Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ...

ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΓΚΕΤΟ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΗ! ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Ν’ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ!


Στο αυστριακό γκέτο οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να αγοράζουν παρά μόνο τροφή! Τους απαγορεύουν ν’ αγοράζουν ως και χριστουγεννιάτικα δώρα αναφέρει η εφημερίδα της χώρας Heute:
Τα μη εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να αγοράζουν τρόφιμα, αλλά όχι δώρα.

Στην περίπτωση μη εμβολιασμένων ατόμων, μόνο τα απαραίτητα μπορεί να εμφανίζονται στη λίστα αγορών κατά τη διάρκεια του lockdown.

Το lockdown που ανακοινώθηκε για τους ανεμβολίαστους από τη Δευτέρα τους πλήττει σκληρά. Μπορούν ακόμα να αγοράσετε είδη παντοπωλείου, αλλά όχι χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Αυστρία θα εφαρμόσει από σήμερα  Δευτέρα το lockdown για τα μη εμβολιασμένα άτομα, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα. 

Τα μη εμβολιασμένα άτομα επιτρέπεται να φεύγουν από το σπίτι ή το διαμέρισμα μόνο για επείγοντες λόγους όπως επίσκεψη στο γιατρό, δουλειά ή ψώνια για είδη παντοπωλείου. Τα ψώνια παντοπωλείου είναι κορυφαία προτεραιότητα. 

Τα μη εμβολιασμένα άτομα εξακολουθούν να μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα και ποτά στα σούπερ μάρκετ, αλλά δεν τους επιτρέπεται να αγοράζουν χριστουγεννιάτικα δώρα, για παράδειγμα. Ομοίως ταμπού: Ό,τι δεν ισχύει για την κάλυψη καθημερινών αναγκών.

Πλήττει όλα τα μη εμβολιασμένα άτομα ηλικίας τουλάχιστον δώδεκα ετών. Στην Αυστρία, αυτή τη στιγμή είναι περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι που αφορούν αυτά τα μέτρα. 

Οι περιορισμοί εξόδου περιορίζονται αρχικά σε δέκα ημέρες, αλλά θα μπορούσαν να παραταθούν. Για να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι περιορισμοί εξόδου, η αστυνομία θα στείλει περισσότερους αστυνομικούς σε περιπολία. 

Η μη συμμόρφωση με τον κανόνα μπορεί να οδηγήσει σε βαριές κυρώσεις. Ενώ η άρνηση αστυνομικής επιταγής τιμωρείται με πρόστιμο 1.450 ευρώ, οι επιχειρήσεις και οι εργοδότες πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο έως και 3.600 ευρώ εάν δεν επιβάλουν τον κανόνα 2G.

Το ποσοστό εμβολιασμού, είναι σήμερα 65 τοις εκατό…”Οι κύριοι φορείς είναι οι μη εμβολιασμένοι. Ο στόχος που μας ενώνει είναι ξεκάθαρος: να προωθήσουμε περαιτέρω την ποσόστωση εμβολιασμού”, δήλωσε ο καγκελάριος Alexander Schallenberg την Κυριακή στο τέλος της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα lockdown.

Ο υπουργός Εσωτερικών Karl Nehammer επεσήμανε ότι ο πληθυσμός πρέπει να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι θα είναι συχνότεροι από τη Δευτέρα. 

Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν έλεγχοι του πιστοποιητικού Corona, τα μη εμβολιασμένα άτομα πρέπει να έχουν έγκυρο λόγο εάν βρίσκονται μακριά από τη δουλειά ή μακριά από τους δικούς τους τέσσερις τοίχους. 

Ο Schallenberg υπενθύμισε ότι η προθυμία για εμβολιασμό είχε αυξηθεί σημαντικά από την εισαγωγή του κανόνα 2G. “Ο εμβολιασμός είναι και παραμένει ο μόνος τρόπος. Το Ισραήλ έδειξε τον δρόμο. Εάν εμβολιαστείτε στο τέταρτο κύμα, αυτό το κύμα διακόπτεται.”.. υποστήριξε ο πολιτικός.

Στο αυστριακό γκέτο οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να αγοράζουν παρά μόνο τροφή! Ζωώδεις καταστάσεις στο όνομα της Δημόσιας Υγείας. 

Η Υγειονομική Φάρμα των Ζώων...Στιγματίζουν ανθρώπους τραυματίζουν ανεξίτηλα παιδικές συνειδήσεις εν ονόματι ….της Υγείας..




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου