Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΟΥΝΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά από σχεδόν μία χιλιετηρίδα σχίσματος αγώνων, μαρτυρίων και αίματος, ο Βαρθολομαίος σχεδιάζει την μετατροπή της Ορθοδόξου Εκκλησίας σε Ουνίτικη διά της "ενώσεώς" της με το Βατικανό, δηλαδή την παπική οργάνωση που παριστάνει την εκκλησία.


Αυτό και άλλα πολλά καταγγέλλει ο μοναχός Επιφάνειος Αγιορείτης ξεκινώντας από το παρασκήνιο και τον απόηχο της επίσκεψης του οικουμενικού πατριάρχη στο Άγιον Όρος...

Ένα ακουστικό βίντεο που το κατέβασαν όπως καταγγέλλει ο  Νίκος Ρωμανός που το δημοσιοποίησε και πάντως είναι πολύ σημαντικό να το ακούσετε: 

ΞΕΧΝΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ








5 σχόλια:

  1. Εγώ Είμαι ο Μεγαλόπρεπος Καβαλάρης 25 Εγώ Είμαι ο Λόγος.
    ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ

    http://www.tlig.org/el/messages/550/
    Ρόδος 5 - 29 Αυγούστου 1990


    Όγδοη εντολή
    Αν η γη αυτή θρηνεί, αργοπεθαίνοντας και τα δένδρα της δεν αποδίδουν καρπούς και τα φύλλα της μαραίνονται, είναι γιατί δεν υπακούετε στο Νόμο Μου. Δεν είπα: δεν θα δώσεις ψευδή μαρτυρία ή ψευδή κατάθεση; Κι όμως, στην καρδιά του Ιερού Μου όπου αναπαύεται η αιχμή της λόγχης 26, όπου ανάμεσα στους Άβελ Μου είναι και οι Κάϊν, κι αυτή η Εντολή δεν γίνεται σεβαστή.

    Οι διορισμένοι από τον Κάϊν ιερείς στέλνονται τώρα στις τέσσερις γωνιές της γης, όχι για να μαρτυρήσουν για Μένα ως τον Αναστάντα, ή για τη Θυσία Μου, αλλά για να καταδικάσουν το Λόγο Μου μιμούμενοι τις Γραφές 27 και να διδάξουν σε όλα τα έθνη έναν Ψεύτικο Χριστό, κάτω από έναν ψεύτικο οικουμενισμό, προσφέροντας στον κόσμο μια μερίδα Ορθολογισμού και Φυσιοκρατίας, μια μολυσμένη τροφή, Ένα Ψέμα. Σας βεβαιώνω, δεν θα νικήσουν, ούτε θα κυβερνήσουν παντοτινά : η Δικαιοσύνη θα επικρατήσει!

    Δεν θα σε αφήσω να ευημερείς αιώνια, αφού τα ξέρω όλα για σένα και πώς, με τη δύναμη του δράκοντα, διορίζεις τους δικούς σου ιερείς, τοποθετώντας τους σε υψηλές θέσεις, για να εξουθενώσουν τους δικούς Μου ιερείς και να τους καταβάλουν. Αλήθεια σου λεω, ο χρόνος έχει σχεδόν συμπληρωθεί. θα σε σύρω από την υψηλή σου θέση για να πέσεις στα πόδια των δικών Μου ιερέων, των αγίων Μου και των αγγέλων Μου, και θα σε κάνω να ομολογήσεις ότι είσαι δούλος του θηρίου...

    Σύντομα, πολύ σύντομα, θα έρθω σε σας σαν τον κλέφτη, απρόσμενα, και θα ανατρέψω το Ψέμα, τον ψεύτικο χριστό σας και θα αποκαταστήσω Την Αλήθεια. Θα έρθω σύντομα να θρυμματίσω την ψεύτικη αυτή εικόνα που φτιάχνετε για Μένα και υποχρεώνετε όλα τα έθνη να την τιμούν 28. Όχι, νικητές δεν θα είστε!

    Κόρες και γιοι Μου, εσείς που πλανιέστε άσκοπα σ' αυτή την έρημο, γυρίστε σε Μένα, μετανοήστε! Μην αμαρτάνετε άλλο. Ξέρω ότι κάνατε πολλές φορές ψευδή μαρτυρία από έλλειψη αγάπης. Αλλά δεν ήσασταν υπό την προστασία του ποιμένα σας για να διδαχθείτε τους κανόνες Μου, λόγω της εχθρότητάς σας απέναντί Μου. Ωστόσο, παρά την αλαζονεία σας και την εχθρότητά σας απέναντί Μου, σας φωνάζω: σας αγαπώ! και η συγνώμη Μου σάς έχει ήδη παραχωρηθεί. Γυρίστε σε Μένα όπως είστε και θα σας περιβάλω με τη Θεότητά Μου, θα σας επιστρέψω τη θεότητά σας, για χάρη του Αγίου Μου Ονόματος. Θέλετε να μαρτυρήσετε; Μαρτυρήστε στη Μεγάλη Μου Αγάπη και Ευσπλαχνία. Θέλετε να δώσετε ομολογία; Ομολογήστε στο Όνομα Μου: Ιησούς Χριστός, Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας. Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, όπως σας αγαπώ. Χαρείτε εσείς, που σας δόθηκε το κρυμμένο Μου μάννα και δεχθήκατε στο μέτωπό σας τη Σφραγίδα της Αγάπης Μου.

    Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ


    10 Σεπτεμβρίου,1990
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1990/
    . Σκοπεύω να υψώσω μια επιγραφή που θα παραμείνει σταθερή: Ο Βασιλεύς των Βασιλέων, ο Αμνός του θεού, ο Πρώτος και ο Έσχατος, ο Λόγος του Θεού, ο Αναστημένος Χριστός, ο Λυτρωτής, για να καταργήσω και να βάλω ένα τέλος στη συνομωσία τους κατά της Εκκλησίας Μου και στις λαθεμένες διδασκαλίες τους για το Λόγο Μου και την Εικόνα Μου. Δεν μιλώ πια με παραβολές, σας λεω ξεκάθαρα ότι Μου απονέμουν έναν τίτλο που δεν Μου ανήκει και δεν είμαι Εγώ: έναν ψεύτικο Χριστό, μια άψυχη εικόνα, έναν ψεύτικο Θεό, έντεχνα κρυμμένο κάτω από έναν ψεύτικο οικουμενισμό.

    Σου υπόσχομαι όμως, παιδί Μου, ότι στο τέλος θα υπερισχύσω. Θα εξουδετερώσω αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους της εποχής σου και θα σας δώσω τους κρυμμένους θησαυρούς της Ιερής Μου Καρδιάς, βάζοντας στο στόμα σας τη γλώσσα του Σταυρού Μου που είναι η Αγάπη, με όλα Της τα Μυστήρια και τα Μεγαλεία και τα Θαυμάσια!

    Θα υπενθυμίσω τότε στους ποιμένες Μου τις λέξεις "ηγεσία και διακονία". Θα τους παραγγείλω να μην είναι σαν δυνάστες που καταδυναστεύουν τους φτωχούς. Όχι, όποιος θέλει να είναι ανώτερος ανάμεσα στους φτωχούς πρέπει να γίνει υπηρέτης τους, και όποιος θέλει να είναι πρώτος ανάμεσά τους πρέπει να γίνει τελευταίος, όπως Εγώ ήρθα στη γη όχι για να Με υπηρετήσουν αλλά να υπηρετήσω και να προσφέρω τη Ζωή Μου λύτρο για όλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞANAΚTIΣΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ ΕΝΩΜΕΝΗ


    13 Απριλίου 1991

    http://www.tlig.org/el/messages/612/
    - Α, περιστέρι Μου, δεν πήγε χαμένη η διδασκαλία Μου... Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι χρειάζομαι την καρδιά τους για να τους ενώσω. Χρειάζομαι την καρδιά τους για να ξανακτίσω μέσα της την Εκκλησία Μου ενωμένη. Η Ενότητα θα γίνει από την καρδιά. Σε επιφόρτισα να δώσεις μαρτυρία σ'ένα λαό που δεν είναι δικός σου, αλλά πολλοί δικοί σου δεν κατάλαβαν ακόμη γιατί η Σοφία σε στέλνει στους ξένους. O λαός σου πιστεύει ότι υποχώρησες στους ξένους, δεν κατάλαβαν ότι Εγώ, ο Κύριος, ένωσα την καρδιά σου με τη δική τους. Διπλός είναι ο σταυρός σου, παιδί Μου, αφού ταλανίζεσαι κι από μερικούς ξένους που σε προκαλούν αδιάκοπα να γίνεις δική τους. ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΆΓΙΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ. Ενότητα, παιδί Μου, είναι να ανταλλάσσετε μεταξύ σας τα πλούτη σας.


    - Είμαι η Γυναίκα των Θλίψεων, εξοικειωμένη με τη δυστυχία. Είμαι αυτή που θα ανακτήσει για σας την Ελπίδα. Είμαι αυτή που θα πατήσει και θα συνθλίψει με τη φτέρνα της το κεφάλι του φιδιού. Τα Μάτια Μου κλαίνε αδιάκοπα αυτές τις μέρες χωρίς ανάπαυση, τα Μάτια Μου κλαίνε πικρά για όλα τα παιδιά Μου. Βασούλα κόρη Μου, μην κλείνεις τ' αυτιά στη φωνή του Θεού, μην κλείνεις τ' αυτιά στην παράκλησή Μου, Με άκουσες να Κλαιω. Υπερασπίστηκα την περίπτωσή σου και πάντα θα την υπερασπίζομαι. Όταν ο Κύριος σε δένει μαζί Του είναι από Αγάπη, για να αδειάσει την Καρδιά Του μέσα στην καρδιά σου. Σήμερα, 3 είναι η σειρά σου να δεχθείς το Ποτήρι Του, μην αρνηθείς να πιεις. Μην είσαι διστακτική. Οι δρόμοι σας είναι μολυσμένοι με αίμα αθώο και οι Καρδιές Μας είναι πληγωμένες, αυτή είναι η αιτία των Δακρύων Μου, αυτή είναι η αιτία που ο Κύριος θα μοιραστεί το Ποτήρι Του μαζί σου.

    Η προδοσία φράζει την ενότητα μεταξύ αδελφών, η ανειλικρίνεια της καρδιάς κάνει το Ποτήρι του Θεού να ξεχειλίζει. Διαμέλισαν το Σώμα του Υιού Μου, Το διήρεσαν, Το ακρωτηρίασαν, και Το παρέλυσαν. Υπενθυμίζω σε όλους σας ότι μέσα από Εκείνον μπορείτε όλοι σας, με Ένα Πνεύμα, να πλησιάσετε τον Πατέρα, και όμως παραμένετε διηρημένοι κάτω από το Όνομα του Υιού Μου. Μιλάτε για Ενότητα και Ειρήνη και όμως στήνετε παγίδες σε όσους την εφαρμόζουν. Ο Θεός δεν μπορεί να εξαπατηθεί, ούτε πείθεται από τα επιχειρήματά σας.

    Η Βασιλεία του Θεού δεν είναι μόνο λόγια στα χείλη, η Βασιλεία του Θεού είναι αγάπη, ειρήνη, ενότητα και πίστη στη καρδιά: είναι η Εκκλησία του Κυρίου ενωμένη σε Μία μέσα στη καρδιά σας. ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. Ο Ιησούς δεν σας προέτρεψε ποτέ να διαιρεθείτε, αυτή η διαίρεση μέσα στην Εκκλησία Του δεν ήταν επιθυμία Του. Ικετεύω τα παιδιά Μου να ενωθούν στην καρδιά και στη φωνή και να ξανακτίσουν την πρώτη Εκκλησία του Υιού Μου μέσα στην καρδιά τους. λεω την πρώτη Εκκλησία του Υιού Μου, αφού εκείνη η Εκκλησία ήταν κτισμένη επάνω στην Αγάπη, στην Απλότητα, στην Ταπείνωση και στην Πίστη. Δεν εννοώ να ξανακτίσετε ένα νέο οικοδόμημα, εννοώ να ξανακτίσετε ένα οικοδόμημα μέσα στην καρδιά σας. Εννοώ να γκρεμίσετε τις παλιές πέτρες μέσα στην καρδιά σας, πέτρες διχόνοιας, μισαλλοδοξίας, απιστίας, ασυγχωρησίας, έλλειψης αγάπης και να ξανακτίσετε την Εκκλησία του Υιού Μου με τη συμφιλίωσή σας. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΤΟΝΗ ΠΤΩΧΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΜΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Γι' αυτό Βασούλα Μου, ενώσου μαζί Μου στην προσευχή, όπως Με είδες να προσεύχομαι πρωτύτερα. Είμαι μαζί σου παιδί Μου, πάρα πολύ. Συμμορφώσου στις επιθυμίες της Αγάπης. Ο Ιησούς δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ. Μείνει ενωμένη μαζί Του στην αγάπη σου, για ένα σκοπό:
    να Τον δοξάσεις.
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
    ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ


    23 Σεπτεμβρίου, 1991

    http://www.tlig.org/el/messages/657/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως θα έρθει η μέρα που θα μοιραστούν τον άρτο στον ίδιο βωμό και κανείς δεν θα εμποδίσει τα παιδιά Μου να έρθουν σε Μένα. Κανείς δεν θα τους ρωτήσει: " είσαι ορθόδοξος;" 1 Αυτό το φρούριο που έκτισαν για να σας διαιρέσουν είναι ήδη καταδικασμένο από Μένα. Είστε όλοι αδέλφια εντός Μου, αυτό πρέπει να τους μάθεις να πιστεύουν και να τους πείσεις να εφαρμόζουν. Οσο για κείνους που παραμένουν διηρημένοι στο σώμα και στο πνεύμα, διαφοροποιούμενοι υπό το Αγιο Ονομά Μου, τους λέω όπως είχα πει στην εκκλησία των Σαρδέων 2: "το όνομά σου λέει πως είσαι ζωντανός στα μάτια του κόσμου όχι όμως και στα Μάτια του Πλάστη σου. Ξύπνα και στήριξε τους άλλους γιατί κινδυνεύουν να πεθάνουν και όπου υπάρχει πτώμα εκεί θα μαζευτούν και τα όρνια."

    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ! Επικαλεσθήτε μαζί το Ονομά Μου! Καθαγιάστε μαζί το Σώμα Μου και το Αίμα Μου ! Μην διώκετε την Οδό! ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΥΓΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ και να Με δοξάσετε. Μιλάτε για το Πνεύμα αλλά δεν ενεργείτε σύμφωνα με το Πνεύμα. Μιλάτε για την Οδό αλλά είστε οι πρώτοι που Την φράζετε! Πόσο λίγο Με γνωρίζετε . . . Επικαλείστε το Ονομά Μου κι όμως δολοφονείται τα παιδιά Μου μεταξύ του ιερού και του θυσιαστηρίου. Σας διαβεβαιώνω, όλ'αυτά θα σας καταλογιστούν την Ημέρα της Κρίσεως. Μπορείτε να Με αντακρύσετε και ειλικρινά να πείτε "Είμαι συμφιλιωμένος με τους αδελφούς μου"; Μπορείτε αληθινά να πείτε "δεν έκανα καμιά διάκριση μεταξύ αδελφών, υπό το Αγιο Ονομά Σου, τους φέρθηκα όπως σε ομοίους μου"; Οταν θα παρουσιάσετε την υπόθεσή σας μπροστά Μου, τότε θα σας πω καταπρόσωπο "φύγετε. Δεν φερθήκατε στους αδελφού σας όπως σε ίσους, σφαγιάσατε καθημερινά το Σώμα Μου. Που είναι ο θριαμβός σας; Ενώ έκτιζα, εσείς γκρεμίζατε, ενώ συγκέντρωνα εκ νέου, εσείς σκορπίζατε, ενώ ένωνα, εσείς διαιρούσατε!"

    Ομως, ακόμη και σήμερα, εάν έρθετε σε Μένα όπως είστε, μπορώ να σας θεραπεύσω, μπορώ να σας μεταμορφώσω και θα Με δοξάσετε. "Αλλοίμονο στις έγκυες ή σ'αυτές που θηλάζουν όταν έρθει η Ημέρα Μου!" Γράφε : 3 αλλοίμονο σε εκείνους που θα βρεθούν να περιθάλπουν την αμαρτία μέσα τους όπως ένα έμβρυο και με οπαδούς διαμορφωμένους στα δικά τους πρότυπα. Αλλά η Γραφή λέει ότι από ανάμεσά σας θα βγουν πρόσωπα που θα διδάσκουν διεστραμμένα, για να παρασύρουν τους πιστούς με το μέρος τους. 4Φωνάζω και προσπαθώ να διαπεράσω την κώφωσή σας για να σας σώσω και αν σας επιτιμώ, αυτό γίνεται εξ'αιτίας
    του Μεγαλείου της Αγάπης
    που έχω για σας.
    Αλλά σας βεβαιώνω, ότι μια μέρα θα συγκεντρώσω όλα τα χωρισμένα μέλη του Σώματός Μου μαζί σε Μία και μοναδική σύναξη. Μην κλαις φίλε Μου, 5 εσύ που Με αγαπάς. Υπόμεινε ό,τι υπομένω, ωστόσο παρηγόρησέ Με και έχε πίστη σε Μένα. Θα επιτελέσεις μεγάλα έργα στο Ονομά Μου. Να είσαι ανεκτικός όπως είμαι ανεκτικός. Πείνασα, δίψασα και πολλές φορές έμεινα νηστικός και ήρθες σε βοήθειά Μου. Συνέχισε τα καλά σου έργα κι Εγώ θα σε ανταμείψω. Σε βεβαιώνω ότι δεν είσαι μόνος, Είμαι μαζί σου. Μείνε ενωμένος μαζί Μου και ζήσε εν ειρήνη. Είσαι απόγονος του Αίματός Μου και κληρονόμος της Βασιλείας Μου. Πες ότι η Καρδιά του Κυρίου είναι Αγάπη και ότι η Καρδιά του Νόμου βασίζεται στην Αγάπη. Πες στον λαό Μου ότι δεν θέλω διαχειριστές στον Οίκο Μου, δεν θα δικαιωθούν κατά την Ημέρα Μου διότι αυτοί είναι που μετέτρεψαν τον Οίκο Μου σε οίκο εμπορίου.

    ....
    ...
    Ενώνοντας την ημερομηνία του Πάσχα, θα ανακουφίσεις τον πόνο Μου, αδερφέ, και θα χαρείς σε Μένα κι Εγώ σε σένα και πολλοί θα ξαναβρούν το φως τους. " Αγαπημένε Μου ! Πλάστη Μου ! Αυτός που είναι ο Νυμφίος μου μας φανέρωσε αυτά που κανένα ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ! " αυτό θα φωνάξετε, μόλις ξαναβρείτε το φως σας, στο Ονομά Μου,
    και θα έρθω σε σας 7
    Σας μιλώ με σοβαρότητα : καλέστε, συναχθείτε όλοι σας και ακούστε με προσοχή αυτή τη φορά τον Ποιμένα σας. Θα σας οδηγήσω στο δρόμο που πρέπει να βαδίσετε.

    Στείλτε το Μήνυμά Μου στα πέρατα της γης.
    ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ



    14 Οκτωβρίου 1991
    http://www.tlig.org/el/messages/664/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ,ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ,
    ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ,ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΜΑΣ ΤΥΛΙΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΜΟΝΑΧΟΣ.
    ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει διάκριση Αληθούς Οικουμενισμου που δοξάζεται η Αγία Τριάδα (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνέυμα) και ψεύτικου οικουμενισμου που δοξάζεται η ανίερη τριάδα (σατανας, αντιχρηστος , ψευδοπροφήτης) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή