Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ο ΓΕΩΚΩΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΑΡΘΡΟ…


     Γράφει ο Γεωκών

Αγαπητοί μου φίλοι, αυτό είναι το τελευταίο προσωπικό μου άρθρο το οποίο στέλλω για δημοσίευση, Ο λόγος που με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση είναι οι πισωπλατες μαχαιριές , οι βρισιές, οι κατηγορίες για τα μηνύματα του Γέροντα μου και τα κείμενα τα δικά μου, έχω ακούσει τόσα πολλά που θα έγραφα ένα βιβλίο με όλα αυτά.

 Έχετε φαγωθεί να μάθετε ποιος είμαι , οι περισσότεροι δεν αναφέρουν τα ονόματα τους αλλά εσείς ενοχληθήκατε μαζί μου, λοιπόν είχα εντολή από τον Γέροντα μου να μην αναφέρω το όνομα του αλλά ούτε και το δικό μου…το σεβάστηκα αυτό .

Το έχω αναφέρει και παλαιότερε αλλά φαίνεται ότι δεν το θυμάστε, να το πω ακόμη μια φορά…..

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, έχω δει θαύματα στην οικογένεια μου από τον Κύριο την Παναγία και από 2 αγίους, προσεύχομαι συνεχώς και όλη μου η ζωή είναι στα χέρια του Χριστού Του Θεού μου, αυτά σας τα γράφω διότι είναι η τελευταία φορά που γράφω και ήθελα να γνωρίσετε αυτόν που εδώ και πολύ καιρό τον λασπολογούσατε τον βρίζατε, τον κατηγορούσατε φανερά αλλά το χειρότερο πίσω από την πλάτη μου, με κατηγορούσατε για αιρετικό για πλανεμένο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Με έχουν προσβάλει και προσπάθησαν να με μειώσουν κάποιοι με περγαμηνές και με πτυχία, αυτό με πλήγωσε πολύ όμως ποτέ μου δεν έχω πει ότι είμαι κάποιος σπουδαίος με γνώσεις πολλές και πτυχία, είμαι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει 47 χρόνια 12 ώρες την ημέρα για να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να τα σπουδάσω , σήμερα είμαι 69 ετών και συνεχίζω μετά από 2 εμφράγματα, να εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα αλλά τώρα κουτσαίνοντας, και μετά από 47 χρόνια δουλειάς περιμένω την τράπεζα να μου πάρει την δουλειά μου γιατί είμαι στα κόκκινα δάνεια…το μόνο που με ξεκούραζε είναι να διαβάζω τα βράδια και να γράφω, αυτό μου έδινε χαρά .

Δεν κρατώ κακία σε κανένα τουναντίον τους συγχωρώ όλους και απολογούμαι σε κάποιους που έθιξα η πρόσβαλα, εύχομαι Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ.

Φίλοι μου μια τελευταία συμβουλή, κανείς δεν γνωρίζει ποιος βρίσκεται πίσω από ένα όνομα η ένα ψευδώνυμο, δεν γνωρίζετε τα προβλήματα του τα οικονομικά τα οικογενειακά και την ψυχή του, γι’αυτό να έχετε υπομονή και μην κατηγοράτε, ο καθένας κουβαλά τον δικό του σταυρό μην του φορτώνετε και άλλα.

Στο τέλος της ημέρας όλοι θα κριθούμε από τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΡΙΤΗΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…

Με αυτά που έγραψα μέσα από την ψυχή μου, κάποιοι θα γελάσουν κάποιοι θα ρίξουν χολή , κάποιοι θα χαρούν που με έχουν ξεφορτωθεί , δεν υπάρχει πρόβλημα, σε λίγο καιρό ούτε θα με θυμάστε…ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΩ

GEWKWN….ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ..

Υ. Γ.  Ο Γέροντας μου όπως σας έχω ενημερώσει δεν μου δίνει πλέον ευλογία να μεταφέρω τα θεϊκά μηνύματα, σήμερα μου ζήτησε να μην απαντώ στους υβριστές και για λίγο καιρό να σταματήσω να στέλλω κείμενα δικά μου, στο πρώτο κάνω υπακοή στο δεύτερο όμως έχω διαφωνήσει με αποτέλεσμα αντί να κάνω ανυπακοή στον Γέροντα αποφάσισα να σταματήσω και τα δικά μου κείμενα.

Ευχαριστώ τον πολύ καλό φίλο Ρωμανό που φιλοξενούσε τα μηνύματα του Γέροντα μου και τα δικά μου κείμενα, ευχαριστώ όλους όσους μας στήριξαν στις επιθέσεις που δεχόμασταν, ο Θεός να προστατεύει όλους σας και να σας δίνει δύναμη να αντέξετε σε αυτά που έρχονται

Γεώργιος

ΚΥΠΡΟΣ 10/5/2021

Επειδή δημοσιεύτηκε και αλλού με παραλλαγή αλλά και για ιστορικούς λόγους δημοσιεύουμε φωτογραφία του τελευταίου άρθρου του Γεωκών ευχόμενοι όπως του γράψαμε να επιστρέψει εν καιρώ... 




 

38 σχόλια:

  1. Ἐπαίνεσαν στόν ἀββᾶ Ἀντώνιο κάποιοι ἀδελφοί ἕναν μοναχό. Καί ὁ ἀββᾶς, κάποια φορά πού τόν ἐπισκέφθηκε ὁ μοναχός, τόν δοκίμασε ἄν ὑπομένει τόν ἐξευτελισμό. Διαπίστωσε ὅμως ὅτι δέν τόν ἀντέχει, καί τοῦ εἶπε: «Μοιάζεις μέ τό χωριό πού ἀπό μπροστά εἶναι καταστόλιστο, ἐνῶ ἀπό τήν πίσω μεριά λεηλατεῖται ἀπό ληστές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λόγια απλά, σωστά, με ταπείνωση, με αγάπη, την αλήθεια να τη φωνάζετε
    και να δοξάζετε τον Πλάστη και Δημιουργό, τον αληθινό Θεό.
    Πατήρ, Υιός και Πνεύμα Άγιο. Παιδιά μου να έχετε αγάπη•
    είστε αδέλφια δικά μου, δε θέλω να σας χωρίζουν λάθη και πάθη.

    Θέλω να βάζετε, ευλογημένα Μου, σαν υπογραφή την ταπείνωσή σας,
    την πίστη σας, την αγάπη σας σε κάθε πράξη της επίγειας ζωή σας.
    Να δημιουργείτε πάντοτε το καλό, ή σε λόγο ή σε πράξη και μην αμφιβάλλετε
    ότι μεγάλος θα είναι ο μισθός από Εμένα τον Ιησού Χριστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μπουμε κατω απο τον Χιτωνα Του Χριστουλη μας και Εκεινος ξερει τι κανει!!!
    Ο Γιωργος καταπιαστηκε με τον πλεον ευτελησμενο χωρο...αυτες οι προφητειες που προς το παρον αποδεικνιωνται ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ !!!
    Στο Ισραηλ εχουμε σημερα επικυνδινα γεγονοτα!!!
    Ο Θεος μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άνθρωποι του κόσμου αγαπούν τον κόσμον, επειδή δεν εγνώρισαν ακόμη την πικρίαν αυτού. Είναι ακόμη τυφλοί στην ψυχήν και δεν βλέπουν τι κρύπτεται μέσα εις αυτήν την προσωρινήν χαράν. Δεν ήλθεν ακόμη εις αυτούς φως νοητόν. Δεν έφεξεν ακόμη ημέρα σωτηρίας...

    Δεν κερδίζει ο έξυπνος, ο ευγενής, ο ομιλών τορνευτά, ή ο πλούσιος, αλλ' όποιος υβρίζεται και μακροθυμεί, αδικείται και συγχωρεί, συκοφαντείται και υπομένει. ...Αυτός καθαρίζεται και λαμπρύνεται περισσότερον. Αυτός φθάνει εις μέτρα μεγάλα. Αυτός εντρυφά εις θεωρίας μυστηρίων. Και τέλος αυτός είναι από εδώ μέσα εις τον Παράδεισον.

    ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Γιώργο δείχνετε ειλικρινής, κανένας δεν είναι αλάθητος,μόνο ο Θεός,να είστε καλά και ο Κύριος να σας χαρίσει το φως Του Και δύναμη στη ζωή σας και στην προσφορά σας σαν πατέρας.Ο Θεός κοιτά την προαίρεση του καθενός από μας,και είναι το μόνο που μετρά πραγματικά, γιατί είμαστε όλοι άνθρωποι ατελείς.Γι'αυτό το λόγο μην πικραίνεστε,αλλά μπορείτε να βοηθήσετε τους γύρω σας με την ειλικρινή προσευχή σας,περισσότερο από ότι τα λόγια σας.Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ μου Γεωκών,
    σε αποχαιρετώ και εγώ και σε ευχαριστώ για όλα!
    Προσωπικά εμένα θα μου λείψεις!

    Σαν απάντηση σε όσους αμφισβητούν
    τον Γέροντά σου λέγοντας ότι δεν έπεσε μέσα,
    αντιγράφω ένα απόσπασμα από Κυριακάτικο μήνυμα,
    ένα από απο αυτά που οι κατήγοροί σου,
    περιμένουν με αγωνία:

    "Χρόνια και χρόνια σας μιλώ και σας κατατοπίζω, 
    με κάθε λεπτομέρεια στα πάντα σας φωτίζω. 
    Μα οι πολλοί τα χλεύασαν τα άγια γραπτά Μου, 
    γιατί δεν εκατάλαβαν
    πως είναι αυτά προφητικά, τα λόγια τα δικά Μου. 

    ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ,  ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΜΩΣ ΠΌΤΕ, 
    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ Τ’ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝ ΤΌΤΕ.

    Αν διάβαζαν Άγια Γραφή θα τόχαν καταλάβει, και δεν θα αμφέβαλε γι’ αυτό, το ιδικό τους το κεφάλι. 
    Σας δείχνουν τα σημεία Μου, οι προφητικοί Μου λόγοι,
    ΟΜΩΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, 
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟΙ.

    Οι προφητείες δίνονται για να σας συνετίσουν, 
    στης σωτηρίας την οδό, εσάς για να γυρίσουν. 
    Σαν την αρχαία Νινευί εάν μετανοήστε, τους προφητικούς τους λόγους Μου, πίσω θα τους γυρίστε. 

    Να Με νικάτε χαίρομαι με την μετάνοιά σας,
    χαίρομαι να αναβάλω, ο Κύριος τα δεινά σας, 
    για μίαν άλλην εποχή, 
    που δεν θα έχει την μετάνοιά σας.

     Γι’ αυτό μην σκανδαλίζεστε, εάν ο κάθε λόγος Μου δεν πραγματοποιηθεί,
     αυτός είναι και ο λόγος που έχει σε σας δοθεί. 

    Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΗ, 
    Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑΞΥΠΝΗΣΗ 
    ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ  ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΣΜΕΝΟΙ, 
    ΝΑ ΡΘΗΤΕ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ,  ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΙ...."

    Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

    Το ξέρεις καλά, ότι σε λίγο θα φανεί
    ποιός έχει δίκιο....

    Σε ευχαριστώ για τους κόπους σου,
    ευχαριστώ τον Γέροντά σου,
    ευχαριστώ τον κ. Ρωμανό που σε φιλοξένησε.

    Θα περιμένω...

    φιλικά
    Κωνσταντίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευλογημένο να ναι
    Χάρηκα που σε γνώρισα έστω και με αυτό τον τρόπο GEWKWN, σε ευχαριστώ Ρωμανε που έδωσες τη ευκαιρία σε εμάς να ξεστραβωθούμε......
    Ο Θεός να σου δίνει υπομονή και επιμονή GEWKWN σε σένα και στην οικογένεια σου και φυσικά υγεία
    Φυσικά και εγώ θα περιμένω
    Εις το επανειδην......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμένω να γυρίσεις αγαπητέ Γεωκών! Μόνο αν είναι θέμα υπακοής! Τότε να είναι ευλογημένο γιατί η υπακοή κάνει θαύματα ακόμη και με την σιωπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακάρι να μη σταματούσες! Τα μηνύματα συτα μας έδιναν δύναμη. Τα περίμενα πως και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλε μας ,κύριε Γεωκων.Τα μηνύματα σας ήταν ελπίδα , αισιοδοξία η υπομονή και πολλά άλλα, που έδινα στον Κυπραίο σύζυγό μου,69 ετών επίσης,πρόσφυγα από Μόρφου, βετεράνο του 1974.Το έργο σας λυτρωτικό
    Περίμενα εναγωνίως,τα βράδυα να βρω ένα αρθρο σας, να του δίνω δύναμη και κουράγιο.τα βάσανα όλων πολλά, και εσείς ήσασταν Ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ που μας αναπαυε.σας ευχαριστούμε πολλα και καλή αντάμωση στην Κύπρο ελεύθερη πια.θα σας βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είμαι η ανώνυμη 9:35.Θελω να σας μεταφέρω κ. Γεωκων την αγάπη μας και την συμπαράσταση μας, από την Πάρο εδώ στην Ελλάδα.Δεν ζούμε στην Κύπρο δυστυχώς.Ο Άντρας μου είναι μακριά με τις μνήμες μόνο του τουρκοκρατούμενου τόπου του και των δικών του.Τα μηνύματα σας , όχι μόνο αφυπνιστικα αλλά και συμπαραστατικα και λυτρωτικά!!! Σας ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα και από μένα είναι τραγικό μεταξύ χριστιανών και εφόσον είμαστε αδέλφια να βλέπουμε τέτοια επίθεση προς έναν άνθρωπο που ήθελε τόσα χρόνια να μας βοηθήσει, όπως και πολλοί άλλοι, σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε κι εμείς να αντιδρούμε με τέτοιο μένος εναντίων του. Γιατί άραγε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αργούν οι προφητείες; Πώς θα δώσουμε τα φώτα μας στις νεότερες γενιές ; Φανταστείτε να διαβάσει τα σχόλια ένας νέος άνθρωπος θα σκεφτεί άσε καλύτερα. Προσωπικά στεναχωρήθηκα από την ένταση των αντιδράσεων και μακάρι ο γέροντας του γεωκών να δώσει ευλογία να μας στέλνει και πάλι τα μηνύματα του.


    Φιλικά Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας βεβαιώνω ότι είχα κάνει γνωστό στον απόστολό Μου Παύλο, με μια αποκάλυψη στην καρδιά του, τη σπουδαιότητα της ενότητας και τον τρόπο διατήρησης της ενότητας του Πνεύματος με την ειρήνη που σας ενώνει όλους μαζί. Του έδωσα επίσης να καταλάβει τη σειρά των δώρων Μου. Του αποκάλυψα ότι επιδαψιλεύω στον καθένα σας τη χάρη Μου, παραχωρώντας την με οποιοδήποτε τρόπο. Του έκανα γνωστό ότι ανέβηκα στα ύψη, πήρα αιχμαλώτους και έδωσα δώρα στην ανθρωπότητα. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ. Σε άλλους ποιμένες και διδάσκαλοι, ώστε όλοι αυτοί με μια καρδιά και μια φωνή να οικοδομήσουν το Σώμα Μου, την Εκκλησία.

    ΑΝΕΔΕΙΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΨΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΩΝΩ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. Τους τιμώ ο Ίδιος επεμβαίνοντας προσωπικά, για να τους προετοιμάσω και να τους παραδώσω σε όλους εσάς για να σας νουθετήσουν με τον Λόγο Μου.

    Προφήτες Μου είναι εκείνοι που με τη χάρη τρέφονται απ' ευθείας από το Στόμα Μου και που βάζω τον Λόγο Μου απ' ευθείας στο στόμα τους. Έρχονται σε όλους σας στάζοντας ακόμη ουράνια δρόσο και τα λόγια τους πέφτουν πάνω σας σαν ζωογόνος βροχή.

    Τα λόγια των προφητών Μου, που πηγάζουν από την άμεση επέμβασή Μου, μοιάζουν με σπαθί, για να οδηγήσουν αυτούς που αποστάτησαν σε μετάνοια, αποδίδοντάς Μου τιμή και δόξα. Τα λόγια τους φεγγοβολούν σαν πυρσός μέσα στο σκοτάδι της ψυχής σας. Πολλά από τα οστά τους ανθίζουν και πάλι μέσα από τον τάφο. 6

    Αν κάποιος ρωτήσει: "Γιατί ο Κύριος μας δίνει τόση έμφαση στη θέση των προφητών του;" πες τους τούτο: "Ο Κύριός μας λέει: Μην παρακάμπτετε τα λόγια Μου για να δικαιολογήσετε τον ορθολογισμό σας. Απαρνηθείτε την αμαρτία σας και νιώστε ευτυχείς. Είθε να χαίρονται οι ψυχές σας για την ευσπλαχνία του Κυρίου σας. ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΟΥ, γιατί είναι οι άγγελοί Μου που σας παρηγορούν όλους με τον Λόγο Μου. Η αποστολή τους είναι να σας προειδοποιήσουν και να σας οδηγήσουν όλους σε μετάνοια." Τώρα λοιπόν είναι καιρός για μετάνοια. Απαρνηθείτε την αμαρτία και βρείτε κοντά Μου χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ....Σήμερα κατεβαίνω σ' εσάς γεμάτος Έλεος για να σας λυτρώσω προς χάριν της Aγάπης Mου. Tο Άγιο Πνεύμα της Xάριτός Mου θα γίνει σαν πάχνη και θα σκεπάσει αυτήν τη γη. Σας βεβαιώνω ότι θα πολλαπλασιάσω πάνω σας τις Xάρες Mου. O Λόγος Mου θ' αποκαλυφθεί και θ' ακουστεί από πολλούς και θα πολλαπλασιάσω τα οράματά σας. Έτσι, λοιπόν, όλοι αυτοί που αγνοούν το Άγιο Πνεύμα της Xάριτός Mου και προσπαθούν να Tο καταπνίξουν, το μόνο που θα κάνουν είναι να κλωτσούν στα καρφιά. Όλες τους οι προσπάθειες θα είναι μάταιες, γιατί Eγώ, ο Kύριος, σκοπεύω να σας αναστήσω και να καλλιεργήσω αυτή την έρημο μέσα στην οποία ζείτε και να μετατρέψω σε μια όαση τις αυταπάτες που σας ξεγελούν.

    Eγώ, ο Θεός σας, στέκομαι μπροστά σας και ρωτώ αυτούς που ακόμη καταπνίγουν το Άγιο Πνεύμα Mου τα εξής: "Πώς γίνεται και δεν αναγνωρίζετε τους Kαιρούς; Πώς γίνεται κι έχετε αποφασίσει να μην αναγνωρίζετε τα Σημεία Mου και τα Θαύματά Mου; ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΕΤΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗ ΦΩΝΗ MΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ MΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΦΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙ; Γιατί βιάζεστε να ποδοπατήσετε και να αφανίσετε κάθε λουλούδι που φυτρώνει με τη Xάρη Mου στη δική σας ερημιά και ξηρασία; Πώς γίνεται να Mε θέλετε, το Θεό σας, σιωπηλό και νεκρό;" Aφήστε Mε, λοιπόν, να σας υπενθυμίσω Ποιός είμαι:
    Eίμαι ο Λόγος και Zωντανός θα δράσω!
    Όταν ήμουν στη γη, είχα πολλαπλασιάσει τον Άρτο Mου και τα Ψάρια Mου και είχα θρέψει τα πλήθη, και όταν ο Mωυσής διέσχισε την έρημο μαζί με χιλιάδες και δεν είχαν τίποτε να φάνε, τα κελάρια τ' Oυρανού άνοιξαν και τους έθρεψαν όλους με το μάννα, έτσι συμβαίνει και σήμερα. Eφόσον η γη είναι σε κατάσταση ερημώσεως και δεν μπορεί να παράγει αρκετό καρπό για να σας θρέψει, Eγώ, με το Πνεύμα της Xάριτός Mου, θα πολλαπλασιάσω τον Άρτο Mου για να σας θρέψω, αγαπημένοι, εσάς που είστε πεινασμένοι και παραμελημένοι. Στις μέρες σας αυτό ονομάζεται: H Έκχυση του Aγίου Mου Πνεύματος. Θα τραφείτε απευθείας από Mένα γιατί σκοπεύω να συνεχίσω να πολλαπλασιάζω τον Άρτο Mου και να μην αφήσω κανέναν πεινασμένο. Aλίμονο σ' αυτούς που προσπαθούν να εμποδίσουν τα παιδιά Mου να έρθουν σ' Eμένα σ' αυτούς τους καιρούς της Xάριτος!

    Γι' αυτό ν' ανοίξετε τις καρδιές σας, εσείς που ακόμη αμφιβάλλετε, όχι το μυαλό σας. Oι διδασκαλίες Mου είναι φρόνιμες και θεραπεύουν. Mη φοβάστε, πιστεύετε με απλότητα καρδιάς, μην κρίνετε και μην κακομεταχειρίζεστε τους αγγέλους Mου που είναι σταλμένοι εκ μέρους Mου με το Πνεύμα Mου. Oύτε ο Aρχάγγελος Mιχαήλ δεν τόλμησε να ξεστομίσει υβριστική κατηγορία εναντίον του διαβόλου, όταν σε μια φιλονικία μαζί του διεκδικούσε το σώμα του Mωυσή. Tο μόνο που είπε ήταν "O Kύριος να σε κατακρίνει" 3. Eλπίζετε σε Mένα, πιστεύετε και αγαπάτε Mε. Zείτε άγια γιατί είμαι Άγιος. Nηστεύετε και επανορθώνετε, μετανοείτε και προσφέρετέ Mου την καθημερινή σας εγκατάλειψη. Eγκαταλειφθείτε στα Xέρια Mου και θα σας κάνω ζωντανές στήλες Φωτός.

    Προσεύχεστε αδιάλειπτα, προσεύχεστε με την καρδιά σας. Λαμβάνετέ 4 Mε με καθαρότητα και οι Xάρες Mου θα σας κατακλύσουν. Eλάτε την ώρα της λατρείας και λατρέψτε Mε. Eξομολογηθείτε τα τόσα πολλά σας αμαρτήματα. Eυχαριστήστε Mε, το Θεό σας, και βαδίστε μαζί Mου. Aκολουθείτε τα διδάγματά Mου και μην κοιτάτε δεξιά ούτε αριστερά, να είστε τέλειοι! Nα είστε ο Oυρανός Mου!

    Ω δημιουργία, αν μονάχα ήξερες πόσο Eγώ, ο Θεός σου, σε αγαπώ, δε θα δίσταζες να Mε ακολουθήσεις στα Ίχνη Mου! Γιατί κοιτάς αλλού για παρηγοριά; H Iερή Mου Kαρδιά είναι το βάλσαμο στις πληγές σου, η Iερή Mου Kαρδιά είναι το σπίτι σου. Tα Mάτια Mου είναι στραμμένα πάνω σε όλους σας. Eυλογώ τον καθένα σας, ευλογώ τις οικογένειές σας, ευλογώ όλους αυτούς που διαβάζουν το Mήνυμά Mου, αφήνοντας το Στεναγμό της Aγάπης Mου πάνω στο μέτωπό σας. H Aγάπη σάς αγαπά όλους. Nα είστε ένα . ΙΧΘΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Γεωκών,
    Θα ήθελα να χιλιοευχαριστήσω τον γέροντα σας,τον ασυρματιστή του Θεού αλλά και εσάς προσωπικά για τη Θεία Ενημέρωση που μας παρείχατε και τα ενδιαφέροντα άρθρα σας.Δυστηχώς η αδυναμία,η "στενότητα" του εγκεφάλου μας και το "ΕΓΩ" μας δε θέλουν να δουν παραπέρα,ότι δεν μας ταιριάζει εχούμε μάθει να το αποδοκιμάζουμε,μην ξεφύγουμε από τον αυτόματο πιλότο που μας έχουν εσκεμμένα κάποιοι βάλει.Δεν είναι τυχαίο που θα γίνει πάλι Ευαγγελισμός στην πλάση όλη.Η Αλήθεια πρέπει να φανερώσει και ΝΑΙ θα είναι από τον Εκλεκτό Λαό του Θεού τους Αποστόλους Έλληνες.
    Λυπάμαι για την απόφαση που πήρατε,θα μας λήψετε και ο γέροντας και εσείς.
    Η Αγία Τριάδα να σας φρούρει,να σας σκέπη και να σας φωτίζει τον γέροντα, εσάς και την οικογένεια σας.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    Εγκαρδιες Ευχές

    Με σεβασμό
    Ζαχαρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειπαμε είσαι καλός αρθρογράφος. Αλλά και λίγη ταπείνωση δεν βλάπτει. Δηλαδή με τα ''προφητικά'' μηνύματα που μεταφέρεις περίμενες διθυράμβους από τους ανώνυμους του διαδικτύου??
    Ένα μήνυμα ''θεικό'' μεταφέρεται και όπου πιάσει, σα το λόγο του Ευαγγελίου. Μόνος σου ακυρώνεις τον ευατό σου, δείχνοντας ότι σε νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη της μάζας. Ενώ, αν έστω και έναν βοηθούσες με τα μηνύματα σου ( που όντως βοηθάς όπως φαίνεται από τα μήνυματα πιο πάνω ή σε άλλα άρθρα) θα έπρεπε να είσαι υπερευχαριστημένος που εκτέλεσες έργο Χριστού.
    Αν τόσο εύκολο θίγεται ο''γεροντας'' στις ύβρεις, μήπως οι προφητείες του δεν είναι από το Τριαδικό Θεό, αλλά από κάπου άλλου? Δηλαδή εν μέσω πλάνης?? Γιατί πρώτα απ'ολα το προφητικό χάρισμα χρειάζεται υπομονή, επιμονή και...ταπείνωση. Το τελευταίο άλλωστε είναι και το πιο βασικό στοιχείο για έναν αποτελεσματικό εξορκιστή..

    Δεν έχει νόημα να το συζητάμε περισσότερο. Στο καλό να πας (καλοπροαίρετσ πάντα) και εσύ και ο όποιος ανώνυμος...γέροντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΓΕΩΚΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ..,ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΉΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΎΣΟΥΝ ΑΛΉΘΕΙΕΣ ΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΠΊΣΤΕΩΣ ΕΊΣΑΣΤΑΝ Η ΠΡΏΤΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΕΙΣ...., ΝΙΏΘΩ ΌΤΙ ΜΑΣ ΑΦΉΝΕΤΕ ΑΡΚΕΤΆ ΝΩΡΊΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΌΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΑΣΤΟΧΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ....,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ..., ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΚΑΤΉΧΗΣΗ....,ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΊ ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΔΥΣΕΎΡΕΤΟΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΎΠΤΙΚΑ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ....ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ...!!!,ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ (...ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..;)

      Διαγραφή
  18. Θα ήθελα να πιστεύω ότι ο GEWKWN ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν είχε καμία σχέση με τις ψευδοπροφητειες του ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργιε εριξες λαδι στην φωτια!!!! προσεχε μην σε καψει!!!!! κανεις μεχρι τωρα δεν τον ρωτησεν για τις προφητειες Τραχωνιου. ευκαιρια να τον ρωτησετε τι αποψην τι γνωμην εχει και εγω θα του απαντισω καταλληλως! Να θυμαστε μονον μια λεξη απο τις προφητειες Τραχωνιου,- και ειναι η λεξη ΑΠΕΡ! να το υπογραψω και με το ονομα μου Δ. Παπαμιλτιαδης!Συντομα θα δημοσιευθει στο ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ!!- ειναι ενα ποιημα αφιερωμενο στις προφητειες Τραχωνιου και αποκοδικωποιηση των 2 κλειδιων εκ τεσσαρων που υπαρχουν !Αυτος ο Ανωνυμος κατι γνωριζει και γνωριζει παρα πολλα!!!!Αγιος του θεου ειναι για να μας ξυπνισει απο τον λιθαργονπου ειμαστε ολοι μας!Ενα μονον εχω να πω -ετοιμαστειτε να Τον Υποδεχτουμεν ! Κυπριος στην καταγωγην ο Βασιλευ του κοσμου! Ναι ενσαρκωθηκεν ο Κυριος και Θεος μας ο Ιησους Χριστος και ειναι Κυπριος στην καταγωγην !Ποια μαν τον εγεννησεν να γονατισω τζιαι να πω -Χαρα χαρα στον κοσμον εδωσες σε ολην την οικουμενη! Ενσαρκωθηκεν και η Παναγια μας και συντομα θα τους δουμε στην Αγια Σοφια Κωνσταντινουπολης! Θα εχομαιν και Βασιλιαν τον Ιησου Χριστο μας και ΒΑΣΙΛΙΣΑ την ΠΑΝΑΓΙΑ μας!!Αυτοι θα κυβερνισουν ολον τον κοσμο !! Αμην !!!!!-και ετσι θα γινει!! 12 τα Βασιλια Του πανω σε Τουτην γη ! θα τα βαλλει με το κατεστημενο και οτι δηποτε ανηθικο ,θα διδαξει και παλλι Ηθικη σε ολον τονκοσμο ,θα διδαξει την Ορθην Πιστην !Ο ους του ανθρωπου ουκ ακουσων και ο οφθαλμος του ανθρωπου ουκ ειδεν σε αυα που θα πει και θα κανει! Ρωτηστε και τον ανωνυμον ρωτηστε και τον Γεωκων τι αποψην εχει και αν δεν συμφωνισω μαζι τους θα τους στειλλω και παλλι στα θρανια στην 1η ταξη δημοτικου !!- και αυτο θα κανω !

      Διαγραφή
    2. Βρε, καλώς το φίλο μου. Με έχεις εκνευρίσει πολύ στο παρελθόν για τις βλακειες περί ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ. Τελος πάντων, συγχωρήσωμεν πάντα τη ΑΝΑΣΤΑΣΕΙ.

      Διαγραφή
    3. θα δεις στο τελος που θα ειμαι σωστος! 20 χρονια μελετω προφητειες! ε ναι ειναι ενας θησαυρος! .....και αν οπολεμος ξεκινησει αυγουστο του 21 ,απριλη του 22 θα φανει και ο κυπριος Θεος !πριν απαντισεις διαβασε την νυμφην του Κυριου Αγια Αικατερινη!-αν απαντισεις! Θα σε περιμενω στον Βοσπορο για καφε!Πριν περιπου 10 χρονια αρχισα να τους λεω Προφητειες στο χωριο οπου ζω ,τωρα οπου με δουν ολοι θελουν να τουςλεω προφητειες , αν δεν σας τις εξηγισω δεν προκειτε να τις καταλαβετε, οπως και ναχει το πραγμα ετοιμαστειτε για το παρσιμο ττης πολεως!

      Διαγραφή
    4. ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΓΕΩΚΩΝ .γιατι βρε παιδια εχουμε ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ?ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ??ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.οσο για τις
      ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ τις εχω διαβασε εχω και το ΒΙΒΛΙΟ και δεν μπορω να πω 100 αν ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ Η
      ΠΛΑΝΗ..ΦΥΣΙΚΑ τα σχεδια που εχουν εμφανιστει στον ΤΟΙΧΟ ειναι λιγο Ας ΤΟ ΠΩ ΠΑΙΔΙΚΙΣΤΙΚΑ.αλλα μετα καθομαι και ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ητανε εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΟΤΕΣ τοσες ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΓΙΑΣΜΟΙ που γινανε απο ΙΕΡΕΙΣ
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ φυγει ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ απο εκει..οποτε δεν ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  19. Αγαπητέ μας αδελφέ έν Χριστώ Γεώργιε (GEWKWN) θά μού λείψεις. Τά άρθρα σου γιά τόν Ελληνισμό ήταν αξεπέραστα και πολύ μού αναπτέρωναν τό ηθικό καί μέ συγκινούσαν πολύ.
    Όσο γιά τά προφητικά κείμενα τού Γέροντός σου, πού τά έχω διαβάσει όλα, δέν μπορώ να έχω άποψη διότι ένας απλός, αμαρτωλός άνθρωπος είμαι. Ό καιρός θα δείξει. Συντάσσομαι όμως με τούς καταρτισμένους θεολογικά αδελφούς μας πού έχουν φώτιση Θεού, ώστε νά διακρίνουν όσα εγώ δέν μπορώ, σάν αφώτιστη πού είμαι καί γεμάτη πάθη.
    Όμως δέν σέ κρίνω, πολλώ δέ μάλλον, δεν σε κατακρίνω καθόλου. Απ' εναντίας σε ευχαριστώ απο καρδιάς γιά τίς αγνές, χριστιανικές προθέσεις σου να μάς στηρίξεις καί διαφωτίσεις.
    Αν κάπου σφάλλεις, ο Κύριός μας άς σε βοηθήσει να γίνεις όπως Εκείνος θέλει νά είναι τά παιδιά Του.
    Εύχομαι μία μέρα, όταν όλα θα καταυγάζονται απο τό αληθινό Φώς τής Αναστάσεως, έν ελευθερία Χριστού του Θεού ημών, νά συναντηθούμε όλοι ενωμένοι, ελεύθεροι, χαρούμενοι, γιά να πανηγυρίσουμε τήν νέα Ελλάδα που θα γεννηθεί, τόν νέο κόσμο πού θά ανατείλει κσί θα είμαστε πια όλοι αδέλφια έν Χριστώ, χωρίς αντιπαραθέσεις καί θολά σημεία.
    Ο Θεός μαζί σου,
    Χριστός Ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς Γεωκων και Ανωνυμον -τι αποψην εχαιτε για τις Προφητειες Τραχωνιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βρε παιδιά...αν είναι δυνατόν...διάβασα τον τίτλο 'το τελευταίο άρθρο του Γεωκων',κ μου ήρθε στο μυαλό κάτι από ...Μενεγάκη,που απεσύρθη για λίγους μήνες,και τώρα επανέρχεται δριμύτερη στα δρώμενα! Κοίτα κάτι συνειρμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χριστός Ανέστη αδελφέ Γεώργιε
    Καί γιατί παρακαλώ νά δώσετε χαρά σέ όσους αμφισβητούν τόν γέροντα σας, με τό να αποσυρθείτε?
    Μια σκέψη- προτροπή, να συνεχίσετε για όσους σάς εκτιμούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σε ξεμπόστιασε ΔΗΜΟΣΙΩΣ ο πραγματικός Ορθόδοξος και δεν μπορούσες να αντιπείς τίποτα σωστό και για τήν απάτη σου να επιμένεις οτι ο Χριστός ήταν Έλληνας, και για ότι απέρριπτες τήν Παλαιά Διαθήκη με επειχειρήματα λογικής 5χρονου. Και μερικοι χαζοι σε πίστευαν, έκανες μεγάλο κακο. Αν και ο ανώνυμος “Gerontas” σου απορρίπτει την Παλαιά Διαθήκη οπως εσύ, τότε είστε και οι 2 για δέσιμο λόγω κενοδοξίας αν όχι βαλτοί εχθροί της Ορθοδοξίας. Δυστυχώς σε δημοσίευαν μερικοί, οπως και ο Ρωμανός που του είχα πει πολλές φορές οτι είσαι απατεώνας πλανεμένος, αλλά σε υπεράσπιζε. Την αλλη φορά που θα ξαναγράψεις οτι ο Χριστός είναι Έλληνας και οτι η Παλαά Διαθήκη δεν ειναι Βιβλιο του Θεού, να περιμένει χειρότερα. Σε φύλαξε ο Θεός αυτή την φορα, και αποχωρεις χωρίς μεγάλες απώλειες εκτός την ντροπή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. GEVKWN, αντί να γράφεις κλαψουρίσματα, αναίρεσε δημοσίως αυτά που έλεγες οτι ο Χριστός και οι Παναγία είναι Έλληνες, δέξου την Παλαιά Διαθήκη ως Θεϊκή γραφή, παραδέξου τις ψευδοπροφητείες του “geronta σου”, ζήτα συγνώμη και πες άνθρωπος είμαι έσφαλα. Καί εγω πρώτος θα σε δεχθώ ως φίλο έστω και ας μην γνωριζόμαστε. Όσο εμμένεις οπως ο Άρειος στις κακοδοξασίες σου θα είσαι εχθρός της Ορθοδοξίας και εχθρός του εαυτού σου. Αλλά χρειάζεται ένα θαύμα για να αναιρέσεις, μεγάλος ο εγωισμός του αιρετικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι Κρητικος ηταν ο Ελληνας Θεος! Τωρα ομως γεννηθηκε ενσαρκωθηκεν Κυπριος!! Συντομα θα κανει την εμφανιση Του . και θελει λαμψει υπερηχιτικα 7 φορες λαμπροτερα και απο τον ηλιον ! Πρεπει να ειναι απο την επαρχια Παφου αν και μερικοι λενε οτι ειναι απο την Λαρνακα αλλοι λενε απο την Λεμεσο αλλα ποιος γνωριζει? Ουδις Τον γνωριζει παρα μονον εκεινος και ο ΘΕΟΣ! Η Φημη Του Κυπραιου θα ακουστε σε ολον το Συμπαν σε ολους τους γαλαξιες,αραγε τι θα κανει? Θα λαμψει υπερηχιτικα!θα γοννατισουν ολα τα λαμογια εμπροσθεν Του !!!! Εχει γραψει πολλες φορες Το Θεικον Του ονομα στην Ιστορια της Θεικης Του Δημιουργιας. Αραγε πια σχεση εχει ο Ιησους Χριστος με τον Αγιον Γεωργιον Τροπαιοφορον ,τον Κωνσταντινο Παλαιολογο τον Ιερον Ιωαννη Χρυσοστομον με τον Ιωαννη καποδιστρια με τον Αγιον Θωμα Ακινατη τον Απολλωνιον το Τιανευσ τον τον Ερμην τον Τρισμεγιστον Ναβουγωδονοσορ και πολλες αλλες προσωπικοτητες? πολλα μας κρυβουν απο την γηινη ιστορια μας ! Κυκλους κανει η ζωη μας μεσα απο αναρυθμιτους κυκλους ενσαρκωσεις!!! καιρος να ξυπνησομεν ομαδικα !Τα ευγε μου στο Γεωκων !Σωστες οι προφητειες Τραχωνιου οτι ο Θεανθρωπος ενσαρκθηκεν!Ελληνας ηταν και Ελληνας ειναι σε τουτην την ζωη του! Ισως να ηταν και ο Ομηρος σε καπια του Ζωη !Αλλα ποιος γνωριζει?Οταν θα φανει ο ΚΥΡΙΟΣ μας το 2022 να τον ρωτισουμεν!!!

      Διαγραφή
    2. Το 22 τελειώνει το έργο του το 24 θα φανεί πασχαλιο χαρά

      Διαγραφή
  25. Αυτές οι ψεύτικες θρησκείες έχουν εξαπλωθεί μέσα στην Εκκλησία Μου 3 σαν καρκίνος σ' ένα σώμα. Αυτές οι αιρέσεις είναι ο καρκίνος του Σώματός Μου. Μπορεί να ισχυρίζονται ότι κατέχουν την αληθινή σοφία, αλλά ο Σατανάς προσπαθεί να παραπλανήσει, αν είναι δυνατόν, ακόμα και όσους διάλεξα. Η πεισματική άρνηση του κόσμου να μετανοήσει τον οδήγησε στην πλάνη. Η γενεά σου Με γνώρισε, αλλά αρνήθηκε να Με αναγνωρίσει. Με το σκοτισμένο της μυαλό προτίμησε να ακολουθήσει τις θεωρίες του Σατανά. Πρόσφερα την Ειρήνη Μου αλλά ο κόσμος αρνήθηκε την Ειρήνη Μου. Αντίθετα ο κόσμος αντάλλαξε τη Δόξα Μου με ένα Ψέμα, αντάλλαξε την Παντοτινή Θυσία Μου με το βδέλυγμα της ερημώσεως:
    το πνεύμα της αποστασίας
    που δόθηκε από τον Άνομο. Ο κόσμος αντάλλαξε την Θεότητά Μου με μια ανάξια απομίμηση: ένα θνητό άνθρωπο. Άφησε την Θεία Αλήθεια για ένα Ψέμα. Αλλά η Γραφή λέει 4 ότι στους έσχατους καιρούς, ο Σατανάς θα ενεργοποιηθεί, θα κάνει κάθε είδους θαυματουργικές δυνάμεις με απατηλά σημεία 5 και τέρατα. Θα παρασύρει με κάθε είδους άνομα και απατηλά μέσα αυτούς που κατευθύνονται στο χαμό τους, επειδή δεν αγάπησαν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι' αυτό θα επιτρέψω να ενεργεί σ' αυτούς η πλάνη, για να πιστέψουν σ' αυτό το ψέμα. Έτσι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν ολόψυχα την αδικία. Η δύναμη του Άνομου 6 είναι τόσο μεγάλη, που τώρα χωρίς κανένα φόβο φανερώθηκε ανοιχτά σε όλους. Είναι αυτός για τον οποίο μίλησε ο προφήτης Ιεζεκιήλ, 7 αυτός που είναι φουσκωμένος από εγωισμό, αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αυτός που μιμείται την Αλήθεια, αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ίσο με Μένα και λέει ότι κάθεται πάνω στο Θρόνο Μου.

    Ο Άνομος είναι πράγματι ο Εχθρός της Εκκλησίας Μου, ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος που αρνείται την Αγία Τριάδα. Δεν διαβάσατε: "ο άνθρωπος που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός, είναι ο πλάνος, είναι ο Αντίχριστος και αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό. Γιατί όποιος απορρίπτει τον Υιό που ενανθρώπησε απορρίπτει και τον Πατέρα." 8

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. Διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Κοινωνία, παιδί Μου. Ο Σατανάς βγαίνει μεταμφιεσμένος σε άγγελο φωτός για να παραπλανήσει πολλούς και μαζί με τον Άνομο 9 θα απονείμει μεγάλες τιμές σε όσους τον αναγνωρίσουν και θα τους κάνει να εξουσιάσουν επάνω σε πολλούς, και θα διαμοιράσει τη γη με τιμή" 10. Αλλά σας βεβαιώνω πως ο ουρανός σε λίγο θα ανοίξει και η Φωτιά Μου θα πέσει επάνω τους και θα τους αναλώσει.

    Πιστός και Αληθινός, Εγώ Είμαι,

    ο Κριτής με Δικαιοσύνη,
    Εγώ Είμαι,

    ο Λόγος του Θεού,
    Εγώ Είμαι.

    ο Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων,
    Εγώ Είμαι.

    και σας επαναλαμβάνω την Υπόσχεσή Μου:
    θα είμαι μαζί σας σύντομα.

    ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή