Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΜΩΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ!
ΜΕ RAPID ΘΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!
  «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΙΒΕ
»!


Βlack Friday για τη χώρα: Έβαλε εισιτήριο για λειτουργίες!! 
Αφού μόνο οι έχοντες και κατέχοντες τη δυνατότητα να πληρώνουν rapid θα εισέρχονται στους ναούς! 

Ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. 

”Λειτουργίες” πριβέ. Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκησης λατρείας. Απαγόρευση λατρείας για μεγάλο μέρος πληθυσμού!

 Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με αποκλεισμό ανεμβολίαστων από παντού πλην εστίασης με rapid! Mετά τον 7ο μήνα εκπίπτει του εμβολιακού στάτους όποιος δεν κάνει γ’ δόση! 

Πάντως βιάστηκε να πάει σε lockdown ανεμβολίαστων αφού ήδη στην Αυστρία σε Salzburg και Upper Austria επεκτείνεται το lockdown και περιλαμβάνει και εμβολιασμένους!!‘‘Το εμβόλιο δίνει τη νίκη όπου ο εμβολιασμός προχωρεί ο ιός υποχωρεί” είπε ο Πρωθυπουργός στο διάγγελμα μένοντας σε 2 π.χ χωρών Πορτογαλίας, Δανίας. Να το διευρύνουμε λίγο;; Γιατί δεν υποχωρεί αλλά προχωρεί στο Βέλγιο, στη Γερμανία, στην Αγγλία,στην Ολλανδία, στην Ιρλανδία με μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού από Ελλάδα όπου υπάρχει σαφώς μεγαλύτερη μαζικότητα εμβολιασμών;

Στο Βέλγιο με αντίστοιχο πληθυσμό Ελλάδας ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 74,7% τα ημερήσια κρούσματα είναι +18.437 και 40 θάνατοι. Στη Γερμανία και παρά το το ποσοστό εμβολιασμού που ανέρχεται στο 67,7% έγινε εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων από έναρξη πανδημίας πάει δηλ. χειρότερα μετά τον εμβολιασμό με 65.371 νέες μολύνσεις που εντοπίστηκαν σε μία ημέρα, αυτή την Πέμπτη, σύμφωνα με το ινστιτούτο παρακολούθησης υγείας Robert Koch (RKI).

Η Ιρλανδία με 93% εμβολιασμένους ανακοινώνει επιστροφή περιοριστικών μέτρων και κλείσιμο καταστημάτων τα μεσάνυχτα… ”Το 93% του ενήλικου πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Έχουμε πάνω από 600 άτομα στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και περίπου οι μισοί είναι ανεμβολίαστοι.”.. δηλ. οι μισοί είναι εμβολιασμένοι. 

Ο αριθμός των λοιμώξεων αυξάνεται κι εκεί σταθερά. «Η κατάσταση χειροτερεύει και θα συνεχίσει να χειροτερεύει προτού βελτιωθεί», είπε ο Πρωθυπουργός Micheal Martin στους δημοσιογράφους .

Γιατί επιδεινώνεται με σχεδόν 100% εμβολιασμένους; Το ημερήσιο σύνολο των κρουσμάτων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το υψηλότερο στις 4 τελευταίες εβδομάδες – με 46.807 νέες μολύνσεις να καταγράφονται σήμερα ενώ το ποσοστό εμβολιασμένων αγγίζει το 70 με 68.5%. 

H Oλλανδία με 72,1% εμβολιασμένους γιατί πάει σε μερικό lockdown με συν 20.764 ημερήσια κρούσματα και 44 θανάτους καταγράφοντας αλλεπάλληλα εθνικά ρεκόρ;; 

Ανακοίνωσε Γκέτο για ανεμβολίαστους στα αυστριακά πρότυπα με τους ανεμβολίαστους ενήλικες ν’ αποκλείονται εκτός από εστίαση που θ’ αρκεί το rapid, για σινεμά θέατρα γυμναστήρια κλπ .

Αυτό εμπίπτει μεταξύ άλλων στο Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

”1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.”Mόνο netflix οι ανεμβολίαστοι. Απαγόρευση να πηγαίνουν σινεμά ή θέατρο πατερναλιστικού τύπου εξουσία δεσποτισμός…

Ανακοίνωσε ότι εκπίπτει του εμβολιακού στάτους άτομο που έκανε και τη β δόση και δεν προσήλθε για γ αφού συμπληρωθούν 7 μήνες.

Αναστολή θρησκευτικών ελευθεριών άσκηση λατρείας . Στις λειτουργίες πλέον οι πιστοί θα προσκομίζουν εργαστηριακό τεστ για να γίνονται δεκτοί επικαλέστηκε συναφή εγκύκλιο της Εκκλησίας Ελλάδας…’Αλλα έλεγε πριν κάποιες μέρες… 

Μάλιστα καθιστά τα όργανα ελέγχου της Εκκλησίας εκκλησιαστικονόμους πορτιέρηδες υπεύθυνους για τον έλεγχο των υγειονομικών εγγράφων του QR (ψηφιακή πιστοποίηση προιόντος έκπτωση της ανθρώπινης υπόστασης που συνιστά προσβολή ανθρώπινης αξιοπρέπειας) κατά την είσοδο. Δηλ. θα κόβεις εισιτήριο γιατί το τεστ κοστίζει. 

Οπότε οι λειτουργίες θα είναι πριβέ για τους έχοντες και κατέχοντες ιδιωτικοποίηση της Εκκλησίας. Εμπίπτει στο θεμελιώδες ‘Αρθρο 13 του Συντάγματος: (Θρησκευτική Ελευθερία)

”1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων.” Εδώ έρχεται ο ίδιος ο νόμος να εμποδίσει τη λατρεία τη μετοχή σε αυτήν..

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, επαναλαμβάνω ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου, την οποία καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία», προσέθεσε.

Δηλ. εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να τσεκάρονται…κατά την είσοδο. Δηλ. κατάργησαν από την ταυτότητα το θρήσκευμα προβάλλοντας τα προσωπικά δεδομένα και επαναφέρουν αστυνόμευση θρησκευτικής συνείδησης δια καταγραφής πιστών και μη μέσω QR κατά τη προσέλευση; Ο πιστός θα χτυπάει κάρτα σαν βιομηχανικός εργάτης…Εκκοσμίκευση πλήρης εξαχρείωση της πνευματικής ζωής..

Σήμερα θεσπίστηκε κι επίσημα η Α Υγειονομική Εκκλησία στην Ελλάδα.…ρυγχοφόροι και εμβολιασμένοι και οι επί χρήμασι αγοράζοντες αρνητικό εργαστηριακό τεστ είναι τα μέλη της και μόνον αυτοί.

Δηλ ο παπάς θα σου ζητάει QR τον ψηφιακό αριθμό για να σε κοινωνήσει ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε πνευματικό επίπεδο, όσο και να επιχειρούν κάποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες που αυτούς βαράινει πρωτίστως αυτό το ατόπημα ν’ αμβλύνουν να εξωραΐσουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. 

Είναι κλοπή της θείας ευχαριστίας…ληστεία του Αγίου Ποτηρίου... εμπορευματοποίηση χειρίστου είδους του Σώματος και Αίματος κοινώς Σιμωνία αφού μόνο οι εξαργυρώσαντες με εργαστηριακό τεστ επί χρήμασι θα μετέχουν στο μυστήριο.. ( όρος Σιμωνία αναφέρεται και στη μετάδοση των εκκλησιαστικών μυστηρίων κατόπιν απαίτησης ανταλλάγματος)

Με την προσθήκη εμβολιασμένος ή ο έχων υποβληθεί σε εργαστηριακό τεστ αποδεδειγμένως αρνητικό ( επί χρήμασι) τροποποιείται ανεξίτηλα και καθοριστικά το πλαίσιο των οριζόμενων από τους Κανόνες και τους Εξηγητές αυτών π.χ Αγ. Νικόδημος Αγιορείτης των προϋποθέσεων μετοχής στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

 Οπότε εγείρεται μείζον ζήτημα εκκλησιολογικό με δογματικές προεκτάσεις..Πουθενά και ποτέ η Ορθόδοξη Εκκλησία στην δισχιλιετή της παράδοση δεν έθεσε προυπόθεση μετοχής στη Θεία Ευχαριστία το υγειονομικό προφίλ του προσερχομένου ή το οικονομικό του στάτους...

Είναι ένας νεωτερισμός που αλλοιώνει τη φιλοσοφία του χριστιανισμού κατά διακρίσεων διαχωρισμού ρατσιστικής διάθεσης, απρουπόθετης αγάπης, δοτικότητας, αυτοθυσίας ( που άλλωστε είναι το ιερατικό) κλπ

Ο Χριστός δέχθηκε και συναναστράφηκε με λεπρούς, πόρνες και δαιμονισμένους...Μίμηση Χριστού είναι η εν Χριστώ ζωή…Δεν τον διέκρινε υγιεινίστικος πουριτανισμός...ούτε τους Αγίους του: Άγιος Άνθιμος Χίου, Άγιος Νικηφόρος Λεπρός, Άγ Λουκάς Συμφερουπόλεως, Άγιος Γέροντας Ευμένιος, Άγιος Γέροντας Παΐσιος (που ευχόταν να πάρει αυτός τον καρκίνο των άλλων τέτοια αυταπάρνηση δεν ήταν φοβικός) κ.α 

Σε τύπο Χριστού ο ιερέας πως θ’ αποκλείει τον ασθενή τον φορέα το νοσούντα ή απλά τον μη κάτοχο αρνητικού τεστ μιας λοίμωξης ή ανεμβολίαστο;; Με την ίδια λογική θα ζητάνε οι εκκλησίες και ποινικό μητρώο για να είναι ακόμη πιο Καθαρές..

Πότε άλλοτε η Εκκλησία σου ζήτησε βιβλιάριο υγείας για να σε κοινωνήσει ή εξομολογήσει κλπ;; Eίναι φαιδρότητες..…

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον τιμωρητικό χαρακτήρα των μέτρων αφού είπε χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ”έξυπνοι” και κορόιδα διχάζοντας επίσης...

Γιατί είναι ”κορόιδα” αφού έκαναν το σωτήριο θαύμα της επιστήμης που πιο θαύμα είναι ότι αντί για 10 χρόνια που χρειάζεται ν ‘αναπτυχθεί ένα εμβόλιο εμφανίστηκε εξπρές από μηχανής θεός σε 3 μήνες….παρακάμπτοντας όλη την ιατρική δεοντολογία και ιστορία της Ιατρικής…

Eίναι όντως black friday για τη χώρα…ενώ είναι σε διαρκές blackout δημοκρατικότητας, Ηθικής, αξιών , Ελευθερίας, λογικής, πνευματικότητας, Συνταγματικότητας…Οπερέτα πολιτεύματος…διαμελισμός της χώρας σε καντόνια, ζώνες εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων..επιτάχυνση κοινωνικού αυτοματισμού

Για το αν τα σημερινά μέτρα κινούνται στην σωστή κατεύθυνση και γιατί ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία απαντά ο Βέλγος Martin Zizi Επιδημιολόγος (KULeuven -VUB ),Σύμβουλος ΟΗΕ για βιολογικό αφοπλισμό:είναι καιρός να σταματήσει η τρέλα.

Η θνητότητα από covid19 είναι 0,2% και στους πιο νέους 0,05%.Η διαχείριση κρίσης σκοτώνει 20 φορές περισσότερους. Ως και 1,37 εκατομμύρια θάνατοι περισσότεροι τα επόμενα 15 χρόνια λόγω υγειονομικής διαχείρισης κρίσης.Το 99% του πληθυσμού επιβιώνει από Covid 19.Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

Και επειδή το αφήγημα συνοψίζεται στην έννοια ζωή.. τι σημαίνει ”Εγώ ειμί η Ζωή και η Ανάσταση;”
 

6 σχόλια:

 1. Όποιος γνωρίζει ότι αυτό το αφορισμένο υποκείμενο που το παίζει πρωθυπουργός (αλλά και όλα τα προηγούμενα) δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας HELLENIC REPUBLIC Corporation με έδρα την Ουάσινγκτον. Όμως κοσμάκης τον ψήφισε κι αυτόν και τους άλλους και δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα πληρώσει λοιπόν το τίμημα της εμπιστοσύνης και της συνέργειας στις εγκληματικές δράσεις αυτής της καθ' όλα μαφιόζικης Α.Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όποιος γνωρίζει ότι αυτό το αφορισμένο υποκείμενο που το παίζει πρωθυπουργός (αλλά και όλα τα προηγούμενα) δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας HELLENIC REPUBLIC Corporation με έδρα την Ουάσινγκτον δε θα έπρεπε να απορεί. Όμως ο κοσμάκης τον ψήφισε κι αυτόν και τους άλλους και δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα πληρώσει λοιπόν το τίμημα της εμπιστοσύνης και της συνέργειας στις εγκληματικές δράσεις αυτής της καθ' όλα μαφιόζικης Α.Ε.

  Η μεγάλη έκπληξη (όσο κι αν ήμασταν υποψιασμένοι για το ποιόν της ΔΙΣ και ενημερωμένοι από τον ίδιο τον Κύριο μέσα από τα Άγια Γραπτά Του) είναι η 100% ταύτιση και ο συσχηματισμός των δεσποτάδων με τη ανθρωποκτόνο μαφία αυτήν. Ωχριούν πλέον ακόμα και οι προφητείες περί του ποιόντος των αρχιερέων των εσχάτων χρόνων!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οδεύουμε στα εσχατα.. Κύριε Ιησού Χριστε ελέησον μας..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τους μεν κανόνες οι άνθρωποι τους κατάργησαν, αλλά δεν τους κατάργησε ο Θεός. Μένουν, όπως τους έθεσαν οι Πατέρες και οι θείοι Απόστολοι. Επομένως να τους φυλάττουμε, αν θέλουμε να σώσουμε την ψυχή μας, για να μη βρούμε αντιμέτωπο το Θεό να υπερασπίζει τους νόμους των αγαπητών Του δούλων.

  Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όπως τελικά διαπιστώθηκε όχι μόνο δέν τελειώνουμε με τις επιδημίες καί όχι μόνο δέν τιθασεύσαμε την εξάπλωσή του ιού, αλλά φούντωσε επικίνδυνα με τις μεταλλάξεις του. Καί το χειρότερο είναι ότι ακόμα δέν αναζητούμε την ευθύνη στην δική μας μικροψυχία κι απιστία, αλλά ψάχνουμε να βρούμε ενόχους οπουδήποτε αλλού, εκτός φυσικά του εαυτού μας. Τόσες ασθένειες, επιδημίες θανατηφόρες, σεισμοί, πλημμύρες, τυφώνες, ηφαίστεια, καταστροφικές επιδρομές εντόμων πού καταστρέφουν τις παραγωγές μας μάς κτυπάνε, γιά όλα κάποιος ένοχος κρύβεται από πίσω; Εντάξει αυτή η επιδημία είναι ένα τεχνητό όπλο, αλλά κι άν βρούμε τους δημιουργούς του και τους τιμωρήσουμε σταματάνε οι συνέπειες; Δυστυχώς όχι. Ρίξαμε όλο το βάρος στην επιστήμη να σωθούμε κι όπως εξελίσσεται το πράγμα αντί να καταλαγιάσει το κακό αυτό ξαναφουντώνει πάλι. Λερναία ύδρα πάει να γίνει. Καί εκεί πού έπρεπε να στραφούμε στον Υπέρτατο σύμμαχό μας και Λυτρωτή των δεινών μας, τον Ιησού Χριστό, εμείς συνεχίζουμε να ψάχνουμε αλλού, οπουδήποτε αλλού την λύση. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά αρχίσαμε να αλληλοκατηγορούμαστε και μεταξύ μας. Λές καί βρήκαμε το εξιλαστήριο θύμα, οι μέν εμβολιασμένοι στους ανεμβολίαστους καί το αντίθετο. Εδώ πλέον τα αστεία σταματάνε. Βλέπουμε ότι δέν ελέγχεται η κατάσταση, ότι κι άν λέμε, όσο κι άν βρίζουμε οι μέν τους δέ. Κι όχι μόνο δέν βοηθάει αυτό αλλά προκαλεί και την οργή του Θεού ο διχασμός. Καί κρίνουμε και καταδικάζουμε καί πιέζουμε τόν αδελφό μας, γιατί κατά Θεόν όλοι αδέλφια είμαστε, παιδιά του Ενός Πατρός, κι όχι μονάχα δέν σταματάμε το κακό αλλά μάς έχει πάρει από κάτω. Σκεφτήκαμε ποτέ να σταματήσουμε να ακούμε θεωρίες καί εξυπνάδες όλων όσων το παίζουν επα'ί'οντες και να ενωθούμε όλοι μαζί, να παρακαλέσουμε τον Χριστό, την Παναγία κι όλους τους Αγίους να κοπάσει το κακό; Να μαζευτούμε σέ ένα σπίτι μπολιασμένοι καί μή, να κάνουμε μιά παράκληση όλοι μαζί, μιά μικρή λιτανεία, ένα κομποσχοίνι;
  Εμείς πλέον βλέπουμε ο ένας τον άλλον σάν μιαρό! Καί μέ μίσος κατηγορούμε, αναλόγως σε πιά πλευρά βρισκόμαστε, σάν απερίσκεπτους, ανεύθυνους, μιασμένους, φιλοτομαριστές, εγωπαθείς, φανατικούς κι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς τους άλλους. Κι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι καί γιά τα δύο στρατόπεδα οι ίδιοι!
  Μόνο ο Θεός ενώνει, οι άνθρωποι στην δαιμονική εποχή μας μόνο διχόνοια σπέρνουν. Η εντολή αγαπάτε αλλήλους μετατράπηκε τώρα σέ αγαπάτε μόνο τους ομο'ι'δεάτες σας, οι άλλοι να πάνε μήν πούμε πού....
  Δέν το νοιώθουμε πλέον; Δέν το αισθάνεστε κι εσείςαυτό;
  Κούρασε πιά αυτή η πίεση, μονότονη, ανούσια, συνεχής να κάνουμε ότι λένε κάποιοι ειδικοί πού εδώ και δύο χρόνια το μόνο πού κατάφεραν είναι να συνεχίζει η επιδημία αυξητικά. Επιτέλους υπάρχει κι ο ιατρός και θεραπευτής των ψυχών και των σωμάτων ημών, ο Σωτήρ και Λυτρωτής μας Ιησούς Χριστός.
  Ο διχασμός, οι φιλονικίες, οι εκδικητικότητα, τα μίση καί μέσα στις οικογένειες ακόμη, μόνο χαρά στους δαίμονες και τους υπηρέτες τους δίνουν.
  Μόνοι μας, αγαπημένοι μεταξύ μας, μακρυά από οποιονδήποτε μεγάλο ειδικό, μεγαλόσχημο , επιστήμονα, κάθε άνθρωπο πού κατέχει θέση ή εξουσία καί πού μάς κουνά το δάκτυλο, λές καί είναι ο παντογνώστης κι εξουσιαστής μας, μακρυά από τον καθένα πού προκαλεί διαιρέσεις και φιλονικίες, να τα βρούμε μεταξύ μας γιατί ο Θεός ευλογεί την ΟΜΟΝΟΙΑ κι όχι την διχόνοια.
  Κι άς κρατήσει ο καθένας μας την κρίση του γιά τους άλλους μόνο στην καρδιά του. Πού ούτε αυτό το δικαίωμα έχουμε, να κρίνουμε τον συνάνθρωπό μας, δέν το επιτρέπει ο Θεός δηλαδή.
  http://oimos-athina.blogspot.com/2020/09/blog-post_27.html
  Μόνο τον ταλαίπωρο εαυτό μας να κρίνουμε αυστηρά, μπάς και διορθωθούμε λίγο κι αναγκάσουμε τον Πανάγαθο Θεό να κάνει έλεος γιά την ανθρωπότητα πού βαδίζει ολοταχώς γιά την αυτοκαταστροφή της.
  Ο αγιογράφος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή