνάζει σε ένα γραφείο και λέει ή κάνεις το εμβόλιο ή απολύεσαι .
    Φυσικά δεν πρόκειται να σε απολύσει με αυτήν την αιτιολογία . Θα πει ότι δεν του κάνεις ότι δεν είσαι καλός στην δουλειά σου κτλ.
    Και αν πας δικαστικά θα φέρει ένα σκασμό μάρτυρες που θα είναι συνάδερφοι σου να βεβαιώσουν αυτά που λέει. Λυπηρό μεν αλλά αληθές !
    Τι επιλογές έχει σε αυτές τις περιπτώσεις ;
    Μάλλον καμία.
    Αν έχετε λύση σε αυτό παρακαλώ μοιραστείτε την μαζί μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πρακτικά συμφωνώ με σένα σχολιαστή.
      Μη ζητάς όμως από κανένα να σε βοηθήσει ή να σου πεί, πως θα ζήσης την ζωή σου.
      Δική σου είναι η ζωή, φτιάξε την όπως θέλεις,μη φοβηθείς και όσο μπορείς αγωνίσου.
      Αν δεν μπορείς να την κάνεις όπως θέλεις, προσπάθησε τουλάχιστον να μην την εξευτελίζεις.

      Διαγραφή
    2. Σε πρώτη φάση δε θα περιαυτολογήσω, για να σε πείσω να εμπιστευθείς το Χριστό ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ για όλα σου τα προβλήματα. Αν μου το ζητήσεις ωστόσο θα το κάνω.

      Όπως ο Χριστός μας μιλούσε με παραβολές και παραδείγματα, έτσι κι εγώ σου παραθέτω μια ιστορία από το βιβλίο
      "ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ" του Πατρός Στεφάνου Αναγνωστόπουλου (πνευματικού τέκνου του Τιτανο-αγίου Εφραίμ του Αριζονίτη)
      για να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι.

      Ήταν παραμονή του Ευαγγελισμού, 24 Μαρτίου του 1942, και ήμασταν στη Δράμα, στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα, η ξένη κατοχή ήταν Βουλγάρικη. Οι στερήσεις, οι αρρώστιες και ή πείνα είχαν πάρει τρομακτικές διαστάσεις και ο Θάνατος θέριζε κάθε μέρα μικρούς και μεγάλους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.

      Μεταξύ των συγγενών μου είχα και μια μακρινή θεία, χήρα με πέντε παιδιά. Τον άνδρα της τον είχαν σκοτώσει οι κατακτητές πριν από έξι μήνες στις σφαγές της 29ης Σεπτεμβρίου του 1941. Από τρόφιμα της είχαν απομείνει ένα δάκτυλο ελαιόλαδο και μια "χούφτα" καλαμποκάλευρο.

      Εκείνο λοιπόν το απόγευμα, σκέφθηκε ότι αύριο, του Ευαγγελισμού, είχε έστω και κάτι λίγο για τροφή στα παιδιά: εκατό δράμια αλεύρι κι ένα δάκτυλο λαδάκι.

      Ξαφνικά τα μάτια της έπεσαν πάνω στο σβησμένο κανδήλι, πού ήταν κρεμασμένο μπροστά στο εικονοστάσι. Και τότε μπήκε στο δίλημμα: Το λαδάκι στα νηστικά παιδιά της ή στο εικονοστάσι με την εικόνα του Ευαγγελισμού;
      Αποφασιστικά όμως έκαμε τον Σταυρό της και είπε στην Παναγία: "Παναγία μου! Εγώ θα Σου ανάψω το καντήλι, γιατί ή μέρα πού ξημερώνει είναι πολύ μεγάλη για την πίστη μας, αλλά και Συ όμως ανάλαβε να μου θρέψης τα παιδιά".

      Πήρε το λιγοστό λαδάκι και μ' αυτό άναψε το καντήλι της Παναγίας. Το ιλαρό του φως φώτισε το φτωχικό σπίτι και ή καρδιά της γέμισε από γαλήνη. Αυτό τους συνόδευσε στη βραδινή τους προσευχή και στον ύπνο τους όλο εκείνο το αξέχαστο βράδυ.
      Την άλλη μέρα, μετά τη Θεία Λειτουργία, ή θεία μου άνοιξε το ντουλάπι, για να πάρει το λιγοστό αλεύρι, και έμεινε άφωνη. Τι βλέπει; Το "λαδερό" γεμάτο λάδι μέχρι πάνω, και δυο σακούλες γεμάτες αλεύρι και μακαρόνια!...

      Σταυροκοπήθηκε ή γυναίκα πολλές φορές, δοξάζοντας και ευχαριστώντας τον Θεό και την Παναγία για το μεγάλο θαύμα, αλλά δεν είπε σε κανένα τίποτα. Για δυο χρόνια ούτε το λάδι άδειαζε από το μπουκάλι, ούτε και το αλεύρι "σώθηκε" ποτέ, παρά την καθημερινή τους χρήση για έξι στόματα, για ανταλλαγή με άλλα τρόφιμα και για κρυφή ελεημοσύνη. Αλλά και το κανδήλι παρέμεινε από τότε μέρα - νύχτα αναμμένο, μαρτυρώντας με το άσβεστο φως του τη ζωντανή πίστη αυτής της ευλογημένης γυναίκας.

      Διαγραφή
    3. Τελικά ο Χριστός μου ζητάει έμμεσα να περιαυτολογήσω. Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω την πληκτρολόγηση του παραπάνω σχολίου και έχοντας μείνει με ελάχιστα Ευρώπουλα στην τσέπη για να ζήσω την οικογένειά μου χτυπάει το τηλέφωνο και παίρνω μια παραγγελία για 700 Ευρώ.

      Αυτό δεν το θεωρώ πλέον θαύμα, διότι επαναλαμβάνεται συνεχώς από το 2008 από τότε που από την ανέχεια δε μπορώ να πληρώνω το ΤΕΒΕ μου, αλλά πληρώνω τις εισφορές μου στον Τριαδικό Θεό με αδιάλειπτη συμμετοχή στα Άγια Μυστήριά Του και προσευχή, δηλαδή κουβεντούλα με τον Πατέρα μου. Αλλά το χρονικό σημείο που έγινε αυτή η Θεία Οικονομία με αναγκάζει να το μοιραστώ μαζί σου, παρόλο που όπως είπα και πριν ΔΕΝ ήθελα να μιλήσω για τον εαυτό μου

      Διαγραφή
  2. Mε το ιδιο σκεπτικο η Speedwilli θα κανει και το τσιπαρισμα...... Θελει αρετη και τολμη η Ελευθερια ...... αλλά και Πιστη στον Τριαδικο Θεο ........ αν συμφωνεις να θυσιασεις την προσωρινη ζωη για την Αιωνιο ...... εχεις προβλημα ....... Ο Χριστος μας μιλησε για Την Αθανατη Ουρανια Βασιλεια Του ....... αλλά ποιος καταλαβε ???? ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Speedwilli.
      Δεν ζήτησα γενικά σχόλια αλλά ουσιαστικές λύσεις !
      Ναι είμαι κατά του εμβολίου αλλά χρειάζομαι ρεαλιστικά όπλα να πολεμήσω αυτά που πάνε να επιβάλουν . Το τι πρέπει θεωρητικά να κάνουμε το 90% το ξέρει . Όταν χάσω την δουλειά μου και πρέπει να ταΐσω την οικογένεια όμως ; Ποιος θα με βοηθήσει . Βέβαια ο Θεός δεν με άφησε ποτέ ξεκρέμαστο . Ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που όπως λέει η παροιμία : τον κουτσό τον γλάρο ο θεός τον φτιάχνει φωλιά . Αλλά δεν είναι όλοι σε αυτή την κατηγορία .

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου αυτό το ζήτημα " Όταν χάσω την δουλειά μου και πρέπει να ταΐσω την οικογένεια όμως" έρχεται δυστυχώς δεύτερο μετά το: "Αν χάσω τη ζωή μου από το εμβόλιο άμεσα ή μετά από κανα δυο χρόνια ή μείνω ανάπηρος ποιος θα ταϊσει την οικογένειά μου, αφού όχι μόνο δεν θα μπορώ να δουλέψω, αλλά θα πρέπει να φροντίζουν αυτοί εμένα" και να τεθεί προς τους επίδοξους εμβολιαστές σου.

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνησω Speedwilly με τον geo geo ....ειναι ανορθοδοξο και σατανικο το συστημα .... αρα ανυπακοη ....... οσο για το πως θα ταίσεις την οικογενεια σου κανε κουμαντο τωρα ....... σε λιγο θα εχει πολεμο ...... δεν θα προλαβουν ...... προμηθειες ΑΜΕΣΑ ......

      Διαγραφή
  3. Βρισκόμαστε στη φάση που το κακό αυτοκαταστρέφεται. Θέλει ωστόσο να συμπαρασύρει ακόμα και τους καλοπροαίρετους που του κάναν υπακοή και γαντζώθηκαν επάνω του. Όποιος προλάβει να ξεγαντζωθεί από το κακό και να γαντζωθεί εγκαίρως από το φουστάνι της Παναγίας να μη φοβάται τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θυμάμαι πόσες φορές μου ήρθαν σοβαρές δυσκολίες στην ζωή μου!
    Μάνα με δύο παιδιά,με "ανύπαρκτο"πατέρα μετά το διαζύγιο και χωρίς κανένα από την οικονομικά δύσκολη οικογένεια μου.
    Δοξάζω τον Θεό,αν και δεν ήμουνα όπως θάθελε Εκείνος,όμως δεν μ'άφησε ποτέ!
    Πάντα στα δύσκολα μου εμφανιζότανε με μύριους τρόπους!
    Μέσα από ανθρώπους έπαιρνα τα "μηνύματα" που αργότερα τα κατάλαβα.
    Ο Παντοδύναμος είναι κοντά μας και είναι "ζηλιάρης"
    Θέλει αποκλειστικότητα,θέλει να βασιζόμαστε μόνον σ'Εκείνον!
    Μόνο να τον αγαπάμε και ναφηνόμστε στα φιλάνθρωπα Χέρια Του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή