Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ!”

LUC MONTAGNIER (ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2008):  «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ!»

3 ΒΙΝΤΕΟ


Σε μια κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα που κυριολεκτικά βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμι μετά κι από την απόφαση Αυστρίας για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό η νηφάλια κι υπεύθυνη φωνή ενός από τους Πατέρες της Σύγχρονης Ιατρικής όπως αυτή του καθηγητή Ιολόγο, Bιολόγο Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής 2008 (γιατί ανακάλυψε τον ιό του AIDS) αποτελεί όντως…φάρμακο, βάλσαμο...ακόμη κι αν κρούει συναγερμό και λέει ότι οδεύουμε προς την καταστροφή, ότι πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια και ότι πρέπει να σταματήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί. 

Το πιο ανησυχητικό προειδοποιεί ότι τα παιδιά που εμβολιάζονται τώρα μπορεί να πεθάνουν από μακροχρόνιες παρενέργειες ακόμη και μετά από 10 ή 20 χρόνια. Αντικρούει με βάση την κατάρτησή του και επικαλείται την Ιατρική Ηθική αλλά και την πραγματικότητα επί πεδίου κατά του δόγματος ”αναλογίας κινδύνου, οφέλους”

Μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου διαπιστώνει. Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.α.«Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα» είπε. 

“Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή προσοχή και να σταματήσουμε να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό”.

Ο Καθηγητής Luc Montagnier :”υπήρξε πολύ ελπίδα στο εμβόλιο mRNA αυτό ήταν ένα λάθος.”

«Πρέπει να εξετάσουμε όλες τις υποθέσεις αυτές που αφορούν τα εμβόλια οι υποθέσεις να υπολογιστούν και να αναλυθούν… Πρέπει να σταματήσουμε αυτή την επιλογή αμέσως να σταματήσουμε άλλους θανάτους. Επιπλέον αυτό που επιπλέον με ανησυχεί είναι τα παιδιά…είμαστε στη φάση να θέλουμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά …”

Ο δημοσιογράφος τον διακόπτει και του λέει ότι η Αμερική εμβολιάζει παιδιά μικρών ηλικιών. Ο Νομπελίστας απαντάει:

”Αυτά τα παιδιά μπορεί να πεθάνουν μια μέρα, ακόμα κι αν συμβεί 10 ή 20 χρόνια αργότερα… Αν δεν λάβουμε κάθε προφύλαξη, οδεύουμε προς μια καταστροφή .”

Για τον καθηγητή Luc Montagnier, «είμαστε σε μια πολύ σοβαρή κατάσταση». «Για να μιλήσουμε για την προέλευση του ιού», εξηγεί, «δεν γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες αλλά αρχίζουμε να παίρνουμε μια ιδέα».

 «Μπορούμε να σκεφτούμε ότι υπάρχουν απρόβλεπτα πράγματα μη αναμενόμενα από Κινέζους ερευνητές», είπε ο διαπρεπής Καθηγητή Ιολόγος. “Είναι μια κινεζική υπόθεση αρχικά.Πιθανότατα, δούλεψαν σε σχέδια από τους ιούς της νυχτερίδας. 

Αλλά βέβαια υπάρχουν νέες κατασκευές προερχόμενες από τη νυχτερίδα που επιτρέπουν το πέρασμα στον άνθρωπο”, κρίνει ο βιολόγος.

«Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, τουλάχιστον οικονομική, αμερικανική πιθανώς και τεχνική, σε αυτή την υπόθεση», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier. “Στην αρχή έχουμε έναν κινέζικο ιό και μετά έχουμε κάτι άλλο. 

Δηλαδή έχουμε νέες παραλλαγές που εμφανίζονται από τον κινεζικό ιό αλλά που απέχουν αρκετά από την αρχική του δομή“, εξηγεί ο Ιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio.«Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει και φυσικά όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότεροι μιλάνε». “Ίσως να φτάσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Θα χρειαστεί χρόνος”, είπε.


Για τον καθηγητή Luc Montagnier κάθε θάνατος από φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
“Είμαστε ακόμα σε πολύ σοβαρή κατάσταση αυτή τη στιγμή. 

Γιατί αυτές οι νέες παραλλαγές δίνουν παρενέργειες”, εξηγεί ο βιολόγος. «Ακόμη και ο αρχικός ιός δίνει παρενέργειες και άμεσες επιδράσεις που είναι υποφερτές θα λέγαμε, αλλά μετά προκαλεί μυοκαρδίτιδα, καρδιαγγειακά φαινόμενα και που σκοτώνουν. 

Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από αυτές τις μυοκαρδίτιδα, ένα από τα αποτελέσματα του εμβολίου», κρίνει Καθηγητής Luc Montagnier.

«Κατά την κατάρτησή μου είμαι γιατρός-ερευνητής, έχω την ηθική μου», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier. «Οποιοσδήποτε θάνατος από φάρμακο, εμβόλιο, πρέπει να λογίζεται ως κάτι σοβαρό και όταν υπάρχουν αρκετοί θάνατοι είναι πραγματικά πρόβλημα», κρίνει ο ιολόγος.

«Δεν υποφέρω την ιδέα που λέγεται ότι στην αναλογία κινδύνου-οφέλους, εσείς έχετε κινδύνους, αλλά η αναλογία οφέλους είναι πολύ καλύτερη για τους άλλους», εξηγεί ο βιολόγος στο μικρόφωνο του Sud Radio. «Αυτό δεν είναι αλήθεια γιατί πολύς πόνος προέρχεται από αυτή την αντίληψη»

Τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των πριόν”

Σήμερα «είμαστε στην τρίτη φάση» για τον καθηγητή Luc Montagnier. «Η πρώτη φάση είναι οι αρκετά συχνές παρενέργειες που δεν διαρκούν πολύ αλλά είναι ήδη θανατηφόρες», εξηγεί. «Τότε έχεις τα καρδιαγγειακά αποτελέσματα», συνεχίζει ο βιολόγος. «Και τώρα έχετε τ’ αποτέλεσμα των πριόν», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier.

«Επέρχονται κι άλλοι θάνατοι και αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν από τη νόσο Cossen-jacob», εξηγεί ο καθηγητής Luc Montagnier στο μικρόφωνο του Sud Radio. «Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σπάνια, συνήθως όταν είναι σποραδική είναι μία στο εκατομμύριο», εξηγεί. “Υπάρχει μια ομάδα 7 ανεξάρτητων ατόμων με διαφορετικούς γιατρούς που έχουν αυτή την ασθένεια.

 Ο κοινός παράγοντας είναι ότι εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις εμβολίου Pfizer”, συνεχίζει ο ιολόγος. «Είναι στη δεύτερη δόση που έχετε μικρά σημάδια και μετά εμφανίζονται γενικά σημάδια της νόσου». 

«Δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι προκαλείται από τα εμβόλια», εξηγεί, «αλλά πρέπει να εξετάσετε αυτήν την υπόθεση ούτως ή άλλως». «Επειδή ο μόνος κοινός παράγοντας μεταξύ αυτών των ανθρώπων είναι να έχουν εμβολιαστεί με το ίδιο εμβόλιο». ( απομαγνητοφώνηση από sudradio που έχει στην επίσημη σελίδα του)

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός κατά τα πρότυπα του Μακρόν έκλεισε το χθεσινό διάγγελμα με το motto ”εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε, εμβολιαστείτε…” Ο Νομπελίστας και πλέον αρμόδιος και πιο επιτυχημένος κι αναγνωρισμένος Παγκοσμίως Ιολόγος Ιατρός ανταπαντά: ”σταματείστε σταματείστε τον μαζικό εμβολιασμό!”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου