Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ

Η VANGUARD ΚΑΙ Η BLACKROCK ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ


Γράφει ο Gary D. Barnett 
Μετάφραση: Απολλόδωρος


«Ξεχάστε τους πολιτικούς. Οι πολιτικοί τοποθετούνται εκεί για να σας δώσουν την ιδέα ότι έχετε ελευθερία επιλογής. Δεν έχετε. Δεν έχετε καμία επιλογή. Έχετε ιδιοκτήτες. Αυτοί σας κατέχουν. Τους ανήκουν τα πάντα. 

Τους ανήκει όλη η σημαντική γη, τους ανήκουν και ελέγχουν τις εταιρείες που έχουν από καιρό εξαγοράσει και πληρώσει, τη Γερουσία, το Κογκρέσο, τα πολιτειακά σπίτια, τα δημαρχεία, έχουν τους δικαστές στο τσεπάκι τους, και τους ανήκουν όλες οι μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, ώστε να ελέγχουν σχεδόν όλες τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που ακούτε. 

Σας κρατάνε από τα αρχίδια. Ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για να ασκούν πιέσεις για να πετύχουν αυτό που θέλουν. Λοιπόν, ξέρουμε τι θέλουν. Θέλουν περισσότερα για τους εαυτούς τους και λιγότερα για όλους τους άλλους. 

Αλλά θα σας πω τι δεν θέλουν. Δεν θέλουν έναν πληθυσμό πολιτών ικανών να σκέφτονται κριτικά. Δεν θέλουν καλά πληροφορημένους, καλά μορφωμένους ανθρώπους ικανούς να σκέφτονται κριτικά. Δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Αυτό δεν τους βοηθάει».

~ George Carlin

Οι παρανοήσεις και οι "πεποιθήσεις" των μαζών σε αυτή τη χώρα, και στον κόσμο, είναι συγκλονιστικά αφελείς- τόσο πολύ ώστε να αποτελούν τον άξονα της παγκόσμιας άγνοιας. 

Η ανόητη και εξωφρενική ιδέα της ψήφου ως ιερή, και η εξάρτηση από τους αφέντες αντί για τον εαυτό μας, έχει επιφέρει τέτοια εξάρτηση από το κράτος και την κυρίαρχη τάξη, ώστε να έχει καταστραφεί σχεδόν από μόνο του η ανεξαρτησία του ανθρώπου. 

Αυτό είναι αυτό που αναφέρω ως σχέση αφέντη/σκλάβου, όπου κάθε εμπιστοσύνη είναι λανθασμένη, η λογική εγκαταλείπεται, η λογική χάνεται και η κοινή λογική εξαφανίζεται. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η εμπιστοσύνη για τη ζωή και την ελευθερία του ανθρώπου παραδίδεται σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι "ηγέτες" του ανθρώπου. 

Δεν υπάρχουν τέτοιοι ηγέτες, καθώς κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να ελέγχει ή να κατέχει εξουσία πάνω σε κάποιον άλλο χωρίς να είναι η απόλυτη καταστροφή της ελευθερίας το αποτέλεσμα που προκύπτει. Το να πιστεύει κανείς το αντίθετο είναι απλά μια άσκηση ηλιθιότητας.

Η αναζήτηση της εξουσίας και του ελέγχου πάνω σε όλους ξεκίνησε πολύ καιρό πριν- στην πραγματικότητα, ξεκίνησε από την αρχή. Αυτοί που επιδιώκουν να κυβερνήσουν ήταν πάντα ανάμεσά μας, αλλά ποτέ δεν είχαν τη δύναμη να το κάνουν μέχρι που οι ίδιοι οι άνθρωποι συναίνεσαν και το επέτρεψαν. 

Καθώς περνούσε ο καιρός και η λεγόμενη "πρόοδος" εξελισσόταν σε αυτό που ονομάζουμε σύγχρονο κόσμο, η τεχνολογία επεκτάθηκε στην καθημερινή ζωή, η επικοινωνία έγινε άμεση- με αποτέλεσμα η μαζική παράδοση προπαγάνδας και ψεύδους να καταναλώνει σχεδόν όλους. Με την έλευση αυτού του νέου σύγχρονου κόσμου, ένα φυτώριο έντονης μικροδιαχείρισης των ανθρώπων έγινε ο κανόνας. 

Η αύξηση του πληθυσμού συνέπεσε με την "πρόοδο" της ανθρωπότητας, και ο έλεγχος των πολλών έπρεπε να βασίζεται στην εθελοντική υποταγή αντί της ωμής βίας, όπως είχε σχεδιαστεί σκόπιμα, μέχρι που τελικά φτάσαμε σε ένα σημείο όπου κανένα ελεύθερο έθνος δεν υπήρχε στη γη. 

Η βαθμιαία καταστροφή του ατόμου, η βαθμιαία αποβλάκωση της κοινωνίας, η βαθμιαία εξάρτηση από το κράτος και η βαθμιαία εγκατάλειψη της ελευθερίας, όλα αυτά επέτρεψαν την ύπαρξη του πλήρως ρυθμιζόμενου κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα.

 Το αποτέλεσμα αυτής της φρικτής μεταμόρφωσης επέφερε την παγκόσμια κυριαρχία των λίγων, και αυτό θα συνεχίσει να είναι το κυρίαρχο σύστημα μέχρι και αν το μεγαλύτερο μέρος των γενικών πληθυσμών αποφασίσει να γίνει υπεύθυνο για τον εαυτό του και να σταματήσει οποιαδήποτε πίστη ή προσκόλληση στο κράτος.

Ποιοι είναι αυτοί που διοικούν και ελέγχουν τον κόσμο; Πρόκειται για συνωμοσία; Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν ελάχιστα ή και καθόλου για αυτή την ελεγκτική συμμορία; Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ, και στην παραπομπή που παρέχεται, δεν είναι καινούργιες, και μπορούν να ερευνηθούν από τον καθένα. 

Είναι διαθέσιμες εδώ και πολύ καιρό, οπότε γιατί ποτέ δεν γίνεται λόγος γι' αυτό ή δεν αναφέρεται από καμία κυρίαρχη και τις περισσότερες εναλλακτικές πηγές; Αυτό μπορεί να φαίνεται αινιγματικό, αλλά σίγουρα δεν είναι, καθώς εκείνοι που ελέγχουν τον κόσμο προφανώς ελέγχουν και το τι αναφέρεται ως είδηση.

Υπάρχουν μερικές χιλιάδες θεσμικές επενδυτικές εταιρείες που κατέχουν κάθε μεγάλη τράπεζα, κάθε μεγάλη εταιρεία, κάθε μεγάλη επενδυτική εταιρεία, κάθε "ειδησεογραφικό" μέσο, κάθε μεγάλη εταιρεία επικοινωνίας, κάθε μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία, κάθε μεγάλη εταιρεία μεταφορών- με άλλα λόγια, σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία στη γη ανήκει σε αυτούς τους θεσμικούς επενδυτές. 

Με τη σειρά τους, οι μικρές θεσμικές επενδυτικές εταιρείες ανήκουν σε μεγαλύτερες θεσμικές επενδυτικές εταιρείες, και οι μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες ανήκουν σε ακόμη μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες. 

Οι δύο θεσμικές επενδυτικές εταιρείες που είναι οι κύριοι ιδιοκτήτες και ελεγκτές όλων των άλλων εταιρειών στον κόσμο είναι η Vanguard Holdings και η Blackrock, και η Vanguard είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος (ιδιοκτήτης) της Blackrock. Αυτό σημαίνει ότι η Vanguard και η Blackrock κατέχουν και ελέγχουν αυτόν τον πλανήτη.

Τους ανήκουν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες και όλοι οι θεσμικοί επενδυτές αυτών των εταιρειών, και με τη σειρά τους, έχουν το μονοπώλιο σχεδόν στα πάντα στη γη. Επιπλέον, η Blackrock, της οποίας ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Vanguard, είναι η μόνη ιδιωτική εταιρεία που συνεργάζεται και έχει πρόσβαση στην Κεντρική Τράπεζα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και στο Υπουργείο Οικονομικών. 

Η Blackrock δανείζει χρήματα και είναι ο κύριος σύμβουλος της κεντρικής τράπεζας και αναπτύσσει τη δομή του λογισμικού της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, αλλά ο κύριος μέτοχος της Blackrock εξακολουθεί να είναι η Vanguard. Αυτές οι δύο εταιρείες κατέχουν και ελέγχουν και έχουν το μονοπώλιο της ίδιας της ζωής.

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι το κορυφαίο 1% στον κόσμο κατέχει περισσότερα από το υπόλοιπο 99% μαζί, αλλά στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο σκοτεινό. 

Το 2017, πολύ πάνω από το 80% όλων των κερδισμένων χρημάτων εισπράχθηκε από αυτό το 1%, και τώρα είναι σίγουρα υψηλότερο, ειδικά αφότου αυτή η απάτη του "covid" επέτρεψε στους δισεκατομμυριούχους να αυξήσουν σημαντικά το εισόδημα και την καθαρή τους αξία. 

Σκεφτείτε αυτό το γεγονός και στη συνέχεια σκεφτείτε ότι η Vanguard και η Blackrock κάθονται στην κορυφή, κατέχουν και ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού του 1%- πλησιάζουν τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια αξίας, πράγμα που σημαίνει ότι ένα πολύ μικρό κλάσμα αυτού του 1% ελέγχει σχεδόν το 100% των πάντων.

Πάνω από το 90% των διεθνών κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης ανήκει και ελέγχεται από εννέα ομίλους, οι οποίοι με τη σειρά τους ανήκουν και ελέγχονται από τη Vanguard και την Blackrock, η οποία επίσης κατέχει και ελέγχει τα περισσότερα από όλα τα άλλα ιδρύματα που κατέχουν μετοχές αυτών των εταιρειών μέσων ενημέρωσης. 

Το ίδιο ισχύει για τη μεγάλη τεχνολογία, τη βιομηχανία τροφίμων, την ταξιδιωτική βιομηχανία, τη φαρμακευτική βιομηχανία και κάθε άλλη μεγάλη βιομηχανία παγκοσμίως. 

Ενώ η ιδιοκτησία είναι διασκορπισμένη, οι ιδιοκτήτες (Vanguard και Blackrock) των ιδιοκτητών, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων των ΜΚΟ, των αφορολόγητων ιδρυμάτων, των τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών και άλλων, βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας. 

Στην πραγματικότητα, αυτά τα ιδρύματα και τα επενδυτικά ταμεία είναι οι πλουσιότερες οικογένειες, και πολλοί παραμένουν για πάντα κρυμμένοι, με εξαίρεση τους λίγους. Ο Bill Gates, ο Warren Buffet, ο George Soros, οι Clinton, οι Bush, οι Rockefellers, οι Rothschilds και άλλοι είναι γνωστοί, αλλά οι περισσότεροι όχι. 

Η Vanguard είναι μια ιδιωτική εταιρεία και δεν αποκαλύπτει τους μετόχους της, ώστε να μπορούν να κρύβονται σε κοινή θέα- ποτέ δεν αποκαλύπτουν την ιδιοκτησία τους στον κόσμο. Όλοι αυτοί οι παίκτες συνδέονται άμεσα και έμμεσα μεταξύ τους, και οι λίγοι κορυφαίοι κινούν τα νήματα των οικονομικών συστημάτων του πλανήτη.

Ναι, ο Gates, ο Soros, οι Rockefellers, οι Rothschilds, οι βασιλικές οικογένειες, το Βατικανό, οι σιωνιστές υψηλού επιπέδου, οι Morgan, οι Bush, οι Clinton, ο Klaus Schwab και το WEF, ο ΟΗΕ και πολλοί άλλοι είναι γνωστοί, αλλά πολλοί από τους πιο κακούς και ισχυρούς ελεγκτές παραμένουν κρυμμένοι στη σκιά, ενώ διαχειρίζονται όλα τα παγκόσμια δίκτυα. 

Αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων από εμάς, ενώ τα πιόνια τους στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.

Οι περισσότεροι σήμερα σκέφτονται με όρους πολιτικής και πιστεύουν ότι οι πολιτικοί και οι κρατικοί φορείς έχουν το πάνω χέρι. Αυτό είναι μια ηλίθια ανοησία, όπως αποκάλυψε η απάτη με το "covid".

 Σχεδόν κάθε χώρα στη γη ενήργησε συντονισμένα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο την ίδια στιγμή. Αυτό θα ήταν όχι μόνο παράλογο, αλλά και εντελώς αδύνατο, εκτός αν υπήρχε μια συνωμοσία από πάνω προς τα κάτω, η οποία καθοδηγούνταν από πολύ λίγους. 

Σχεδόν κάθε χώρα στον κόσμο κατέστρεψε τις δικές της οικονομίες, τους πολίτες της, και επέβαλε παρόμοιες, αν όχι πανομοιότυπες, πολιτικές με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο ολόκληρων πληθυσμών. 

Αν ένα μεγάλο μέρος των μαζών δεν μπορεί να κατανοήσει το εύρος αυτής της τρέλας, δεν υπάρχει ελπίδα για την ανθρωπότητα, γιατί αυτός ο κόσμος βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο των λίγων πιο ισχυρών, οι οποίοι κατέχουν και ελέγχουν σχεδόν όλα τα νομισματικά συστήματα, τα περιουσιακά στοιχεία, τη γη, την ιατρική περίθαλψη, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τις εγκαταστάσεις "εκπαίδευσης", τα ταξίδια, τις τράπεζες, τη νομοθεσία, τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τους στρατούς, τα μέσα ενημέρωσης, και έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν την ψυχολογική δομή όσων δεν δολοφονούν σκόπιμα με ενέσεις, βασανιστήρια ή πείνα.

Για όσους από εσάς υποκύπτετε στην εγκληματική και απατηλή διαδικασία ψηφοφορίας, για όσους κοιτάτε σε ψεύτικους προφήτες αντί για τον εαυτό σας, για όσους περιμένετε λύτρωση από το κράτος- να θυμάστε ότι παίζετε κατευθείαν στα χέρια αυτών των τεράτων που σας κυβερνούν. 

Θα υποστείτε τις σοβαρές συνέπειες των πράξεών σας σε τέτοιο βαθμό που όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν θα φαίνονται ήπια σε σύγκριση, καθώς η ζωή σας θα υποβιβαστεί σε εκείνη ενός σκλάβου.

"Είναι απίστευτο πώς μόλις ένας λαός γίνει υποτελής, πέφτει αμέσως σε μια τόσο πλήρη λήθη της ελευθερίας του, ώστε δύσκολα μπορεί να αφυπνιστεί στο σημείο να την ανακτήσει, υπακούοντας τόσο εύκολα και πρόθυμα, ώστε οδηγείται κανείς να πει ότι αυτός ο λαός δεν έχει χάσει τόσο την ελευθερία του όσο έχει κερδίσει την υποδούλωσή του".

~ Etienne de La Boetie

Σύνδεσμος πηγής:


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου