Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ HARVARD MEDICAL SCHOOL ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΟΘΩΝ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ:«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ 80% ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ COVID19 ΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ!»



Ο Όθων Ηλιόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School στο ραδιόφωνο σήμερα τάσσεται σαφώς κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και υπέρ της πειθούς αναφορικά με μη εμβολιασμένους καθώς όπως είπε είναι ένα δύσκολο θέμα η ιατρική επέμβαση σε άνθρωπο αφού ανακύπτουν ζητήματα Ηθικής κι απαιτεί συναίνεση θύμισε εδώ κι έφερε ως παράδειγμα το θέμα με μάρτυρες Ιεχωβά σχετικά με μετάγγιση αίματος. 

Το 80% της θνητότητας από covid19 αφορά άτομα άνω των 65 ετών μην κοιτάτε είπε που οι εφημερίδες ψάχνουν να βρουν κι αναδεικνύουν μια κάποια υπόθεση νέου ανθρώπου. 

Αυτός ο δείκτης πέφτει στο 20% για ηλικίες από 40-60 ετών και όσο πάμε σε χαμηλότερες ηλικίες φθίνει πολύ πιο δραστικά (ως και μηδενίζεται).

 Και σε αυτές τις ηλικίες των άνω των 65 θα πρέπει να γίνει η στόχευση ενημέρωση για να πειστούν να εμβολιαστούν... 

Δεν έχει γίνει μια μελέτη και πρέπει να γίνει μια μελέτη που θα ταυτοποποιεί τα αίτια της άρνησης αυτών των ανθρώπων γιατί δεν θέλουν να εμβολιαστούν και πάνω σε αυτά θα πρέπει να δοθούν οι απαντήσεις.

Eίπε ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει φάρμακο δεν υπάρχουν φάρμακα αυτή τη στιγμή γι αυτή την ασθένεια. ( σσ η αλήθεια είναι αυτή χωρίς φάρμακο δεν υπάρχει θεραπεία εξού και οι θάνατοι. 

Το ότι υπάρχουν ωστόσο φάρμακα είναι δεδομένο ωστόσο δεν πήραν έγκριση στη Δύση. Όμως για λόγους έκτακτης ανάγκης θα μπορούσαν να είχαν πάρει όπως και τα εμβόλια που αδειοδοτήθηκαν υπό αυτό το καθεστώς κι ας είναι ελλιπής κι εκεί η έρευνα αφού είμαστε εν μέσω σταδίου δοκιμών.

 Και ίσως σε αυτή την περίπτωση να είχαμε γλιτώσει την εκατόμβη. Αυτή είναι άλλωστε η θέση άλλων ειδημόνων όπως του Κριστιάν Περρόν. Σ’ έναν πόλεμο δεν πας με ένα όπλο και μάλιστα όταν αυτό είναι ουσιαστικά δόγμα αποτροπής κι όχι αντιμετώπισης.) 

Υπάρχουν κάποια αλλά για να κριθούν αποτελεσματικά και ασφαλή χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση. Τάχθηκε κατά χλωροκίνης. Είπε γι αυτό το φάρμακο της Pfizer που είναι να πάρει έγκριση. 

H συνέντευξη του καθηγητή μεταδόθηκε από το Radio North 98.0 ραδιόφωνο στις 24/11/21


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου