Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΥΠΟΥ Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "KAIROS" ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΗΧΗΡΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!


 KAIROS:«ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ»! 

Στο Βέλγιο και στις Βρυξέλλες η εναλλακτική εφημερίδα Kairos καταγγέλει στις 3/5/21: «σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της ελευθερίας του τύπου. 

Στο Βέλγιο η Δικτατορία μεταμφιέζεται σε Δημοκρατία εδώ και καιρό.Η ελευθερία του τύπου κλειδώθηκε. Η ελευθερία της έκφρασης χλευάστηκε. Υποστηρίζω τον δημοσιογράφο του Kairos.»

Συνοδεύει το μήνυμα της αναρτημένης αφίσας με ένα λουκετιασμένο στόμα…..

Αυτά στο κέντρο της ΕΕ στην καρδιά πέτρα της Ευρώπης , στην περιφέρεια όλα καλά;;;

Χρήστης σχολιάζει και τι απέμεινε από αυτή την ελευθερία (εννοεί του τύπου)…. στην Ελλάδα απέμειναν πάντως κάλυκες-σφαίρες, αίμα και πτώματα δημοσιογράφων και τραύματα τελευταία και ανεξιχνίαστες απόπειρες δολοφονίας ή και δολοφονίες δημοσιογράφων τα τελευταία χρόνια…όλα καλά και όλα ωραία!!!Αυτή η αντίδραση της βέλγικης εφημερίδας είναι μέρος της διαδραματιζόμενης εξέγερσης των νέων στις Βρυξέλλες. Τα πιο σοβαρά επεισόδια την Πρωτομαγιά έγιναν στις Βρυξέλλες αλλά η κάμερα των διεθνών πρακτορείων κόλλησε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά … στο Παρίσι…

H εφημερίδα σε χθεσινό της άρθρο γράφει: ”Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης είναι εγγενές δικαίωμα της δημοκρατίας. Αυτό το δικαίωμα κατοχυρώνεται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Είναι επομένως θεμελιώδες δικαίωμα, αλλά δεν είναι απόλυτο: υπόκειται σε μια ολόκληρη σειρά νόμιμων περιορισμών. Αλλά για ένα χρόνο, παρατηρούμε εντελώς παράνομες πρωτοβουλίες λογοκρισίας..” 

Και να ήταν μόνο αυτό το δικαίωμα είναι ζητούμενο αν έμεινε έστω κι ένα αναφαίρετο Δικαίωμα της Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που να γίνεται σεβαστό επί κοβιντοκρατίας …
Δικαστήρια Βρυξελλών μετά από οπτική παρέμβαση 1χλμ από το παλάτι

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Στις 18 Απρίλη ο kairos καταγγέλει ότι το Youtube λογοκρίνει για β΄φορά μια συνέντευξη του και στην προκειμένη τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ο Cristophe De Brouwer επίτιμος Καθηγητής του ULB και τ. Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας, γιατρός επιδημιολόγος.

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Επιδημιολόγος καθηγητής του ULB Βρυξελλών,Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ένα τεστ θετικό σ’ επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE.

Το ότι πάνε όλα καλά μ’ εμβολιασμό είναι FAKE Πληροφορικής. 

Η μάσκα σ΄ανοιχτό πεδίο είναι ανορμάλ! 

Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός, δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!! 

ΒΙΝΤΕΟ/ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: 

TO Youtube κατέβασε την συνέντευξη από τη βέλγικη εφημερίδα… ΤΩΡΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ULB ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ/ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ από το fb.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου