Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΑΒΡΟΧΟΠΟΔΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ


ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΒΟΛΕΣ : KΥΑΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 12-ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ 0



Γράφει ο Φίλιππος ο Αρριδαίος

Επιτέλους τόλμησε ακόμα ένας Έλληνας και λέει τα πράγματα με το όνομά τους στους στρατηγούς, όπως ο BAS4 τα λέει στους Ιεράρχες.

Ένας ανώνυμος Έλληνας, την στιγμή που οι επώνυμοι και οι στρατηγοί δεν τολμούν να πουν και να κάνουν το αυτονόητο που έκαναν για την Γαλλία,οι Γάλλοι απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοί τους.

Νομίζω εκφράζει απόλυτα το λεγόμενο κοινό αίσθημα όλων των απλών αμέτοχων και ανέκφραστων πολιτών που βιώνουν αυτά που ζούμε και ανησυχούν για το αύριο το δικό τους ,των παιδιών τους και της Ελλάδος.

Αυτών που η Κυβέρνηση, τα κόμματα, το κράτος και τα όργανά του χαρακτηρίζουν ψεκασμένους, φασίστες ,εθνίκια, πρήκτες λέγοντας πέρσι με επίσημα χείλη χωρίς να διαψευσθεί, ότι «μαςτα πρήξανε με τον Χριστό τους» .

Ευτυχώς τότε βρέθηκε ένας αρχιερέας και μίλησε και έπραξε.
Εδώ αρχίζει το πρόβλημα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ορκίσθηκε σύμφωνα με το σύνταγμα, να δηλώνει αντινατιβιστής, δηλαδή εναντίον των εντοπίων ιθαγενών Ελλήνων κατοίκων αυτής της χώρας και ευτυχισμένος με την προσπάθεια του να την μετατρέψει σε πολυπολιτισμική κοινωνία εισάγοντας αλλοδαπούς και παραχωρώντας ιθαγένεια με συνοπτικές διαδικασίες.

Γράφτηκε σε άλλο άρθρο που διακρίνει και διακωμωδεί, για τον Μαορί αρχηγό κόμματος του 15%, που εκδιώχθηκε από το κοινοβούλιο της Νέας Ζηλανδίας ως ντόπιος ιθαγενής Νεοζηλανδός, από την πλειοψηφία των αποίκων βουλευτών από άλλες δικές τους πατρίδες, που κατέλαβαν την πατρίδα του και την έκαναν χώρα τους.

Οι ντόπιοι εκεί αντιστάθηκαν με τα πρωτόγονα μέσα τους στους νεοφερμένους που υπερίσχυσαν με τα όπλα και τον αριθμό τους.

Η "δημοκρατικά" επιβαλλόμενη ισχύς της πλειοψηφίας των αντινατιβιστών εκεί, που κατέχουν το κράτος, το χρήμα και ελέγχουν τον στρατό και τα όπλα και στηρίζουν την χώρα και την κυβέρνηση εκεί ,όσους ιθαγενείς επέζησαν τους έβαλαν στο περιθώριο.

Αυτά που έλεγε εκείνο το άρθρο, βλέπει και εκφράζει ο Ουρανός με στοιχεία και παραπομπές προς τον απόστρατο στρατηγό Ταμουρίδη και τους εν ενεργεία στρατηγούς που είναι ακόμη εντόπιοι ιθαγενείς Έλληνες.
Αυτοί που είναι αναγκασμένοι να δέχονται λόγω λειψανδρίας στις τάξεις του στρατού μας αλλογενείς που προσβάλουν το εθνόσημο με τους αετούς που σχηματίζουν με τα χέρια τους.

Αυτοί έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται το σύνταγμα και να προστατεύουν τον λαό και την πατρίδα από κάθε απειλή εσωτερική και εξωτερική με την ισχύ των όπλων τους.

Ηγούνται του Ελληνικού στρατού που αποτελείται ακόμη πλειοψηφικά από Έλληνες στρατιώτες παιδιά του λαού ,που υποχρεωτικά υπηρετούν την θητεία τους .
'
Αυτοί που φυλάνε σκοπιές σε νησιά , βουνά ,θάλασσες και ποτάμια και βγάζουν το φίδι από την τρύπα πάντα.

Αυτοί που θα έχουν δίπλα τους αύριο στο μετερίζι κάποιον που ίσως δεν εμπιστεύονται απόλυτα ως συμπολεμιστή και συμπαραστάτη.

Οι στρατηγοί θα δίνουν πάντα τις ανάλογες διαταγές τους ,όπως τώρα τους διατάσσουν να στήνουν κέντρα φιλοξενίας να ταΐζουν και να φροντίζουν ανθρωπιστικά τους ξένους στην ανάγκη τους.

Αυτοί οι βουβοί υπάκουοι στρατηγοί ,οι κατέχοντες και χειριζόμενοι την ισχύ των όπλων, που τους παρέχει ο λαός μαζί με τα παιδιά του υποχρεωμένα στην θητεία τους.

Ο στρατευμένος παύει να είναι αριστερός ή δεξιός πολίτης και γίνεται οπλίτης ,αφήνοντας πίσω του ,τις ιδεολογίες, τις συνήθειες την οικογένεια του και την ζωή του ακόμη.

Τι θα πεί πατρίδα πατριωτισμός οριοθετεί ο Ουρανός, ενώ θα έπρεπε να το κάνουν οι στρατηγοί στην πράξη.
Τί δηλαδή ,θέλουμε πόλεμο;

Όχι μας λέει ο Θουκυδίδης ,αν θέλεις ειρήνη παρασκευάσου για πόλεμο.

Πώς; Αυξάνεις την δύναμή σου με κάθε μέσο οικονομικά, ιδεολογικά για να υποστηρίξεις, τα όνειρα σου, τον τρόπο ζωής σου το σπίτι σου το μαγαζί σου, το χωράφι σου ,τους γέρους σου, τα αδέλφια σου και το παιδί σου, γεννημένο ή αγέννητο, το μεροκάματο και τον μισθό σου, το δικαίωμα στη δουλειά στην ελπίδα και στην ελευθερία σου στο χώρο που γεννήθηκες και ονομάζεις πατρίδα σου.

Είναι φαίνεται παράλογα όλα αυτά και σε αναγκάζουν να τα παρατήσεις και να πάς να ψάχνεις αλλού να τα βρείς στο εξωτερικό, αντί να τα διεκδικείς και να τα έχεις εδώ μαζί με την γλώσσα σου.

Ξενιτεύεσαι γιατί δεν τα βγάζεις πέρα με την αδικία με την μιζέρια και τον φόβο που ζείς και αν δε έρθεις πίσω για να πας στο στρατό που στηρίζει τους πολιτικούς και το σύστημα που σε αδικεί ,κηρύσσεσαι ανυπότακτος.

Γιατί καλέ μου στρατηγέ και στρατηγοί αυτά που γράφονται δεν περιέχονται στην έννοια του όρκου σας που δώσατε προς την πατρίδα και το σύνταγμα;

Τι περιλαμβάνει ο όρκος των πολιτικών, των ιεραρχών, των υπαλλήλων, του κράτους που στηρίζετε με την ισχύ τα όπλα σας και τους στρατιώτες υπό τις διαταγές σας.

Τι φυλάτε ,τις πέτρες και τα νερά;
Για ποιόν τα φυλάτε;

Για τους ιθαγενείς Έλληνες ή για τους αντινατιβιστές πρωθυπουργούς τους <δημοκρατικά> εκλεγμένους .

Γιατί φυλάτε τα σύνορα για τους τουρίστες ή για τους επενδυτές για να αγοράζουν τα χώματα που ελευθέρωσαν οι κλέφτες από τους Οθωμανούς και τώρα πάνε στα χέρια της Μέρκελ, των founds και των τραπεζών .

Αυτούς υπερασπίζεστε με τα όπλα σας μαζί με τα σώματα ασφαλείας και δέρνετε τους παραμεθόριους και τους συνταξιούχους
Αυτούς που καταργούν δημοκρατικά το οκτάωρο που επέβαλε η δικτατορία του Μεταξά.

Αρκετά ως εδώ ,γνωστά και χιλιοειπωμένα.

Άγνωστο από παλιά ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο κατά τον μακρινό εθνάρχη που έφυγε με την απορία του.

Άγνωστοι σήμερα αυτοί που σπάσανε τα αυτοκίνητα ,τα κεφάλια και τα χέρια των αρθρογράφων εδώ στο διαδύκτιο που τόλμησαν να πουν αλήθειες..

Άγνωστοι οι υπαίτιοι για το Μάτι,οι δράστες των ξυλοδαρμών στα νησιά και τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία ,για το μεροκάματο , για τις συντάξεις .

Τελευταία η αντεπιστημονική τρομοκρατία με τις επιβαλλόμενες με ΚΥΑ, ιατρικές πράξεις της μασκοφορίας και του εμβολιασμού .
Αύριο έρχονται κατασχέσεις σπιτιών και περιουσιών από τις τράπεζες ,εξαιρούνται τα σπίτια των στρατηγών;

Πάντως οι στρατηγοί και ο στρατός ορκίστηκε να φυλάττει πίστη στην πατρίδα και υπακοή στο σύνταγμα πρώτα και μετά τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους και να υπερασπίζεται τις σημαίες.
Απομένει στους στρατηγούς η επιλογή της σημαίας των σχηματισμών που ηγούνται ,των σωμάτων, των συνταγμάτων κλπ.

Προς το παρόν έχουν την ισχύ και αυτό το δικαίωμα επιλογής .
Ίσως αύριο κληθούν να εντάξουν και να παρουσιάσουν όπλα και σε άλλες πιο πολύχρωμες ριγέ σημαίες σχηματισμών και παρελάσεων.
Κύριοι στρατηγοί ίσως η αχρωματοψία, σας εμποδίζει να διακρίνετε ορισμένα χρώματα και αποχρώσες ενδείξεις αντεθνικές ή αντινατιβισμού.

Ο Ελληνικός ξεκάθαρος Κυανός Ουρανός έδειξε ότι δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Μπορεί και διακρίνει τα χρώματα της ίριδας που σχηματίζονται μετά την βροχή ή την καταιγίδα που ίσως έρχεται .

Εσείς οι στρατηγοί ακόμα κάθεστε στα στεγανά και τα υπόστεγα σας αβρόχοις ποσί.

Για στρατηγικούς λόγους .

Θα τολμήσει να απαντήσει κάποιος εδώ και στον Ουρανό;

Εντίμως αμφιβάλω...

Φίλιππος ο Αρριδαίος
Μακεδών στρατηγός ε.α.






5 σχόλια:

  1. Δηλαδη ο Μακρυγιαννης σε ποια μεγαλη μαχη διακριθηκε ή ποιο κατορθωμα εκανε και εγινε "στρατηγος";
    Η πολεμικη συμμετοχη και στρατηγικη ικανοτητα του κατα την περιοδο του αγωνα αμφισβητειται απο πολλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτές τις ανοησίες λένε όσοι ενημερώνονται από τα βοθροκάναλα ή τις μασονικές φυλλάδες. Έχεις διαβάσει ποτέ κανένα σοβαρό κι αξιόπιστο ΒΙΒΛΙΟ; Ας πούμε τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη;

      Διαγραφή
    2. Τον Αύγουστο του 1821, πήρε μέρος στη Μάχη του Σταυρού στα Τζουμέρκα,στη μάχη του Πέτα (11 Σεπτεμβρίου 1821), όπου τραυματίσθηκε ελαφρά στο πόδι[18] και στην πολιορκία της Άρτας (Νοέμβριος 1821)έλαβε μέρος στην κατάληψη της Υπάτης.[20] Πολέμησε στην πτώση της Αθήνας
      Το 1825 υπερασπίστηκε το Νεόκαστρο από τον Ιμπραήμ,Στις 13 Ιουνίου του 1825, μαζί με τον Δημήτριο Υψηλάντη και λίγες εκατοντάδες άντρες, οχυρώθηκε στους Μύλους της Αργολίδας και αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία τους πολλαπλάσιους άνδρες του Ιμπραήμ.
      Συμμετείχε επίσης στην Πολιορκία της Ακροπόλεως (1826-27)
      Αυτά τα ολίγα από την σιωνιστική Wikipedia
      Άμα λένε αυτά οι αντίπαλοι σκέψου...και γενικώς να σκέφτεσαι πριν γράψεις ένα τόσο ασεβές σχόλιο!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε αφού δεν σέβεσαι τίποτε άσχετε, δεν σου αρμόζει ευπρέπεια.
      Αρριδαίος ο γράφων κοντά στην Αλεξάνδρεια πρώην Γιδά.
      Πρέπει να είσαι ο γνωστός Τράγων ο Αιγεάτης.
      Αμάν πια με τα γίδια.

      Διαγραφή