Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΝΕΟ OSTMARK, ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΟΚΡΑΤΙΑ

 LOCKDOWN ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ. ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ 12 ΚΑΙ ΑΝΩ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΡΑΪΧΣΤΑΓΚ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΕΕ! ΞΑΝΑ ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ! ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!

5 ΒΙΝΤΕΟ


Η Αυστρία ανακοίνωσε πως μπαίνει σε ισχύ ένα lockdown καραντίνα των ανεμβολίαστων ή όσων δεν έχουν πρόσφατο πιστοποιητικό νόσηση από σήμερα τα μεσάνυχτα Δευτέρα 15 Νοέμβρη. 

Η Αυστρία θέτει σε ισχύ ένα lockdown καραντίνα των ανεμβολίαστων. Νέα γκέτο. Τιμωρητική επιχείρηση γκετοποίησης πληθυσμού από 12 άνω! Η Αριστερά υπέστειλε τη σημαία της από το Υγειονομικό Ράιχσταγκ κατ’ εντολήν ΕΕ! Ξανά υψώθηκε η σβάστικα!


“η κατάσταση είναι σοβαρή (σσ αυτός δεν είναι σοβαρός…). Δεν παίρνουμε αυτό το μέτρο ελαφρά την καρδία αλλά δυστυχώς είναι απαραίτητο”, δήλωσε ο Alexander Schallenberg σε συνέντευξη τύπου στη Vienne.

Περίπου 65% dτου πληθυσμού δέχθηκε τις 2 δόσεις. Ο Alexander Schallenberg χαρακτήρισε αυτό το ποσοστό “επαίσχυντα χαμηλό”.

Συγκεκριμένα τα πρόσωπα που αφορά το μέτρο δεν θα έχουν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν την οικία τους παρά μόνο για ψώνια, σπορ ή για υγειονομικές φροντίδες ( σσ ανθρωπιστής) Το μέτρο εφαρμόζεται από ηλικίας άνω των 12 ετών, Θα γίνονται συνεχείς έλεγχοι. 

Σε 1ο μέρες το ναζιστικό καθεστώς των αδίστακτων βιονομιστών της Αυστρίας θα αξιολογήσει τ αποτελέσματα της γκετοποίησης πληθυσμού σε ένα 10ημερο διευκρίνισε ο Υπουργός Υγείας Wolfgang Mückstein, καλώντας τους αφορούμενους να εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό.

Το Κοινοβούλιο οφείλει ν’ αποδεχθεί το βράδυ το μέτρο a priori μια διαδικασία διεκπεραιωτικού τύπου για να γίνει επίσημο.

Ο ναζισμός επιστρέφει με υγειονομικό μανδύα:

«Η Αυστρία έχει την ιδιαιτερότητα ότι ήταν μέρος του Γερμανικού Ράιχ», επισημαίνει η ιστορικός Χαϊντεμαρί Ουλ. «Είναι λοιπόν – εκτός από τη Γερμανία – η μόνη ευρωπαϊκή χώρα με ξεκάθαρη εγκληματική ιστορία». 

Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας στις 12 Μαρτίου 1938, τα σημερινά εδάφη της χώρας ενσωματώθηκαν στο ενθικοσοσιαλιστικό κράτος υπό την ονομασία “Ostmark” (ανατολική παραμεθόριος επαρχία). Οι Αυστριακοί έγιναν έτσι πλέον επίσημα πολίτες του Γερμανικού Ράιχ και αρκετοί συμμετείχαν ενεργά στα εγκλήματα των Ναζί. (dw)


5. Η εθνικοσοσιαλιστική προσπάθεια για ενοποίηση κλείνει μέσα της την καταστροφή, τον αποκλεισμό ή την υποδούλωση εκείνων των κοινωνικών ομάδων, που βλάπτουν την εθνική ομοψυχία (σσ εδώ έναντι πανδημίας), δηλαδή, των Εβραίων και των εργατών ( σσ τώρα των ανεμβολίαστων) Μπ.Μπ.

Η ΕΕ γυρίζει σελίδα…το σημερινό γκέτο των ανεμβολίαστων γιατί περί αυτού πρόκειται παραπέμπει στη δημιουργία των γκέτο επί ναζί που ήταν ένα βασικό βήμα στη ναζιστική διαδικασία για το βίαιο διαχωρισμό, τη δίωξη και τελικά την ολοκληρωτική εξόντωση των Εβραίων της Ευρώπης. 

Τα γκέτο ήταν έγκλειστες συνοικίες που απομόνωσαν τους Εβραίους από τον μη Εβραϊκό πληθυσμό και από άλλες εβραϊκές κοινότητες. Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν άθλιες. Υπήρχαν τρία είδη γκέτο: κλειστά γκέτο, ανοικτά γκέτο και γκέτο καταστροφής.

Τι απομένει; στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας αλλά και η Τελική Λύση να μην μείνει κανείς ανεμβολίαστος!!Ιδεολογία τους το μίσος.



Ο λαός είναι εδώ και παρακολουθεί και έχει κριτήριο κι αξιολογεί και έχει ιστορική μνήμη….Καταστρατήγηση του Κώδικα Νυρεμβέργης δια της επιβολής εκβιαστικού έως υποχρεωτικού πειραματικού ”εμβολιασμού”…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου