Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΜΙΚΡΟ ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ


ΑΛΛΑΙ ΜΕΝ ΒΟΥΛΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΟΣ ΚΕΛΕΥΕΙ





ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Κατόπιν εκτενούς συνομιλίας μας με τον γέροντα αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε ένα μικρό νέο μήνυμά του διότι είπε στο πνευματικοπαίδι του επιτακτικά ότι: 
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»

 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ

«Ξαφνικά ήρθε μήνυμα από τον Ουρανό, όσες φορές και αν το έχω ζήσει αυτό δεν μπορώ να το συνηθίσω, το μήνυμα έλεγε «Αφήστε τις διαφορές, διότι έρχονται φοβερά γεγονότα, δύσκολες μέρες και δύσκολοι μήνες ( τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο Ο Κύριος ) ετοιμαστείτε με εξομολόγηση, με θεια κοινωνία και προσευχή

Έρχεται μεγάλος σεισμός , ηφαιστειακός σεισμός…..

( Δεν ανάφερε αν ο σεισμός αυτός θα είναι φυσικός ή τεχνικός ή οικονομικός ή λόγω ΠΟΛΕΜΟΥ και δεν γνωρίζει ο γέροντας που θα συμβεί, νιώθει ότι ίσως στην Μέση Ανατολή )

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το δεύτερο μέρος του Μεγάλου Πολέμου, το τρίτο μέρος θα γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο και θα εμπλακούν 7χωρες, κάτι θα συμβεί, μεγάλο , με το Ιράν, το τρίτο μέρος του πολέμου θα είναι καταλυτικό και δεν θα έχει διαφορά χρονική από το δεύτερο

Το τρίτο μέρος θα συνοδευτεί από μεγάλο σεισμό, δεν γνωρίζω παιδιά μου πότε και που, δεν σας μιλώ για αόριστους χρόνους σας μιλώ στην πράξη…σας μιλώ για χρόνους που εσείς τους βλέπετε και απλώς δεν γνωρίζετε να τους υπολογίζετε.

Θα έχουμε κατάρρευση του χρήματος (δεν ανάφερε από πού θα αρχίσει) θα προσπαθήσουν να βγάλουν άλλο χρήμα με άλλο όνομα, θα καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα….» 

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 

--------------------------------------

ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Θυμάστε τις Προρρήσεις του Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη: 

«Μετά το κόκκινο φεγγάρι αρχίζουν όλα…όλοι θα το δούνε. Θα φανεί στον ορίζοντα. Ως βασιλεύει ο ήλιος…Και η σελήνη θα γίνει κόκκινη ως η φλόγα (ματωμένο φεγγάρι) Τότε ας ετοιμάζονται οι ιθύνοντες .. γιατί είναι γραμμένο ότι τότε οι αλλόθρησκοι θα εισβάλλουν εις νήσον..θα χυθεί αίμα αθώων…»***

Σε ένα από τα μηνύματα ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ μου με ημερομηνία 31/1/2013-14, υπάρχουν κάποια μηνύματα που δεν τα συνδέσαμε με τις τότε εξελίξεις και γεγονότα, σήμερα όμως φαίνεται να ταιριάζουν …..

Α) 26 – 27 – 28 – Μαΐου ( δεν αναφέρει χρόνο)

Β) Μέσα στον Μάιο θα γίνουν οι ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ !!! ( δεν αναφέρει χρόνο )

Γ) Αυτές οι τρεις μέρες 26-27-28 θα είναι εορταζόμενες ( μετά από τα γεγονότα)

Δ) Αυτές οι τρεις μέρες 26-27-28 έχουν δοθεί ως ‘’ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘’ ( δεν αναφέρει χρόνο )

ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΣΧΑ….

οι ημερομηνίες αυτές 26-27-28 είναι μέσα στην περίοδο που γιορτάζουμε το Πάσχα……Η Αναστάσιμη περίοδος λήγει την ημέρα της Αποδόσεως του Πάσχα η οποία είναι πάντοτε Τετάρτη και εορτάζεται 39 ημέρες μετά το Πάσχα και μια ημέρα πριν από την εορτή της Αναλήψεως.

 Την ημέρα αυτή στις εκκλησίες τελείται η τελευταία Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία η οποία είναι πανομοιότυπη με την πρώτη, δηλαδή τη βραδιά της Αναστάσεως. Είναι το κατεξοχήν Πάσχα, η κατεξοχήν Ανάσταση.’’

ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ! Η ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μασονίας, ο Άλμπερτ Πάικ το 1871, ‘’πρόβλεψε’’ με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους……» 

Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες.

 Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ μετά από το τσουναμι των επιθέσεων εναντίον μου σήμερα νιώθω μια βαθιά ηρεμία και γαλήνη, η καρδιά μου πλημμυρίζει από φως. Είναι η Χάρις του Θεού, που με αγκαλιάζει... το ποιος είμαι το ξέρει πολύ καλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ μου.

Ο Γέροντας γνωρίζοντας όλα αυτά που έρχονται αποφάσισε ότι δεν είναι η ώρα για να σταματήσουν τα μηνύματα προς τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ

Γεώργιος


ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ  

Όπως είδατε διαχωρίστικαν όσα περιέχει το μήνυμα του γέροντα από τα γραφόμενα του Γεωκών. Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια, σεβόμενα και τον γέροντα και τον Γεωκών. Εδώ δεν θα δημοσιευτούν παράφωνα προς την Πίστη μας πράγματα. Όποιος θεωρεί κάτι ως πλάνη να το επισημαίνει με ευγένεια και να το εξετάζουμε. Τα αήθη σχόλια θα διαγράφονται. Ευχαριστούμε.
    

26 σχόλια:

  1. Ευλογημένο να ναι
    Την ευλογία σας γέροντα 😔😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος τα λέει όλα, χαίρομαι που είστε και πάλι κοντά μας.
    Η Αγία Τριάδα να μας καθοδηγεί στα δύσκολα που έρχονται.
    Με σεβασμό
    Ζαχαρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεφτιλίζετε το blog με τον Γεωκων!!
    Επαναλαμβάνω 25η Μαρτίου τίποτα, Μεγάλη Παρασκευή τίποτα, Πάσχα τίποτα....
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάσχα τίποτα:"Οι επιθέσεις που έγιναν σε σπίτια στο κέντρο της πόλης της Γάζας ανέβασαν τον συνολικό απολογισμό νεκρών στους 181, μεταξύ των οποίων και 52 παιδιά, σε διάστημα μιας εβδομάδας"
      https://www.kathimerini.gr/world/561365635/gaza-33-palaistinioi-nekroi-se-mia-mera-gia-3000-royketes-kanei-logo-to-israil/
      Και συνεχίζεται... αμα δεν θελεις να δείς... ή μήπως νομίζεις ότι Πάσχα είναι το βράδυ της αναστάσεως;

      Διαγραφή
    2. Είναι απλό Ρωμανέ: οι περισσότεροι, όσα ακούνε και διαβάζουν, τα συνδέουν αποκλειστικά με την χώρα μας και μόνο. Ενώ οι όποιες προφητείες αφορούν στον κόσμο, ως σύνολο. Αν τυχόν και δεν δούν αυτό που διάβασαν να πραγματοποιείται στην Ελλάδα αποκλειστικά, τότε πρόκειται περί πλάνης και ψευδοπροφητείας. Λές και τα όσα συμβαίνουν σε γύρω χώρες ή γειτονικές ή και μακρινές δεν μας αφορούν. Βάζω και τον εαυτό μέσα γιατί πολλάκις το έχω κάνει στο παρελθόν. Μετά άρχισα να προσέχω ότι οι προρρήσεις, πέρα από χρόνο, δεν ανέφεραν ούτε τόπο συγκεκριμένα. Κι αυτό γιατί για τον Θεό, όλοι είναι παιδιά του και για τους Άγιους ανθρώπους, όλοι είναι αδέρφια τους και ανησυχούν για όλο τον κόσμο. Το ξερω οτι καταλαβαίνεις τι εννοώ και σε ευχαριστώ για όσα προσφέρεις.

      Διαγραφή
    3. Να προσθέσω επισης... Μεγάλη Παρασκευή τίποτε? Τόσοι ανθρωποι έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία στο Ισραήλ! Ήταν τίποτε?

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα φαίνεται όντως ότι τα γεγονότα δυσκόλεψαν γύρω μας.


    Φιλικά,


    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας Γεωργιε κ σας ευχαριστουμε πολυ για την συνεισφορα σας αυτη μαζι κ του Γεροντα σας.

    Τωρα για οσους καταλαβαινουν κ η κριτικη τους σκεψη τους ωθει σε λογισμους σωστους σας χρειαζομαστε.
    Τα αρνητικά σχολια αποπροσανατολιζουν...

    Καλη συνέχεια σε ολον τον κοσμο κ σε εσας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμβουλές για τον φόβο του Θεού
    Γέροντας Κλεόπας Ηλίε

    (-Αυτόν τον φόβο θα πρέπει να έχουμε, ο οποίος στη συνέχεια θα αποτελέσει αρχή σοφίας για μας. Κι αν εμείς δε γίνουμε σοφοί, τουλάχιστον θα καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους του Θεού που έχουν εντολή να μας μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις.
    -Αυτό τον φόβο θα πρέπει να έχουμε και όχι το φόβο για τα επερχόμενα)


    Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να τρως πολύ. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να τρως γαλακτερά σε απαγορευμένες ημέρες. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να κάνεις αμαρτίες στις νηστείες ή στις μεγάλες εορτές και να μην εγκρατεύεσαι, που είναι επιβεβλημένο και στους παντρεμένους. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να δικάζεις άλλους ανθρώπους.

    Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει, όταν δεις φτωχό άνθρωπο, να τον προσπεράσεις, χωρίς να τον βοηθήσεις. Ο φόβος του Θεού σε προκαλεί να ενθυμείσαι τον θάνατο, την κρίση, τη γέεννα, την κόλαση, τον παράδεισο του ουρανού, τη δόξα των δικαίων.

    Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να μιλάς για το κακό, δεν σε αφήνει να συκοφαντήσεις, δεν σε αφήνει να λες ψέματα. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να υπερηφανεύεσαι και να αλαζονεύεσαι. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να είσαι ζηλιάρης, δεν σε αφήνει να μισείς κάποιον ή να τον φθονείς και να τον ζηλεύεις. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να εκδικείσαι τον άλλον και να του κάνεις κακό. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να κακολογείς τους άλλους, να αστειεύεσαι, να πληγώνεις ή να περιγελάς τους άλλους.

    Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αγαπάς την κακία, να επιθυμείς να διασκεδάζεις με τους άλλους, να αγαπάς την κοσμική δόξα, να υποκρίνεσαι και να έχεις την πονηρία μέσα σου. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις με αναισθησία. Ο φόβος του Θεού δεν σε αφήνει να αμαρτήσεις ούτε με το βλέμμα, ούτε με την ακοή, ούτε με την όσφρηση, ούτε με τη γεύση, ούτε με την αφή, ούτε με τη φαντασία.

    Ο φόβος του Θεού σε φυλάγει από τη λησμοσύνη, από την αγνωσία, από την ακηδία και, μ’ ένα λόγο, μας προστατεύει από όλο το βασίλειο του σκότους.

    Ο φόβος του Θεού είναι εκείνος που σε φυλάγει να διατηρείσαι στο σώμα και στην ψυχή άγιος· και αυτό συμβαίνει όχι μόνο στους μοναχούς. Ο φόβος του Θεού παρακινεί να εργάζονται και οι χριστιανοί του κόσμου και οι αφιερωμένοι στον Θεό με τις μοναχικές τους ακολουθίες.

    Ο φόβος του Θεού κάνει τον ιερέα να στέκεται στο άγιο Θυσιαστήριο σαν ένα Σεραφείμ: να λειτουργεί με φόβο Θεού, να προσέχει να μη σφάλει στις εκτενείς δεήσεις, να λαμβάνει με ευλάβεια το Σώμα και το Αίμα του Χριστού στα χέρια του, να επιτελεί με φόβο την αγία Προσκομιδή και να προσέχει να μην έχει κανέναν αντίθετο λογισμό στην τέλεση της θείας Λειτουργίας.

    Ο φόβος του Θεού σε παρακινεί να βοηθήσεις τον ξυπόλυτο, τον άρρωστο, να τον παρηγορήσεις ή να τον συμβουλέψεις. Και γι’ αυτό όλοι οι Άγιοι τιμούν και δοξάζουν τον φόβο του Θεού.

    Έτσι, ο σοφότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι εκείνος που φοβάται τον Θεό. Άκουσες τι λέει ο Ψαλμωδός; «Μακάριος ο άνθρωπος που φοβάται τον Θεό και με τις εντολές Του θα κάνει σπουδαία πράγματα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι δουλειά έχει ο τριαδικός Θεός με τον μασόνο Παικ , δεν το καταλαβαίνω... Που πουρί καταστάσεις.. αμολαμε δίχτυα και ότι πιάσουμε... Αυτο που αντιλαμβάνομαι είναι πως το Ιράν έχει ενοχοποιηθεί πολλάκις απο Το Ισραήλ.. και ευκαιριας Δοθείσης θα γίνει επίθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι τα όσα ζουμε δεν είναι τυχαία αλλά αποτέλεσμα λεπτομερούς σχεδιασμού αιώνων? Εκεί ακριβώς κολλάει ο μασονος Παικ.Οταν βγαζουν "προφητείες" τέτοια άτομα, τότε απλά τα περιμενουμε να συμβουν. Οχι απαραίτητα όμως και να ολοκληρωθούν ακριβώς όπως τα θέλουν. Κι εκει κολλάει ο Τριαδικός Θεός. Διότι τους αφήνει να δρουν μέχρι ένα σημείο και μετά επεμβαίνει. Αυτό θα γινει και τώρα. Συντομα.

      Διαγραφή
  8. Καλως ήλθες και πάλι αδελφέ μας κοντά μας.
    Το Πνεύμα του Θεου είναι Πνεύμα ενώσεως και αγάπης και όχι διχασμού.
    Ευχαριστούμε τόν Γέροντα για τήν ταπείνωσή του και τήν ανεξικακία του.
    Ο Κύριος καί Θεός μας θά τά οικονομήσει όλα κατά τήν Παντοδυναμη πρόνοιά Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΩΣΤΗ Η ΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΈΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΟΥΜΕ ΝΈΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πρόκειται να γίνει φέτος ο παγκόσμιος πόλεμος αλλά και ο πόλεμος με την Τουρκία καθώς υπάρχουν γεγονότα που δεν έχουν ακόμη εκπληρωθεί! Αυτό που δεν γνωρίζει ο Γεωκων και ο κάθε γέροντας είναι πως ο μακαριστός γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης δεν ήταν απλά ένας άγιος γέροντας αλλά ο Παισιος και όλες του οι προφητείες θα εκπληρωθούν κατά γράμμα! Επαναλαμβάνω πως σύμφωνα με τον γέροντα Βασίλειο πριν τον ελληνοτουρκικό και ταυτόχρονα τον παγκόσμιο πόλεμο, θα έρθει εδώ ( στην Αθήνα) ο Πάπας της Ρώμης με μεγάλη συνοδεία και η ιεραρχία θα υποταχθεί σε αυτόν... Θα γίνονται παπικές λειτουργίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ θα κόβουν τον μισθό σε όσους ιερείς αντιδρούν και θα βγάζουν τα ράσα από τους Ορθόδοξους ιερείς και θα τους ξυρίζουν! Αυτά δεν έγιναν ακόμη... ( Ενώ σύμφωνα με τον μακαριστό γέροντα Βασίλειο θα επιχειρήσουν να βάλουν και γυναίκες μέσα στο Άγιο Όρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο προηγούμενο μήνυμα έγραψα πως ο μακαριστός γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης ήταν ο νέος Παισιος αλλά δυστυχώς η λέξη νέος ως δια μαγείας εξαφανίστηκε! Τέλος πάντων, μην έχετε καμία αμφιβολία πως όλες οι προφητείες του Βασιλείου θα εκπληρωθούν κατά γράμμα ( και για μην ξεχνιόμαστε προέβλεψε πως κάποια στιγμή οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων θα καταλάβουν για τρεις μήνες την Λέσβο, την Χίο και την Ρόδο ενώ οι νεκροί εκατέρωθεν σε αυτά τα τρία νησιά θα είναι πολλοί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο μασόνος Παικ είναι μασόνος. Όργανο του διαβόλου.. προτιμώ να τα αφήνω αυτά στο θεό.. και να μην ανακατεύω το Θεό με τη μασονία επειδή και ο μασόνος μιλά για παγκόσμιο πόλεμο.. η σωτηρία της ψυχής μας είναι το μέλημά μας στην ορθόδοξη εκκλησία. Να γίνουμε ουράνιοι πολίτες της βασιλείας του. Το τι θα γίνει και πότε , ας μου επιτρέψεις να το ξέρει ο Κύριος και όχι ο Παικ. Μην δίνουμε μεγάλη προσοχή σε μασόνο του 19ου αιώνα. Θα συμψηφισουμε τον μασόνο με το Θεό;;; Όχι. Από σημάδια και υποθέσεις χορτάσαμε.. καλά τα λέει ο γέροντας, καλά τα λέει ο Παικ, το τι θα πει ο Θεός να μας ενδιαφέρει...αυτή τη. Άποψη έχω χωρίς παρεξήγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαίρομαι Ρωμανέ γιατί δεν λογοκρίνεις τα σχόλια,μπράβο!!! Εύγε!

      Διαγραφή
    2. Στην ειδοποίηση γράφτηκε σαφέστατα:"Τα αήθη σχόλια θα διαγράφονται" Το σχόλιό σου που παραβάλλει τον γέροντα με την Μενεγάκη είναι ο ορισμός του αήθους σχολίου. Λυπάμαι.

      Διαγραφή
    3. Unknown 3:30 μ.μ.
      Σφάλμα ετεροζητήσεως! Αναζητήστε το στην επιστήμη της λογικής
      Άλλα αναζητάτε κι άλλα συμπεραίνετε!
      Ο Πάϊκ αναφέρεται για να γνωρίσουμε τι λέει και θέλει ο εχθρός!
      Μην είμαστε προκατειλημμένοι...

      Διαγραφή
    4. Ευκρινώς, σαφέστατα έγραψα κι αντιπαρεβαλα τον Γεωκων κι όχι τον γέροντα με τη Μενεγάκη και μάλιστα εντός παρενθέσεως. Προφανώς,ο Γεωκων' δεν έχει απλά φίλους εδώ μέσα,έχει και υπαλλήλους επί μισθω...
      Και πάλι δεν αλλάζει κάτι, άντρας που δεν κρατάει το λογο του ότι δεν θα ξαναγράψει,έχει τους φίλους που του αξίζουν...

      Διαγραφή
    5. "Υπαλλήλους επί μισθώ..." Εάν εξ ιδίου κρίνεις τα αλλότρια κατανοητόν...
      Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν χρηματίζονται ξέρεις...
      Εμείς εδώ ούτε διαφημίσεις δεν έχουμε δεχτεί.
      Σου απαγορεύω λοιπόν και να το διανοείσαι!!!
      Η Επανάκαμψη είναι του Γέροντα και όχι του Γεωκών. Θα μπορούσαμε να μην βάλουμε τα διευκρινιστικά του Γεωκών αλλά εγώ πήρα την ευθύνη και διεχώρισα τα γραπτά για να μην παρεξηγούνται. Ποιό πρόβλημα έχεις;
      Υπάρχει κάτι αιρετικό;Ή απλά θέλεις να μην γράφουν όσοι εσύ δεν εγκρίνεις;
      Το παράκανες νομίζω...κι αν δεν σου αρέσουμε υπάρχουν κι αλλού ιστολόγια να βγάζεις αδιάκριτα χολή! Εδώ θα συμπεριφέρεσαι κόσμια για να μην διαγράφονται τα σχόλιά σου. Αυτό το άφησα γιατί έπρεπε να πάρεις τις απαντήσεις σου, διότι κατά τα άλλα είναι αήθες εξ ίσου και χειρότερο μάλιστα, αφού προσβάλεις με ψεύδη αυτούς που σε φιλοξενούν

      Διαγραφή
  13. Θα πω ότι το Πάσχα είναι η διακαινήσιμος εβδομαδα,οι 39 ημέρες μετά το πασχα ειναι η απόδοση που είναι καθαρά λειτουργικο θέμα που έχει να κάνει με την απόδοση τιμής στο μέγιστο γεγονός, που όμως ως γεγονός είναι ανήμερα,λόγο όμως του ότι "συστήνει" την 8η ημέρα που είναι αυτή της αιωνιας ζωής, περιλαμβάνει την διακαινήσιμο ως μια ημέρα - την ίδια στην ουσία-για να εγκολπώσει τις ημέρες της δημιουργίας;
    Αυτο πρέπει να είναι το Πάσχα με την προηγηθήσα σαρακοστή του,όμως ποτέ δεν επιμένω,δεν γίνεται να είμαστε κάθετοι στην γνώμη μας εάν δεν γνωρίζουμε επακριβώς τα πράγματα. Η πορεία προς την Πεντηκοστή με την ίδρυση της επίγειας εκκλησίας ίσως θεωρηθεί ως η τελειώση του Πάσχα; Πάσχα είναι το πέρασμα στην αιώνια ζωή, η οποία "εισιτήριο" λαμβάνει στην ωραία πύλη, δεν ξέρω.
    Τώρα για τα προφητικά, είναι εδώ οι καταστάσεις για να γινουν τα προφητευόμενα, όμως πρέπει να τα δούμε υπό το πρίσμα της κοσμικής λειτουργίας και πρακτικής, εκτός των έκτακτων γεωφυσικών γεγονότων.
    Ασφαλείς γεροντες, ο γέρων Βασίλειος καυσοκαλυβητης και ο μορφου ο οποίος λέει:τα γεγονοτα μετά το καλοκαίρι.
    Προσωπικά έχω διαπιστώσει σε σοβαρή γερόντισσα "αποτυχίες" σε προφητευόμενα με χρονικό προσδιορισμό. Δεν θα πω ποια είναι, όμως αν ζητείται από εμάς να μην ψάχνουμε το πότε,αυτοί πρέπει να είναι γνώστες ότι όταν μιλούν με ημερομηνίες είναι μάλλον δουλειά του πονηρού,τουλαχιστον ας γίνουν γνώστες της πρόκλησης αντίθετου αποτελέσματος από αυτό που η προφητεία επιδιώκει. Αυτό που γίνεται είναι να καταξεφτιλιζεται η παιδαγωγική επιδίωξη του Θεού με την Προφητεια, οπότε γίνεται απιστία προς αυτά που Αυτός λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. «Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα», είχε προφητεύσει ο μακαριστός Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης.
    Η προφητεία του γέροντα του γεωκων με τον γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη δένει χρονικά με την χρονική περίοδο που διανύουμε.
    Την ευχή του γέροντα του γεωκων να έχουμε να σταθούμε γερά στα πόδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαίρομαι και ευχαριστώ για το μήνυμα!!!
    Θυμήθηκα μιά ομιλία του π. Ελπίδου Βαγιαννάκη που μιλούσε για τρία γεγονότα:
    αναταραχή στη Συρία, αναταραχή στις Βόρειες Χώρες, αναταραχή στην Ιερουσαλήμ πρίν και μετά από έναν μεγάλο σεισμό στα Ιεροσόλυμα...
    Ομιλία Κύριακή των Βαίων 2017
    στο 9' λεπτό
    https://www.youtube.com/watch?v=LY5KeLqG6jE

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

    Ό,τι έχει γράψει ο γέροντας επαληθεύεται και από άλλους,
    και για την πτώχευση και για τις 7 χώρες που θα εμπλακούν.

    Υ.Γ. Χαίρομαι Γεωκών για την γαλήνη σου, και ευχαριστώ
    για τους κόπους σου

    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γέροντας Ελπίδιος Βαγιαννακης είναι ένας άγιος γέροντας - αν και δεν είναι αλάνθαστος στις προρρησεις του!Πάντως είναι ο μόνος γέροντας που προέβλεψε την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, μήνες πριν αυτή ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Πάπα!Εντύπωση μου προκαλούν και ορισμένες προρρησεις του όπως πως στην Γερμανία της Μέρκελ ο ποταμός Ρήνος θα είναι κόκκινος από το αίμα ή ότι η ρωσική σημαία θα κυματίζει στον τρούλο του Βατικανού! Επίσης στο youtube υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται ο γέροντας Ελπίδιος να μιλά για τρία βασίλεια που θα υπάρξουν πριν την βασιλεία του Αντιχρίστου! Το πρώτο θα είναι το βασίλειο της Αρκούδας ( της Ρωσίας) που θα έχει διάρκεια μόνο λίγων μηνών, το δεύτερο θα είναι το βασίλειο του Δράκου ( της Κίνας) και το τρίτο θα είναι το βασίλειο του Φιδιού ( του κλώνου -(αντίγραφο)- του Αντιχρίστου!)!Αξίζει να σημειωθεί πως ο γέροντας Ελπίδιος λέει το ίδιο πράγμα που έλεγε και ο μακαριστός γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινος, πως η Ρωσία μια ώρα θα καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία και την Γεωργία... Και πως θα καταστρέψει ολοσχερώς την Γεωργία η οποία θα ακολουθεί τις διαταγές της Δύσης....

      Διαγραφή
    2. Στο προηγούμενο μήνυμα ξέχασα να αναφέρω πως σύμφωνα με τον γέροντα Ελπίδιο, κάποια στιγμή η Αθήνα θα καταστραφεί ολοσχερώς από τρομερό σεισμό - ( αυτό το έχει πει και ο μακαριστός γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης)- ενώ η Τουρκία θα εισβάλλει στην Ελλάδα και μεταξύ άλλων θα καταλάβει την μισή Ρόδο και θα χυθεί πολύ αίμα στην Ρόδο και από τις δύο πλευρές! ( Βεβαίως και ο γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης έλεγε πως οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ρόδο ( αλλά και την Λέσβο και την Χίο) για τρεις ολόκληρους μήνες! Είναι τυχαία όλα αυτά! Δεν νομίζω!!!

      Διαγραφή