Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ O ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!


SUCHARIT BHAKDI: «ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ...»

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ



«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ LOCKDOWNS...»

«Οι Έλληνες βιώνετε μια τυραννία και είναι δική σας ευθύνη που το ανέχεστε. Όλα αυτά είναι απλά το ξεκίνημα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης». Δεν είναι μια κανονική πανδημία. Έρχονται άσχημοι καιροί. Έχουν ήδη έλθει σε όλο το κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα.»

«Τι κάνετε εσείς οι Έλληνες για να δείξετε στο κόσμο ότι είστε Έλληνες; Για να δείξετε στο κόσμο ότι δεν είστε ηλίθιοι και αδαείς όπως οι υπόλοιποι; Ο ελληνικός τρόπος είναι ο τρόπος του ευφυούς και του γενναίου. Τώρα ο τρόπος σας είναι ο τρόπος του αδαούς, μάλλον ανοήτου, γεμάτου από φόβο. Οι Έλληνες έχουν τόσο πολύ φόβο στη καρδία τους...και δεν είναι Έλληνες πλέον»

Στην επικινδυνότητα των εμβολίων κατά της COVID 19 αναφέρθηκε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάκντί. 

Βλέποντας ταυτόχρονα τους υποτακτικούς "ειδικούς" εδώ στην Ελλάδα, δεν σας προκαλεί τουλάχιστον δέος, που ένας τέτοιος κορυφαίος ξένος επιστήμονας κάνει έκκληση αφύπνισης στους Έλληνες και μας προτρέπει να αντισταθούμε και να διδάξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο πως να αντισταθεί...; Είναι δυνατόν όλοι όσοι ενατιώνονται σε αυτή τη κατάσταση να είναι "ψεκασμένοι"....;

Ο κορυφαίος μικροβιολόγος χαρακτήρισε αντιδημοκρατικό στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, όπως είπε, το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ενώ μιλώντας για τον εμβολιασμό ειδικά των παιδιών κάλεσε τους Έλληνες να αντισταθούν.

«Κατηγορίες πολιτών κάτω των 60 ετών δεν το χρειάζονται» είπε χαρακτηριστικά.

Με το εμβόλιο αποδυναμώνεις το ίδιο το ανοσοποιητικό σου σύστημα, είπε μεταξύ άλλων και τόνισε ότι θα είμαστε εξαρτημένοι από την αντίδραση του.

«Θα πρέπει να περιμένουν οι πολίτες τουλάχιστον ένα χρόνο ώστε να εμβολιαστούν» επεσήμανε.




Ολόκληρη η συνέντευξη στο ηχητικό:




Ο Dr Sucharit Bhakdi είναι Γερμανός ανοσολόγος. Ειδικός στην Μικροβιολογία, την Ιολογία και την Επιδημιολογία των λοιμώξεων. Έχει διδάξει και εκπαιδεύσει πάνω από 12.000 Γερμανούς ιατρούς. 

Είναι ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Johannes Gutenberg του Μάιντς, όπου διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής επί 21 έτη, από το 1991 έως το 2012. Την ίδια αυτή περίοδο διετέλεσε αρχισυντάκτης του επιστημονικού περιοδικού Ιατρική Μικροβιολογία και Ανοσολογία.

Ο Bhakdi είναι γνωστός για τη δουλειά του στο συμπληρωματικό σύστημα (complement system), που είναι μέρος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος, έργο για το οποίο τού απονεμήθηκε το βραβείο Aronson το 2001, καθώς και πολλά άλλα επιστημονικά βραβεία. Αργότερα εφάρμοσε τα πορίσματά του για να αναπτύξει μια νέα θεωρία σχετικά με τη φύση της αθηροσκλήρωσης.

Τι έχει πει ο Dr Sucharit Bhakdi για το εμβόλιο και τον covid-19

Το 2020, ο Dr Sucharit Bhakdi έγινε γνωστός σε ένα ευρύτερο κοινό από την κριτική του για την απόκριση στον νέο κορωνοϊό. Μαζί με τη σύζυγό του Karina Reiss, δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο “Κορωνοϊός – Λάθος Συναγερμός;” που έγινε best seller. Αν και το βιβλίο επικεντρώνεται στην κατάσταση στη Γερμανία, μεταφράστηκε στα Αγγλικά με τίτλο “Corona, False Alarm?”.

Ο Dr Sucharit Bhakdi συμμετείχε στο Διεπιστημονικό Συνέδριο «Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με διαδικτυακή συμμετοχή, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του YouTube.

Ολόκληρη την ομιλία του Dr Sucharit Bhakdi στο Συνέδριο, υποτιτλισμένη στα Ελληνικά, μπορείτε να τη δείτε εδώ:





Επιγραμματικά, τα βασικά σημεία της ομιλίας του Dr Sucharit Bhakdi:

Η μαζική διενέργεια τεστ σε υγιή πληθυσμό δημιουργεί μια ψευδή εικόνα της εξέλιξης της πανδημίας. Το τεστ αυτό δεν έχει ποτέ επικυρωθεί ως κατάλληλο διαγνωστικό εργαλείο και δίνει πολλά λάθος αποτελέσματα. Όσο περισσότερα τεστ γίνονται, τόσο περισσότερα είναι και τα λάθος αποτελέσματα.

Η επικινδυνότητα του ιού σε άτομα κάτω των 70 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι ελάχιστη.

Η ανθρωπότητα συμβιώνει με ιούς και κορωνοϊούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο SARS-COV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19, ανήκει σ’ αυτήν την οικογένεια των κορωνοϊών, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας από την αρχή της ανθρωπότητας, που σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα τους αναγνωρίζει και τους αντιμετωπίζει.

Ο άνθρωπος μειώνει το ίδιο του το προσδόκιμο επιβίωσης με τον τρόπο διαβίωσής του: με τις υπερβολές στο φαγητό, στο πιοτό, στο κάπνισμα και τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Και γι’ αυτό, οι κύριες αιτίες θανάτου από τον κορωνοϊό είναι η παχυσαρκία, η καρδιοπάθεια, η πνευμονοπάθεια κ.ο.κ.

Είναι παράλογο να λέγεται ότι μόνο με το εμβόλιο θα τελειώσει αυτή η επιδημία. Όταν αυτό ειπώθηκε από την κ. Μέρκελ, ένιωσα πολύ τυχερός που είμαι Ταϋλανδός, γιατί αν ήμουν Γερμανός θα ντρεπόμουν.

Αυτό που είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση των λοιμώξεων είναι ένας υγιής οργανισμός και ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.
Είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστεί ένα εμβόλιο ασφαλές για τους υπερήλικες με υποκείμενα νοσήματα.

Τα εμβόλια στοχεύουν στην παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό, ωστόσο το σημαντικότερο όπλο του ανοσοποιητικού μας συστήματος δεν είναι τα αντισώματα, αλλά τα Τ λεμφοκύτταρα.

Τα εμβόλια που ετοιμάζονται εναντίον του κορωνοϊού είναι γενετικά, ένας εντελώς νέος τύπος εμβολίου που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ πριν. Εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού, με αποτέλεσμα σοβαρές παρενέργειες. 

Ήδη, στα πειράματα της AstraZeneca, περίπου στο 25% των συμμετεχόντων προκλήθηκαν σοβαρές παρενέργειες και για να μπορέσει να συνεχιστεί η δοκιμή αναγκάστηκαν να αλλάξουν το πρωτόκολλο, ώστε το εμβόλιο να θεωρηθεί “ανεκτό”.

Ένας υγιής οργανισμός, ακόμα και άνω των 70 ετών, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πάθει ζημιά από το εμβόλιο, παρά από τον κορωνοϊό.


12 σχόλια:

  1. Να έχουμε μια επιφύλαξη για το "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΟ" όταν το λέει ένας βουδιστής, διότι πιθανότατα εννοεί τον εκκολαπτόμενο "θεό" της πανθρησκείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο καλόπιστα κι αν ακούει κανείς τον φαινομενικά καλοπροαίρετο αυτόν επιστήμονα, αν γνώριζε τον αληθινό Τριαδικό Θεό θα παρατούσε κι ο ίδιος το Βούδα και τον Κούδα και όποιο άλλο είδωλο και θα ορμούσε στην Αγκαλιά Του Χριστού μας και στη συνέχεια θα μπορούσε να μας κάνει και υποδείξεις.

      Μια τέτοια περίπτωση π.χ. ήταν ο μουσουλμάνος σαουδάραβας που τον κατακρεούργησαν για να τον ληστέψουν οι ομόπιστοί του και η Παναγιά μας Σεϊντανάγια της Συρίας τον ... "συναρμολόγησε" μέσα στο πόρτ μπαγκάζ του ταξί όπου τον μετέφεραν για να τον ρίξουν στην "ανακύκλωση" στέλνοντας τους 2 "ξεναγούς" στο τρελοκομείο, αντί για τη φυλακή και τον ίδιο το Σαουδάραβα στην κολυμπήθρα όπου βαπτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος.

      Διαγραφή
    2. Δεν χρειάζεται να γίεται κάποιος σχολιαστής προσυλητιστής. Ο άνθρωπος είπε παγκόσμιες αλήθειες και τίποτε για πανθρησκείες. Είπε ότι ατιμάζουμε την πνευματική και διανοητική παράδοση των Ελλήνων καταπίνοντας ψέματα. Επίσης είπε να πιστεύουμε το Θεό και όχι τους "ειδικούς". Άνθρωπος, επιστήμονας, γνωτης της ιστορίας. Δηλαδή τι έπρεπε να πει για να μη θιγούν κάποιοι ανόητοι. Περιττά και ανόητα τα σχόλια περί πανθρησκείας σε ένα άρθρο ιατρικής θεματολογίας.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Κάνε προσευχή για τον εμπρησμό στο Σχίνο (παραμονή Κωνσταντίνου και Ελένης, τυχαίο;;;)
      από τους ίδιους που σου φοράνε φίμωτρα,
      από τους ίδιους που σε εμβολιάζουν,
      από τους ίδιους που έφεραν οικονομική κατάρρευση στη χώρα,
      από τους ίδιους που σε έβαλαν να γιορτάσεις Ανάσταση στις 9.00 του Μ. Σαββάτου
      από τους ίδιους που έχουν ήδη πουλήσει τη χώρα σου κι απλώς περιμένουν να ολοκληρωθούν κάποιες "διατυπώσεις" (θες κι άλλα;)
      κι άσε το πολύ μπλαμπλα.

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε τα δύο σχόλιά σου διεγράφησαν γιατί περιείχαν ύβρεις!
      Δεν επιτρέπεται εδώ να υβρίζουμε πόσο μάλλον απρόκλητα όπως εσύ.
      Προσοχή στις εκφράσεις...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμε, με γειά τα μάτια και τα αυτιά.
    Καινούργια ή μεταχειρισμένα τα αγόρασες ή μήπως φταίει η προσωπίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα επιχειρήματά σου με συνέτριψαν. Δεν ξέρω πού να πάω να κρυφτώ!!!!

      ΥΓ Φίμωτρο (αν αυτό εννοείς προσωπίδα δεν ξέρω ούτε καν πού πουλάνε)

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως ξέρετε ότι είναι βουδιστής; επειδή είναι από την ταυλανδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλεος! Είσαστε τυφλοί και κουφοί; Εκτός από το ότι είναι τεράστιος επιστήμονας και από την πρώτη στιγμή φωνάζει την αλήθεια εδώ ομολογεί καθαρά ότι η δική μας πίστη στο Θεό είναι η αληθινή και λέει "λέω τον δικό σας Θεό γιατί εγώ είμαι βουδιστής και εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ"!!!
    Ο άθρωπος είναι με το μέρος της Αλήθειας και η Αλήθεια είναι ο Χριστός!
    Συγνώμη που δεν είχε και μια κολυμπήθρα μαζί του να βαπτιστεί επί τόπου!!!
    Αν ήξερε ότι τον ακούγατε εσείς θα το είχε φροντίσει...
    ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή