Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Η ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΠΩΣ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ…Η βάση δεδομένων Aadhaar της Ινδίας περιέχει τις ψηφιακές ταυτότητες περισσότερων από 1 δισεκατομμυρίου κατοίκων, καθιστώντας την το μεγαλύτερο σύστημα βιομετρικής ψηφιακής ταυτότητας που κατασκευάστηκε ποτέ. 

Παρόμοια συστήματα προωθούνται τώρα προς την εφαρμογή στη Δύση, ξεκινώντας από τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων…

Η προσπάθεια για το διαβατήριο εμβολίων των ΗΠΑ περιστρέφεται γύρω από μια συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που ονομάζεται Πρωτοβουλία Διαπιστευτηρίων Εμβολίων (VCI). Ηγετική φυσιογνωμία σε αυτό το σύστημα ιατρικής δικτατορίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί τώρα κυρίαρχη επιρροή όχι μόνο στη μεγάλη τεχνολογία, αλλά και στην παγκόσμια πολιτική υγείας, τη γεωργία και την πολιτική τροφίμων (συμπεριλαμβανομένης της βιοπειρατείας και των πλαστών τροφίμων), της τροποποίησης του καιρού και άλλων κλιματικών τεχνολογιών, παρακολούθηση, εκπαίδευση και μέσα ενημέρωσης.

Το Aadhaar είναι ένα de facto κοινωνικό πιστωτικό σύστημα. Ενώ πωλείται στο κοινό ως το βασικό σημείο πρόσβασης στις κρατικές υπηρεσίες, παρακολουθεί επίσης τη γεωγραφική θέση, την απασχόληση και τις αγοραστικές συνήθειες των χρηστών. 

Οι δυσλειτουργίες στο σύστημα οδήγησαν σε ανείπωτο αριθμό θανάτων μεταξύ των φτωχότερων, καθώς τους αρνήθηκαν μερίδες τροφίμων

Η εκκολαπτόμενη δικτατορία του σήμερα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην οπλισμένη ιατρική και στον έλεγχο των πληροφοριών. Τα διαβατήρια εμβολίων είναι μια είσοδος σε ψηφιακές ταυτότητες, οι οποίες επιτρέπουν σε όσους ελέγχουν το σύστημα να ελέγχουν σχεδόν όλες τις πτυχές της ζωής σας, ενώ ταυτόχρονα αποκομίζουν κέρδος από την πώληση των βιομετρικών σας δεδομένων

Ηγετική φυσιογνωμία σε αυτό το σύστημα ιατρικής δικτατορίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί κυρίαρχη επιρροή στη Μεγάλη τεχνολογία, την παγκόσμια πολιτική υγείας, τη γεωργία και την πολιτική τροφίμων (συμπεριλαμβανομένης της βιοπειρατείας και των πλαστών τροφίμων), την τροποποίηση του καιρού και άλλες κλιματικές τεχνολογίες, την επιτήρηση, την εκπαίδευση και τα μέσα ενημέρωσης

Η προσπάθεια για το διαβατήριο εμβολίων των ΗΠΑ περιστρέφεται γύρω από μια συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που ονομάζεται Πρωτοβουλία Διαπιστευτηρίων Εμβολίων (VCI). Κεντρικό ρόλο σε αυτή τη συνεργασία έχει μια δεξαμενή σκέψης στρατιωτικών πληροφοριών που ονομάζεται MITRE, η οποία ειδικεύεται στη μυστική παρακολούθηση και τη συλλογή δεδομένων για τους πολίτες

Ενώ τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τις προειδοποιήσεις ότι τα διαβατήρια εμβολίων αποτελούν μέρος μιας δομής επιτήρησης που είναι πιθανό να γίνει μόνιμο μέρος της ζωής μας εάν επιτρέψουμε την εφαρμογή τους, δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Στο "The Jimmy Dore Show" παραπάνω, η Dore τονίζει και παίρνει συνεντεύξεις από τον Max Blumenthal σχετικά με το άρθρο του, "Public Health or Private Wealth; Πώς τα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων ανοίγουν το δρόμο για τον πρωτοφανή καπιταλισμό επιτήρησης», 1 που γράφτηκε από κοινού με τον ερευνητικό ρεπόρτερ Jeremy Loffredo.

Το άρθρο εξετάζει μερικές από τις τραγικές συνέπειες που μπορούν να αναμένονται εάν επιτύχει μια παγκόσμια κυκλοφορία ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων. Οι Loffredo και Blumenthal οδηγούν στην Ινδία, όπου έχει ήδη εφαρμοστεί ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας.

Η βάση δεδομένων, που ονομάζεται Aadhaar, περιέχει τις ψηφιακές ταυτότητες περισσότερων από 1 δισεκατομμύριο κατοίκων, καθιστώντας την το μεγαλύτερο σύστημα βιομετρικής ψηφιακής ταυτότητας που κατασκευάστηκε ποτέ.

Το σύστημα της Ινδίας απεικονίζει τους κινδύνους των ψηφιακών ταυτοτήτων

Αν και δεν περιγράφεται επίσημα ως τέτοιο, το σύστημα είναι ένα «de facto κοινωνικό πιστωτικό σύστημα», λένε οι συγγραφείς. Πωλείται στο κοινό ως το βασικό σημείο πρόσβασης στις κρατικές υπηρεσίες, αλλά παρακολουθεί επίσης τη γεωγραφική θέση, την απασχόληση και τις αγοραστικές συνήθειες των χρηστών.

Οι Ινδοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να υποταχθούν σε αυτήν την επεμβατική επιτήρηση προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε κυβερνητικές υπηρεσίες και προγράμματα βοήθειας, όπως μερίδες τροφίμων. Όπως θα περίμενε κανείς από μια τέτοια βάση δεδομένων μεγαθήρια, υπάρχουν δυσλειτουργίες και στην Ινδία, τέτοιες δυσλειτουργίες έχουν αποδειχθεί θανατηφόρες. Οι Loffredo και Blumenthal εξηγούν: 2

«Ο θάνατος από ασιτία της Etwariya Devi, μιας 67χρονης χήρας από το αγροτικό ινδικό κρατίδιο Jharkhand, θα μπορούσε να είχε περάσει χωρίς προειδοποίηση αν δεν ήταν μέρος μιας πιο διαδεδομένης τάσης.

Όπως 1,3 δισεκατομμύρια Ινδοί συνάδελφοί της, η Devi είχε πιεστεί να εγγραφεί σε ένα βιομετρικό σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που ονομάζεται Aadhaar προκειμένου να έχει πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της μηνιαίας κατανομής 25 κιλών ρυζιού.

Όταν το δακτυλικό της αποτύπωμα απέτυχε να εγγραφεί στο κακόβουλο σύστημα, η Devi αρνήθηκε το μερίδιο φαγητού της. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών μηνών το 2017, της αρνήθηκαν επανειλημμένα φαγητό μέχρι που υπέκυψε στην πείνα, μόνη στο σπίτι της.

Η Premani Kumar, μια 64χρονη επίσης από το Jharkhand, γνώρισε τον ίδιο θάνατο με την Devi, πεθαίνοντας από πείνα και εξάντληση την ίδια χρονιά αφού το σύστημα Aadhaar μετέφερε τις συνταξιοδοτικές της πληρωμές σε άλλο άτομο χωρίς την άδειά της, ενώ της έκοψε το μηνιαίο φαγητό μερίδες.

Μια παρόμοια σκληρή μοίρα επιφύλασσε η Santoshi Kumari, ένα 11χρονο κορίτσι, επίσης από το Jharkhand, το οποίο φέρεται να πέθανε ζητιανεύοντας για ρύζι αφού ακυρώθηκε το δελτίο μερίδας της οικογένειάς της επειδή δεν είχε συνδεθεί με την ψηφιακή τους ταυτότητα Aadhaar.

Αυτά τα τρία τραγικά θύματα ήταν μεταξύ μιας σειράς θανάτων στην αγροτική Ινδία το 2017, που προήλθε ως άμεσο αποτέλεσμα του συστήματος ψηφιακής ταυτότητας Aadhaar».

Κανόνας μέσω της Ιατρικής

Όπως σημειώνεται από τους συγγραφείς, «τιτάνες του παγκόσμιου καπιταλισμού» εκμεταλλεύονται τώρα την πανδημία του COVID-19 για να εφαρμόσουν αυτού του είδους τα συστήματα ψηφιακής ταυτότητας σε στυλ κοινωνικής πίστης σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο:

«Για όσους λαχταρούν να σταματήσουν οι περιορισμοί που σχετίζονται με την πανδημία, τα προγράμματα διαπιστευτηρίων που πιστοποιούν τον εμβολιασμό τους κατά του COVID-19 έχουν διατεθεί στην αγορά ως το κλειδί για το άνοιγμα της οικονομίας και την αποκατάσταση της προσωπικής τους ελευθερίας. Αλλά η εφαρμογή των διαβατηρίων ασυλίας επιταχύνει επίσης τη δημιουργία μιας παγκόσμιας υποδομής ψηφιακής ταυτότητας».

Το σχέδιο είναι τόσο διαβολικό όσο και ιδιοφυές. Ενώ η άνοδος των δικτατοριών περιελάμβανε ιστορικά τη χρήση ενόπλων δυνάμεων για την υποταγή ενός απείθαρχου κοινού, η εκκολαπτόμενη δικτατορία του σήμερα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην οπλισμένη ιατρική και τον έλεγχο των πληροφοριών.

Εάν αφιερώσατε χρόνο για να εξοικειωθείτε με την έννοια της τεχνοκρατίας, η οποία έχει μια ξεχωριστή διανθρωπιστική συνιστώσα σε αυτήν, θα δείτε γιατί αυτό είναι απολύτως λογικό και, στην πραγματικότητα, ήταν απολύτως προβλέψιμο. Συνδέοντας το ζήτημα της υγειονομικής περίθαλψης με τη συσκευή ψηφιακής επιτήρησης, καταλήγετε σε μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα για αυτοματοποιημένο μαζικό έλεγχο.

Η χρήση του φόβου λειτουργεί επίσης καλά σε αυτό το σενάριο, καθώς οι περισσότεροι θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί και δεν θέλουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να πεθάνουν. Έτσι, πέφτουν στα ψέματα του τύπου «πρέπει να κλείσουμε τον κόσμο και να εγκλωβίσουμε σε κλειστούς χώρους για μήνες διαρκώς διαφορετικά θα πεθάνουμε όλοι».

Ο Μπιλ Γκέιτς μετατρέπει τη δημόσια υγεία σε ιδιωτικό πλούτο

Ηγετική φυσιογνωμία σε αυτό το σύστημα ιατρικής δικτατορίας είναι ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ασκεί τώρα κυρίαρχη επιρροή όχι μόνο στη μεγάλη τεχνολογία, αλλά και στην παγκόσμια πολιτική υγείας, τη γεωργία και την πολιτική τροφίμων (συμπεριλαμβανομένης της βιοπειρατείας και των πλαστών τροφίμων), της τροποποίησης του καιρού και άλλων κλιματικών τεχνολογιών, 3 παρακολούθηση , εκπαίδευση και μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρθηκε από τους Loffredo και Michele Greenstein σε ένα άρθρο στις 8 Ιουλίου 2020, GrayZone: 4

«Πέρα από τον μπόνους των δημοσίων σχέσεων για τον Γκέιτς υπάρχει μια ανησυχητική ιστορία που θα πρέπει να εγείρει ανησυχίες για το εάν τα σχέδια του ιδρύματός του για την επίλυση της πανδημίας θα ωφελήσουν το παγκόσμιο κοινό όσο επεκτείνεται και εδραιώνει τη δύναμή του στους διεθνείς θεσμούς.

Το Ίδρυμα Gates έχει ήδη ουσιαστικά ιδιωτικοποιήσει τον διεθνή οργανισμό που είναι επιφορτισμένος με τη δημιουργία πολιτικής για την υγεία, μετατρέποντάς τον σε όχημα εταιρικής κυριαρχίας.

Διευκόλυνε την απόρριψη τοξικών προϊόντων στους ανθρώπους του Παγκόσμιου Νότου και χρησιμοποίησε ακόμη και τους φτωχούς του κόσμου ως πειραματόζωα για πειράματα ναρκωτικών. Η επιρροή του Ιδρύματος Gates στην πολιτική για τη δημόσια υγεία εξαρτάται πρακτικά από τη διασφάλιση ότι οι κανονισμοί ασφαλείας και άλλες κυβερνητικές λειτουργίες είναι αρκετά αδύναμες ώστε να παρακαμφθούν…

Ισχυρά στοιχεία δείχνουν ότι το Ίδρυμα Γκέιτς λειτουργεί ως δούρειος ίππος για τις δυτικές εταιρείες, οι οποίες φυσικά δεν έχουν στόχο μεγαλύτερο από ένα αυξημένο τελικό αποτέλεσμα».

Πράγματι, ο Γκέιτς δωρίζει δισεκατομμύρια σε ιδιωτικές εταιρείες και επενδύει σε μεγάλο βαθμό στα ίδια τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις που δωρίζει χρήματα και με άλλο τρόπο προωθεί ως λύσεις στα προβλήματα του κόσμου, είτε είναι πείνα, ασθένειες, πανδημικοί ιοί ή κλιματική αλλαγή.

Όπως προτείνει το The GrayZone, η παγκόσμια αυτοκρατορία υγείας του Gates έχει να κάνει περισσότερο με την οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας για τον εαυτό του και τους τεχνοκράτες φίλους του παρά με την προώθηση της δημόσιας υγείας. 5 Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Gates αποκάλεσε τον δημιουργό του Aadhaar «ήρωα» και πολλές από τις πρωτοβουλίες του Gates έχουν προσπαθήσει να φέρουν ένα παρόμοιο σύστημα στη Δύση. 6

Έχει να κάνει με τον έλεγχο και το κέρδος

Όπως εξηγεί ο Blumenthal στο βίντεο, αυτά τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης έχουν ως στόχο να επιτρέψουν σε ιδιωτικές εταιρείες να επωφεληθούν από τα προσωπικά σας δεδομένα. Το κάνουν ήδη εδώ και χρόνια, φυσικά, συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια τα πουλούν σε οποιονδήποτε θέλει να πληρώσει, είτε είναι απατεώνες και απατεώνες είτε αξιόπιστες εταιρείες.

Αλλά ένα σύστημα βιομετρικής ταυτότητας θα τους επιτρέψει να πουλήσουν και να επωφεληθούν από τα δακτυλικά αποτυπώματά σας, την ίριδα και το πρόσωπό σας, μαζί με όλα τα δεδομένα που συνδέονται με εσάς, από ιατρικά δεδομένα και δεδομένα απασχόλησης έως κοινωνικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Έτσι, για να συνοψίσουμε, το σύστημα διαβατηρίου/ψηφιακής ταυτότητας εμβολίου θα επιτρέψει σε όσους ελέγχουν το σύστημα να επωφεληθούν από την ίδια σας την ταυτότητά σας ενώ ταυτόχρονα σας υποδουλώνουν στο σύστημα. Είναι ένα εκσυγχρονισμένο σύστημα σκλάβων, καθαρό και απλό.

Η παγίδα της ευκολίας

Για μια γεύση του σε τι θα μετατραπούν τα διαβατήρια εμβολίων, ρίξτε μια ματιά στο παραπάνω βίντεο από τη στρατιωτική εταιρεία παρακολούθησης Thales, η οποία έχει αναγνωρίσει ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι στην πραγματικότητα ο πρόδρομος των πορτοφολιών ψηφιακών ταυτοτήτων. 

7 Όπως μπορείτε να δείτε, η ψηφιακή ταυτότητα πωλείται ως μια εκπληκτική ευκολία, κάτι που θα προστατεύσει εσάς, την ταυτότητά σας και τα χρήματά σας.

Πιστέψτε αυτό το κόλπο δημοσίων σχέσεων με δική σας ευθύνη. Όπως σημειώνει ο Dore, «Αν [το ψηφιακό πορτοφόλι] πέσει σε λάθος χέρια, η ζωή [σας] έχει σχεδόν τελειώσει». Το πιο ανησυχητικό είναι ότι το να πέσει στα χέρια χάκερ και κλεφτών δεν είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σας.

Λαμβάνοντας υπόψη την καταστροφική δύναμη που μπορεί να έχει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς στη ζωή σας μέσω του ελέγχου αυτού του συστήματος — εάν αποδοκιμάζει αυτά που λέτε, αυτά που βλέπετε, αυτά που αγοράζετε, πού πηγαίνετε, πώς συμπεριφέρεστε ή με ποιον κάνετε παρέα — χάνετε Το ψηφιακό σας πορτοφόλι σε έναν κοινό απατεώνα θα ήταν μια μικρή ταλαιπωρία σε σύγκριση.

Όπως σημειώνει ο Dore, οι υπεύθυνοι δικτάτορες θα μπορούσαν να σας κηρύξουν τρομοκράτη επειδή συμμετείχατε σε μια διαμαρτυρία και να κλείσουν την πρόσβασή σας σε κρατικές υπηρεσίες, υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και τραπεζικούς λογαριασμούς με ένα μόνο πάτημα ενός κουμπιού. Τίποτα που θέλετε να κάνετε στη ζωή δεν θα είναι πολύ βολικό μετά από αυτό.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα σφαλμάτων και σφαλμάτων συστήματος, φυσικά, και όπως φαίνεται στις ινδικές ιστορίες παραπάνω, αυτό μπορεί επίσης να έχει θανατηφόρες συνέπειες. Απέτυχε η εγγραφή ενός δακτυλικού αποτυπώματος. Οι συνταξιοδοτικές πληρωμές μεταφέρθηκαν σε λάθος άτομο και οι μερίδες τροφίμων κόπηκαν ανεξήγητα.

Πώς γίνεται να μην μπορούν να διορθωθούν τα σφάλματα; Πιθανώς επειδή όλες οι αρχές που βασίζονται στο σύστημα δεν έχουν καμία εξουσία να κάνουν αλλαγές σε αυτό. Είναι όλα αυτοματοποιημένα, τρέχουν από αλγόριθμους και όλοι είναι ουσιαστικά ένας ανίσχυρος σκλάβος στο σύστημα και μέσα στο σύστημα.

 Πιθανώς, όλοι απλώς ανασήκωσαν τους ώμους τους, λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι' αυτό και η έλλειψη ανθρώπινης συμμετοχής οδήγησε στο θάνατο αυτών των ανθρώπων.

Και τα προβλήματα δεν είναι σπάνια. Μια τυχαία δειγματοληψία 18 χωριών στην Ινδία που είχαν εφαρμόσει υποχρεωτικό βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας σε σταθμούς σιτηρεσίου έδειξε ότι το σοκαριστικό 37% των ανθρώπων δεν μπόρεσε να πάρει τις μερίδες φαγητού του λόγω κάποιου προβλήματος στο σύστημα. 8

Πόσες φορές είστε διατεθειμένοι να παίξετε ρωσική ρουλέτα;

Όσον αφορά τα διαβατήρια εμβολίων, έχουμε ήδη δει ότι η διατήρηση ενός έγκυρου διαβατηρίου θα απαιτήσει από εσάς να λάβετε έναν άγνωστο αριθμό αναμνηστικών εμβόλων. Δεν είναι ότι μπορείτε απλώς να πάρετε το αρχικό σχήμα μιας ή δύο δόσεων και να ρυθμιστείτε.

Όχι, κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα ενισχυτικό, το διαβατήριό σας θα πάψει να ισχύει μέχρι ή εάν δεν λάβετε αυτό το ενισχυτικό, είτε είναι το τρίτο είτε το τριάντα τρίτο. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο επικίνδυνα αποδεικνύονται αυτά τα εμβόλια για τον COVID, ουσιαστικά θα παίζετε τη ζωή σας κάθε φορά που θα κάνετε την ένεση. Και για τι;

"Χωρίς Covid Pass, η γυναίκα μου και εγώ έχουμε εξοριστεί από την κοινωνία. Δεν έχουμε εισόδημα. Απαγορεύεται από τα περισσότερα ψώνια. Μετά βίας μπορεί να υπάρξει. ~ Gluboco Lietuva, ανεμβολίαστος Λιθουανός"

Θα το κάνεις για να σου «δοθούν» βασικές ελευθερίες που ποτέ δεν πίστευες ότι θα μπορούσαν να παραβιαστούν πριν από δύο μόλις χρόνια, όπως το δικαίωμα στην εργασία, το δικαίωμα να πηγαίνεις στο σχολείο, το δικαίωμα να ταξιδεύεις και να κυκλοφορείς στην κοινωνία. όπως σας αρέσει, για να ψωνίσετε, μπείτε σε γυμναστήριο ή εστιατόριο ή τράπεζα.

Πείτε ΟΧΙ στη Βιοϊατρική Δικτατορία

Στην Ιταλία, όπου πλέον εμφυτεύονται υποχρεωτικά διαβατήρια εμβολίων για όλους τους εργαζόμενους, δημόσιους και ιδιωτικούς, ήδη εμφανίζονται αναφορές για απάνθρωπο αποκλεισμό. Μια ηλικιωμένη γυναίκα απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο επειδή δεν είχε διαβατήριο. 9

Οι Λιθουανοί έχουν μερικές από τις πιο σκληρές εντολές κατά του COVID στον κόσμο. Εκεί απαγορεύεται στους ανεμβολίαστους τα εστιατόρια, όλα τα μη απαραίτητα καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα, οι υπηρεσίες ομορφιάς, οι βιβλιοθήκες, οι τράπεζες, τα ασφαλιστικά γραφεία, τα πανεπιστήμια, η εσωτερική ιατρική περίθαλψη και τα ταξίδια με τρένο. 

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Twitter, ο Gluboco Lietuva, ένας ανεμβολίαστος πατέρας και σύζυγος, είπε: 10

«Χωρίς Covid Pass, η γυναίκα μου και εγώ εξοριστήκαμε από την κοινωνία. Δεν έχουμε εισόδημα. Απαγορεύεται από τα περισσότερα ψώνια. Μετά βίας μπορεί να υπάρξει... 

Προσπαθήσαμε να αγοράσουμε είδη τέχνης για τα παιδιά μας από ένα κατάστημα χειροτεχνίας. Δεν επιτρέπεται καμία αγορά χωρίς πάσο. Προσπαθήσαμε να αγοράσουμε εκπαιδευτικά παιχνίδια σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. Μας απαγόρευσαν την είσοδο. Δεν μπορώ να αγοράσω είδη κουζίνας. Κοινό, αλλά απογοητευτικό...

Αυτή η πίεση για υποταγή είναι παντού. Και είναι συντριπτικό. Η ικανότητά μας να επιβιώσουμε έχει καταστραφεί. Αλλά ανεξάρτητα από τα δεινά που επιβλήθηκαν και τις κακουχίες που πρέπει να υπομείνουμε, δεν θα δεχθούμε ποτέ την κάθοδο στον αυταρχισμό που αντιπροσωπεύει το COVID Pass».

Πράγματι, ενώ το να αντισταθούμε στην τυραννία που είναι το διαβατήριο του εμβολίου τώρα μπορεί να προκαλέσει πόνο και αγώνα, δεν είναι τίποτα στον πόνο που θα βιώσουμε στη συνέχεια αν δεν πούμε όχι τώρα.

Πόση ελευθερία είσαι διατεθειμένος να χάσεις; Μην νομίζετε ούτε λεπτό ότι όλα θα τελειώσουν μόλις εμβολιαστείτε πλήρως κατά του COVID-19. Όπως σημειώθηκε από την εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων Aite-Novarica τον Σεπτέμβριο του 2021, 11 το ψηφιακό διαβατήριο εμβολίου COVID-19 που κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη (το Excelsior Pass) είναι «ένα βήμα προς την ολοκληρωμένη ψηφιακή ταυτοποίηση… πέρα ​​από τον εμβολιασμό μόνο για τον COVID-19. » και χρησιμεύει ως «ευκαιρία πιλοτικού προγράμματος» για τον σκοπό αυτό.

Οργανισμός Στρατιωτικών Πληροφοριών στο Κέντρο του US Vaccine Pass Push

Στη συνέντευξη, ο Blumenthal αναφέρει ότι σύντομα θα δημοσιεύσει ένα άλλο άρθρο που θα περιγράφει λεπτομερώς τον ρόλο της στρατιωτικής οργάνωσης πληροφοριών MITRE στην προώθηση διαβατηρίων εμβολίων των ΗΠΑ. Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε στο The GrayZone, στις 26 Οκτωβρίου 2021. 12 Αν έχετε ασχοληθεί με τον φράχτη, αυτό το κομμάτι μπορεί απλώς να σας ωθήσει να αποφασίσετε για το πού βρίσκεστε σε αυτό το ζήτημα.

Ενώ το MITER αναφέρεται ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός, η ηγεσία του αποτελείται από επαγγελματίες στρατιωτικών πληροφοριών και το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής του προέρχεται από συμβάσεις με το Υπουργείο Άμυνας, το FBI και τον τομέα της εθνικής ασφάλειας.

«Η προσπάθεια «επέκτασης των διαβατηρίων εμβολίων με κωδικό QR πέρα ​​από πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη» περιστρέφεται τώρα γύρω από μια συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα γνωστή ως Vaccine Credential Initiative (VCI). Και το VCI έχει επιφυλάξει έναν καθοριστικό ρόλο στον συνασπισμό του για το MITRE», γράφουν οι Blumenthal και Loffredo. 13

«Περιγράφεται από το Forbes ως «κατάστημα μανδύας και στιλέτος [έρευνας και ανάπτυξης]» που είναι «ο πιο σημαντικός οργανισμός για τον οποίο δεν έχετε ακούσει ποτέ», ο MITER έχει αναπτύξει μερικές από τις πιο επεμβατικές τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούν σήμερα οι υπηρεσίες κατασκοπείας των ΗΠΑ.

Μεταξύ των πιο καινοτόμων προϊόντων της είναι ένα σύστημα που κατασκευάστηκε για το FBI, το οποίο καταγράφει τα δακτυλικά αποτυπώματα ατόμων από εικόνες που δημοσιεύονται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο συνασπισμός-ομπρέλα της MITRE για τον COVID-19 περιλαμβάνει την In-Q-Tel, τον βραχίονα επιχειρηματικών κεφαλαίων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και την Palantir, μια ιδιωτική εταιρεία κατασκοπείας που έχει λερωθεί από σκάνδαλα.

Η Elizabeth Renieris, η ιδρυτική διευθύντρια της Notre Dame και του εργαστηρίου τεχνολογικής ηθικής της IBM, προειδοποίησε ότι «ως κυρίαρχες εταιρείες τεχνολογίας και επιτήρησης», όπως η MITER, «επιδιώκουν νέες ροές εσόδων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών... ιδιόκτητα και λειτουργικά συστήματα ID με κέρδος- Η μεγιστοποίηση των επιχειρηματικών μοντέλων απειλεί το απόρρητο, την ασφάλεια και άλλα θεμελιώδη δικαιώματα των ατόμων και των κοινοτήτων».

Πράγματι, η εμπλοκή του μηχανισμού στρατιωτικών πληροφοριών στην ανάπτυξη ενός συστήματος ψηφιακού διαβατηρίου εμβολίων είναι μια ακόμη ένδειξη ότι πίσω από το πρόσχημα των ανησυχιών για τη δημόσια υγεία, το κράτος επιτήρησης των ΗΠΑ θα μπορούσε να ενισχύει τον έλεγχό του σε έναν όλο και πιο ανήσυχο πληθυσμό».

Τι είναι το MITRE;

Λοιπόν, τι είναι το MITRE και γιατί είναι βασικός παίκτης στο VCI; Ο οργανισμός δεν απάντησε στις ερωτήσεις του "The GrayZone" για το άρθρο. «Ωστόσο, η τεκμηριωμένη ιστορία του προκαλεί ανησυχητική ανάγνωση», σημειώνουν οι Blumenthal και Loffredo.

Η MITER ιδρύθηκε το 1958 και εδρεύει στη βόρεια Βιρτζίνια. Η δεξαμενή σκέψης στρατιωτικών πληροφοριών λαμβάνει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από αμερικανικές υπηρεσίες. Αρχικά, ιδρύθηκε ως κοινό έργο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT), για την ανάπτυξη συστημάτων διοίκησης και ελέγχου για πυρηνικό και συμβατικό πόλεμο.

Έχουν επίσης συναφθεί συμβάσεις για την εξάλειψη της κάνναβης στο Μεξικό χρησιμοποιώντας τοξικά ζιζανιοκτόνα, μια στρατηγική που κατέληξε να μολύνει μεγάλες λωρίδες καλλιεργειών τροφίμων. Πιο πρόσφατα, το MITER εργάστηκε σε τεχνολογία επιτήρησης για το FBI, συλλέγοντας δακτυλικά αποτυπώματα από φωτογραφίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονται οι παλάμες και τα δάχτυλά τους, και βοήθησε τον οργανισμό να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη βιομετρική βάση δεδομένων στον κόσμο.

Ο MITER εργάστηκε επίσης στο έργο του FBI's Modernized Intelligence Database (MIDB), το οποίο σύμφωνα με τον πρώην βοηθό διευθυντή του FBI William Bayse επέτρεψε στην αστυνομία να εντοπίσει τα πολιτικά αίτια, τους συνεργάτες και τους εργοδότες των ακτιβιστών, μαζί με τα βιομετρικά τους δεδομένα, τις δαπάνες και τις φορολογικές τους πληροφορίες. Σαν να μην σηκώνει αρκετά τα μαλλιά, οι Blumenthal και Loffredo σημειώνουν: 14

«Μέσα από εκατοντάδες αιτήματα FOIA και συνεντεύξεις με νυν και πρώην αξιωματούχους του MITER, το Forbes έμαθε ότι το MITER έχει σχεδιάσει «ένα πρωτότυπο εργαλείο που μπορεί να παραβιάσει έξυπνα ρολόγια, ιχνηλάτες γυμναστικής και οικιακά θερμόμετρα για τους σκοπούς της εσωτερικής ασφάλειας… και μια μελέτη για να καθορίσει εάν κάποιος Η μυρωδιά του σώματος μπορεί να δείξει ότι λένε ψέματα».

Το MITER φιλοξενεί επίσης το Πρόγραμμα ATT&CK, μια ενότητα κυβερνοασφάλειας την οποία η εταιρεία περιγράφει ως «μια παγκόσμια προσβάσιμη βάση γνώσεων αντιπάλων τακτικών και τεχνικών [πληροφοριών] που βασίζονται σε πραγματικές παρατηρήσεις».

Ο Adam Pennington, ο επικεφαλής αρχιτέκτονας για το ATT&CK του MITRE, «έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία με τον MITER μελετώντας και κηρύττοντας τη χρήση της εξαπάτησης για τη συλλογή πληροφοριών». 

Ο δικηγόρος του προσωπικού της ACLU, Nate Wessler, χαρακτήρισε τα έργα επιτήρησης της MITRE «εξαιρετικά ανατριχιαστικά» και προειδοποίησε ότι «εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής».

Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που διαδραματίζουν πλέον βασικό ρόλο στο πρόγραμμα διαβατηρίων εμβολίων των ΗΠΑ. Ο Blumenthal και ο Loffredo εμβαθύνουν στο άρθρο τους, 15, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνετε την ουσία.

Τα διαβατήρια εμβολίων σαφώς δεν έχουν καμία σχέση με τη διατήρηση της υγείας και της ασφάλειας των ανθρώπων από μόλυνση και οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μετατροπή των πιο προσωπικών μας δεδομένων σε κέντρο κέρδους που τους επιτρέπει ταυτόχρονα να ασκούν άνευ προηγουμένου έλεγχο στη ζωή όλων.

Μην κάνετε λάθος, αργά ή γρήγορα - και ο χρόνος τελειώνει γρήγορα - όλοι θα πρέπει να κάνουν μια επιλογή: ελευθερία ή σκλαβιά. Δεν υπάρχει πια μέση λύση.

Και αν πούμε όχι στη δουλεία, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μην συνθηκολογήσουμε, γιατί μπορούμε ήδη να δούμε ότι οι μαζικές διαμαρτυρίες κάνουν ελάχιστα για να αποτρέψουν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τους εταίρους του από το να πιέσουν για ένα παγκόσμιο ψηφιακό εμβόλιο, μαζί με ένα κεντρικό ψηφιακό νόμισμα. 

Μαζί, αυτά τα δύο πράγματα θα τους δώσουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής μας. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας δεν θα ζήσουν ποτέ πώς είναι να είσαι ελεύθερος αν το αφήσουμε να συμβεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου