Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΓΙΑ COVID19 ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

ΝΤΡΑΓΚΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ…..ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ COVID19 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! 


ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ Θ’ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;; Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;

Ντράγκι Ιταλία και Βατικανό ξαναχτύπησαν…..φέρνουν νέο υποχρεωτικό εμβολιακό Κώδικα Covid19 στην Ευρώπη! Βατικανό Ιταλία είναι αδιάσπαστη ενότητα δεν υπάρχει ασυσχέτιστο εδώ το Βατικανό θεωρείται ομφαλός της γης για τη Δύση!

 Oυσιαστικά ο Ντράγκι υλοποιεί την γραμμή Βατικανού που πρώτο από όλους έθεσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους κρατικούς υπαλλήλους του και κατοίκους του!

Το Βατικανό είναι το πρώτο κράτος που με διάταγμα έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για covid19 για υπαλλήλους και κατοίκους του.Οι αρνητές υπόκεινται σε κυρώσεις!!!

Ο ερχόμενος Πάπας αρχές Δεκέμβρη σε Ελλάδα, Κύπρο θα μας φέρει και υποχρεωτικό εμβολιασμό;

Η Ιταλία υιοθέτησε την Τετάρτη νέα μέτρα κατά του πληθυσμού τους υπό το πλαίσιο Covid19. Μεταξύ αυτών επιβάλει κι επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού πέραν των υγειονομικών. Η Ιταλία ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που επέβαλε μια μορφή υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό και μάλιστα επί υγειονομικών.

Το καθεστώς του Ευρωτραπεζίτη Ντράγκι αποφάσισε για τους ανμεβολίαστους να μην έχουν πλέον πρόσβαση καθόλου και με κανένα τρόπο πρόσβαση σε restaurants, bars, cinémas, θέατρα, γυμναστήρια και ντισκοτέκ. Μετά το αυστριακό γκέτο το ιταλικό γκέτο…

Τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 6 Δεκέμβρη και θα διαρκέσουν ως 15 Γενάρη. Δηλ. αποκλείει ανεμβολίαστους από εορταστικό κλίμα Χριστουγέννων..

Από την Τετάρτη όλοι οι Ιταλοί άνω των 40 μπορούν να πάρουν και την 3η δόση 5 μήνες μετά την δεύτερη όπως και στη Γαλλία μειώθηκε από 6 σε 5 μήνες η διαφορά μεταξύ των δόσεων. Από 1η Δεκέμβρη την γ δόση θα λαμβάνουν και οι άνω των 18 αποφάσισε ο Υπ. Υγείας Roberto Speranza.

Αυτή η γ δόση θα είναι υποχρεωτική για όλους τους υγειονομικούς από 15 Δεκέμβρη.

Επέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού εκτός υγειονομικών κι εκπαιδευτικών που ίσχυε ( κατά άλλη πηγή τώρα πρωτο-επιβάλλεται σε εκπαιδευτικούς ) και στο διοικητικό προσωπικό αυτών των 2 τομέων και στα σώματα ασφαλείας αστυνομία και στρατό. ( με πληροφορίες lalibre/.euronews)

Πιέζουν απειλούν τρομοκρατούν επιβάλουν εργασιακό και κοινωνικό πογκρόμ ανεμβολίαστων την ώρα που ενώ προχωράει ο μαζικός εμβολιασμός η Ολλανδία καταγράφει εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από αρχή πανδημίας με 23 700 νέα και η Γερμανία επίσης με 70.000. Eνώ τα δεδομένα της κυβέρνησης δείχνουν ότι στην Αγγλία το 71% των ενηλίκων που νοσηλεύονται είναι εμβολιασμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου