Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


 TΟ ΓΚΕΤΟ QR!




Ας μην επιτρέψουμε το γκέτο QR! Τα καθεστώτα το ένα μετά το άλλο υιοθετούν «νόμους QR». Και πολλοί άνθρωποι – που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid και που δεν έχουν λάβει ειδικό κωδικό QR – μπορεί να χάσουν τα πιο σημαντικά πολιτικά τους δικαιώματα.

Δεν θα μπορούν να επισκέπτονται καταστήματα και καφετέριες, μουσεία, θέατρα και βιβλιοθήκες, να ταξιδεύουν με τρένα μεγάλων αποστάσεων και να πετούν με αεροπλάνα, να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια, να διοργανώνουν εκδηλώσεις. 

Μπορεί να τους απαγορευτεί η επίσκεψη σε κλινικές, σχολεία και πανεπιστήμια, ακόμα και σε κρατικούς φορείς! Μάλιστα θα μετατραπούν σε άτομα δεύτερης κατηγορίας.

Άλλες κυβερνήσεις ετοιμάζονται πολύ σύντομα να εγκρίνουν νομοσχέδια που θα μπορούσαν να στερήσουν πολλά σημαντικά δικαιώματα από άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid και δεν έχουν λάβει ειδικό κωδικό QR.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εμάς, στην πραγματικότητα, δεν θα έχουν πλέον τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα στην ελεύθερη κυκλοφορία, στη συνάθροιση 9 αρχή του συνέρχεσθαι, στην ελευθερία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, στη συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή…

Με τους «νόμους QR», οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο τάξεις – πολίτες και «μη πολίτες», που επηρεάζονται τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Έτσι κάποτε ξεκίνησε το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία …

Ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να αντιδρά…

Σε κάποιες χώρες άτομα που δεν διαθέτουν κωδικό QR δεν θα γίνονται πλέον δεκτά:

Στους χώρους οποιωνδήποτε εκδηλώσεων (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λατρεία!), πολιτιστικούς οργανισμούς, καφετέριες και άλλα καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής και κάθε άλλο μέρος της επιλογής του καθεστώτος.

Στους πολίτες της «δεύτερης κατηγορίας» θέλουν να αφήσουν μόνο το δικαίωμα αγοράς τροφίμων, φαρμάκων και αγαθών από τη λίστα με τα απαραίτητα. Για πόσο καιρό;

Άλλος νόμος απαγορεύει στους πολίτες να ταξιδεύουν με υπεραστικά τρένα και αεροπλάνα χωρίς κωδικό QR.

Μια επεξηγηματική σημείωση σε ένα από τα έργα QR αναφέρει:

Τι κυνισμός να προβλέπεται θεωρητικά ακόμη ισονομία και ισοπολιτεία όταν πρόκειται να απαγορεύσουμε σε ένα τεράστιο μέρος των πολιτών να χρησιμοποιούν τα δικαιώματά τους και να επισκέπτονται αυτές τις «εκδηλώσεις και εγκαταστάσεις»!

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου επίθεση από καθεστώτα στα δικαιώματα των πολιτών – επιχειρείται να εισαχθεί διαχωρισμός, χωρίζοντας τους ανθρώπους σε πολίτες της «πρώτης» και της «δεύτερης» τάξης.

Τα Συντάγματα γενικά ορίζουν ότι σκοπός και καθήκον του κράτους είναι να διασφαλίζει ίσα δικαιώματα και ελευθερίες για όλους τους πολίτες του. Για αυτό, δημιουργήθηκαν από τον λαούς και για τους λαούς.

Αυτό που βλέπουμε είναι μια προσπάθεια αναδιάρθρωσης του κράτους προς όφελος του διεθνούς παγκοσμιοποιητικού λόμπι, με παράλληλη αποστέρηση νοήματος και σκοπών που διακηρύσσει το Σύνταγμα.

Τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα θα αφαιρεθούν και θα «δοθούν» – αλλά όχι σε όλους. Ποιος ξέρει πώς θα αλλάξουν αργότερα οι προϋποθέσεις για τη λήψη ενός κωδικού QR, χωρίς τον οποίο μετατρέπεσαι σε «μη πολίτης»; Ο εμβολιασμός θα είναι μια τέτοια προϋπόθεση σήμερα – και τι θα αναγκαστούν να κάνουν αύριο οι δύσμοιροι πολίτες;

Ποια δικαιώματα και ελευθερίες θέλουν να υποστείλουν:

Eλεύθερη κυκλοφορία , διακίνηση πολιτών
σε ειρηνικές συναθροίσεις, συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, πομπές και πικετοφορίες (αρχή συνέρχεσθαι), το δικαίωμα να ομολογεί κανείς τη θρησκεία και να μετέχει απρόκοπα στη λατρεία (καθώς η λατρεία σε εκκλησία είναι επίσης δημόσια εκδήλωση), ελευθερία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή και χρήση πολιτιστικών ιδρυμάτων, για πρόσβαση σε πολιτιστικές αξίες δια ζώσης πρόσβαση στις αρχές και λήψη δημόσιων υπηρεσιών...κλπ


1 σχόλιο: