Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΕΡΓΑ ΓΚΛΟΜΠ…


ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΑΤ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ...
 ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ.

11 ΒΙΝΤΕΟ


Μάθε παιδί μου γράμματα αλά γαλλικά. Άνανδρη επίθεση κατά μαθητών με γκλομπ και δακρυγόνα στο Παρίσι..Σπάνε τις καταλήψεις δια βίαιης καταστολής υπό την μη κάλυψη των ΜΜΕ. Αντί για βέργα γκλομπ. το νέο πρόγραμμα αντιαυταρχικής εκπαίδευσης της ΕΕ…

Επεισόδια στο λύκειο Victor Hugo, συλλήψεις…Οι μαθητές στηρίζονται από τους καθηγητές τους που ήταν στην α΄γραμμή για να τους προστατεύσουν. Αστυνομική επιχείρηση να σπάσουν την κατάληψη και στο λύκειο Sophie Germain κι στο Λύκειο Charlemagne..

Έκτροπα στις μαθητικές κινητοποιήσεις στη Γαλλία. Από τη Δευτέρα και ως σήμερα σύμφωνα με το MNL, « πάνω από 200 Λύκεια τελούν υπό κατάληψη ή είναι σε μπλόκο ελεγχόμενο » σε Paris, Lyon, Grenoble, Bordeaux, Montpellier, Perpignan,Μασαλία και σε άλλες μεγάλες πόλεις Γαλλίας .Καταλήψεις .Η αστυνομία επιχειρεί και πολλές φορές συγκρούεται με μαθητές. Συλλήψεις, δακρυγόνα..

Μικρός Μάης..Μαθητική Εξέγερση στη Γαλλία, επεισόδια για εξετάσεις baccalauréat.Πάνω από 200.000 υπέγραψαν μια διαμαρτυρία “για να γίνουν οι απολυτήριες εξετάσεις με contrôle continu “,λόγω έλλειψης προετοιμασίας και ανισότητα ευκαιριών λόγω μέτρων covid19.

ImageGrenoble. σήμερα λύκειο Eaux Claires υπό κατάληψη


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου